Sovesofa test

Recast

En super elegant og lækker sovesofa fra danske Innovation Living. Her får du et gennemført stilrent design, kombineret med høj funktionalitet. Recast er både komfortabel at sidde og ligge i, og derfor det perfekte valg af sovesofa.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Ghia

Denne sovesofa giver felskibel indstilling af armlæn. Den er her vist i et brunt læder look, men fås også i flere forskellige tekstiler.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bragi

Bragi er en elegant sovesofa med chaiselong og måler 140x200 cm i udslået tilstand. Her får du både en flot sofa og en behagelig seng.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Edvard

En praktisk og flot sovesofa fra Innovation Living. Med denne sovesofa har du et praktisk opbevaringsrum til f.eks. dyne og pude.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Long Horn

Long Horn er en klassisk sovesofa, som er perfekt til f.eks. gæsteværelset. Den fås i forskellige tekstiler, og passer derfor ind i de fleste hjem.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Dublexo

Dublexo er lavet i et unikt og tidløst design. Det praktiske splitback system gør, at man kan lægge ryglænet ned hver for sig.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bifrost Lounger

En sovesofa behøver ikke nødvendigvis gemmes væk i gæsteværelset. Bifrost er en flot sovesofa, som sagtens kan bruges overalt i hjemmet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Supremax Deluxe E.L.

Her får du en smuk og stor sovesofa. Med hele 155 cm i bredden i udslået tilstand. Dermed både behagelig sofa, samt sovekomfort.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Splitback Frej

Denne sovesofa fra Innovation Living har et gennemført skandinavisk design. Her får du god kvalitet for pengene.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Find den bedste sovesofa til dit hjem

Der kan være forskellige grunde til, at man er på udkig efter en sovesofa, og der er både fordele og ulemper ved netop en sovesofa. Ved at købe en sovesofa i stedet for en almindelig sofa eller en almindelig seng kan du sørge for at udnytte din plads i stuen, soveværelset eller gæsteværelset helt optimalt. Derfor er der mange fordele ved at købe en sovesofa, men især ovenstående egenskaber er meget fordelagtige, hvis man gerne vil have en sofa, som både kan bruges til afslapning, men også til en god nats søvn.

Populære sovesofaer

Long Horn Sovesofa

Long Horn sovesofa

Innovation Living sovesofa

Recast sovesofa

Sovesofaer forbindes ofte med ikke at være lige så behagelige og komfortable at sove på som almindelige senge. Her gælder det om at se en sovesofa som en 2-i-1 løsning og at gå efter noget af ordentlig kvalitet. Det er vigtigt at fokusere på kvaliteten, så sovesofaen kan fungere optimalt og er komfortabel både som sofa og som seng. De bedste sovesofaer lever op til netop disse kriterier.

Denne test må ikke anses som værende videnskabelig, men skal betragtes som objektiv. I denne test er her heller ingen vinder, da valget af en sovesofa skal betragtes som individuel.

Du kan få sovesofaer i rigtig mange forskellige størrelser, farver, designs og former. Markedet er stort, hvilket der både er fordele og ulemper ved. Det kan ses som positivt, at der er så mange muligheder, for så har du en meget stor chance for at finde den perfekte sovesofa, som passer til dine behov. Dog kan de mange muligheder gøre, at det kan komme til at tage længere tid for dig at finde frem til den helt rigtige. Der er så mange muligheder og dermed også mange sovesofaer, der skal sorteres fra, inden du finder den helt rigtige.

Recast Sovesofa

Recast er en model, der er rigtig lækker og stilfuld. Så hvis disse ting er noget, du sætter pris på i dit hjem, så vil en model som Recast være et oplagt valg. Recast er en model, der har kombineret sidde- og liggekomfort på den mest optimale måde samtidig med, at den har et meget minimalistisk look. Den gode komfort skyldes, at sovesofaen er udstyret med kvalitets posefjedre, der er med til at give god støtte, som bliver tilpasset efter kropsbygning og vægt. Dette betyder, at du vil få den optimale støtte uanset størrelse.

