Springmadras test

Find den bedste springmadras blandt de bedste ud fra tests og anmeldelser i vores gennemgang under billederne.

BN Latex

Denne solide springmadras er lavet med hensigten om, at du skal have en god og dyb nattesøvn. Den er lavet på baggrund af grundig research og mange års erfaring, og derfor med materialer i høj kvalitet. Den er yderst populær blandt brugerne, og derfor et rigtig godt valg til prisen. Den vil uden tvivl være en god opgradering til din seng.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Lux

Norland Lux er en danskproduceret vendbar springmadras, med 5 komfortzoner og antiskrid, så madrassen ikke rutsjer.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Venus

Med Venus får du en solid springmadras, som fås i alle de mest udbredte størrelser. Den er produceret i Danmark, med fokus på kvalitet.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Nordkap er meget rost blandt brugerne, hvor den får høje bedømmelser. Du får 261 Pocket Fjedre pr. m2 og hele 5 komfortzoner.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses

Senses er et rigtig godt valg til prisen, hvor du får en god springmdras, uden at du skal ud og betale en formue. En god opgradering til mange senge.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Krone

Krone er en vendbar springmadras, som fås i mange forskellige størrelser. Den er fremstillet i gode materialer, så den holder i mange år frem.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lyngdal

Her får du en vendbar springmadras, som er danskproduceret i høj kvalitet. Her går komfort, støtte og holdbarhed op i en højere enhed.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bedste springmadras

Hvad er det nu lige, en springmadras er? Læs med her i denne springmadras test og få svar på de bedste springmadrasser på markedet lige nu, ud fra tests og anmeldelser. Nogle forveksler sommetider en springmadras med en boxmadras, men der er faktisk en del store forskellige, som er afgørende for dit valg af madras.

En boxmadras er en almindelige sengetype, som kun består af én madras, der kan fungere som seng i sig selv, fordi den som regel står på en ramme med ben på. En springmadras kan derimod ikke fungere som seng i sig selv, med mindre du vil sove på en madras, der ligger direkte på gulvet. Denne løsning anbefales ikke.

Springmadrasser har den helt særlige evne, at de er med til at skabe nogle senge med et meget højt komfortniveau og af god kvalitet. En kontinentalseng er eksempelvist opbygget af en boxmadras, en springmadras og en topmadras, og det er altså især springmadrassen, der har den afgørende betydning for, hvor behageligt du vil komme til at ligge i sengen.

En springmadras er som regel opbygget af fjedre, og det er netop disse fjedre, der er med til at sikre det høje komfortniveau. Dog kan du også finde nogle springmadrasser, hvor du har mulighed for at vælge mellem enten en af ren latex eller en af ren skum. Det er dog springmadrasser med fjedre, der klart er de mest populære på markedet.

Som før nævnt kan en boxmadras stå selv, og det kan en springmadras ikke, men en springmadras kan til gengæld skabe exceptionelle senge i kombination med andre madrasser, eksempelvis i kombination med en boxmadras og en topmadras på toppen. I den nedenstående springmadras test kan du finde modeller, som vi, hos Sov-bedre.dk, har vurderet bestemt er værd at overveje, gennem vores research af anmeldelser fra brugere samt specifikationer og dermed kvalitet.

Athena springmadras – 140×200

Billig Springmadras

 

→ Køb den i dag hos Unoliving

BN Latex – 160×200

Springmadras bedst i test

→ Køb den i dag hos Bedre Nætter

Vores springmadras test hjælper dig godt på vej

I denne springmadras test vil vi som før nævnt komme omkring 12 forskellige modeller, du kan finde på markedet. Dette er ikke en videnskabelig springmadras test, men ordet test skal her forstås som en sammenligning og beskrivelse af forskellige modeller, så du som forbruger kan få et overblik over de forskellige modellers fordele.

Vi har valgt ikke at kåre en vinder af denne springmadras test, da valget af springmadras ofte kommer ned til individuelle præferencer og behov, og derfor er det svært at fremhæve en model, der er bedre end alle de andre.

