Kontinentalseng test

Jupiter | Bedrenaetter.dk

Her får du en kvalitetsseng til prisen, som fås i alle størrelser. Få mere info om sengen nedenfor, eller læs mere på Bedre Nætters hjemmeside.

Levering: 8-15 dage

Størrelse: 140x200 cm

Fragt: Gratis

Norland Superior | Sengetid.dk

Læs mere om Norland Superior nedenfor eller på Sengetids hjemmeside. En danskproduceret seng i bedste kvalitet.

Levering: 10-20 dage

Størrelse: 140x200 cm

Fragt: Gratis

Bergen | Bedrenaetter.dk

Bergen er en seng fra Bedre Nætters egen serie. De har samlet al viden, og lavet en seng opbygget efter at skabe en rigtig god seng.

Levering: 2-8 dage

Størrelse: 180x200 cm

Fragt: Gratis

Budget | Boboonline.dk

Denne kontinentalseng er en billig af slagsen, hvis du skal have en god kontinentalseng til prisen.

Levering: 2-3 uger

Størrelse: 140x200 cm

Fragt: Gratis

Jupiter | Bedrenaetter.dk

Her får du en kvalitetsseng til prisen, som fås i alle størrelser. Få mere info om sengen nedenfor, eller læs mere på Bedre Nætters hjemmeside.

Levering: 8-15 dage

Størrelse: 180x200 cm

Fragt: Gratis

Norland Superior | Sengetid.dk

Læs mere om Norland Superior nedenfor eller på Sengetids hjemmeside. En danskproduceret seng i bedste kvalitet.

Levering: 10-20 dage

Størrelse: 180x200 cm

Fragt: Gratis

Budget | Boboonline.dk

Denne kontinentalseng er en billig af slagsen, hvis du skal have en god kontinentalseng til prisen.

Levering: 2-3 uger

Størrelse: 180x200 cm

Fragt: Gratis

TOM TAILOR Heaven Box

Se beskrivelsen af denne kontinentalseng længere nede på siden.

Levering: 4-6 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Sådan finder du den bedste kontinentalseng

Vi har det med at undervurdere, hvor vigtigt det er at have en god og behagelig seng i soveværelset. Hvis vi sover de anbefalede otte timer hver nat, bruger vi en tredjedel af al vores tid i sengen. Dårlig søvn er en ofte overset årsag, når det drejer sig om en lang række livsstilssygdomme. Derfor er det utroligt vigtigt, at du har en seng, hvor du ligger komfortabelt, så du kan få den nødvendige mængde søvn.

Rigtig mange danskere har problemer med smerter især i og omkring ryg og nakke. Hvilket ofte kan lede til søvnproblemer, fordi det direkte gør ondt at ligge i sengen. Når du har smerter og skal sove, er det nødvendigt med en god seng, hvor du kan ligge behageligt og afslappet uden gener fra din skavank.

Vi har sammenlignet de nedenstående kontinentalsenge, så du er bedre klædt på, når du skal vælge den rigtige seng til dit soveværelse. Priserne på de forskellige senge kan variere en smule alt efter dine præferencer i forhold til sengens størrelse.

Norland Superior ONEkontinentalseng test

→ Køb den i størrelsen 140 x 200 cm hos Sengetid.dk lige her

→ Køb den i størrelsen 180 x 200 cm hos Sengetid.dk lige her

Denne kontinentalseng er ikke i den billige ende af prisskalaen, derfor bliver du ikke snydt, og sengen er i topklasse. Norland Superior er en danskproduceret kontinentalseng. Sengen har et stilrent udseende, som passer perfekt ind i alle soveværelser. Bunden er bygget op omkring den stærke træramme og skum, så sengens øvrige madrasser har en solid og stabil base. Boksmadrasserne er bundsolide, og de er med til at lægge fundament for den komfort, du oplever, når du ligger i sengen. Den medfølgende springmadras har 12 pocketfjedre og nederst 7 pocketfjedre i den normale version. Pocket fjedre fungerer som støttepunkter for din krop.

Når du lægger dig i sengen, er det første, du møder den skønne topmadras er en vendbar Norland Superior madras med 12,5 Aloy pocketfjedre, som er svær at forlade, når du først har lagt dig ned. Norland Superior madras med 12,5 cm Aloy pocketfjedre og Norlands originale zoneinddeling gør, at madrassen tilpasser sig din krop for at give dig støtte, når du sover. Derfor er sengen rigtig god til dig, der har problemer med smerter, og som har brug for ekstra støtte. Norland kontinentalseng er en fin og behagelig seng at ligge i, og den mørke sengegavl giver en fed dimension til dit soveværelse. Sengen er til dig, der gerne vil have en flot og behagelig kontinentalseng til en fornuftig pris.

