Topmadrasser test: Find den bedste topmadras til dit behov

Vi har samlet nogle af de bedste topmadrasser til alle behov og i forskellige prisniveauer. Du kan få et overblik over de madrasser vi har fundet, gennem vores gennemarbejdede research af eksterne tests, anmeldelser, specifikationer osv. Du kan også læse mere dybdegående længere nede.

Mayan Pulse

Mayan Pulse er lavet af 100 % naturlatex, og du kan derfor være sikker på et slidstærkt produkt, takket være SonoCore-metoden.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Memory Breeze

Memory Breeze har et kølende Breeze cover, hvor kernen bliver holdt nedkølet hele natten. Også selvom din kropstemperatur skulle stige.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Snö

Den kommer emd en kølende effekt i betrækket og ventilerende ErgoFlex kerne, som giver dig en god komfort. Den har desuden vaskbart betræk.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Luksus

Norhland Luksus Latex er lavet med et naturligt / organisk betræk vævet af bambus. Madrassen er ventilerende for optimal komfort.

✅ Levering
20-36 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Diamant

Denne topmadras er såkaldt Diamond Degree-behandlet, som giver en hurtigere dyb søvn. Fokus på at forbedre den dybe søvn er yderst vigtigt.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Delux - Split

Med denne topmadras er der blevet kælet lidt ekstra om egenskaberne til din fortjeneste. Den består af formskum, som giver god støtte.

✅ Levering
20-36 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Fjäll

En topmadras med indbygget komfortzoner, som støtter din krop, når du sover. Komfortzonerne tilpasser sig via bløde bambusfibre.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bass

Denne topmadras har en tykkelse på 7 cm. Dette giver gode forudsætninger for en god nattesøvn, kombineret med det elastiske velvet touch foam.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Emma

Emma Madras er en unik topmadras bestående af to lag, som giver din krop god støtte. Derfor yder denne topmadras også rigtig god komfort.

✅ Levering
4-8 dage

✅ Returret
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Latex topmadras test

Latex topmadras test

Memoryskum topmadras test

Memoryskum topmadras test

Topmadrasser test: Find den bedste topmadras

Du er på udkig efter en ny topmadras — og velkommen til dit mekka. For i artiklen her får du en gennemarbejdet test af 9 forskellige topmadrasser.

En god topmadras er ikke bare blød, ikke bare hård. Den imødekommer dine krav, og hvis den er rigtig god, giver den dig noget, du ikke vidste, du manglede. Det er kun de topmadrasser, som har fået lov at komme med i denne topmadrasser test. De ypperste, som giver dig det, du drømmer om, og så lige lidt ekstra.

Topmadrasserne er ikke rangeret fra 1 til 9, det må læseren selv vurdere. I stedet er deres specifikke kvaliteter beskrevet i punktform, så du let kan hoppe fra den ene til den anden. Rigtig god læselyst!

Den bedste topmadras

At udvælge en topmadras er utroligt svært. Der er en masse forbehold, du må tage, inden du sætter i gang.

Hvad er dine egne kriterier?

 • Skal den være blød, hård eller begge dele?
 • Skal den passe til en elevationsseng?
 • Skal den være til en dobbeltseng eller enkeltmands?
 • Hvordan skal den være produceret?
 • Har du specifikke krav til renlighed og anvendelighed?
 • Skal du kunne have den i mange år, eller kommer du til at skifte om nogle år?

Besvar spørgsmålene for dig selv, og så er du allerede tættere på at have truffet det rette topmadrasvalg. Det gør i hvert fald udvælgelsen en del nemmere.

Fjäll – Et af de bedste valg af topmadras

Derfor skal du vælge Fjäll:

 • Leveringstid på 15-20 hverdage
 • 100 dages prøvetid
 • Dansk produceret topmadras

Den bedste topmadras og valget af den er kompliceret. Der er forskellige mål og krav, som skal imødekommes. Er det ikke den kølige søvn, du søger, men den behagelige, kommer her en anden topmadras.

Fjäll-topmadras

En topmadras med indbygget komfortzoner, som støtter din krop, når du sover. Vi har alle sammen ujævnheder, en dårlig skulder, en krum ryg eller noget tredje. Vi har alle sammen en skavank eller en ujævn krop, der gør os unikke.

Det har Nordic Dream udnyttet her, da de skabte Fjäll. For komfortzonerne tilpasser sig via bløde bambusfibre din krop. Den giver en støtte, når du sover, som er helt uundværlig.

