Hovedpude test

Vi har samlet nogle af de bedste hovepuder på markedet ud fra tests og brugeranmeldelser i denne hovedpude test. Find din favorit blandt populære modeller, og mærk forskellen.

Balance

Med Balance får du en pude der kan lidt af det hele. Den er yderst populær blandt brugerne, hvor den får næsten topkarakter. Her roses den blandt andet for den høje kvalitet og gode komfort. Den fås til en rigtig god pris, og alt i alt et rigtig godt valg.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Dunlopillo Premium

Hovedpude i medium fasthed og består af en naturlatexkerne, med antibakterielle egenskaber.

✅ Levering:
5-10 dage

✅ Returret:
14 dage

✅ Fragt:
Gratis

Mayan

En god Svanemærket pude, hvor du får rigtig meget kvalitet for pengene.

✅ Levering:
2-8 dage

✅ Returret:
30 dage

✅ Fragt:
Gratis

Excellence

Dejlig behagelig dunpude i mellem højde. Specielt god hvis du sover på ryggen eller siden.

✅ Levering:
2-5 dage

✅ Returret:
30 dage

✅ Fragt:
Gratis

Visco Queen

Her får du en god, trykaflastende hovedpude bestående af 100 % memoryskum.

✅ Levering:
2-5 dage

✅ Returret:
30 dage

✅ Fragt:
Gratis

Hovedpude test

At din hovedpude passer til din krop og dine behov er måske vigtigere, end du går og tror. Vi bruger utroligt mange timer i sengen, hvor vi ligger på en hovedpude, og derfor er det vigtigt, at denne passer godt til din krop, for at du får en god nattesøvn og undgår eventuelle skader. Hovedpuder fås i mange forskellige prisklasser og med forskelligt fyld, men hvordan finder du egentlig den rette hovedpude til dig? Vi hjælper dig på vej mod at finde den perfekte hovedpude til dine behov, hvilket du kan blive meget klogere på ved at læse videre i vores hovedpude test.

Bedste hovedpude

I dette indlæg har vi samlet nogle af de mest anmelderroste og testvindende hovedpuder på markedet, som alle har forskellige specifikationer, og dermed passer til forskellige sovestillinger og kropsbygninger. Ved at samle dem på en side bliver det nemmere for dig at overskue udvalget i jagten på den perfekte hovedpude. Desuden finder du en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde hovedpuden, der passer til dig.

I denne hovedpude test ser vi på forskellige puder i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Pudernes forskellige specifikationer bliver uddybet løbende, så du kan se forskellen på dem. I indlægget kan du blandt andet læse meget mere om puden Snedronningen eller om den specialudviklede hovedpude Temprakon Airpillow. Falder dit valg på en af disse puder, så kan du hurtigt og nemt bestille dem med det samme ved at følge linket.

Hovedpuden Snedronningen

hovedpude test

*Udgået

→ Se det øvrige udvalg af gode hovedpuder hos Bedre Nætter

Hovedpuden Snedronningen i vores hovedpude test er en 3-lagshovedpude af høj kvalitet og med god komfort. I pudens yderste lag er der 100% nye, hvide europæiske gåsedun, hvorimod der er småfjer i den inderste del af puden. Puden består altså af 60% gåsedun, som er 40% gåsesmåfjer, hvilket er med til at sikre en sund og behagelig oplevelse for brugeren. Pudens betræk er lavet af bomuldsbatist, som også er kendetegnet ved at være af høj kvalitet.

Desuden er denne pude fra Bedre Nætter allergitestet, hvilket betyder, at den kan benyttes af enhver. Derudover er den deklareret i henhold til standarden Oeko-Tex, som blot er med til at forsikre den gode kvalitet. Bedre Nætter er en dansk producent, som er kendt for deres strenge produktionskrav og sunde arbejdsvilkår. Du kan altså være sikker på, at din hovedpude er fremstillet under gode vilkår ved at vælge en hovedpude fra denne producent.

Tåler vask og tørring

Denne hovedpude tåler vask på op til 60 grader og kan tørretumbles ved mellemvarme. Dette gør puden let at rengøre, hvilket bevirker, at den kan holde i mange år. Den høje kvalitet sikrer, at puden bevarer sin gode komfort vask efter vask. Prisen på denne pude er på omkring 799 kr., hvilket svarer til en mellemprisklasse for en hovedpude. Kvaliteten af denne pude er dog helt i top, hvorfor du får meget for pengene.

Hovedpude, 725 g dun, 3-lags, 60 x 60 cm

bedst i test hovedpude

Denne hovedpude fra Paradies er en 3-lagspude med dun og fjer, som sikrer dig en god komfort hele natten igennem. Derudover er denne hovedpude fri for skadelige kemikalier og er derved ikke bare god for dig, men også for miljøet.

3 lag der sikrer god komfort

Puden er opbygget af tre lag, hvoraf de to yderste lag består af 125 gram dun, imens det inderste består af 600 gram småfjer. Dette er med til at give dig den bedste komfort hele natten igennem. Paradies – et topbrand i verden med nogle af de højeste standarder. Denne pude er produceret af det tyske mærke Paradies, som er et af de mest anerkendte mærker til at producere dyner, hovedpuder og madrasser i verden. Paradies er især anerkendt for deres høje standarder inden for dette marked.

Kendetegnende for mærket er, at de selv udvælger deres gåsefarme i Tyskland, hvor de har stort fokus på dyrevelfærd. Derudover har Paradies strenge krav til, hvordan dunene bliver vasket, inden de bruges i deres puder. Desuden har mærket et stort fokus på miljøet, hvorfor deres betræk altid er af økologisk bomuld uden optisk hvidt, som er svært for miljøet at nedbryde. Derudover er fabrikken CO2-neutral, fordi den er 100 % vindmølledrevet. Vælger du en pude fra Paradies, er du altså sikker på, at den er fremstillet under høje og miljøbevidste standarder.

Nordisk Fjer 3-kammerpude – Mellem

hovedpude bedst i test

Denne hovedpude i vores fra Nordisk Fjer er den billigste i vores hovedpude test til en pris på blot 149 kr., men er stadig en solid og god hovedpude med mange fordele. Puden er inddelt i 3 kamre og består af 100 % naturfyld, og derudover er den nem at vedligeholde.

Forskelligt fyld sikrer god støtte

Hovedpuden fra Nordisk Fjer er inddelt i 3 kamre, som består af forskellig slags fyld. Pudens under-og overside består af 20 % hvide andedun samt 80% hvide småfjer fra ænder. Dette er især med til at sikre en blød og komfortabel pude. I pudens midterlag er den fyldt med 100% hvide småfjer fra ænder, hvilket er med til at give god støtte til dit hoved og din nakke. Puden er af høj kvalitet og er fremstillet uden sundhedsskadelige kemikalier, hvilket understøttes, idet den er Oeko-Tex-certificeret. En pude fra Nordisk Fjer er altså et godt valg for dig og din krop.

Nem at vedligeholde

Nordisk Fjer 3-kammerpude – mellem er en pude, som sagtens kan vaskes. Denne pude kan nemlig tåle op til 60 grader i vask, hvilket gør den nem at vedligeholde. Puden kan dog ikke tåle at blive banket eller støvsuget, men i stedet kan du ryste den grundigt eller lufte den, når vejret tillader det.

DANICA Heat Conduct hovedpude

bedste hovedpude

Hvis du er på udkig efter en billig hovedpude med god komfort i vores hovedpude test, kan du med fordel kigge nærmere på denne hovedpude fra DANICA. Denne hovedpude kan du erhverve dig for blot 249 kr., men dette betyder ikke, at der ikke er tale om en god hovedpude.

3 kamre med hver sit fyld

Denne hovedpude er opdelt i 3 forskellige kampe, hvis fyld sikrer dig en god komfort og støtte. Det inderste kammer er fyldt med bløde og støttende småfjer, mens de yderste kamre består af de særlige Heat Conduct-fibre. Disse fibre er med til at gøre det blødt for dig at ligge på puden, samtidig med at de er temperaturregulerende. De leder nemlig unødvendig varme væk fra hovedpuden, så du kan få en god nattesøvn. Denne varme ledes ud af den specialdesignede netkant, som der er på puden.

DANICA – et dansk mærke, som bygger på traditioner

Det danske mærke DANICA er kendetegnet ved at bygge på stolte, danske traditioner indlejret i et solidt håndværksmæssigt arbejde. Mærket opfylder selv de strengeste krav til kvalitet inden for valg af råvarer, men også på det produktmæssige design. Vælger du en pude fra DANICA, er du altså sikret en pude af god kvalitet, som du ikke skal betale en bondegård for.

Hovedpuden Temprakon® Airpillow

test af hovedpude

*Udgået

→ Se det øvrige udvalg af gode hovedpuder hos Bedre Nætter

Det siges, at denne hovedpude fra det danske Temprakon sikrer dig en bedre nattesøvn. Denne hovedpude er specialudviklet og roses især for at være fremstillet af memory-skum og for at have en indbygget luftcirkulation. Denne hovedpude giver god støtte til dit hoved og din nakke, så hvis du er ekstrafølsom på disse områder, bør du tjekke Temprakron Airpillow ud.

Alt i en: Trykaflastende, ergonomisk og luftcirkulerende

Ved at erhverve dig denne hovedpude, får du en pude lidt ud over det sædvanlige. Puden er nemlig fremstillet med en helt særlig type memory-skum, som findes i pudens kerne, og som giver dig en ergonomisk og trykaflastende støtte. Dette lyder næsten for godt til at være sandt, men den hovedpude er bare supergod for dit hoved og din nakke.