Også Recast er en sovesofa, som er fremstillet og designet af danske Innovation. Innovation har fokus på at skabe lækre og stilfulde looks, der samtidig er moderne og driftssikre. Ved denne model har Innovation søgt inspiration i 60’erne, hvor de har udviklet en model, der har moderniseret denne stil. Dermed vil denne sovesofa passe ind i alle moderne hjem. Det er en model, der passer perfekt til 2 personer, da størrelsen på modellen er 140 cm x 200 cm. På denne måde kan den også være nem at få plads til i dit hjem.

Recast modellen er bygget med træben, hvilket underbygger det lækre design og udstråler, at der ikke bliver gået på kompromis med designet. Innovation har altså igen formået at skabe en god sovesofa med et godt design, der kan appellere til rigtig mange mennesker. Den passer ind i de fleste hjem, uanset om den skal stå i stuen, på soveværelset eller på et gæsteværelse. Med denne model har du mulighed for at vælge mellem en masse forskellige tekstiler. På denne måde kan du finde lige netop det, du bedst kan lide. Ydermere tillyder Innovation mange forskellige salgs specialstof, og derfor kan du få lige netop den farve, du bedst kan lide.

Ghia Sovesofa

Hvis du vil have en luksuriøs og elegant sovesofa, så er Ghia et rigtig godt bud. Ghia er fremstillet og designet af danske Innovation og er en klassisk daybed. Denne sovesofa kan du bruge til f.eks. en lur, til gæster eller til ren og skær afslapning. Denne sovesofa fungerer godt som seng. Men man kan ikke forvente den samme komfort, som du f.eks. kan opleve med elevations- eller kontinentalsenge. Ghia har et simpelt og skandinavisk design med et meget moderne look, som netop er kendetegnet ved Innovation.

Denne sovesofa består af en kombination af et stilfuldt design kombineret med gode og funktionelle egenskaber. Netop disse ting har været med til at gøre denne Ghia model til en meget populær model blandt danskerne. Hvis du ikke har så meget plads til rådighed og gerne vil have en sofa, som er stilfuld, elegant og komfortabel, så er denne model det perfekte valg.

Når du har besluttet dig for at købe en Ghia, har du mulighed for at vælge imellem hele fem forskellige slags betræk. Selve stellet er i krom, som er meget karakteristisk for denne sovesofa. Dette stel kan efter ønske også fås, så det fungerer som armlæn. Sovesofaen vil blive leveret sammen med tilhørende puder, der vil være i matchende betræk, så det hele passer sammen. Disse puder kan du se på billedet til højre. Denne sovesofa er alt i alt ideel til dig, der ikke har så meget plads til rådighed og gerne vil have en stilfuld og moderne sovesofa.

Clubber Sovesofa

Denne sovesofa har et elegant og eksklusivt look, så hvis dette er noget, du vægter højt, så kan denne model være noget for dig. Denne Clubber model er fra danske Innovation, som også vægter ovenstående aspekter højt. Det er et unikt design med mange detaljer, der er designet af den erfarne Per Weiss, der har stor ekspertise inden for møbeldesign. Clubber består af en kombination af krom og valnøddetræ, som komplementerer hinanden på bedste vis og fremhæver eksklusiviteten.

Clubber minder på mange måder om mange af de andre modeller fra Innovation, da der er lagt stor vægt på det stilfulde design samt komforten. Derfor er denne model velegnet til både at stå i stue eller i soveværelset. Denne sovesofa består af posefjedre og ikke en almindelig skummadras, som mange sovesofaer i lav kvalitet gør. Dermed er du sikret god komfort og høj kvalitet ved at vælge denne model.

Det, at Clubber har posefjedre, bevirker, at du kan opnå en rigtig god nattesøvn, der nærmer sig kvalitet af den nattesøvn, som du kan opleve med en almindelig seng. Så hvis du er på udkig efter en sovesofa, som både er stilfuld og funktionel, så vil Clubber være et godt valg, da der netop er lagt vægt på disse aspekter, så den både er behagelig at se på, sove i og sidde på.

Puzzle Luxe Sovesofa

Sovesofaen Puzzle Luxe er skabt af danske Innovation og har et enestående design. Den har mulighed for at fungere som både en sofa og en seng, hvor begge funktioner er behagelige og komfortable. Puzzle Luxes design gør, at denne model vil passe ind i de fleste hjem, uanset om det er i soveværelset, i stuen eller i gæsteværelset.