Budget kontinentalseng inkl. topmadras

→ Køb den i størrelsen 140 x 200 cm hos Boboonline.dk lige her

→ Køb den i størrelsen 180 x 200 cm hos Boboonline.dk lige her

Nu træder vi endnu et skridt ned af prisstigen, og her finder vi den budgetvenlige kontinentalseng fra Boboonline.dk. Sengen er et godt og solidt stykke dansk håndværk, der allerede fra første øjekast fremstår indbydende og enkelt i designet. Sengen har en flot antracit/sort farve, hvilket passer ind i de fleste soveværelsers stil. Når du slår dynen til side og lægger dig i sengen, kan du tydeligt mærke, at de mange madraslag gør at komfortniveauet er godt og ret imponerende taget prisen i betragtning.

Med hensyn til topmadrassen, så er det en topmadras på 40 mm poly top. Den er en anelse anderledes end en Latex-topmadras og en Celcius-topmadras. Latex-topmadrassen er fleksibel og elastisk, hvilket betyder, at den tilpasser og støtter dig, uanset hvordan du bedst kan lide at sove. På den led sikrer du dig, at din nakke og ryg altid er støttet bedst muligt. Celcius-topmadrassen tilpasser sig også til din krop. Den er lavet er memory skum, som former sig efter din krop. Dette giver optimale betingelser for udsatte områder som skuldre, nakke og hofter.

Under topmadrassen er der en springmadras. Udover at støtte din krop via den 5-zonet madras, er den også trykaflastende og temperaturregulerende. Det smarte ved denne springmadras er, at den komplimenterer topmadrassen, og at den tilpasser sig efter temperaturen i rummet. Det betyder, at du altid får et behageligt klima i sengen. Sammenspillet mellem topmadras og springmadras er klart denne sengs store force, mens du heller ikke skal tage fejl af den solide base, som madrasserne er placeret på. Sengen er til dig, der ønsker en god og stabil nattesøvn uden at skulle investere mange tusinde kroner i en ny seng.

Jupiter kontinentalseng

→ Køb den i størrelsen 140 x 200 cm hos Bedrenaetter.dk lige her

→ Køb den i størrelsen 180 x 200 cm hos Bedrenaetter.dk lige her

Denne kontinentalseng var vi simpelthen nødt til at have med på denne liste. Grunden til det er, at det er en af de mest populære senge i Danmark målt på salg. Nu har også vi fundet ud af hvorfor, den er det. Jupiter no. 1 er en fantastisk seng til prisen. Sengen er produceret af Kinnabäden i Horsens, der har over 60 års erfaring med at designe senge til hele det skandinaviske marked. Designet er lækkert, og den lever 100 % op til kontinentalsengenes klassiske høje kvalitet.

Udseendet minder en del om Visco Continental. Den største forskel på den front er, at Jupiter no. 1 er mørkere i farven. Sengen har fundamentet på plads, og den vendbare 5-zonede springmadras sikrer en god soveoplevelse. Springmadrassen kommer i to forskellige typer: fast og medium. Det anbefales, at du køber en fast, hvis du vejer over 75kg. Vejer du over 95kg, bør du dog vælge en helt anden madras, men for langt størstedelen af danskerne er de to typer springmadrasser mere end optimale. Ligesom ved SENSUS Lux Continental kan du vælge mellem de to topmadrasser Latex-topmadras og Celsius-topmadras.

Efter gennemgangen af diverse kontinentalsenge forstår vi til fulde, hvorfor Jupiter no. 1 er så populær blandt danskerne. Hvis du ikke ønsker at købe en seng til prisen for en månedsløn, men stadigvæk ønsker dig en seng, som er stilren og skøn at sove i, så er Jupiter no. 1 et oplagt valg. Sengen er behagelig at ligge i. Du har med valg af topmadrassen mulighed for at tilpasse din sengetemperatur. Her er Celsius glimrende til folk, der fryser om natten.

Stavanger by BN kontinentalseng

Denne seng er desværre udgået af sortimentet, men du kan se andre gode kontinentalsenge hos Bedre Nætter her.

Vi har valgt at kigge nærmere på Velda Versus 2C, da den fungerer som undtagelsen, der bekræfter reglen. Den har nemlig ikke en topmadras, selvom det er en kontinentalseng. Og dog. Springmadrassen er så god, at den overflødiggør topmadrassen. Det vil sige, at springmadrassen udfylder begge roller. Springmadrassen er hele 21 centimeter høj med 7-zonede pocket fjedre og 2,5 centimeters polstring med latex på begge sider.

Det betyder, at sengen tilpasser sig optimalt til din liggeposition og din krop, hvilket sikrer dig en skøn nattesøvn uden smerter fra eventuelle skavanker, såsom nakkesmerter eller smerter i lænd. Hvor de andre senge, vi har kigget igennem, har været danskproduceret, kommer Velda fra Belgien. Firmaet er en stor spiller på det europæiske marked grundet deres høje kvalitet, og de er stille og roligt også ved at vinde sig ind på det danske marked også.