Naturlige produkter

Bambus er ikke det eneste, som Fjäll kan hamle op med, når det gælder naturlige og bæredygtige løsninger. Topmadrassen er nemlig fabrikeret af naturlatex, som er lavet af havea brasiliensis. Det er både bæredygtigt og ekstremt rart at falde i søvn på.

Derudover giver latexen en lidt hårdere og mere fast topmadras. Det kan være en fordel, hvis du har dårlig ryg eller andre fysiologiske udfordringer.

Fjäll – billig topmadras

Fjäll er en billig topmadras sammenlignet med andre kvalitetstopmadrasser. Du får ikke mange topmadrasser til samme pris. Den er lavet af naturlige bæredygtige materialer. Den tåler samtidig maskinvask. Og den ventilerer din krop, når du sover. Du kan selvfølgelig altid vente på en endnu bedre topmadras på tilbud, men du går glip af rigtig god og tryg søvn i den lange ventetid.

Og så er den enestående med naturlige materialer, som nærmest kan behandles med samme hårdhed og ømhed, som du gør ved enhver anden topmadras.

At kunne smide betrækket fra din topmadras i din vaskemaskine er utroligt rart – for det bliver nødvendigt. Med en kvalitetsseng, du ejer gennem et årti, opstår behovet for en god maskinvask. Selvfølgelig bliver behovet begrænset, når der er monteret et ventilerende system langs siderne af topmadrassen. Det trækker fugt og varme ud. Husk derfor, at det er vigtigt at have luft under sengen, hvor fugt og varme kan trækkes hen.

Specifikationer:

 • Naturlatex
 • Ventilerende topmadras
 • Tåler maskinvask
 • Kernehøjde på 50 mm

Snö – Den første topmadras og mulige rette valg

Derfor skal du vælge Snö:

 • Leveringstid på 15-20 hverdage
 • 100 dages prøvetid
 • Dansk produceret topmadras

Snö topmadras fra Nordic Dream er helt klart en god kandidat til at være din næste topmadras. Du får to fastheder. Det betyder, at du kan deles om topmadrassen uden at gå på kompromis med fastheden – om den skal være blød eller hård. Du kan bare vende den om.

Den har en vaskbart betræk, som du nemt tager af og smider til vask, hvis det er snavset eller svedigt. Rigtig dejligt, når du skal have topmadrassen i længere tid.

Den kølende topmadras – Snö

Navnet snö betyder sne på svensk, og netop denne kolde substans giver god mening har. Snö har nemlig en kølende overflade, som styrker din søvn og holder dig nedkølet.

ErgoFlex

En anden årsag til den kølende overflade er ErgoFlex, som er stoffet, topmadrassen er lavet af. Det har en cellestruktur, som arbejder med din kropstemperatur og lufter dig selv under dynen.

Den celleformede struktur, som du får med ErgoFlex, giver desuden en vægtløs følelse. Det understøtter yderligere din søvn at ligge rart og med følelse af at svæve ind i drømmen.

Den dybe søvn

Snö skulle understøtte den dybe søvn grundet bl.a. ErgoFlex. Din kropstemperatur og følelsen på sengen holder dig fast i den dybe søvn. I den dybe søvn restituerer din krop bedre. Alle indtryk, du fået gennem dagen samt cellerne i din krop, skal have lov til at hvile og blive bearbejdet.

Får du en ringe søvn, er der ofte tendens til stress, irritationer og manglende energi. Valget af en Snö-topmadras kan altså bidrage til en væsentligt bedre søvn og restituering under søvnen.

Specifikationer:

 • ErgoFlex
 • Kølende egenskab
 • Vægtløs fornemmelse
 • Kernehøjde på 65 mm

Nohrland Luksus topmadras – En kvalitets topmadras i vores topmadrastest

Derfor skal du vælge Nohrland Luksus topmadras:

 • Leveringstid på 20-36 hverdage
 • Rentefri finansiering
 • Produceret i Danmark

Nordic Dream er et godt og stærkt mærke, som du trygt kan bestille fra. De er dog ikke de eneste på markedet. En topmadrasser test vil ikke være så spændende, hvis den entydigt anbefaler et mærke. Derfor får du nu to fantastiske topmadrasser fra Sengetid.

Via Sengetid kan du købe lækre NORHLAND topmadrasser, som er et stærkt dansk design og håndværksfirma, og de har i den grad forstået vigtigheden af en god topmadras, der styrker din søvn.

Luksus Topmadras – Wonderpur

Den første topmadras fra Sengetid og NORHLAND er Luksus topmadras – Wonderpur. Wonderpur er ikke det mest danske navn, men sengen er lavet i Danmark og med kvalitetsmaterialer. Luksus Topmadras er en håndlavet topmadras med et naturligt design. Det vil sige, at de forsøger at bruge så mange naturlige produkter som muligt. Fordi det er klogt og giver bedre søvn.

Derfor har topmadrassen selvfølgelig også et OEKO-TEX 100 certifikat. Det forsikrer, at der ikke bruges materialer, som har ærgerlige påvirkninger fra giftige materiale mv.

At være OEKO-TEX 100-certificeret betyder, at produktet har levet op til test af hele 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer. Det kunne være materialer, som ikke kan nedbrydes, eller som forurener betydeligt under produktionen. Betrækket på Luksus Topmadras er derfor også et naturligt bambusbetræk.

Luksus Topmadras – tilbud på topmadras

Naturlige materialer kan dog ikke stå alene, hvis topmadrassen ikke er gennemtænkt. En god topmadras har netop mere at byde på end et øko-certifikat. Og hvis Luksus Topmadras ikke er et godt tilbud på en topmadras, vil det selvfølgelig også spolere en del.

Luksus Topmadras har tænkt på det hele

NORHLAND har valgt at forkæle deres kunder med materialet formskum i denne topmadras. Skummet i madrassen former sig efter dig og husker dine former.

Topmadrassen husker din krops behov, og du kan trygt synke ned i en varm og god topmadras. Hukommelsen i skummet skal desuden begrænse dine mange vrid og vendinger om natten. Du falder så at sige i samme hul i sengen, uden at topmadrassen er blød eller hullet, men formet. Den former sig efter dit behov og giver dig en bedre nattesøvn.

Skulle du fryse om natten, har skummet en varmende effekt, da det omslutter sig dig og formes efter din kropsvarme. Din kropsvarme bliver derfor støttet gennem hele natten.

Specifikationer:

 • OEKO-TEX 100-certificeret
 • Varm og rolig nattesøvn
 • Bambusbetræk
 • 60 mm formskum

Du får en god topmadras for pengene. Der er ingen fusk i produktionen. Den understøtter en skøn nattesøvn. Og du kan stole på producenten – meget fornuftig topmadras.

Norhland Delux Split topmadras – God topmadras til elevationsseng

Derfor skal du vælge Norhland Delux Split Topmadras:

 • Leveringstid på 20-36 hverdage
 • Rentefri finansiering
 • Produceret i Danmark

Vi bliver nu ved samme materiale altså formskum, men går et helt andet sted hen funktionelt. Nu er det nemlig en Split topmadras, som igen er af mærket NORHLAND og forhandles på Sengetid.dk

En Split topmadras er produceret til en elevationsseng. Uden en Split topmadras kan det forekomme, at underlaget (madrassen) og overlaget (topmadrassen) ikke kan arbejde sammen. En Split topmadras er modsat andre topmadrasser splittet, så den ikke adskiller sig, når den køres op eller ned på en elevationsseng.

Delux Topmadras – Split

Denne topmadras er lidt bedre end de fleste andre topmadrasser. Den er Delux. Der er altså blevet kælet lidt ekstra om topmadrassens egenskaber til din fortjeneste.

Der er selvfølgelig formskum, som igen giver den støttende og varme søvn. Og som skal forsøge at hindre dig i at vride og vende dig natten lang. Den er selvfølgelig igen fabrikeret i et bambusovertræk, som er naturligt og OEKO-TEX 100-certificeret.

Delux Topmadras – bedst i test?

Delux Topmadras kunne meget vel være en bedst i test-topmadras. Leder du efter en topmadras til din elevationsseng, gør den i hvert fald jobbet til topkarakter. Har du ikke behov for en Split Topmadras, giver det selvfølge ingen mening at investere i splitudgaven. Du kan risikere bare at bruge flere penge på en topmadras, hvis potentiale du ikke udnytter.

Specifikationer:

 • Split topmadras
 • 60 mm formskum
 • OEKO-TEX 100-certificeret
 • Bambusvævet betræk

Mayan Pulse – Blandt bedst i test-topmadrasser

Derfor skal du vælge Mayan Pulse:

 • Gratis levering
 • Leveringstid på 8-15 hverdage
 • Prisgaranti på 30 dage

De bedste topmadrasser ligger ofte i valget mellem latex og formskum. Det er de to mest hyppigt forhandlede topmadrasser, når kvaliteten har betydning. Forskellen, som allerede er nævnt, er, at latex typisk er hårdere, hvor formskum er blødere. Typisk vil latex også have en mindre varmende overflade end formskum.

Det er bestemt muligt at finde gode topmadrasser i andet materiale. Styrken fra latex og formskum er i høj grad holdbarheden og støtten, som du ikke helt opnår i samme kvalitet med andre materialer. Skriv det bag øret, når du skal købe din topmadras, så kan du bedre gennemskue de bedste topmadrasser i test.

Topmadras – hård

Emnet er allerede blevet vendt en smule. Den hårde topmadras, hvis den er særlig god, kunne være en latexmadras. Og det hårde skal ikke tages som noget negativt. En hård topmadras kan være rigtig god for din ryg, hvis du f.eks. har rygproblemer. En blød madras, kan, hvis den er dårlig, skade ryggen yderligere.

Den hårde topmadras kan give en bedre og mere støttende søvn. Så måske skal du ikke forfalde til den bløde madras per automatik. Eksempel på yderligere én hård topmadras er Mayan Pulse, som sælges på Bedrenaetter.dk.

Mayan Pulse

Topmadrassen er lavet af 100 % naturlatex, hvilket vi allerede har stiftet bekendtskab med. Det er dog langtfra en selvfølge, at latex er naturligt. Du kan finde både syntetisk, naturlig og blandingsprodukter. Mayan Pulse er naturlig. Kvaliteten vil typisk være forholdsvis ens med hensyn til den faste og relativt hårde overflade.

Det naturlig valg

En klar årsag til at vælge naturlatex fremfor syntetisk latex er selvfølgelig klimabelastning og overforbrug af syntetiske produkter. Skulle det rage dig en bønne, så er der også allergiårsagen. For naturlige produkter giver sjældent lige så hyppige allergiske reaktioner som de syntetiske.

Fast topmadras – Mayan Pulse

Den faste topmadras har selvfølgelig andre egenskaber end blot at være produceret af naturlatex. Latexen er nemlig produceret ved en SonoCore-metode. Den giver en mere ensartet overflade, selv efter længere tids brug.

Topmadrassen bliver stærkere og kan holde til at blive brugt og strakt, som en topmadras bliver med tiden. Derudover er den mere åndbar ved brug af SonoCore-metoden. Betrækket er heller ikke bambus denne gang, men et tencelbetræk af træfibre, som er FSC-certificerede og OEKO-TEX 100-certificeret. Søger du en fast topmadras, er Mayan Pulse et helt fornuftig bud.

Specifikationer:

 • OEKO-TEX 100- og FSC-certificeret
 • Naturlatex
 • SonoCore udviklet
 • 60 mm kernehøjde

Diamant – Også blandt de bedste topmadrasser

Derfor skal du vælge Diamant:

 • Gratis levering
 • Leveringstid på 2-8 hverdage
 • Prisgaranti på 30 dage

De bedste topmadrasser er som nævnt dem, der imødekommer dine krav. Har du ikke noget problem med at undvære naturlatex eller formskum, så er det de bedste topmadrasser.

Har du det krav til din topmadras, at den dog skal have en latexkerne på 60 mm, eller at den skal have aftageligt og vaskbart betræk – så vil den næste måske være den bedste for dig.

Her er det Diamant topmadras

Igen finder du Diamant topmadras på Bedrenaetter.dk. Topmadrassen er Diamond Degree-behandlet, som skulle give dig en hurtigere dyb søvn. Husk igen, at den dybe søvn restituerer din krop og psyke bedst.

Fokusset på at forbedre den dybe søvn – eller hvor hurtigt den kommer – er derfor bestemt ikke noget dumt valg. Det kan derimod være meget gavnligt for rigtig mange mennesker. Metoden er noget, du sikkert vil kunne genkende for f.eks. Snö. Latexen har en kølende effekt, som holder dig ved den ønskede kropstemperatur, som understøtter den dybe søvn.

Diamant skulle være hele fire gange koldere end almindelig latex, hvilket de selv kalder en revolution. Revolutionen kommer sig af, at topmadrassen har fået behandling med naturlig grafit. Grafit er ikke at forveksle med graffiti, men derimod et krystallinsk kulstof, som er i familie med diamanten. Det har en nedkølende effekt på latexen, som du ligger på. Derfor en revolution som den kølende topmadras.

Bedste topmadras i test – Diamant topmadras

Er Diamant den bedste topmadras i denne topmadrasser test for dig? Hvis du søger en dyb og kølig søvn, så kunne den sagtens være. Udover at nedkøle dig og skynde dig i en dyb søvn, så har den også betræk af træfibre, som er FSC-certificeret. Det er aftageligt og vaskbart.

Skåner klimaet

Den er også mærket med svanemærket, som vi her i Danmark kender og stoler på. Et kvalitetsstempel, der siger, at klimaet har lidt mindst mulig belastning.

Det er ikke naturlatex, men det er ikke lavet på en uhensigtsmæssig måde. Derimod er det lavet, så du helt skal undvære den dårlige smag i munden af ringe produktion og klimabelastning.

Specifikationer:

 • Diamond Degree-behandling
 • Kølig topmadras
 • Aftageligt og vaskbart betræk
 • 60 mm latexkerne

Leder du efter en anden slags topmadras til din seng, så er testen heldigvis ikke slut endnu. Nu skal vi se nærmere på topmadras til dobbeltseng.

Bass – Topmadras til dobbeltseng, som ofte er på tilbud

Derfor skal du vælge Bass:

 • Leveringstid på 5 hverdage
 • Ombytningsret i 30 dage
 • Gratis levering og montering

Dobbeltsengen er uden tvivl den mest besværlige at købe topmadras til, hvis I ikke har samme krav til jeres topmadras. Der er dog i hvert fald to måder, I kan fikse det på. I kan enten købe to separate topmadrasser, eller I kan finde så god en madras, at I faktisk bliver enige.

Den gode topmadras til dobbeltseng

Det er dog langt fra alle par, der kræver to forskellige fastformer. Og skulle du være så heldig at være en af dem, så kommer her et forslag til en lækker topmadras til dobbeltseng. Topmadrassen til dobbeltseng finder du på Sengesegmentet.dk og hedder Bass – elastisk topmadras. Det elastiske i topmadrassen er velvet touch foam. Den holder sig elastisk, fast og spændstig igennem en årrække og er aldeles slidstærk.

Mange års glæde

Topmadrassen har en tykkelse på 7 cm. Det giver udmærket forudsætning for en lang levetid på jeres madras. Selvfølgelig skal den stadig behandles ordentligt med støvsugning og vask af betræk. Det elastiske velvet touch foam gør desuden topmadrassen ekstra slidstærk, hvilket også forlænger levetiden. Kan I ellers blive enige om fastheden, er Bass slet ikke noget dumt bud.

Tilbudstopmadras – Bass topmadras

Det hører sig også, at Bass er en forholdsvis billig topmadras, som du kan være heldig at finde på tilbud. Ikke en dårlig tilbudstopmadras, som du skal smide ud efter et par år, jævnfør dens lange levetid.

Den mulige tilbudstopmadras her er desuden perfekt til allergikere. Den er åndbar og giver derfor ikke en fastklemt, støvet og indelukket fornemmelse, som stærkt frarådes til allergikere.

Specifikationer:

 • Elastisk
 • Åndbar og allergikervenlig
 • Lang levetid
 • 50 mm kernehøjde

Den bedste topmadras på tilbud

Husk altid på, når du køber topmadras, at prisen er vigtig, men indholdet er vigtigst. Du skal leve med og sove på din topmadras i lang tid – det kræver en vis kvalitet.

Topmadrassen er det øverste på sengen, som du har direkte kontakt med. Det fremmer den gode, dybe og behagelig søvn at finde den helt rigtige topmadras. Det er en god ide at søge efter det gode tilbud. Det skal bare ikke være det dominerende, hvis nu du går glip af bedre søvn med en bedre topmadras. Tilbuddet kan ikke stå alene.

Memory Breeze: Blød topmadras – god topmadras?

Derfor skal du vælge Memory Breeze:

 • 50 dages fasthedsgaranti
 • Direkte levering
 • Personlig betjening

Du bliver kastet lidt frem og tilbage. Tidligere fik du at vide, at en hård topmadras er god for ryggen. Men det betyder ikke, at den bløde nødvendigvis er dårlig for ryggen.

