Tilbud på senge og tilbehør

Her nedenfor er en liste med udvalgte forhandlere, som jævnligt kører gode tilbud på senge og madrasser.

Sengefabriksudsalg.dk

Sengefabriksudsalg.dk sælger senge og madrasser direkte fra fabrikken og kan derfor skrue ned for prisen. Se deres tilbud lige her.

Sengetid.dk

I Sengetid.dks sortiment finder man senge, madrasser og sengetøj. Også her finder man en masse tilbud.

Coop.dk

Coop.dk kører dagligt tilbud på senge, madrasser og tilbehør til soveværelset. Se der mange tilbud lige her.

Søvn & Comfort

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med et stort udvalg af senge i høj kvalitet. Etableret i 1994 og er siden hen kommer online med webshop. Ligeledes her finder man en helt kategori på deres hjemmeside med masser af tilbud.

Bedrenætter.dk

Hos bedrenaetter.dk finder man ofte rigtig gode tilbud. De har faktisk en helt kategori bare med varer, der er på tilbud.

Wupti.com

Wupti.com har et stort udvalg af senge og madrasser. De kører løbende tilbud og her er der for alvor penge at spare.

Unoliving.com

Unoliving.com har ingen fysisk butik, men et helt enormt sortiment online på webshoppen. Med mere end 10.000 spændende møbler til hjemmet.

Boboonline.dk

Boboonline.dk blev etableret som fysisk butik i 2008 og gik så online i 2010. Dansk ejet virksomhed med base ved Roslev i Nordjylland. På deres hjemmeside finder man en helt side kun med tilbud på blandt andet senge og tilbehør hertil.

Find gode tilbud online

Her på siden finder du en komplet liste over online forhandlere af senge, madrasser og tilbehør til soveværelset, som jævnligt kører tilbud. Flere af disse forhandlere før dagligt tilbud på senge og her er der faktisk rigtig mange penge at spare. Især Coop.dk og Wupti.com har ofte nogle rigtig gode tilbud, hvor de har op til 50% besparelser på udvalgte senge og madrasser. Men også Bedrenaetter.dk og Sengefabriksudsalg.dk har nogle rigtig gode tilbud – specielt sidstnævnte, som sender senge og madrasser direkte fra fabrikken, og derfor kan skrue prisen helt ned, da de ingen dyre mellemled har.

For mere specifikke ønsker med hensyn til tilbud, se listen nedenfor:

Se også vores komplette liste af forhandlere af senge, madrasser og generelle produkter til soveværelset her: Forhandlere.

Hold også øje på Black Friday, hvor der er store besparelser at hente, hos de forskellige sengeforhandlere.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk