Elevationssenge test

Vi har samlet nogle af de bedste og mest populære elevationssenge, ud fra eksterne tests, kilder og brugeranmeldelser. Se modellerne og læs mere i vores elevationssenge test nedenfor.

Venus

Venus er et sikkert valg til soveværelset. Her får du alt det, du kan og skal forvente af en kvalitetsseng. Sengen er utrolig populær blandt kunderne, og derfor er dette et oplagt valg.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

En god Svanemærket seng, hvor du rigtig meget kvalitet for pengene. Fås i alle størrelser, så den passer til alle hjem.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Luksus EL

I Norland er der gjort ekstra meget ud af detaljerne og komforten. Den kan tilmed styres via an APP på telefonen, så det er gjort ekstra nemt.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Med en Nordkap elevationsseng får du 5 komfortzoner til støtte og komfort. Sengen er specielt udviklet med den gode nattesøvn for øje.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses

Senses er danskproduceret og udviklet med henblik på at give de mest optimale betingelser for en god nattesøvn.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Krone Signatur

Krone Signatur kommer med en Ventilerende latex topmadras, som gør at du vil opleve en yderst komfortabel seng at ligge i.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lyngdal

Lyngdal er en klassisk elevationsseng i moderne stil, som dermed også vil passe ind i de fleste hjem. Fås i alle størrelser.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Elevationssenge test – Find den bedste elevationsseng til dit behov

Det er en stor beslutning at skulle vælge en ny seng til soveværelset, og der findes utallige muligheder, der kan gøre det svært at vælge. En elevationsseng vil dog være det bedste valg, især hvis du har problemer med din ryg eller ben. Vi guider dig til det rette valg i denne elevationsseng test.

Selv om valget falder på en elevationsseng, så betyder det ikke, at det pludseligt er nemt at finde den perfekte seng. Der findes nemlig også rigtig mange muligheder for netop sådanne senge på det danske marked.

Derfor kan det kræve stor tålmodighed at finde en ny seng, og på grund af de mange muligheder kræver det, at du er selektiv. På denne måde og igennem denne elevationssenge test vil du have de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige seng.

Populære elevationssenge

→ Jupiter

 

 

→ Lyngdal

 

 

Elevationssengetest

→ Stavanger

 

 

Interessante senge i vores store elevationsseng test

Som tidligere nævnt eksisterer der rigtig mange elevationssenge på det danske marked. Derfor kan det godt være svært at finde rundt mellem alle disse muligheder. Især hvis du ikke helt er klar over, hvad du præcist leder efter. Eller ikke har en klar idé om, hvilke krav du stiller til din nye seng.

Først og fremmest er det en god idé, at du har en klar idé om dit budget, da dette kan gøre søgningen en del lettere. På denne måde kan du nemlig sortere mange senge fra, hvis de ikke lever op til dit budget. Dog er det vigtigt at understrege, at du ikke bør undervurdere dit budget, da en seng er en investering, som varer mange år. Det er altså en god ide, at bruge lidt ekstra penge for at højne kvaliteten.

Dog behøver du ikke at sprænge budgettet. Dette vil du finde ud af i løbet af denne elevationssenge test, hvor vi har fundet rigtigt solide og gode elevationssenge, til meget overkommelige priser. Du kan også læse andre tests og guides af senge og madrasser her.

En elevationsseng er en god investering

Der er mange danskere, der desværre ikke vil investere særligt mange penge i deres nye senge. Det er ærgerligt at udelukke mange gode senge udelukkende på denne baggrund. Din hverdag kan blive meget påvirket af, om din nattesøvn er god eller dårlig. Dette kan både være i forhold til dit arbejde og din fritid. Dette understreger vigtigheden af, at du ikke bør sætte dit budget for lavt.

Du bør se din nye seng som en investering, der kan forbedre din søvn og dermed også din hverdag, og ikke kun se det som et køb. Ved at investere i den helt rigtige seng f.eks. fra denne elevationsseng test kan du sikre dig, at du sover godt og dermed klarer dig bedre på jobbet, i skolen eller i fritiden. Dette understreger endnu en gang, at budgettet ikke bør være det eneste, der spiller ind, når beslutningen skal tages.

Nedenfor i vores elevationssenge test, gennemgår vi nogle af de bedste og mest populære modeller på markedet. Vi har delt det op i forskellige størrelser, og på denne måde gjort det nemt for dig at overskue.