En blød topmadras, hvis produceret ordentligt, kan have en positiv indvirken på din nattesøvn og støtte op om en krop, der behøver støtte. Hård eller blød er ikke altid så sort/hvidt. De bløde topmadrasser vil typisk også være varmere, give en mere rolig søvn og give mulighed for særlig dyb søvn. Så vælg en blød topmadras, hvis det lyder behageligt for dig.

Blød, varm og god topmadras

Har du det ofte varmt, når du ligger under dynen om natten, så er den bløde og varme topmadras nok ikke valget for dig. Har du derimod behov for en varmere nattesøvn – så køb den bløde.

Du får her et bud på yderligere en blød madras, denne gang fra Sengefabrikken.dk. Topmadrassen hedder Memory Breeze, og som navnet antyder, er det igen med det herlige formskum.

Ingen hedeture

Som noget lidt anderledes er denne topmadras dog ikke varm og blød. Den har et kølende Breeze cover. Kernen bliver holdt nedkølet hele natten, selvom din kropstemperatur skulle stige. Det er blevet belyst, at netop den funktion er rigtig nyttig for den dybe søvn. Samspillet med formskummet, som former sig efter din krop, er ret smart fundet på.

Husk på, at formskummet er med til at holde din placering i sengen. Dine vrid og vendinger bliver begrænset, fordi din kropsform bliver understøttet natten igennem. Sammenkoblet med en kropstemperatur, der holdes afkøles, bliver søvnen understøttet vældig godt.

Gode topmadrasser – Memory Breeze

Memory Breeze er helt klart et bud på en af de gode topmadrasser, som ikke kommer hver dag. Topmadrassen er virkelig gennemtænkt og i den grad godt fundet på.

Udover den nedkølende egenskab skulle topmadrassen også omstille sig årstiden. Du kan vende betrækket, og på bagsiden er der et polyester-viskosebetræk, som ikke køler dig. Har du f.eks. behov for at blive varmet lidt om vinteren eller det sene efterår og tidlige forår, så har du mulighed for det. Du skal meget simpelt bare vende madrassen om.

Specifikationer:

 • En varm og en kølende topmadras
 • Memoryskum
 • 60 mm formskum

Emma Topmadras – En vinder i test af topmadrasser

Vi er snart nået til slutningen på denne topmadrasser test. Der er dog lige en sidste topmadras, som du bestemt ikke skal snydes for. Den sidste model har som Bass lidt af det hele. Du finder den på Emma-madras.dk. Den kan ligeledes være hård og blød. Den føles som en sky. Og så er den OEKO-TEX 100-certificeret.

Emma Topmadras

Emma kan altså lidt af det hele, men den er ikke blot en gentagelse af tidligere topmadrasser på listen – den er unik. Ikke kun fordi du får:

 • 100 dages prøvetid
 • 10 års garanti
 • Fri fragt og retur

Men også fordi den ikke bare spiller med på alle komponenter, den kontrollerer dem faktisk rimelig godt. Se bare på specifikationerne.

Specifikationer:

 • Vendbar – hård og blød
 • Følelsen af at sove på en sky
 • OEKO-TEX 100-certificeret
 • Åndbart betræk, som kan vaskes
 • 6 cm tykkelse

Tilbud på topmadras – Emma Topmadras

Du kan være heldig at finde Emma på tilbud, men som det allerede er blevet vendt kan du også vente i blinde. Hvis du finder den gode topmadras, så slå til. Et tilbud er altid ønsket, men det er den gode søvn også. Og potentielt kan du ende med en dårligere topmadras, fordi du bliver irriteret over din ringe madras i ventetiden.

Det hele samlet i én

Man får hurtigt fornemmelsen af, at producenten har ønsket at ramme så bredt som muligt. For der er virkelig noget for de fleste her. Topmadrassen er produceret ordentligt. Den kan vendes til ønsket brug. Den kan vaskes, har en fornuftig tykkelse og fjerner mulighed for fugtdannelse.

En sikker vinder

Igen er der tale om en topmadras, som anbefales til allergikere. Den er nemlig særlig åndbar. Det kan være utroligt effektivt, hvis du har problemer med allergi særligt i nattetimerne. Det lyder som et godt tilbud på en god topmadras – ikke?

Køb din topmadras

Vi er nået til vejs ende. Du er forhåbentlig blevet lidt klogere på, hvad der gør en god topmadras god, og hvad du skal lede efter.