En springmadras består udelukkende kun af indmad og betræk, og den kan som før nævnt ikke stå selv. Det vil sige, at hvis du ikke har en passende sengeramme i forvejen, er du nødt til at købe en, hvor du kan placere springmadrassen i.

Ved at købe en sengeramme der passer til en springmadras, er det muligt, at den kan stå selv i denne ramme og dermed fungere som seng. Det er dog meget populært at bruge en springmadras som det midterste lag i en kontinentalseng. Når du køber en kontinentalseng, vil en springmadras oftest følge med i købet, men derfor er det stadig vigtigt at være opmærksom på springmadrassens kvalitet.

Så derfor vil det stadig være en god idé at læse med her i vores springmadras test, så du kan få et indblik i, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med springmadrasser. Det kan også være, at du allerede har en kontinentalseng og ganske enkelt kigger efter en ny springmadras til den. Hvis du hellere vil se nærmere på hele kontinentalsenge, kan du læse vores kontinentalsengetest her.

Hvis du allerede har en boxmadras og en ramme hertil, vil det være et oplagt valg at forbedre din seng med en springmadras. Du synes måske, at din nuværende boxmadras er udmærket, men du vil opleve en mærkbar forskel, hvis du investerer i en springmadras, der kan ligge ovenpå.

Det kan også være, at du måske føler, at din seng er enten for hård eller for blød, og hvis det er tilfældet, vil en springmadras også være et godt valg. Med en springmadras kan du nemlig få forskellige hårdheder og dermed justere fastheden. Det gør dig i stand til at tilpasse din seng, så den kommer til at passe perfekt til dig og dine behov. Du kan læse vores boxmadras test her.

Springmadrasser i størrelsen 90×200 cm

Bedre Nætter BN Latex Springmadras – 90×200 cm

Billeg springmadras online

→ Køb den i dag hos Bedre Nætter

Bedre Nætter er en af de mest populære forhandlere af senge og tilbehør hertil, så de har naturligvis også et godt og varieret udvalg af springmadrasser. Denne springmadras i størrelsen 90×200 cm er designet ud fra den vision, at det ikke skal koste en formue at få en springmadras af godt kvalitet. Det vil sige, at du kan få denne model til en rigtig god pris, og det er uden, at der er blevet gået på kompromis med kvaliteten.

Med denne model i vores springmadras test får du betrækket og madraskernen hver for sig, og derfor skal du lige komme betrækket på, når du modtager din madras. Det er dog det eneste, du skal gøre, før du er klar til at tage madrassen i brug. Fordi du kan tage betrækket af, betyder det, at du har mulighed for at vaske betrækket.

Dette er en meget stor fordel, da du på denne måde kan vaske betrækket, både inden du tager det i brug, men også efter du har brugt det i noget tid. Herved kan du få vasket skidt, snavs og eventuelle støvmider væk og få skabt dig et behageligt søvnklima. Det er helt op til dig selv, hvor ofte du ønsker at vaske betrækket, og det kan også variere meget fra person til person, hvor ofte det er nødvendigt.

Denne springmadras består af fjedre, nærmere bestemt pocket fjedre. Madrassen har hele 300 pocket fjedre per kvadratmeter. Dette er med til at skabe en rigtig god madras, der kan yde god støtte.

Et andet aspekt, der bestemt også bidrager til komforten, er, at du vil få et komfortlag af high resilient skum på hele 3,5 cm. Kombinationen af fjedrene og skummet er med til at skabe en kvalitetsmadras, der kan holde og sikre dig god komfort i mange år.

Der er ikke mange springmadrasser i denne prisklasse, der kan prale af at være af lige så høj kvalitet som denne model. Derfor vil denne model være et rigtig godt valg for dig, der er prisbevidst, men samtidig ikke vil gå på kompromis med prisen.

Når du vælger denne madras, kan du vælge mellem to forskellige fastheder. Dette valg afhænger mest af din kropsvægt, men dine personlige præferencer kan også spille en rolle. Den ene fasthed er en fast fasthed, og det vil være et godt valg for dig, der vejer 75 kg eller derover. Hvis du vejer mindre en det, vil den anden mulighed passe bedre til dig. Den anden mulige fasthed er medium fasthed.