Elevationssenge test – Jupiter

elevationssenge test→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Hvis du er udkig på en seng med god kvalitet, støtte og komfort, så er Jupiter en oplagt mulighed. Med denne elevationsseng i vores elevationsseng test kan du være sikker på at få en elevationsseng af høj kvalitet. God komfort samt stilfuldt design, der vil give dig en rigtig god nattesøvn hver nat.

Det stilrene design og den gode komfort betyder, at denne seng i særdeleshed ligger i luksusklassen. Herudover er denne seng udstyret med en motor fra Linak, der er danskproduceret. Med denne motor kan du sikre et minimalt strømforbrug samt sikre dig en meget støjsvag løsning.

Sengen kan sænkes og hæves med en fjernbetjening, der følger med, når du køber sengen. Sengen kan hæves og sænkes i begge ender og indeholder mange fine detaljer. En af disse detaljer er en lille lampe under selve sengen, som du kan tænde ved hjælp af fjernbetjeningen.

Denne lampe lyser rummet så tilpas meget op til, at du ikke går ind i skabe eller andre ting, samt at du kan undgå at vække din sengepartner med skarpt lys, hvis du skal på toilettet om natten. Dette kan for nogle være en meget brugbar detalje, og blot en af grundende til, vi har valgt at tage den med i vores elevationssenge test.

Jupiter elevationsseng – god komfort og funktionalitet

Jupiter er en elevationsseng i vores elevationssenge test, der består af en elevationsbund på 20 cm. Sengens træramme giver en tilpas sovehøjde, hvilket mange sætter pris på, da man kan føle, at man træder ud af sengen om morgenen frem for, at man står op af sengen.

Hertil består sengen også af en vendbar madras. For at denne madras ikke falder ned, når du hæver eller sænker sengen, så er der monteret nogle madrasbremser både på siderne og ender, der forhindrer dette. Man kan ikke se disse madrasbremser, da de er betrukket med det samme stof som resten af sengen.

På denne måde er det ikke noget, man lægger mærke til. Dog er der en lille lomme til madrasbremsen,  hvor der endvidere er plads til at placere fjernbetjeningen, så du kan holde styr på, hvor den befinder sig.

Der er primært fokus på komforten, som de lægger meget vægt på. Det er en gennemtestet seng, og du kan være helt sikker på, at din søvn kommer til at blive helt optimal, og du vil vågne veludhvilet op om morgenen. Med denne model i vores elevationsseng test har du mulighed for at vælge forskellige madrasser, der varierer i fastheden.

Madrassen indeholder posefjedre, der er med til at forbedre oplevelsen og din søvn samtidig med, at det også aflaster din krop alt afhængigt af din kropsbygning. Dette kan forklares bedst ved, at fjedrene reagerer på de punkter, hvor du lægger størstedelen af din vægt på. Fjedrene ikke vil reagere lige så meget på de områder, hvor der ikke bliver lagt så meget vægt.

Det betyder, at du får en individuel tilpasning med de fjedrer, som madrassen i din Jupiter består af. Den type af fjedre passer altså til alle mennesker med alle former og kropsbygninger. Du kan selve vælge, hvilken type af fjedrer du vil have. Du kan både få faste fjedre eller medium fjedre, og dette valg vil ikke have en indvirkning på prisen. Der er 15 års garanti i tilfælde af ramme- og fjedrebrud og ikke nok med det, så er der 5 års garanti på selve motoren.

Sleepzone elevationsseng – Billig elevationsseng

→ Køb den lige her

Denne elevationsseng i vores elevationssenge test vil passe rigtig godt til dig, der sover alene, da størrelsen her er en god størrelse til en enkeltmandsseng. Hvis man køber to senge af denne størrelse, vil det kunne fungere rigtig godt for parret, der godt kan lide at have god plads.

Det er nemlig muligt at sætte to af disse senge sammen ved siden af hinanden, og på denne måde kan de fungere som en god og stor dobbeltseng. Denne model har en medium/fast liggekomfort og passer på dette punkt også rigtig godt til enkeltpersoner.

Hvis I vil bruge denne model som dobbeltseng og dermed købe to, er det værd at bemærke, at man godt kan få modellen i forskellige fastheder, også hvis I skal bruge to forskellige fastheder. Springmadrassen består af posefjedre og har hele 500 posefjedre per kvadratmeter, der er fordelt i fem zoner. Dette er med til sikre, at sengen vil være meget behagelig at ligge i.

Sengen består af 28 lammer, og det er med til at sikre dig, at du kan ændre sengens position, som du har lyst. Med i købet får du en lækker topmadras, der er 60 mm og vaskbar. Du kan enten vælge mellem en topmadras, der består af latex eller af celsius. Dette valg er helt op til dig og dine præferencer, og begge typer er 40 mm.

Selve elevationsbunden består af en 12 cm polstret fyrretræramme, der er med til at yde rigtig god støtte til sengens madrasser. Motoren til denne model er en kvalitetsmotor fra Okin, der er med til at sikre, at du nemt kan justere senges position med den medfølgende fjernbetjening.

Athena elevationsseng – solid og robust

→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 90 x 210 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Denne Athena elevationsseng som vi har med i vores elevationssenge test, kan du få i flere forskellige størrelser. Sengen er blevet produceret i Danmark, og derfor kan du være sikker på, at den er lavet af kvalitetsmaterialer. Det er en seng af god kvalitet, og selve madrassen består af pocket fjedre, der er med til at sikre et meget højt komfortniveau.

Et højt komfortniveau kan være med til at sikre dig en god nattesøvn, og du vil på denne måde vågne frisk og veludhvilet op om morgenen. Selve madrassen har en medium fasthed, og denne type fasthed og fjedre bliver anbefalet til personer, der vejer under 75 kg. Det er muligt at vælge andre fastheder, og du kan herved være sikker på at finde en model med en fasthed, der passer perfekt til dig.

Med til denne elevationsseng får du også en topmadras. Denne topmadras har en celcius kerne, og denne type topmadras er rigtig god, hvis du har dårlig ryg eller plejer at have det koldt om natten. Madrassen former sig nemlig efter kroppen og virker trykaflastende samtidig med, at den kan holde på din kropsvarme.

Denne elevationsseng har en rigtig god motor, der endvidere er meget støjsvag. Dette ser mange som en fordel, da du på denne måde hurtigt og nærmest lydløst kan skifte sengens position med den medfølgende fjernbetjening.

Med til sengen får du nogle 19 cm ben, der er lavet af stål. Herudover er sengen betrukket med lækkert quiltet fibervat, og så har den ikke mindre end fem komfortzoner, der er med til at give din krop en rigtig god støtte. Sidst, men ikke mindst, får du til denne seng 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud samt fem års garanti på selve motoren.

Venus – Blandt de bedste elevationssenge i test

Test elevationsseng→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Også denne model er af særdeles høj kvalitet, og derfor også med i denne elevationsseng test. Denne model er også fra Kinnabädden, og dermed kan du være sikker på, at du vil få rigtig god støtte og komfort. Venus fås i mange forskellige størrelser, og der er taget højde for hver mindste detalje i udviklingen af denne seng. Derudover lyver de 4,5 stjerne baseret på over 200 brugeranmeldelser ikke. Du kan være ganske sikker på et fornuftigt køb, til en rigtig god pris.

På grund af den gode kvalitet vil du opleve, at du kommer til at få en rigtig god nattesøvn hver eneste nat, hvilket kan være med til at forbedre din livskvalitet.

Serien af Venussenge er kendt for at være af allerhøjeste kvalitet, og dette er naturligvis også tilfældet med denne seng. Venusserien er rent faktisk den af Kinnabäddens serier, der sælger bedst, hvilket også er tegn på, at der er tale om nogle rigtig gode senge. Derfor har vi også denne med i vores elevationssenge test.

Venus har ikke kun god komfort, men den har også et meget stilrent design, som gør, at den kan passe ind i ethvert soveværelse. Det stilrene design og den høje kvalitet er med til at bringe netop denne model op i en klasse for sig. Også denne model er udstyret med en kvalitetsmotor fra Linak. Danske Linak laver motorer, der er meget støjsvage og strømbesparende, og netop disse funktioner er også vigtige at tage med i sine overvejelser, når du skal beslutte dig for, hvilken seng du vil købe.

Med sengen følger der en fjernbetjening, så det er nemt at styre og ændre sengens positioner, hvor du både kan styre hovedenden og fodenden. Denne fjernbetjening kan også tænde en lampe under sengen med et enkelt tryk på en knap. Denne funktion er rigtig god, hvis du for eksempel skal på toilettet om natten, for så behøver du ikke at tænde for lyset i hele lokalet eller gå rundt i total mørke.

Elevationsbund med træramme

Denne elevationsseng i vores elevationsseng test består af en elevationsbund med en træramme på 20 centimer. Denne træramme er med til at give sengen en rigtig godt højde, så det er hurtigt og nemt at stå ud af sengen om morgenen.

Sengens madras har også madrasbremser på både siderne og enderne af sengen. Dette bevirker, at den vendbare madras vil blive liggende og ikke glide af eller ud til siden, når du bruger sengens forskellige hæve- og sænkefunktioner.