Puzzle Luxe er som sagt fremstillet og designet af Innovation, og du kan derfor være sikker på at få en sovesofa i god kvalitet, der både er behagelig at sidde på og ligge i. Brandet Innovation vægter funktionalitet sammen med design og kvalitet meget højt, hvilket kommer til udtryk med Puzzle Luxe. Denne models gode komfort skyldes, at sovesofaen er polstret med posefjedre samt har et lækkert læderbetræk.

Hvis du bor i en lejlighed eller i et hus, hvor du ikke har så meget plads, så vil Puzzle Luxe være et rigtig godt valg. Med denne model kan du nemlig både få opfyldt dine sidde- og søvnbehov, selv om den ikke fylder mere end en normal sofa. Dermed er det en komplet 2-i-1-løsning med et meget moderne design, hvilket er med til at gøre Puzzle Luxe et rigtig godt valg, der vil passe til ethvert rum i dit hjem.

Long Horn Sovesofa

En af topmodellerne fra Innovation er modellen Long Horn. Denne model har en utrolig god sidde- og liggekomfort samtidig med, at den har et stilfuldt og moderne design. Så hvis disse ting, er noget, som du vægter højt, så er denne sovesofa den rette for dig. Long Horn modellen er bygget med Excess Pocket Springes, hvilket bevirker, at den har næsten samme gode komfort som en normal seng.

Det er altid vigtigt at huske, at sovesofaer normalt er en smule hårdere end normale senge. Hvis sovesofaer skulle være lige som almindelige senge, ville de meget hurtigt blive slidte. Innovation har udviklet denne model, så søvnoplevelsen er så identisk som muligt med den, du kan opleve i en almindelig seng. Herudover er Long Horn modellen udviklet med det formål også at kunne fungere som et lounge-møbel.

Netop dette lever modellen helt op til, idet det er en sovesofa med et elegant og stilfuldt design, der udstråler eksklusivitet. Derfor passer Long Horn perfekt ind i det morderne, skandinaviske hjem. Herudover giver denne sovesofa dig rigtig god støtte og komfort, både når du ligger og sidder på den. Dette gør, at din søvnoplevelse vil blive bedre og være meget lig med den, du vil opleve i en normal seng.

Debonair Sovesofa

Innovation har også fremstillet og designet Debonair modellen, som er en meget eksklusiv og stilfuld sovesofa. Denne model er præget af den klassiske 50’er- og 60’er stil, men er blevet moderniseret, så den passer ind i det moderne hjem. Hvis du er på jagt efter en sovesofa, som både er funktionel samt moderne og elegant, så er denne model et oplagt valg.

Denne sovesofa er meget pladsbesparende, idet den fungerer både som sofa og seng. Sovesofaens ben er lavet af metal, og selve sovesofaen er polstret med posefjedre. Denne Debonair model er endvidere meget nem at slå ud. Det eneste, det kræver, er, at folde nogle skjulte ben i ryggen ud. Når dette er gjort, vil sovesofaen fungere som seng, som kan give dig en behagelig søvnoplevelse.

Med denne sovesofa kan du sove en hel nat på den, uden at det giver rygsmerter eller lignende. Dette gør sig ikke altid gældende med sovesofaer, da mange modeller kan være meget hårde at ligge på. På denne måde er Debonair modellen noget helt specielt, da den er af høj kvalitet og komfort. Denne model kan fås i rigtig mange forskellige farver. Det bør derfor også være muligt at finde den farve, du allerhelst vil have.

Fiftynine Sovesofa

Fiftynine sofasova er en meget lækker, enkel og minimalistisk sovesofa. Så hvis dette er aspekter, som du vægter højt, så kan netop denne sovesofa være noget for dig. Designet af denne model er meget stilfuldt og moderne, hvilket får den til at skille sig ud fra mængden. Den vil passe ind i de fleste hjem, uanset om den bliver placeret i stuen eller på et værelse. Modellen fås i 2 farver, som du selv kan vælge imellem. Benene er mørke træben, og farverne er enten mørk eller lys.

Fiftynine passer ind i den skandinaviske stil og hjem, især på grund af dens minimalistiske design, som er enkelt og lækkert. Endvidere er designet ikke denne sovesofas eneste fordel.