Når du har sovet i sengen, mærker du, hvorfor den kombinerede spring- og topmadras fungerer så godt. Der er ikke længere er en topmadras, der kan skride i løbet af natten, men komforten er stadig i højeste klasse. Velda Versus 2C er til dig, der ønsker en god kvalitetsseng, der holder i mange år, og som samtidig passer ind i et moderne soveværelse. Velda Versus 2C’s høje komfortniveau og flotte design placerer den også i den lidt tungere ende af prisklassen.

Bergen by BN kontinentalseng

→ Køb den hos Bedrenaetter.dk i 180×200 cm lige her

Hvis det er vigtigt for dig med en behagelig nattesøvn, så er Bergen by Bedre Nætter et oplagt valg. Bergen by BN er at finde i den tungere ende af prisskalaen, men det er til gengæld også svært at finde en kontinentalseng i bedre kvalitet end denne. Designet er dansk, mens selve sengen produceres i Belgien.

Den største forskel på Bergen by BN og andre kontinentalsenge på markedet er at finde i springmadrassen og topmadrassen. Sengens springmadras kan købes i to fastheder alt efter din vægt. For folk med en vægt under 75 kg anbefales det, at man vælger den faste udgave, mens folk med en højere vægt end 75 kg bør vælge springmadrassen i medium for at få den bedste komfort. I springmadrassen er der anvendt pocket fjedre, som er med til at skabe det bedste fundament for topmadrassen. Topmadrassen er det øverste element i en kontinentalseng, og der er et enormt udvalg af disse. Til Butik.

Topmadrassen

De mange forskellige topmadrasser har alle hver deres fordele, så du skal blot vælge den, som passer bedst til dine behov. En af de absolut bedste topmadrasser til anvendelse på Bergen by BN er Mayan Green. Mayan Green er produceret i 100 % naturlige materialer. Den er desuden også 100 % CO2 neutral. Med denne topmadras er du garanteret en optimal nattesøvn hver eneste nat.

Kombinationen med den fænomenale springmadras til Bergen by BN, bliver det svært at sove godt i alle andre senge, når du først har vænnet dig til denne. Det er dog ikke kun på komfort, at Bergen by BN er en sikker vinder. Hvis man investerer i en dyr seng, er det naturligvis også vigtigt, at designet er flot og holdbart i mange år fremover. Med Bergen by BN får du et stilrent design, der er inspireret af klassisk skandinavisk design. Så hvis du ønsker en optimal nattesøvn, så bør du kraftigt overveje Bergen by BN.

Tom Tailor Heaven Box

→ Køb den hos Unoliving.com lige her

På markedet for gode kontinentalsenge til en overkommelig pris står Tom Tailor Heaven Box fra Unoliving.com som et fremragende valg. Denne seng kombinerer design og komfort. Den fås til en meget lunefuld pris i forhold til, hvad du får for pengene.

Sengen har et meget skandinavisk præg både i forhold til udseende, men også i forhold til dens høje komfortniveau. Den elegante træramme er lavet i svensk fyrretræ, men derudover er sengen danskproduceret. Produkterne til sengen er af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig en lang levetid på sengen. Så behøver man ikke at skulle ud at lede efter en ny seng i det næste lange stykke tid. I denne prisklasse har der tidligere været problemer med, at sengene begyndte at falme. Sådan er sagen ikke med Tom Tailor Heaven Box. Derfor kan vi varmt anbefale Tom Tailor Heaven Box, hvis du ønsker dig en bundsolid kontinentalseng uden at skulle sprænge budgettet.

Springmadrassen fås i tre forskellige versioner, som gør, at personer med forskellig vægt alle kan anvende sengen til stor nydelse. I forhold til topmadrassen, så hører der en topmadras med 5 cm blød skumkere til.om Tailor Heaven Box er som nævnt til at betale for de fleste, som ønsker sig en fantastisk seng at sove i.

Hvad er en kontinentalseng?

Kontinentalsenge er nogle gode senge, som består af tre lag: en boxmadras, en skummadras og en topmadras. Denne type seng er for dig, der vil have en god og behagelig seng, som samtidig passer flot ind i dit soveværelse. Den store forskel på kontinentalsenge og almindelige senge er den ekstra madras, men denne ekstra madras forbedrer sengens komfortniveau markant.

En god seng er en luksus, som du ikke bør snyde dig selv for. Det betyder meget for vores overskud og velvære, at vi kan lægge os til rette i en skøn seng hver eneste aften. En seng handler dog ikke kun om komfort og velvære, men også stil og design. Den skal se flot ud og komplimentere stilen i soveværelset.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk