Topmadrasser test

Prestige

Med Prestige får du ganske sikkert en topmadras du ikke vil fortryde. Denne topmadras byder på en rigtig god komfort, som vil give din seng nyt liv. Den får rigtig gode anmeldelser med på vejen af brugerne, og derfor vil Prestige i langt de fleste tilfølde være et godt valg.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Luksus

Norhland Luksus Latex er lavet med et naturligt / organisk betræk vævet af bambus. Madrassen er ventilerende for optimal komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Emma Topmadras

Emma Madras er en unik topmadras som består af to lag, som giver din krop masser af støtte. Derfor yder denne madras rigtig god komfort.

✅ Levering
4-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Talalay Supreme

Talalay Supreme er en eksklusiv topmadras. Den er betrukket med både en sommer- og vinterside, så sengen har en behagelig temperatur året rundt.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Latex

Denne latex topmadras er lavet i et vaskbart betræk. Derudover er den også OEKO-TEX 100 certificeret, så du er sikret god kvalitet.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Pulse by BN

Trænger din seng til en opgradering? Her er Pulse topmadrassen en god investering, som ikke er den dyreste, men stadig giver masser komfort.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Visco AIR

Visco Air lever op til stort set alle krav an måtte have, til en topmadras. Derfor er dette et ganske sikkert valg af topmadras.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Eksklusiv Wonderpur

Denne topmadras er i materialet Wonderpur. På den måde former topmadrassen sig efter din kropsform, så du ligger behageligt.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prima

Prima er en eksklusiv latex topmadras med kerne af 5 cm. perforeret latex. Prima er en fast topmadras med en latexkerne.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Topmadras test – Sådan finder du den bedste topmadras til prisen

Det kan være, at du skal til at købe en ny kontinentalseng eller elevationsseng, eller også har du allerede en. I begge tilfælde er det en rigtig god idé at supplere din seng med en topmadras, da dette vil øge sengens komfort og gode støtte. Vi hjælper dig med valget i denne topmadras test. Du kan også læse vores sengetest her.

Det er vigtigt at vælge en topmadras af god kvalitet, da dette er med til at sikre dig en optimal støtte og dermed en rigtig god nattesøvn. En god nattesøvn hver nat kan være med til at gøre dig mere frisk i løbet af dagen og dermed forbedre din livskvalitet. Netop fordi en topmadras er så vigtig, så vil vi i denne topmadras test gennemgå 5 forskellige modeller samt deres fordele. Disse modeller er udvalgt ud fra funktionalitet, pris og vurdering fra eksterne kilder. Derfor kan du forhåbentlig blive meget klogere på dit valg, efter du har læst denne topmadras test.

Mayan topmadras

topmadras test→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Denne topmadras vil for de fleste være et rigtig godt valg. Den er nemlig en af verdens mest allergivenlige og naturlige topmadrasser, du kan finde på markedet. Madrassen er lavet af 100 procent naturlige materialer og har et Mayan certifikat, der er med til at bevise og underbygge dette.

På denne måde kan du være helt sikker på at få en topmadras, der er opbygget af miljøvenlige og naturlige materialer. Med denne topmadras oven på din elevationsseng vil du få en seng af meget høj kvalitet samtidig med, at den er meget allergivenlig.

Selve madrassen består af en kerne af latex, der giver en rigtig god støtte og et højt niveau af komfort. Denne kerne af latex er 6 cm tyk, og på grund af dens gode støtte og høje komfortniveau er den med til at give dig en rigtig god nattesøvn hver nat. På denne måde er det også en god topmadrassen at vælge, hvis du lider af smerter i for eksempel i ryggen eller nakken.

Tykkelsen på topmadrassen er 9 cm, og den er som før nævnt meget allergivenlig og passer godt til alle allergikere. Ud over Mayan certifikatet har denne topmadras også det såkaldte Rainforrest Alliance certifikat, hvilket betyder, at produktionen af denne model er bæredygtig.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200 cm
 • Fasthed: Fast
 • Højde: 9 cm
 • Kernehøjde: 6 cm
 • Kerne: Organisk latex
 • Polstring: Lyocell Fiber
 • Bolster: Lyocell Fiber
 • Garanti: 5 års garanti

Latex Prestige topmadras

bedste topmadras→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Denne model er også af meget høj kvalitet, men den er dog en billigere model. I udviklingen af den model har der været fokus på komforten for at kunne skabe en rigtig god søvnoplevelse samt rigtig god støtte. Så hvis disse ting er noget, du vægter høj i valget af en ny topmadras, så kan denne model være et rigtig godt bud.

Også denne madras er rigtig god, hvis du har problemer med allergi. Den er nemlig lavet af allergivenlige materialer. Herudover er disse materialer også langtidsholdbare, og derfor kan du være sikker på, at denne topmadras vil holde i mange år.

Herudover består madrassen også af en kerne af latex, der er 5 cm tyk. Dette er igen med til at give denne topmadras et højt komfort niveau samt rigtig god støtte. Disse ting vil være med til at give dig en rigtig god søvnoplevelse.