Hvis dit valg falder på denne Fiftynine model, så får du også en sovesofa med rigtig god komfort. Det gælder både når du ligger på den og sidder på den. Derfor er denne sovesofa et rigtig godt valg, som du sagtens kan bruges som enten primært seng eller primært sofa. Sovesofaen er også et rigtig godt valg, hvis du ikke har så meget plads. Den er 79 cm høj, 90 cm bred og 210 cm lang. På denne måde vil de fleste kunne ligge udstrakte i denne sovesofa. Der er også mulighed for at indstille ryggen. Således, at det bare er ryggen, der skal lægges ned for at få sovesofaen til at fungere som seng.

Bifrost Lounger Sovesofa

Den danske virksomhed Innovation er at finde i Randers, hvor de lidt efter lidt har skabt en masse designs og serier, der alle er af høj kvalitet og lækkert design. I dette sortiment finder man blandt andet modellen Bifrost Lounger. Denne model er i en klasse for sig, hvor du både får gode funktioner og den bedste udnyttelse af både sofa og seng. Med denne model har Innovation haft fokus på at skabe en kombination af en rigtig god seng og en rigtig god sofa. For at opnå dette er denne model blevet udstyret med ekstra høje Excess Pocketfjedre, som giver dig ekstra komfort og samtidig er i stand til at modstå presset fra vægten, når man sidder på den.

Bilfrost Lounger er en del af Innovations serie af sovesofaer fra 2015, og derfor er dette en forholdsvis ny model. Denne model er designet af den danske designer Per Weiss. Per Weiss er manden bag mange lækre designs, som du kan finde i Innovations sortiment. Bilfrost Lounger modellen er designet således, at den kan bruges af flere personer. Sovesofaens udslåede størrelse er 155 x 200 cm, hvilket nærmer sig størrelsen på en normal dobbeltseng. På denne måde kan man sagtens sove 2 personer på den. Som før nævnt er denne sovesofa udstyret med Excess Pocketfjedre, hvilket bevirker, at du vil opleve, at den er meget komfortabel at sove i modsat mange andre sovesofaer.

Innovation har rigtig mange forskellige sovesofaer, og dette er blot en af dem. Denne models stilfulde design gør, at den passer ind i de fleste danske hjem. Du vil både kunne bruge denne sovesofa i soveværelset eller gæsteværelset, men også i stuen som en del af den øvrige indretning. På grund af Bifrost Loungers enkle design er det nemt at kombinere denne sovesofa med andre møbler, som for eksempel et sofabord og et smukt koskindstæppe. Netop denne løsning er illustreret på billedet.

Dublexo SovesofaSovesofa test

Danske Innovation er et stort og velkendt brand, som mange kender. De er især kendte for deres sovesofaer samt andre møbler til det moderne hjem. De har primært skabt deres brand på baggrund af sovesofaer. Derfor kan du være sikker på at få en god sovesofa, hvis den er fremstillet af dem. Modellen Dublexo er et eksempel på Innovations multifunktionelle sofaer med et lækkert design. Hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed, så vil netop denne model være et rigtig godt valg. Du kan kombinere seng og sofa, hvilket gør, at du kan bruge sovesofaen i flere rum. For eksempel i stuen, på soveværelset, på gæsteværelset eller på børneværelset.

Innovations Dublexo model er udstyret med pocketfjedre. Disse fjedre er lige så gode som dem, der bliver brugt i almindelige madrasser. Derfor får du ikke en dårligere komfort, hvis du vælger en sovesofa, men du vil opnå komfort på niveau med en normal seng. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, om dine gæster kommer til at sove dårligt, hvis du vil have sovesofaen stående i et gæsteværelse eller som ekstra opredning i stuen. Man vil komme til at opleve en nattesøvn, som vil svare til den, du vil opleve på en helt normal madras. Især dette aspekt understreger, hvorfor Innovations sovesofaer er værd at vælge frem for andre.

Med Dublexo modellen vil du opleve, at der er mange forskellige muligheder i forhold til udseendet af sovesofaen. Du kan for eksempel selv vælge, om du vil have armlæn på din sofa, eller om du vil spare dette væk. Du kan også bestille en stol sammen med sovesofaen, der designmæssigt passer godt sammen med Dublexo. Derfor vil disse 2 møbler passe rigtig godt sammen. Endvidere kan du også selv bestemme, om du vil have lyse eller mørke ben på denne sovesofa. Når du køber du denne sovesofa, så har du altså mulighed for at tilpasse den, så den passer helt perfekt til dine behov.

Supremax Deluxe Excess Lounger Sovesofa

I 2008 designede Per Weiss sovesofaen Supremax, og den har derfor været på markedet i nogle år. Netop derfor er det også en kendt model blandet mange danskere. Denne model hører til markedets allerbedste, hvilket både designet og funktionaliteten understreger. Supremax har et unikt og simpelt design, der passer perfekt ind i den skandinaviske stil. Sovesofaen kan fungere som en lounge sofa og passer derfor ind i ethvert hjem. Dette er uanset, om den skal placeres i stuen sammen med andre møbler eller på børneværelset. Eller gæsteværelset, hvor den mere skal bruges som erstatning for en normal seng.

Supremax Deluxe Excess Lounger er ikke kun i topklassen på grund at dens lækre design, men også fordi, at den har pocketfjedre. Disse pocketfjedre er med til at sørge for, at du ligger rigtig godt på sovesofaen, når du skal sove på den og dermed får en rigtig god nattesøvn. Fjedrene er også med til at sikre, at du også sidder godt i den, når du bruger den som sofa. Du får altså både en rigtig god ligge- og siddeoplevelse med denne sovesofa. Dermed skal du heller ikke være nervøs for, om dine gæster kommer til at sove dårligt, hvis du har planer om at bruge den som gæsteseng.

Hvis dit valg om en ny sovesofa falder på en Supremax Deluxe Lounger Sovesofa, så kan du være sikker på at få en sovesofa af god kvalitet med eksklusive materialer. Sovesofaens ben er lavet i krom, hvilket gør, at den vil holde bedre og længere. Endvidere er det meget nemt at bruge sovesofaen samt nem at folde den ud og sammen igen. Når sovesofaen fungerer som sofa, er den 70 cm høj, og når den er foldet ud, er den 41 cm. Denne sovesofa er meget komfortabel at sidde i på grund af de lækre materialer samt støtten fra pocketfjedrene. Det gør også, at det føles som om, at man sover i en rigtig dobbeltseng. Derfor er denne model et rigtig godt valg.

En sovesofa er boligens mest praktiske møbel

En sovesofa er nok det mest funktionelle møbel, du kan købe. Den kan dække 2 af dine vigtigste behov, så du både kan sidde godt og sove godt. Derfor kan det være relevant at overveje at investere i en sovesofa. Med en sovesofa kan du nemlig spare en del plads.  Det kan være fordelagtigt for din indretning, hvis du har en lille stue eller et lille værelse.

Mange køber en sovesofa, så den kan bruges i et gæsteværelse eller i en stue, så den kan foldes ud, når der kommer overnattende gæster forbi. Det betyder dog ikke, at du kun kan bruge en sovesofa, hvis du får overnattende gæster forbi. Du kan også bruge en sovesofa som din almindelig seng, men dette kræver, at du er villig til at give en ordentlig pris og investere i en sovesofa af rigtig god kvalitet. Det kan naturligvis også være, at du hellere vil have en rigtig seng til dit soveværelse. Hvis dette er tilfældet, så kan du for eksempel kigge nærmere på en test af kontinentalsenge på Kontinentalseng test i stedet for.

Der er rigtig mange forskellige typer af sovesofaer på det danske marked. Du kan købe en sovesofa til en rigtig god pris. For eksempel investerer rigtig mange studerende i sovesofaer. Fordi man ofte ikke har meget plads at gøre godt med. Men hvis du beslutter dig for at investere i en sovesofa frem for en almindelig seng, så er det vigtigt at sikre sig, at du vælger en, der giver meget komfort, god støtte samt en god søvnoplevelse.

I denne forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på, at det langt fra er alle sovesofaer, der er af høj kvalitet. Her skal du især være opmærksom på fjedrene i sovesofaerne. Hvis du vil opnå en søvnoplevelse lig den i en normal seng, er det vigtigt, at det er gode fjedre.

Disse fjedre finder du normalvist i de dyrere modeller. Så hvis du har planer om primært at bruge sovesofaen som seng, så er det altafgørende at vælge en ordentlig model. Så du kan være sikker på en god nattesøvn hver nat. Derfor bør du se det mere som en investering og ikke bare et køb.