Dette er en meget vigtig funktion, da det er med til at sørge for, at du hele tiden vil ligge godt og få den optimale støtte, når du ligger i sengen. Madrasbremserne falder flot i ét med resten af sengen, eftersom de er betrukket med samme type stof som resten af sengen. Derfor er disse bremser ikke noget, der ødelægger det stilfulde look.

Modellen giver dig også muligheden for at holde styr på fjernbetjeningen, da der på madrasbremsen på siden af sengen er en lille lomme til fjernbetjeningen. Så hvis du benytter denne lille lomme til fjernbetjeningen, så vil du altid have styr på den.

Kinnabädden

Kinnabädden har generelt et meget stort fokus på sengenes komfort, da det er helt essentielt for en seng, at man ligger godt i den samt får den helt rette støtte. Derved vil du få en bedre nattesøvn, hvilket kan være med til at forbedre din livskvalitet. Når du vælger Venus, kan du vælge imellem forskellige slags fastheder i madrassen. Herudover så består madrassen af posefjedre, og disse er meget vigtige for komforten og dermed den gode søvnoplevelse. Posefjedrene er med til at aflaste din krop baseret på kropvægten, når du ligger i sengen.

Grunden til dette er, at fjedrene kan regulere støtten efter, hvor størstedelen af vægten bliver lagt, og derfor kan denne seng bruges af alle personer uanset kropsbygning. Som før nævnt kan du vælge mellem forskellige fastheder. Du kan enten vælge mellem fast fasthed eller mellem fasthed alt afhængigt af, hvad der passer bedst til dig. Dit valg af fasthed vil ikke påvirke den pris, du skal give for sengen.

Vælg den rette seng til dig, dit hjem og din krop

Test af elevationssengeNår du skal købe en ny seng, så er det vigtigt at overveje, hvor mange penge du vil bruge på den. I denne forbindelse er det vigtigt at understrege, at pris og kvalitet oftest hænger sammen i forhold til elevationssenge. Så hvis du vil have en elevationsseng i meget høj kvalitet, så vil det også komme til at koste lidt, men som du måske også har fået øjnene op for gennem vores elevationssenge test, så er det ikke nødvendigvis fordi, at du skal ud og bruge en formue, for at finde en god elevationsseng, som opfylder de basale krav, og mere til.

Derfor er det en god idé at se en ny seng som en investering og ikke bare et køb. Det er en investering i din nattesøvn og dermed også din dagligdag. Derfor er det også vigtigt at finde en seng, der giver dig den perfekte komfort, og Venus fra Kinnabädden kan være et rigtigt godt bud på dette.

Ud over det høje niveau af komfort, så er det også en meget stilfuld model, der vil passe ind i de fleste soveværelser. Elevationen i denne seng er af meget høj kvalitet med en motor fra det danske Linak. Alle de essentielle funktioner og egenskaber er her blevet kombineret på bedste vis, og du vil derfor få en rigtig godt seng og rigtig gode søvnoplevelser i den. Samtidig er det også en rigtig god seng bare at ligge eller sidde og slappe af i.

Denne seng er både produceret og designet samt testet her i Danmark. Nærmere bestemt er sengen produceret i Hedensted og er af mærket Kinnabädden. Kinnabädden var oprindeligt svenskejet, men i dag er brandet ejet af det danske selskab European House of Beds. European House of Beds er en af de største sengeproducenter i Europa, og derfor kan du også være sikker på, at du vil få en seng af høj kvalitet.

Du kan også være sikker på, at alle dele af sengen bliver fremstillet i Danmark, hvilket endnu en gang er med til at garantere kvaliteten. Modellen bliver gennemtestet på alle punkter, inden den kan købes, så du kan være sikker på at købe en rigtig god seng, der passer perfekt til dig. Et godt køb til prisen i vores elevationssenge test.

Venus

Venus er en model i en klasse for sig, og du vil få en rigtig god seng til prisen. Alle detaljer er velovervejede og veludførte, og især motoren er et eksempel på dette. Den er både støjsvag og med et lavt strømforbrug. Hvilket bevirker, at når du hæver eller sænker sengen, så foregår det med meget glidende bevægelser. Det er altså en elevationsseng med en meget høj standard, og dette vil du helt sikkert også kunne mærke, når du lægger dig i sengen.

Madrassen er en helt essentiel del af sengen, og derfor er det meget vigtigt med en god madras, så du kan ligge godt i sengen. Denne models madras består af multipocketfjedre, hvor der er hele 504 fjedre per kvadratmeter. Omkring disse fjedre er der et lag af latex, som er med til at øge den gode komfort. Du får altså en rigtig god komfort fra latexen samt optimal støtte fra multipocketfjedrene. Disse ting er med til at gøre denne Venus model meget populær. Ligeledes vælger mange generelt en seng fra Venusserien frem for en seng fra Jupiterserien, netop på grund af ovenstående aspekter.

Elevationsseng De Lux – høj kvalitet

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

Denne elevationsseng er danskproduceret og af mærket BBC. Modellen er en del af serien De Lux, der er en serie af elevationssenge i meget høj kvalitet og i et moderne design. Modellen fås i flere forskellige størrelser, og på billedet her i vores elevationsseng test er i størrelsen 140×200 cm, hvilket svarer til en trekvartseng eller lille dobbeltseng.

Det er også muligt at få denne model i andre størrelser, både som enkeltmandsseng og dobbeltseng. Derfor burde det være muligt at finde en model fra denne serie i vores elevationsseng test, der passer til dit soveværelse.

Det er også muligt at vælge forskellige fastheder, men lige netop denne model kommer med en madras med medium fasthed. Det betyder, at denne model vil passe rigtig godt til dig, der vejer over 85 kg. Hvis du ønsker en hårdere seng, kan du også få en med fast fasthed.

Med til denne elevationsseng får du en topmadras i 40 mm latex, der er med til at sikre dig et meget højt komfortniveau, der gør, at du vil komme til at ligge rigtig godt i sengen. Herudover består sengen af en massiv træramme, der er 19 cm. Denne er blevet polstret med stof, og dette er med til at give sengen et meget stilfuldt look. Madrassen i sengen er vendbar og har hele fem komfortzoner.

Herudover består madrassen af de gode pocketfjedre, og det er især disse fjedre, der er med til at sikre elevationssengens gode komfort. Selve elevationssengens bund består af 27 lameller, og disse er blevet monteret med et gummiophæng. Disse er med til at sikre et godt fundament, som elevationssengens madrasser kan ligge på. Du får hele 15 års garanti på ramme- og fjedrebrug samt fem års garanti på selve motoren. På resten af madrassens dele får du 2,5 års garanti.

Lyngdal Elevation

elevationsseng test→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Hvis du vil have en god og danskproduceret elevationsseng af høj kvalitet, så kan denne model være et rigtig godt valg. Sengen består af en meget solid træramme, der er 12 cm, og den har hele 28 elevationslameller. Sengens højde er 56 cm, hvilket er en meget behagelig højde for de fleste.

En fordel ved denne model, og også ved mange af de andre modeller i denne test, er, at der er 15 års garanti på fjedrebrud. Når du køber denne seng, skal du ikke være nervøs for, om du får alle delene med, eller om du skal til at tilkøbe ekstra ting. Du får nemlig både ben, elevationsbund med motor og lameller, en springmadras og en topmadras. Hos Sengefabriksudsalg.dk får du også levering med i prisen.

En anden fordel ved denne model er dens motor, der er af mærket Linak. Linak er kendte for at lave motorer, der er støjsvage og af god kvalitet og holdbarhed.

Selve springmadrassen er danskproduceret og består af 250 pocket fjedre per kvadratmeter. Disse er fordelt på fem komfortzoner, og madrassen er endvidere vendbar. Det betyder, at når madrassen er ved at være godt brug på den ene side, kan du sagtens vende madrassen om og dermed have en madras, der er så god som ny.

Valgfri topmadras

Dette er en meget prisvenlig model, så hvis du ikke har vildt meget luft i budgettet til en ny seng, vil det er også relevant at kigge nærmere på denne model. Som før nævnt får du en topmadras med i købet, og her kan du vælge mellem en Visco AIR topmadras eller en Latex Deluxe topmadras. Der er ikke én topmadras, der er bedre end en anden, da valget af topmadras afhænger meget af individuelle præferencer og behov. Hvis du gerne vil have en blød finish på din seng, vil Visco AIR være at foretrække, men hvis du bedre kan lide, at din seng er mere fastere i det, så vil en Latex Deluxe topmadras være det bedste valg.

Venus

Test elevationsseng→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Når du er på udkig efter en ny seng, har du måske gennem denne elevationssenge test opdage, at der er rigtig mange at vælge imellem. Modellen Venus, som vi tidligere også har omtalt i vores elevationsseng test, er af meget høj kvalitet med god støtte og komfort. Så hvis disse ting er noget, du vægter højt, så er denne seng værd at tage et kig på. Sengen kommer fra Kinnabädden, som er kendte i store dele af Europa for at være en sengeproducent af høj kvalitet.

De går op i alle detaljer, så de er sikre på, at forbrugerne får nogle rigtig gode senge. Derfor kan du med denne model også være sikker på at få en rigtig god seng. Hvor du kan opnå en fantastisk søvnoplevelse hver evig eneste nat.

Designet på denne seng er meget stilrent og lækkert. Samtidig med dette har sengen et meget højt niveau af komfort, hvilket også er med til at understrege, at dette er en seng i en klasse for sig. Motoren, der kommer med sengen, er fremstillet af Linak, som er danskejet. Med denne motor kan du være sikker på, at du får et meget lavt strømforbrug samtidig med, at motoren er meget støjsvag.

Med denne motor har du mulighed for at hæve og sænke både hovedenden og fodenden af sengen. Denne kan du gøre med den fjernbetjening, som følger med elevationssengen. Under sengen sidder der en lille lampe, som du kan tænde med et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Med denne lille detalje undgår du at tænde en masse lys eller at gå rundt i mørke, hvis du for eksempel skal op på toilettet om natten. Det er altså en seng i vores elevationssenge test, hvor der både er tænkt på design og komfort.

Elevationsbunden er vigtig

Bunden på en elevationsseng er meget vigtig for sengen kvalitet. Ved denne Venus model består bunden af en træramme, der er 20 cm høj. Dette er en rigtig god højde for en seng. I alt er sengen 64 cm, hvilket gør det nemt at stå ud af sengen om morgenen og få en god start på dagen. Sengen har også noget kaldet madrasbremser. Disse bremser finder du på både siderne og sengens ender og bevirker, at madrassen ikke glider ned, når du enten hæver eller sænker den.

Dette er en vigtig detalje, som er med til at sikre dig en god søvnoplevelse. Disse bremser matcher med resten af sengen, idet de er betrukket med den samme type stof, som resten af elevationssengen er. På denne måde er du sikret det stilfulde look.

For at kunne holde styr på din fjernbetjening så er der en lille lomme til den på madrasbremsen. Kinnabädden fokuserer generelt meget på komforten i udviklingen af deres forskellige produkter. Det er meget vigtigt for dem at skabe nogle senge, der kan sikre, at brugerne ligger godt og komfortabelt og dermed får en god nattesøvn hver nat.

For at få en seng, der passer perfekt til dig, så har de også gjort det muligt at vælge mellem forskellige typer af fastheder i madrassen. Og sammen med posefjedrene er det med til at forbedre din nattesøvn samt aflaste din krop, mens du ligger i sengen. Dette er også en af grundende til, at den er med i vores elevationssenge test. Fjedrene i madrassen reagerer på din kropsvægt og støtter på de punkter, hvor de kan mærke vægten. På denne måde tilpasser madrassen sig din kropsvægt og kropsbygning.

AirPur Mind – en god elevationsseng i test

Testvinder elevationssengDenne model er udgået, men se det øvrige udvalg af elevationssenge hos Bedre Nætter her

Denne model er en elevationsseng i en klasse for dig, som vi har medtaget i denne elevationssenge test. Tempur har en model, der ligner AirPur. Begge består nemlig af en Memory Foam madras, hvor trykaflastende skum er sammensat med fjedre.

Denne kombination er med til at skabe bedre ventilation. Visco er nemlig ikke et særligt ventilerende materiale, men dette problem er fjedrene med til at løse.

Når du køber en seng, der har Visco i madrassen, så former skummet sig efter din krop eller den samlede vægt, og derved kan du få svært ved at vende dig. Hvis du ikke har mulighed for at bevæge eller vende dig ordentligt, så kan det mindske den gode søvnoplevelse.

Vi mennesker vender os generelt 5 gange i løbet af en nat. Derfor kan det være en rigtig irriterende ting, hvis du ikke har fuld bevægelighed. Blandingen af fjedrelaget og det såkaldte Memory Foam er med til at gøre, at du vil få modstand, og på denne måde opnår du større bevægelighed, hvilket gør det nemmere for dig at vende dig i sengen.

Bunden på denne elevationsseng er fremstillet af en dansk producent. Bunden er fremstillet i svensk fyrretræ og indeholder en motor fra det danske Linak, hvorfor du kan være sikker på at få en motor af høj kvalitet. Der er lys under sengen, som du kan tænde og slukke med den medfølgende trådløse fjernbetjening. Denne funktion er rigtig god, hvis du skal op på toilet om natten. Herved kan du undgå at tænde lyset i hele rummet og dermed undgå at vække din partner.