God kvalitet

Også madrassens betræk er af god kvalitet, og denne type betræk kan du finde på alle Bedre Nætters egne modeller. Betrækket er behandlet med en AEGIS behandling, og denne behandling gør, at betrækket er yderst allergivenligt. Ud over at være allergivenligt er det også antibakterielt, og et sådant betræk vil passe rigtig godt til dig, der lider af allergi.

Herudover føles betrækket lækkert og blødt. På grund af AEGIS behandlingen er det ikke muligt for bakterier at leve i betrækket, og dette er en fordel for alle, og ikke kun hvis du lider af allergi.

Det har vist sigt, at 25 procent af alle allergier rent faktisk starter med støvmider. Dette er med til at understrege, at en madras med sådant et betræk vil være et godt valg for alle, både med og uden allergi.

Athena Springmadras – 90×200

Springmadras bedst i test

→ Køb den i dag hos Unoliving

Hvis du godt kunne tænke dig en springmadras, der er blevet produceret af gode materialer, bør du kigge nærmere på denne model i vores springmadras test. Modellen her kommer med polstring af 25 mm polyetherskum, og den har hele fem komfortzoner. Selve madrassen består også af pocket fjedre, og disse er fordelt ud over madrassen, hvor de især giver god støtte i de fem komfortzoner.

Pocket fjedre er en af de mest populære fjedre i madrasser i dag, og netop dette fortæller dig noget om, at det er fjedre af meget høj kvalitet – for ellers ville de ikke være de mest populære. Fjedrene i denne madras ligger inde i individuelle poser, og det betyder, at fjedrene kan arbejde mere individuelt. For dig som bruger betyder det, at fjedrene kan give dig en langt bedre og mere præcis støtte, hvilket er et af de vigtigste aspekter ved en madras.

Pocket fjedre er som før nævnt nogle af de mest populære og solgte fjedre på markedet. Det er de af den meget simple grund, at de giver bedre støtte end mange andre fjedretyper. Det er også disse fjedre, der passer rigtig godt til mange mennesker. Pocket fjedre passer bedst til folk, der vejer under 95 kg.

Hvis du vejer over 95 kg, anbefales det i stedet, at du vælger en madras med multipocket fjedre. Når du køber denne Athena springmadras, får du en madras med medium fasthed. Denne fasthed passer bedst til dig, der vejer under 75 kg. Hvis du vejer over 75 kg, vil det være bedst for de fleste at vælge en madras med fast fasthed, da du på denne måde kan være sikker på at få den bedste støtte. Hvis du gerne vil have en meget hård madras, kan du naturligvis godt vælge en med fast fasthed, selvom du vejer under 75 kg. Madrassens betræk består af quiltet fibervat.

Husk topmadrassen

Det bliver altid anbefalet at købe en topmadras med til en springmadras. Dette gør sig egentlig gældende ved alle sengetyper, da en topmadras er med til at sikre den gode komfort samtidig med, at den er med til at beskytte resten af sengen, så den kan holde i mange år.

Det er værd at bemærke, at denne springmadras fra Athena kan bruges sammen med en sengeramme med lamelbund, og du får 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud. Højden på madrassen er 18 cm, og du får den i et flot gråt stof. Hvis du hellere vil have madrassen i en sort farve, kan dette også lade sig gøre.

AirPur Fresh – 90×200 cm

God springmadras

*Denne model er udgået

→ Se det øvrige udvalg af springmadrasser hos Bedre Nætter

Bedre Nætter er kendte for at forhandle senge, madrasser og tilbehør hertil i allerhøjeste kvalitet. De er endda begyndt at skabe en række senge og madrasser selv, og heriblandt kan du finde denne lækre AirPur Fresh springmadras, som vi også har taget med i vores springmadras test. Madrassen her er især kendt for at være meget trykaflastende. I udviklingen af denne madras har der endvidere været fokus på at skabe en madras med optimal åndbarhed og støtte.