Luftcirkulationen sikrer dig, at din hovedpude altid er kølig og frisk, hvilket gør den yderst komfortabel. Desuden har den specialudviklede pude et 3D-betræk og en mesh-underside, som også sikrer dig den rette temperatur for dit hoved og din nakke i løbet af din nattesøvn.

Derudover er hovedpuden fugtafledende og bliver derfor ikke fugtig og ulækker ved brug. Puden er desuden vaskbar, dog ved maksimalt 40 grader. Alt dette medfører, at denne Temprakon Airpillow kan holde i mange år. Puden koster omkring 799 kr., hvilket er en attraktiv pris for en rigtig god hovedpude.

Hovedpude, 830 g fjer/dun, 60 x 60 cm

bedst i test hovedpude

Hovedpuden fra det tyske mærke Paradies er ligeledes en af de bedste på markedet. Puden er meget fyldig og giver derved en god støtte. Er du på udkig efter en god og støttende pude, kan du altså med fordel kigge nærmere på denne model.

Et miks af forskellige dun og fjer sikrer god støtte

Denne pude fra Paradies består af 830 gram dun/småfjer, 85% andedun og 15% fjer. Denne kombination af forskellige typer fjer sikrer dig en god og solid støtte hele natten igennem. Derudover kan denne pude vaskes på 40 grader, så har du spildt på den, så kan du nemt vaske den, og puden vil føles som ny.

Paradies – et mærke ud over det sædvanlige

Ligesom ovenstående pude er også denne pude produceret af det meget anerkendte, tyske mærke Paradies. Denne producent har stort fokus på miljørigtige beslutninger, hvilket gør puden god for både dig og miljøet. Puden er blandt andet produceret i miljøvenlige omgivelser, hvor der er fokus på en kvalitet ud over det sædvanlige. Denne pude kan du erhverve dig med god samvittighed for blot 500 kr.

Dette skal du tage højde for i jagten på den perfekte hovedpude

Sover du dårligt om natten, kan det måske skyldes, at du har en hovedpude der ikke passer til dig. Dette kan have stor betydning for din koncentrationsevne og kan pådrage dig skader i hoved og nakke. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvad dine behov er, når du skal erhverve dig en hovedpude, som passer perfekt til dig.

Find den rigtige højde

Hovedpuder laves i forskellige højder, typisk findes der en høj, en mellem og en lav udgave af de forskellige modeller. Her er det væsentligt, at du overvejer, om du sover mest på maven, ryggen eller på siden. Sover du på maven kan du med fordel vælge en lav hovedpude, altså en hovedpude hvor indholdet af dun er lavt.

Sover du derimod på ryggen, så er det mest optimalt for dig, at du vælger en hovedpude med et mellemhøjt indhold af dun. Sover du på ryggen med den forkerte pude, så risikerer du at vågne op med nakkesmerter. Er du typen, der sover på siden, så er det en god idé, at du vælger en høj hovedpude med et højt indhold af dun.

Hvilket materiale og hvilket fyld?

Der findes mange former for pudefyld og ligeledes flere forskellige former for materialer, når du skal finde en hovedpude. Derfor er det en god idé, hvis du sætter dig ind i, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige materialer, hvilket du kan gøre lige her.

Latexfyld

Foretrækker du at sove på siden, så skal du måske have en pude af latex. Dette fyld giver nemlig en rigtig god støtte, og er derudover både slidstærkt og åndbart.

Memory-skum

En pude lavet af memory-skum passer til de fleste, da denne type er kendetegnet ved at forme sig efter hovedet. Har du problemer med nakke og skuldre, kan det derfor være anbefalelsesværdigt for dig at kigge nærmere på en pude med memory-skum. Derudover er dette materiale også allergivenligt.

Fiberfyld

Vælger du en pude med fiberfyld, får du en allergivenlig pude som let kan vaskes og tørres. Lyder dette som noget for dig, så burde du altså tjekke denne type fyld ud.

Naturfyld

Som det fremgår af navnet, er dette fyld naturligt, dvs. det består af dun og fjer. Dette er det mest populære fyld i hovedpuder i dag. Naturfyld er godt til at transportere fugt væk fra puden, samtidig med at det giver god komfort.

Vælg en hovedpude med en høj bæreevne

I jagten på den perfekte hovedpude vil du stensikkert blive præsenteret for ordet ”bæreevne”. Dette ord beskriver pudens kvalitet og levetid, og derfor kan du med fordel vælge en hovedpude med en så høj bæreevne som muligt. Disse tal ligger normalt mellem 1-12, hvoraf 12 er det bedste.

Vi håber vi har hjulpet dig godt på vej til dit valg af hovedpude i vores hovedpude test. Held og lykke i jagten.