Herudover er motoren meget støjsvag, og den slukker automatisk efter nogle minutter, hvis du ikke bruger den. På denne måde sparer du også strøm og undgår at sove på en seng med statisk elektricitet.

Lyngdal Elevation

elevationsseng test→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Denne model er en elevationsseng med multipocket fjedre. Elevationssengen på billedet her er i størrelsen 180×200 cm, og det er en størrelse, der passer rigtig godt til parret eller til dig, der sover alene og godt kan lide at have god plads. Sengen har en rigtig god og støjsvag motor fra Linak, som du kan styre med en trådløs fjernbetjening, der følger med.

Det er på den måde en elevationsseng af høj kvalitet, som vi har medtaget i vores elevationssenge test. Og den får overvejende gode anmeldelser af brugerne, hvorfor du med stor sandsynlighed, kan gøre et rigtig godt køb, til an super skarp pris.

Vendbar springmadras

Sengen er danskproduceret og består af en vendbar springmadras, der har hele 500 multipocket fjedre per kvadratmeter. Dette er med til at sikre et meget højt komfortniveau. Ved køb af denne model får du en komplet løsning, hvor der både medfølger en lækker topmadras og flotte ben. Benene til sengen er 19 cm runde metalben, der passer godt til resten af sengens design. I forhold til topmadrassen kan du helt selv vælge mellem en Visco AIR, Latex Deluxe eller en topmadras med Split.

En topmadras med split er god til dig eller jer, der gerne vil undgå den irriterende revne i midten. Denne elevationsseng er af meget høj kvalitet, og det vil være et rigtig godt valg til dig, der måske døjer med problemer i ryggen, nakken eller lænden. Du kan nemlig helt selv indstille sengens position, så den passer bedst til dig og din krop, og du kan dermed få den helt optimale støtte.

Nordkap – en elevationsseng i en klasse for sig

bedst i test elevationsseng→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Denne model, Nordkap, er en elevationsseng i en klasse for sig. Den har alle de funktioner og detaljer, som du kunne drømme om ved en elevationsseng. Modellen er en 3-lags elevationsseng med et meget højt komfortniveau. Idet det er en 3-lags elevationsseng betyder det, at der er flere lag af fjedre end ved almindelige elevationssenge. Der er nemlig også blevet fyldt fjedre i elevationsbunden.

Denne model har en meget enkelt opbygning med en bund som den nederste del. Herefter har vi elevationsbunden, hvor der som før nævnt også er integreret fjedre i. Næste lag er en vendbar springmadras. Med denne springmadras har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer af fasthed.

Herudover består madrassen også af posefjedre, der har et lag latex polstring omkring sig. Dette er med til at forbedre holdbarheden af sengen samt at øge levetiden. Disse ting er især kendetegnet netop ved denne model. Alle materialer er af allerhøjeste kvalitet. Dette gælder både skum, fjedre, motor samt elevationsbunden.

Sirius Black – elegant, stilfuld og komfortabel

elevationsseng bedst til prisen→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Materialerne til denne model er blevet produceret både i Danmark og i Belgien, og alle materialer er af allerhøjeste kvalitet. Dette er en luksuselevationsseng, og alle aspekter af denne seng er i en klasse for sig.

I udviklingen af denne seng er der ikke gået på kompromis på nogen punkter overhovedet. Elevationssengsdelen af sengen er meget vigtig, og ved denne model er den produceret i Danmark. Sengen har en motor fra danske Linak, som er meget kendte for deres kvalitetsmotorer.

Denne elevationsseng har naturligvis også en springmadras. Denne springmadras består af 5-zonet pocketfjedre, og du får rent faktisk helt præcist 370 fjedre per kvadratmeter. Du kan også vælge mellem forskellige typer af fasthed, nemlig fast fasthed og mellem fasthed.

Det anbefales, at hvis du vejer mellem 75 kg og 95 kg, så bør du vælge fast fasthed i din madras. Og hvis du vejer under 75 kilo, så anbefales det at vælge mellem fasthed. Når du køber denne seng, så får du 15 års garanti, hvilket også er værd at tage med i sine overvejelser, når du skal købe en ny seng.

AEGIS-behandling

Denne seng har også undergået en fuldstændig AEGIS-behandling. Dette gør, at de bakterier, der normalt lever i madrassers betræk, ikke er i stand til at overleve her.

Der findes nemlig normalt støvmidler i madrasser, hvilket rigtig mange allergier og astmatilfælde kan blive påvirket negativt af. Så ved at denne seng har gennemgået en AEGIS-behanling, så kan du altså undgå både nogle astma- og allergiproblemer og opnå et bedre søvnmiljø.