Modellen har ordet Fresh i sit navn, idet den indeholder en form for skum af samme navn. Dette Fresh skum, eller gel som det også bliver kaldt, er noget af det, der er med til at gøre madrassen ekstra trykaflastende.

Dette Fresh skum er en skumtype, der minder rigtig meget om Visco skum, og det bliver brugt af blandt andet det anerkendte brand Tempur. Der er dog forskel på de to typer, da Freshgel består af en form for blå gelperler, der er placeret inde i selve skummet. Det er især disse gelperler, der er med til at gøre madrassen åndbar og skabe god ventilation.

Hvis du godt kunne tænke dig en lidt hårdere og fastere madras, hvor du vil få rigtig god støtte, så vil denne model være et rigtig godt bud. Det er nemlig en madras, der er lidt fastere end mange andre madrasser på markedet. Den har hele 500 Vertex fjedre med 35 mm Freshgel komfortlag.

Vertex fjedre bliver ikke benyttet helt lige så ofte som pocket fjedre eller multipocket fjedre, men derfor er det stadig en fjedretype af god kvalitet. Vertex fjedre er knap så faste i det, men komfortlaget er til gengæld tykkere med hele 35 mm Freshgel på hver side af fjedrene.

Derfor er du med denne madras sikker på at komme til at ligge på en yderst behagelig madras, der kan holde en behagelig temperatur. Freshgel er med til at skabe en uovertruffen komfort, men det er også med til at beskytte fjedrene og sørge for, at de kan holde i mange år.

Thermogel- og AEGIS behandling

Denne model er af yderst høj kvalitet, og der er ikke sparet på noget. Selve betrækket er af uovertruffen kvalitet, og det er blevet behandlet med både Thermogel og AEGIS.

Disse behandlinger er især fordelagtige for dig, der lider af allergi, men det er generelt nogle gode behandlinger, som alle vil få gavn af. En AEGIS behandling er en tekstilbehandling, der er med til at gøre stoffet mere eller mindre resistent over for både støvmider og andre bakterier.

Dette er en yderst stor fordel, da rigtig mange allergier rent faktisk opstår som resultat af støvmider i hjemmet. Det er også muligt at tage betrækket af madrassen, så du på denne måde kan vaske det, når det trænger, og på denne måde kan du også selv være med til at sikre, at du altid vil sove på en ren og bakteriefri madras.

Springmadrasser i størrelsen 120×200 cm

Sleepzone madras – medium 120×200 cm

Springmadras test

→ Køb den i dag hos BoboOnline

Modellen her fra Sleepzone i vores springmadras test er en solid springmadras, der kan opfylde de mest basale behov i forbindelse med en madras. Du kan få denne Sleepzone madras i flere forskellige størrelser, men lige netop denne model er i størrelsen 120×200 cm. Den er endvidere 18 cm i højden. Denne størrelse svarer til en mindre trekvartseng og egner sig derfor bedst til enkeltpersoner.

Det er en af de billigere modeller på markedet, men det betyder ikke, at den er af dårlig kvalitet. Det er en god madras, der er god til dig, der ikke behøver mange forskellige detaljer og forskellige behandlinger og indhold.

Polstringen i madrassen er 25 mm polyetherskum, og madrassens betræk er i en flot sort farve. Springmadrassen her er vendbar, hvilket betyder, at du kan vende den om på den anden side, når den ene side er ved at være slidt. Ved at vende madrassen får du en springmadras, der næsten er så god som ny.

Madrassen består af indlæg af pose indpakkede fjedre, og disse er fordelt i fem zoner, der er med til at skabe et rigtig godt komfortniveau. Som med alle andre springmadrasser er det nødvendigt at have en passende ramme til, og ved denne model skal du bruge en ramme til almindelige senge, der er 120×200 cm.

Det er altid en rigtig god idé at huske at gøre madrassen rent jævnligt, så du undgår for meget støv og for mange bakterier. Madrassen her kan især anbefales til dig, der vejer mellem 50 kg og 80 kg, da det er i dette vægtinterval, at madrassen vil yde den bedste støtte.

