Tilbud

Sengefabriksudsalg.dk

Sengefabriksudsalg.dk sælger senge og madrasser direkte fra fabrikken og kan derfor skrue ned for prisen. Her finder man tit tilbud på diverse senge.

Søvn & Comfort

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med et stort udvalg af senge i høj kvalitet. Etableret i 1994 og er siden hen kommer online med webshop. Ligeledes her finder man en helt kategori på deres hjemmeside med masser af tilbud.

Lepong.dk

I Lepong.dks sortiment finder man alt fra møbler og belysning til diverse accessories til boligen. Missionen er at tilbyde danske forbrugere et større udvalg af produkter man normalt ikke ser herhjemme. Også her finder man en masse tilbud.

Bedrenætter.dk

Hos bedrenaetter.dk finder man ofte rigtig gode tilbud. De har faktisk en helt kategori bare med varer, der er på tilbud.

Boboonline.dk

Boboonline.dk blev etableret som fysisk butik i 2008 og gik så online i 2010. Dansk ejet virksomhed med base ved Roslev i Nordjylland. På deres hjemmeside finder man en helt side kun med tilbud på blandt andet senge og tilbehør hertil.

Unoliving.com

Unoliving.com har ingen fysisk butik, men et helt enormt sortiment online på webshoppen. Med mere end 10.000 spændende møbler til hjemmet, kan man ofte være heldig at finde et par rigtig gode tilbud på deres outlet-side.

Tilbud på senge og tilbehør