Topmadrassen giver dig som sagt god støtte, men den giver dig også rigtig god elasticitet. Dette gør den på grund af dens densitet, der er på 70 kg per m3. På denne måde vil du med denne model opnå optimal støtte og komfort, uanset din kropstype og –vægt.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200 cm
 • Fasthed: Fast
 • Højde: 8 cm
 • Kernehøjde: 6 cm
 • Kerne: Latex
 • Polstring: Polyester
 • Bolster: 250 gram polyester
 • Garanti: 5 års garanti

Pulse by BN

topmadras test→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 90 x 210 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

→ 210 x 210 cm

Den sidste topmadras, vi beskriver i denne artikel, er også af meget høj kvalitet. Denne model bliver produceret i Belgien og har mangle lækre detaljer. Den er meget holdbar og ventilerende, og dette er med til at sikre dig, at du kan have denne topmadras i mange år. Herudover har den en høj grad af styrke samtidig med, at den er tilpas blød.

Topmadrassen her har mange gode kvaliteter, som er med til at sikre dig en bedre nattesøvn hver nat. Kernen i denne madras består både af en kerne af Pulse latex og naturlatex. Nærmere bestemt er laget af Pulse latex 4 cm, og laget af naturlatex er 1 cm.

Naturlatexen er både på oversiden og undersiden af kernen i midten. Kombinationen af disse 2 typer af latex sikrer dig, at du vil komme til at ligge meget behageligt og få den helt optimale støtte. Alt i alt er det altså en topmadras med rigtig mange gode kvaliteter, som gør den værd at investere i.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200 cm
 • Fasthed: Medium
 • Højde: 8 cm
 • Kernehøjde: 4 cm
 • Kerne: Latex
 • Polstring: Latex polstring
 • Bolster: Thermogel med Latex
 • Garanti: 5 års garanti

Freshgel Visco topmadras

Test af topmadras

Denne topmadras er desværre udgået. Tag i stedet et kig på andre topmadrasser af højeste kvalitet hos Bedre Nætter.

Denne model er igen en madras af meget høj kvalitet og er lidt billigere end den foregående. Denne model er skabt af allergivenlige materialer. Herudover er disse materialer også antibakterielle, hvilket er en stor fordel. Dette er en af de bedste topmadrasser, som du kan finde til denne pris.

Madrassen har et høj komfortniveau og giver optimal støtte til din krop, når du ligger på den. På denne måde vil du opnå en rigtig god søvnoplevelse hver nat. Denne model består, som navnet også indikerer, af Visco. Visco er trykaflastende og består her også en af afkølende Gel. Blandingen af Visco og Gel er med til at gøre madrassen ekstra behagelig og komfortabel.

Herudover er madrassen udstyret med Memory Foam. Dette betyder, at madrassen kan forme sig efter din kropstype gennem din kropsvarme. Dette er med til at gøre støtten og dermed din søvnoplevelse bedre.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200 cm
 • Fasthed: Blød
 • Højde: 8 cm
 • Kernehøjde: 4 cm
 • Kerne: Memory foam
 • Polstring: 2×2 cm Visco Naturalis
 • Bolster: Thermogel Strech Cover
 • Garanti: 5 års garanti

Topmadrassens mange fordele

Når du køber en topmadras, for eksempel til din elevationsseng eller kontinentalseng, så får du rigtig mange fordele med. Med en topmadras vil du få en helt optimal støtte af din krop. Mange topmadrasser er fremstillet af ventilerende materialer, der vil sikre dig en behagelig temperatur, når du sover i din seng.

Alt i alt vil du kunne opnå en mere komfortabel liggeposition og derved en bedre nattesøvn. Hvis du sover bedre om natten, så vil du også være med veludhvilet og frisk dagen efter, og netop dette kan være med til at bedre din livskvalitet. Find også andre madrasser til elevationssenge.

Bedre Nætters mange fordele

Bedre Nætter er danskejet og sælger, senge og tilbehør hertil, herunder topmadrasser. De har ikke en fysisk butik, og derfor kan du kun finde produkterne online. Bedre Nætter er en forhandler, der har kvaliteten i fokus, hvilket tydeligt afspejles af deres sortiment fyldt med kvalitetsprodukter.

Bedre Nætter skiller sig på denne måde ud fra andre forhandlere. Herudover har Bedre Nætter markedets største udvalg, både af topmadrasser og elevationssenge i allerhøjeste kvalitet. Alle deres priser er skåret helt ind til benet og er billigere end mange andre forhandlere. Dette skyldes netop det faktum, at de ikke har en fysisk butik, og dermed sparer de omkostningerne, der er forbundet med en sådan butik.

Afslutningsvist er det værd at bemærke, at Bedre Nætter er kendte for deres høje niveau af kundeservice. Du vil altid kunne få svar på dine spørgsmål, og du kan samtidig læse og benytte deres gratis sengevejledning, der har vist sig at være meget populær blandt deres kunder.

Hvis du skulle få lyst til at læse mere om Bedre Nætter og se hele deres udvalg, så kan du bare klikke ind på deres hjemmeside. Her kan du helt sikker finde en topmadras eller noget andet, du kan bruge.