15 års garanti

Madrassen er en af de billigere modeller på markedet, men du får stadig en madras, der kan dække de flestes behov. Det er en solid madras med et lækkert og blødt betræk, som du garanteret vil blive glad for. Når du køber madrassen får du hele 15 års garanti, hvis der skulle ske et brud på fjedrene.

Hertil får du også to års reklamationsret, som gælder på hele sengen. Disse ting er også noget, der er værd at tage med i sine overvejelser, selvom madrassen gerne skulle kunne holde i mange år.

Springcomfort springmadras – 120×200 cm

*Denne model er udgået

→ Se det øvrige udvalg af springmadrasser hos Bedre Nætter

Hvis du ønsker en springmadras af lidt højere kvalitet, vil denne Springcomfort springmadras, i vores springmadras test, være en god idé at tage et nærmere kig på. Du kommer med garanti til at sove rigtig godt i din seng, hvis denne springmadras er en del af den.

Madrassen består af hele 275 individuelle posefjedre per kvadratmeter, og derfor har vi også valgt at have den med i denne springmadras test. Det vil sige, at denne madras passer rigtig godt til dig, der vejer under 95 kg. Du kan enten vælge mellem en fast fasthed eller en medium fasthed.

Dette valg afhænger også af din kropsvægt, og hvis du vejer under 75 kg, bør du vælge medium fasthed. Hvis du derimod vejer mellem cirka 75 kg og 95 kg, vil det være bedre at vælge en madras med fast fasthed for at opnå den bedste støtte.

Med denne springmadras i vores springmadras test får du høj kvalitet på alle punkter. Dette gælder både, hvad angår stof, skum og fjedre. Madrassens fjedre er fordelt på hele syv komfortzoner, og disse syv komfortzoner er med til at skabe en rigtig god madras, der er med til at give din krop optimal aflastning og støtte på alle de udsatte steder. Dette gælder især skuldre, nakken og hovedet, da komfortzonerne er med til at sikre helt optimal støtte her.

Madrassen er endvidere blevet polstret med 4,5 cm skum, og dette er med til både at beskytte fjedrene samtidig med, at det er med til at sikre dig en endnu bedre søvnoplevelse på denne madras. Hvis du allerede har en sengeramme, er det en nemmere og billigere løsning at udskifte din springmadras fremfor hele sengen.

Hvis du står og skal udskifte din springmadras, vil denne model være et oplagt valg, da den kan være med til at sikre, at du kommer til at ligge yderst behageligt. Madrassen her er især et oplagt valg at bruge som det midterste lag i en kontinentalseng eller ovenpå en boxmadras.

Airpur Fresh – 120×200 cm

Køb springmadras nu

*Denne model er udgået

→ Se det øvrige udvalg af springmadrasser hos Bedre Nætter

Hvis du godt kunne tænke dig en springmadras, der både kan forbedre dit søvnklima og din nattesøvn, så vil denne yderst ventilerende model fra Airpur i vores springmadras test være et oplagt valg.

Denne madras giver dig en kølende og frisk fornemmelse, og du vil ikke komme til at føle dig indelukket i din seng. Madrassen er udviklet specielt af Bedre Nætter med fokus på at skabe den perfekte kombination af støtte og komfort.

Bedre Nætter er kendte for at forhandle kvalitetsprodukter, og deres egne produkter er ingen undtagelser, da de også er af høj kvalitet. Madrassen er fremstillet af lækre materialer, der kan holde i flere år.

Madrassen består af hele 500 Vertex fjedre med 35 mm Freshgel komfortlag. Freshgel er en kølende gel, der er med til at gøre denne madras til noget helt særligt. Freshgel minder meget om Visco skum, men Freshgel indeholder blå gelperler inden i skummet, og det er netop dette, der er med til at gøre madrassen mere åndbar og dermed mindre varm. Dette gel er altså indskudt i memory skummet, og det er både med til at give øget komfort og bedre søvnklima.

Selve madrassens betræk er også af høj kvalitet, og denne type betræk er faktisk karakteristisk for de madrasser, der er blevet udviklet af Bedre Nætter selv. Det mest karakteristiske er, at betrækket er blevet behandlet med både en Thermogel- og en AEGIS behandling. En AEGIS behandling er en tekstilbehandling, der gør, at stoffet er resistent over for både husstøvmider og andre bakterier. Det er en meget stor fordel for dig, der lider af allergi, men egentlig også for alle andre. Det viser sig nemlig, at hele 25 procent af alle allergier opstår på grund af støvmider i hjemmet.

Derfor er det en meget stor fordel at få en madras med denne behandling. Thermogel behandlingen gør, at den får fugt til hurtigt at blive spredt hen over madrassen, og på denne måde fordamper det hurtigt. Det er med til at gøre, at madrassen vil have en behagelig temperatur ved overfladen.

Alt i alt er denne Airpur Fresh en springmadras af høj kvalitet og med mange gode funktioner og fordele. Modellen kan fås i flere forskellige størrelser, og derfor er der gode chancer for at finde en størrelse, der passer perfekt til dig og din seng.

Springmadrasser i størrelsen 140×200 cm

Athena springmadras – 140×200 cm

Bedste springmadras

→ Køb den hos Unoliving i dag

Har du en sengeramme i størrelsen 140×200 cm, vil denne springmadras fra Athena i samme størrelse passer perfekt ned i. Nogle gange er det ikke nødvendigt at købe en helt ny seng, men blot det at udskifte springmadrassen kan være nok til at forbedre sengens kvalitet.

Athena modellen kan du få i flere forskellige størrelser, men netop denne størrelser svarer til en trekvartseng, og den passer derfor rigtig godt til enkeltpersoner eller til par, der godt kan at sove tæt og på samme madras.

Athena modellerne er springmadrasser af lækker kvalitet, der kan holde i lang tid. Med en ny springmadras vil du opleve, at du vil komme til at ligge mere behageligt i din seng, og dette er som regel noget, der fører til en bedre nattesøvn.

Selve madrassen er opbygget med de populære pocket fjedre. Der er hele 250 pocket fjedre per kvadrater, og disse er fordelt ud over fem komfortzoner. Idet der er hele fem komfortzoner kan du være sikker på, at du investerer i en springmadras, der kan give din krop rigtig godt støtte.

Netop denne madras får du med fast hårdhed, men det er muligt at vælge medium hårdhed ved nogle af de andre Athena springmadrasser. Den faste hårdhed gør, at denne madras passer rigtig godt til personer, der vejer mellem 75 og 95 kg. Ud over de gode fjedre i madrassen består selve polstringen af 25 mm polyetherskum, som er med til at skabe god komfort og beskytte fjedrene. Springmadrassen her er betrukket med et betræk i Quiltet med fibervat.

En springmadras skal som før nævnt ligge i en ramme eller ovenpå en boxmadras, og modellen her passer rigtig godt til en sengeramme og lamelbund. Du får hele 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud, hvis der mod forventning skulle ske noget med disse ting.

Det er vigtigt at huske, at det altid er god idé at købe en topmadras med til din seng eller din madras. En topmadras er med til at fuldende sengen og sikre komforten.

En topmadras er endvidere med til at sørge for, at resten af sengens madrasser bliver beskyttet og dermed kan holde i længere tid. Netop denne model er i farven grå, men du kan også købe den i sort, hvis det passer bedre til din indretning i soveværelset.

Sengefabrikkens springmadras

Bedste springmadrastest online

→ Køb den i dag hos Sengefabriksudsalg

Denne springmadras i vores springmadras test vil passe perfekt til den prisbevidste forbruger, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Med denne springmadras får du hele 500 multipocket fjedre per kvadratmeter. Dette er med til at skabe et en madras med et yderst højt komfortniveau.

Du kan få modellen i flere forskellige størrelser, der alle er vendbare. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan vende madrassen om, når den efter nogle år er ved at være slidt på den ene side.

Ved at vende den om på den anden side får du en madras, der er så god som ny og dermed kan holde i endnu flere år. Når du vælger madrassen her, kan du selv vælge mellem enten fast fasthed eller medium fasthed. Multipocket fjedre passer generelt bedst til folk, der vejer over 95 kg, eller hvis man skal ligge to personer på samme madras.

