Tremmesenge test

Babytrold Mia

Tremmesengen Mia er en god stabil tremmeseng. Selve designet er enkelt og minimalistisk, og den kan justeres i tre forskellige højder. Således kan den bruges i forskellige sammenhænge uden du får ondt i ryggen.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Flexa

Flexa er en yderst populær tremmeseng blandt brugerne. Den er lavet i hvidlakeret bøg, som giver den et flot look, så den passer i de fleste hjem.

✅ Levering
1-2 uger

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Milky Sleeper

Denne smarte tremmeseng giver dig mulighed for at justere den i tre højder. Den er lavet i egetræsfinér, med en hvid overfladebehandling.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Tremmesengetest 2021 – Find tremmesengen til dit barn

Hvis du står og skal bruge en ny tremmeseng til dit barn eller dine børn, vil du opdage, at der findes rigtig mange forskellige mærker og modeller på markedet. Du vil naturligvis gerne have den tremmeseng, der passer bedst til dit barn, og derfor har vi i denne tremmeseng test samlet flere modeller fra forskellige forhandlere, så du forhåbentligt kan få et indblik i, hvilke modeller der er på markedet og dermed finde den tremmeseng, der passer bedst til dine og dit barns behov. En del tremmesenge kan i dag omdannes til juniorsenge, og du vil dermed få en del mere for pengene ved disse modeller end ved modeller, der kun kan fungere som en tremmeseng.

Vi har som sagt samlet nogle forskellige modeller i denne test, og testen vil bestå af forskellige beskrivelser af de pågældende modeller og deres funktioner og fordele. Ved hver model vil vi henvise til de forhandlere, der sælger den pågældende model, så du kan se, hvor du kan få din nye tremmeseng. Priserne hos de forskellige forhandlere varierer en smule nogle gange, så derfor angiver vi også prisen hos hver forhandler, så du kan se, hvor du kan finde på pågældende model til den bedste pris.

Flexa Tremmeseng – Hvid

Bedste tremmeseng forhandler

→ Køb den nu hos Unoliving

Den sidste model i denne test er en hvid-lakeret tremmeseng i massiv bøg. Modsat mange andre tremmesenge har denne model en flot oval form. Du har mulighed for at justere bundens højde, så du kan tilpasse sengen, alt efter om dit barn er et spædbarn eller et større børn. Dette giver en høj grad af fleksibilitet og gør, at du kan bruge sengen i længere tid, end hvid den ikke kunne justeres.

Det er muligt at tage de lodrette tremmer af, og det betyder, at når dit barn er gammelt nok, er det muligt for ham eller hende selv at kravle sikkert ud af sengen og ikke over gærdet. Modellen er hvid og kommer uden madras. Dens mål er 88 cm i højden, 75,40 cm i bredde og 145,40 cm i længden.

Linea by Leander babyseng – Eg

Billeg tremmeseng

→ Køb den her hos Coop.dk

Denne Leander babyseng fra serien Linea er en seng af meget høj kvalitet. Den er lavet af massivt egetræ med en slidstærk overfladebehandling. Sengen kan justeres i tre forskellige positioner, og dens dimensioner er 90x65x132 cm. Fordi sengen kan indstilles i forskellige højder, betyder det, at du kan tilpasse sengen, så den passer til dit barns udvikling.

De tre forskellige positioner er fuld tremmeseng, halv tremmeseng og sofa. Fordi den kan omdannes til en lille sofa, kan du også bruge sengen, selv efter dit barn er blevet for stor til at sove i den. Modellen her har et yderst enkelt og æstetisk look, og den vil passe rigtig godt ind i de fleste skandinaviske hjem.

På grund af modellens enkle look er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan mikse og matche forskellige farver i forhold til lagner, sengerand, himmel, sengetøj og så videre. Sengen kan bære op til 100 kg, og sengen kommer uden madras. Det anbefales, at du tilkøber en original Leander babymadras, da denne vil passe perfekt til sengen og dermed skabe optimal liggekomfort, når dit barn ligger i sengen. Så hvis du ønsker dig en smuk og hyggelig kvalitetsseng fra det anerkendte brand Leander, vil denne model være et oplagt valg.

Babytrold Mia

→ Køb den her hos Babyshower.dk

Denne model er en enkel og stilfuld tremmeseng, som du kan få til en rigtig god pris. Modellen her får du i en enkel hvid farve, hvilket gør, at den kan passe ind i de fleste hjem. Målene for sengen er 120×60 cm, og den kommer uden en madras. Derfor er du nødt til at købe en madras ved siden af, før tremmesengen er komplet. Sengen er lavet i fyrretræ, der er målet hvidt. Den har en justerbar bund, der er med til at gøre sengen ekstra funktionel.

Du kan købe modellen hos Babyshower.dk, der har prisgaranti. De tilbyder desuden gratis bytte og ubegrænset returret. Ud over farven hvid kan du også få denne lækre tremmeseng i en flot sort farve, hvis denne farve passer bedre ind i dit hjem. Modellen her vil være et godt valg til de prisbevidste forældre, der har brug for en simpel og funktionel tremmeseng, og som ikke har brug for at kunne indstille sengen i mange forskellige positioner.

Hvid Tremmeseng – Milky Sleeper fra Ollie s Out

Tremmeseng online forhandler

→ Køb den nu hos Legebutikken

Hvis du ønsker at finde en af de lækreste tremmesenge på markedet, vil denne model være et godt bud. Den er moderne, stilren og af yderst god kvalitet. Sengen er opbygget således, at den har tre forskellige højde og en ekstra sengehest. Det første niveau kan bruges, når dit barn er nyfødt, og indtil dit barn viser tegn på, at han eller hun kan vende sig. Det andet niveau kan bruges fra din baby kan vende sig, og til din baby kan sætte sig op.

Det sidste og tredje niveau er fra, når din baby kan sidde selv, og indtil dit barn begynder at klatre. Når dit barn begynder at klatre, kan du begynde at tage sengehesten i brug. Ved at anvende sengehesten kan dit barn trygt kravle ind og ud af sengen uden at komme til skade.

Sengen har som sagt et stilfuldt look med en ydre finish af egetræsfiner. Malingen, der er brugt til sengen, er certificeret maling til baby- og børnemøbler, og det er en vandbaseret og organisk maling, der er på overfladen. Målene på sengen er 129x65x90,3 cm, og du får en standard babymadras i størrelsen 120×60 cm, der passer til sengen, med i købet.

Med denne seng kan du være sikker på at få en seng af god kvalitet, som dit barn vil komme til at sove meget behageligt i. Sengen fås også i en chokoladefarve, som stadig vil have en ydre finish af egetræsfiner.

Baby Dan Tremmeseng – Karla 60×120 cm

Tremmeseng forhandler

→ Køb den nu hos Coop.dk

→ Køb den nu hos Gucca.dk

Med denne model får du både en tremmeseng, der er flot at se på, god for dit barn og god for dig selv. Det er en komfortabel tremmeseng, der er opbygget således, at den er ergonomisk for dig at bruge. Ligesom nogle af de andre modeller har også denne model en højdejusterbar lamelbund, som du kan indstille i tre forskellige positioner. En lamelbund er en stor fordel, da den skaber bedre ventilation for din madras. Her er det vigtigt at bemærke, at det anbefales at løfte madrassen på højkant og udlufte den, hvis dit barn ofte får det meget varmt.

Sengen er lavet i knastfri new zealandsk fyrretræ og har en meget smart hæve- og sænkeside. Det betyder, at den kan slås op med én enkel bevægelse, og netop denne funktion er stor fordel for jer som forældre, da det er med til at skåne ryggen. For at vedligeholde sengen bedst muligt, så den kan holde så længe som muligt, er det en god idé at rengøre den med en meget opvredet klud og mild sæbe. Denne model fås i en flot hvid farve, og målene er 60×120 cm. Baby Dan er kendte for at lave tremmesenge af god kvalitet, og derfor vil en klassisk tremmeseng fra dem som denne model være et rigtig godt valg for både dig og dit barn.

Baby Dan tremmeseng – Alfred 160×120 cm

Tremmeseng test

Denne tremmeseng fra Baby Dan er en smart seng med flytbar bund og en funktionel hæve- og sænkeside. Den har altså en meget smart side, der kan slås op og ned, og det kræver kun én enkelt bevægelse. Dette er en meget fordelagtig funktion for dig som forælder, da det er med til at skåne din ryg og dermed forebygge eventuelle rygproblemer. Tremmesengen her er godkendt efter EN 716, og dette er din garanti for, at du får en seng med god sikkerhed.

Senges højde kan justeres med dens 3-postions lamelbund. Dette er både med til at skabe god ventilation til selve madrassen, men det er endvidere med til at sikre, at du kan justere højden på tremmesengen i takt med dit barns udvikling. En vigtig ting til at bemærke er, at der ikke følger hverken madras, sengerand eller tæppe med til denne Alfred tremmeseng fra Baby Dan. Netop denne model er i en meget flot og stilfuld grå farve, men hos flere af forhandlerne er det også muligt at få denne model i en flot hvid farve, som nogle steder er en smule billigere end den grå model.

Roba tremmeseng – Skytsengel

→ Køb den her hos Coop.dk

Indtil videre har vi i denne test kigget mest på klassiske tremmesenge, men denne Roba model adskiller sig fra mange af de andre modeller. Størrelsen er den samme som mange andre tremmesenge, nemlig 60×120 cm, men den adskiller sig på andre punkter. Denne model kan fastgøres til forældresenge på en nem og praktisk måde, og du kan tilpasse tremmesengen til forældresengen ved at justere metalbeslagene og højden mellem 22-43 cm. Dette er en fordel for både jer og jeres barn, og det giver en høj grad af fleksibilitet. Du kan nemt få adgang til dit barn om natten, da du blot kan åbne lynlåsen på siden af tremmesengen.

Sengen er bygget med fire hjul med bremse, og med i prisen får du både madras, sengerand og sovepose. Dette er en meget stor fordel i forhold til mange andre modeller, hvor man skal købe ekstratilbehør ved siden af. Madrassen er naturligvis også i størrelsen 60×120 cm, og både sengeranden og soveposen er med mønster. Soveposen måler 70 cm, og du får også et sidestykke i lærred, der kan åbnes via lynlås med i købet. Modellen er i en flot og grå farve, der kan passe ind i de fleste børneværelser og soveværelser.

Tremmeseng – Fyrtræ Klarlak

Tremmeseng bedst i test

Denne model er lavet af lækkert fyrretræ, som er med til at give sengen et meget naturligt look. Det er en danskproduceret tremmeseng af godt kvalitet, som du kan få til en fornuftig pris. Sengens højde er 90 cm, dens bredde er 140 cm, og sengens dybde er 78 cm. Modellen er meget nem at samle, så derfor kan du hurtigt begynde at tage den i brug, når den er blevet leveret hjem til dig. En smart funktion ved denne model er, at den løbende kan justeres i højden, så du kan tilpasse sengen i takt med dit barns udvikling. På denne måde kan du bruge sengen i længere tid, end hvis du vælger at investere i en seng, der ikke kan justeres. Hvis du ikke bryder dig om en seng i fyrretræ, kan du få en model til samme pris i hvid MDF, hvis dette passer bedre til dine ønsker.

Hvordan vælger jeg den rigtige tremmeseng?

Der er flere forskellige ting, der er en god idé at være opmærksom på, inden du køber en ny tremmeseng. Det kan være en god idé at gøre op med dig selv, om du ønsker en tremmeseng med eller uden aftagelige sider. En model med aftagelig sider kan du også bruge, når dit barn bliver lidt ældre, eftersom siderne kan tages af.

De fleste anskaffer sig en seng, hvor sikkerhedsstandarden hedder EN 716. Sengens sikkerhed er et af de allervigtigste aspekter at tage højde for, og det bliver af mange anbefalet, at man vælger sikkerhedsstandarden EN 716.

Selve tremmerne i sengen er også en god idé at tage højde for. Hvis mellemrummene mellem tremmerne bliver for store, kan du risikere, at eksempelvis dit barns hoved kan komme til at sidde fast mellem tremmerne. Derfor bliver det anbefalet, at der maksimum er seks cm mellem tremmerne. Det er også muligt at tilkøbe en sengerand til tremmesengen og på denne måde undgå problemer som disse.

Inklusiv madras

Ved mange modeller er det kun selve sengen, du får, og derfor er det altid en god idé at tjekke efter en ekstra gang, om der eksempelvis hører en madras med til eller ej. Det er også en god idé at tage højde for, hvor meget penge du har at gøre godt med til din nye tremmeseng. Der er nemlig mange forskellige modeller på markedet i mange forskellige prisklasser. Du kan både finde nogle meget dyre og nogle, der er billigere. Derfor kan prisen være med til at afgrænse din søgning og gøre det lettere at finde den rigtige model.

Det handler naturligvis også meget om mavefornemmelse, og hvad du føler, der vil være bedst for dit barn. Derfor kan man ikke anbefale én tremmeseng frem for andre, da der findes rigtig mange gode på markedet, og det er ofte noget individuelt, der afgør valget

Dog er det vigtigt at bemærke, at pris og kvalitet ofte hænger sammen i forhold til tremmesenge. Du kan sagtens finde en god og billigere tremmeseng, men så får du som regel ikke lige så mange funktioner med som ved de dyrere modeller.