Der er de bløde og hårde topmadrasser. Der er latex og formskum. Der er de tykke og tynde. Der er de åndbare og allergivenlige. Der er topmadrassen til elevationsseng. Der er den vendbare topmadras osv.

Træf en kløgtigt valg

Det kløgtige valg er at tænke dit behov igennem eller snakke om jeres behov sammen. På flere sider har I selvfølgelig mulighed for en prøvetid – det er bare federe at ramme rigtigt første gang.

Så overvej grundigt, inden du træffer valget om at købe topmadrassen. Du kan eventuelt tage i en butik, hvor de sælger senge og finde en topmadras, som minder om den, du vil købe, og prøve den.

Topmadras test – Sådan finder du den bedste topmadras til prisen

Det kan være, at du skal til at købe en ny kontinentalseng eller elevationsseng, eller også har du allerede en. I begge tilfælde er det en rigtig god idé at supplere din seng med en topmadras, da dette vil øge sengens komfort og gode støtte. Vi hjælper dig med valget i denne topmadras test. Du kan også læse vores madras test eller sengetest her.

Det er vigtigt at vælge en topmadras af god kvalitet, da dette er med til at sikre dig en optimal støtte og dermed en rigtig god nattesøvn. En god nattesøvn hver nat kan være med til at gøre dig mere frisk i løbet af dagen og dermed forbedre din livskvalitet. Netop fordi en topmadras er så vigtig, så vil vi i denne topmadras test gennemgå 5 forskellige modeller samt deres fordele. Disse modeller er udvalgt ud fra funktionalitet, pris og vurdering fra eksterne kilder. Derfor kan du forhåbentlig blive meget klogere på dit valg, efter du har læst denne topmadras test.

Topmadrassens mange fordele

Når du køber en topmadras, for eksempel til din elevationsseng eller kontinentalseng, så får du rigtig mange fordele med. Med en topmadras vil du få en helt optimal støtte af din krop. Mange topmadrasser er fremstillet af ventilerende materialer, der vil sikre dig en behagelig temperatur, når du sover i din seng.

Alt i alt vil du kunne opnå en mere komfortabel liggeposition og derved en bedre nattesøvn. Hvis du sover bedre om natten, så vil du også være med veludhvilet og frisk dagen efter, og netop dette kan være med til at bedre din livskvalitet. Find også andre madrasser til elevationssenge.

Bedre Nætters mange fordele

Bedre Nætter er danskejet og sælger, senge og tilbehør hertil, herunder topmadrasser. De har ikke en fysisk butik, og derfor kan du kun finde produkterne online. Bedre Nætter er en forhandler, der har kvaliteten i fokus, hvilket tydeligt afspejles af deres sortiment fyldt med kvalitetsprodukter.

Bedre Nætter skiller sig på denne måde ud fra andre forhandlere. Herudover har Bedre Nætter markedets største udvalg, både af topmadrasser og elevationssenge i allerhøjeste kvalitet. Alle deres priser er skåret helt ind til benet og er billigere end mange andre forhandlere. Dette skyldes netop det faktum, at de ikke har en fysisk butik, og dermed sparer de omkostningerne, der er forbundet med en sådan butik.

Afslutningsvist er det værd at bemærke, at Bedre Nætter er kendte for deres høje niveau af kundeservice. Du vil altid kunne få svar på dine spørgsmål, og du kan samtidig læse og benytte deres gratis sengevejledning, der har vist sig at være meget populær blandt deres kunder.

Hvis du skulle få lyst til at læse mere om Bedre Nætter og se hele deres udvalg, så kan du bare klikke ind på deres hjemmeside. Her kan du helt sikker finde en topmadras eller noget andet, du kan bruge.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vasker man en topmadras?

Du kan sjældent vaske din topmadras. Betrækket kan ofte vaskes, og gør det, når det er nødvendigt. Husk at vende topmadrassen ofte, hænge til luftning og støvsug, hvis topmadrassen tillader det.

Hvorfor er tykkelsen på topmadrassen vigtig?

Tykkelsen er vigtig, fordi den siger noget om, hvor slidstærk din topmadras er. Det siger noget om, hvor mange år, du kan forvente at eje den topmadras, du kigger på – jo tykkere des bedre, cirka.

Hvilken topmadras skal man vælge?

Du skal vælge den topmadras, der møder din strenge krav. Forhold dig til topmadrassen i disse kategorier: produktionen, fastheden, tykkelsen, renlighed, temperatur og anvendelighed.