Hvis vægten på madrassen med multipocket fjedre overstiger de 120 kg, bliver det normalt også anbefalet, at man vælger en madras med fast fasthed, da denne fasthed vil yde den bedste støtte. Hvis vægten på madrassen er mellem 95 kg og 120 kg, bliver det anbefalet, at man vælger en madras med multipocket fjedre og medium fasthed.

Multipocket fjedre er mere faste i det end almindelige pocket fjedre, og det er derfor de passer rigtig godt til en højere vægt. På grund af de mange fjedre kan din vægt fordele sig ud over hele sengen, og dermed vil du opnå rigtig godt støtte og en behagelig søvnoplevelse, når du sover i sengen.

Madrassens polstring består af 20 mm polyetherskum, og stoffet er møbelstof med kuvertsyning. Alt i alt er det en yderst behagelig og komfortabel springmadras, der er yderst velegnet til sengerammer og elevationssenge.

Netop denne model måler 140×200 cm, og det svarer til en almindelig trekvartseng. Madrassens totale højde er 22 cm, hvilket betyder, at madrassen her vil passe perfekt som det midterste lag i en kontinentalseng eller en elevationsseng.

Læs også: Test af elevationssenge

Sleepzone Madras – Medium/Fast

Bedste springmadras online

→ Køb den i dag hos BoboOnline

Denne model kan købes hos Boboonline.dk, der er en online forhandler af blandt andet senge, madrasser og tilbehør hertil. Køber du madrassen her, får du fri levering til din hoveddør med i prisen. Størrelsen på netop denne model er 140×200 cm, og det svarer til en almindelig trekvartseng. En trekvartseng passer rigtig godt til personer, der sover alene, eller til par der godt kan lide at sove sammen på samme madras.

Madrassen her kan både bruges til almindelige senge, men også til elevationssenge. Hos Boboonline anbefaler de, at man lige vender madrassen hver tredje måned. Dette skulle være med til at forbedre holdbarheden og hele tiden sørge for, at du får den bedste støtte, når du sover.

Madrassen består af posefjedre og har fast affjedring. Derfor kan denne model anbefales til personer, der har en kropsvægt mellem 60 og 90 kg. Du kan også godt bruge den, hvis du vejer under 60 kg, men så bliver det i særdeleshed anbefalet at skaffe sig en topmadras med til, da madrassen ellers kan komme til at føles for hård.

Det er dog altid en god idé at få en topmadras med i købet, da en topmadras er med til at sikre, at du kommer til at ligge rigtig behageligt i sengen samtidig med, at en topmadras er med til at beskytte de resterende madrasser i sengen. Madrassens polstring består af 25 mm polyetherskum, hvilket er med til at skabe god komfort, men det er også med til at beskytte fjedrene i madrassen.

Madrassen her er med sort betræk, og dens højde er 18 cm. Hvis du køber den hos Boboonline, får du 15 år garanti, hvis der skulle ske fjedrebrud, og så får du endvidere to års almindelig reklamationsret på hele madrassen.

Springmadrasser i størrelsen 160×200 cm

BN Latex – 160×200 cm

Springmadras online

→ Køb den i dag hos Bedre Nætter

Hvis du kunne tænke dig en springmadras af allerhøjeste kvalitet, bør du kigge nærmere på denne model fra Bedre Nætter. Bedre Nætter har selv udviklet denne springmadras, hvor der ikke er sparet på nogen punkter. Det er en madras, der kan give yderst god støtte og har et meget højt komfortniveau. Disse ting kan være med til at sikre dig en bedre nattesøvn, hvilket kan være med til at sikre, at du kan vågne frisk og veludhvilet op hver morgen.

Madrassen her består af 300 pocket fjedre per kvadrater, der er fordelt på intet mindre end fem komfortzoner. Disse komfortzoner er med til at sikre, at du får den optimale støtte både i forhold til nakke, hofte og skuldre. Det bliver sikret ved, at eksempelvis skuldre og hofte kan synke lidt længere ned i madrassen og herved vil din rygsøjle komme til at ligge lige, når du ligger i sengen og sover.

Madrassens komfortlag består af 35 mm latex, hvilket er med til at sikre en uovertruffen komfort, som man ikke ser hos mange andre springmadrasser. Det er en madras af god kvalitet, der sikrer dig, at du får den optimale trykelasticitet, der gør, at du kan udnytte fjedrene bedst muligt og herved opnå den bedste nattesøvn.

Betrækket på denne springmadras er behandlet med en AEGIS behandling og en Thermogel behandling. AEGIS behandlingen er med til at sikre, at der ikke kan leve støvmider og andre mikroorganismer i betrækket.

Dette er en meget stor fordel for folk, der lider af allergi, men det er generelt med til at skabe et bedre søvnklima for alle, der sover på en madras med denne behandling.

Når du modtager din nye 300 Latex springmadras fra Bedre Nætter, vil du modtage to madraskerner med cover separat. Det gør det muligt for dig at vaske betrækket, inden du tager madrassen i brug.

AirPur Fresh – 160×200 cm

Spingmadrastest i dag

*Denne model er udgået

→ Se det øvrige udvalg af springmadrasser hos Bedre Nætter

Her får du endnu en ekstraordinær springmadras, som du kan få hos Bedre Nætter. Madrassen består af hele 500 Vertex fjedre med 35 mm Freshgel komfortlag. Kombinationen af disse materialer er med til at skabe et utroligt højt komfortniveau, der med garanti vil give dig en yderst behagelig søvnoplevelse, og derfor er denne også med i vores springmadras test.

Freshgel er et materiale, der både er trykaflastende samt kølende. Det vil sige, at det er både er med til at give dig den rette støtte samtidig med, at madrassen er med til at skabe et behageligt soveklima, hvor du ikke vil få det for varmt om natten.

Madrassen er også en model, der er specielt udviklet af Bedre Nætter. Dette har de valgt at gøre, så de kunne sikre jer kunder at kunne få nogle madrasser, der passer perfekt til jeres behov. Også denne madras er behandlet med en AEGIS behandling, der, som vi før har været inde på, er et antibakterielt betræk, som du har mulighed for at vaske, når det trænger.

Når du køber denne madras, har du endvidere mulighed for at vælge mellem forskellige fastheder, hvor du kan vælge madrassen med enten en fast fasthed eller en medium fasthed.

Denne springmadras får du i størrelsen 160×200 cm, men du kan også få en AirPur Fresh springmadras i andre størrelser, hvis det passer bedre til dine behov.

BN 500 Pulse – 160×200 cm

Springmadras forhandler

*Denne model er udgået

→ Se det øvrige udvalg af springmadrasser hos Bedre Nætter

Vi slutter denne springmadras test af med endnu en model fra Bedre Nætter i yderst høj kvalitet. Denne model er også i størrelsen 160×200 cm, men hvis du ønsker andre størrelser af 500 Pulse modellen, er det også muligt at købe. Også denne model består af 500 individuelle Vertex fjedre, men den har et 35 mm Pulse latex komfortlag. Pulse er den mest elastiske og holdbare type latex.

Ud over disse fordelagtige egenskaber er det også den blødeste form for latex, og det er alt i alt med til at sikre dig et meget højt komfortniveau og en behagelig søvnoplevelse, når du sover på madrassen.

Denne madras bliver især anbefalet til personer, der vejer over 95 kg, eller hvis den samlede vægt på madrassen er over 95 kg. Det vil derfor være et oplagt valg for parret, der ønsker at sove på samme madras og ikke helt har brug for en stor dobbeltseng. Den sidste madras her er også behandlet med en AEGIS behandling, og det har som sagt rigtig mange fordele, da det er med til at holde bakterier væk og skabe et behageligt klima i sengen.

Ligesom med så mange andre springmadrasser i denne springmadras test kan du ved denne model også vælge mellem to forskellige fastheder, som enten er fast fasthed eller medium fasthed.