Venus

Test elevationsseng→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

En god seng er et helt essentielt element i hverdagen. En god seng vil være med til at give dig en bedre nattesøvn, så du kan vågne frisk og veludhvilet op hver morgen.

Hvis du vægter både høj komfort og høj kvalitet sammen med et stilfuldt look, så er Venus en model, som er værd at tage med i sine overvejelser, når du skal investere i en ny seng. Denne har vi nævnt før i denne elevationsseng test, og det understreger at det er en model, der virkelig er værd at tage et kig på, når du står overfor et valg af elevationsseng.

Dette er en af de mest populære og bedste modeller fra brandet Kinnabädden. Kinnabädden er en af de mest populære sengeproducenter i Skandinavien. Elevationen i denne seng er integreret på den bedst mulige måde, og derfor vil du opleve et højt niveau af komfort, når du ligger i denne seng. Dette er uanset, om du skal sove eller bare sidde at slappe af og se fjernsyn eller læse i sengen.

Denne seng er både designet og produceret i Danmark, nærmere bestemt i Hedensted af European House of Beds. European House of Beds opkøbte Kinnabädden, der før har været svenskejet. I dag foregår hele processen i Danmark, og derved kan producenterne følge hele processen fra start til slut. Sengen har en motor fra danske Linak, som også bliver produceret her i landet. Linak er kendte for deres kvalitetsmotorer til især elevationssenge.

Denne model, Venus, er som før nævnt en elevationsseng i en klasse for sig. Der er blevet taget højde for alle detaljer for at skabe den perfekte elevationsseng. Derfor vil du med denne seng også få en søvnoplevelse ud over det sædvanlige. Dette gælder ikke kun nogle nætter, men du vil få en god nattesøvn hver evig eneste nat. Denne seng er herudover en rigtig god investering, hvor du får en kvalitetsseng til en rigtig god pris. Du finder ikke andre elevationssenge i den prisklasse og af samme kvalitet.

Madras til elevationsseng

Madrassen i en elevationsseng er noget af det vigtigste for sengens kvalitet. Dette gør sig også gældende, hvis du for eksempel heller vil have en kontinentalseng. Hvis dette er tilfældet, så kan man læse om kontinentalsenge under vores kontinentalseng test.

Madrassen i denne Venus-model er meget lækker og består af de såkaldte multipocketfjedre. Madrassen består af hele 504 fjedre per kvadratmeter, og disse fjedre har et lag af latex omkring sig. Dette bevirker, at du vil opnå en ekstra god komfort.

Sammen med støtten fra fjedrene vil den ekstra gode komfort resultere i en fantastisk nattesøvn og søvnoplevelse i det hele taget. Disse 2 aspekter er altså blevet kombineret på allerbedste vis. Serien af Venussenge og serien af Jupitersenge kan minde om hinanden på flere punkter, men det er især på ovenstående punkt, at serierne adskiller sig fra hinanden og giver Venusserien den ekstra fordel. Derfor vil denne Venus model være et rigtig godt valg, når du skal investere i en ny elevationsseng.

Elevationssenge byder på et utal af muligheder

Der findes rigtige mange forskellige typer af senge på markedet, og der findes naturligvis ikke kun elevationssenge. Men der er mange grunde til at vælge en elevationsseng frem for en anden type af seng, da en sådan seng har mange flere muligheder at byde på. Dette er du forhåbentlig blevet klogere på gennem denne komplette elevationsseng test.

Når du investerer i en elevationsseng, så har du muligheden for at indstille og tilpasse din seng, så du kan ligge eller sidde lige præcis, som du har lyst til. Dette er uanset, om du skal sove i den eller bare sidde og slappe af. Denne mulighed har du ikke med andre senge, som for eksempel sovesofaer eller kontinentalsenge.

Indstilling af elevationsseng

Det, at kunne indstille sin elevationsseng, har et utal af fordele. Hvis du gerne vil læse lidt, inden du lægger dig til at sove, så er det ikke altid nemt at finde en optimal læseposition. Dette problem kan en elevationsseng løse med dens hæve- og sænkefunktioner. Det handler bare om, at du finder lige netop den position, som er perfekt for dig, og herefter tager det kun ca. 10 sekunder at indstille sengen. Dette er meget nemmere end at skulle finde ud af, hvordan du skal lægge 1 eller 2 puder i nakken for at sidde ordentligt.

Det samme problem gør sig mere eller mindre gældende, hvis du gerne ville sidde op og ikke ligge ned og se fjernsyn, inden du skal til at sove. Her kan en elevationsseng igen løse problemet for dig og give dig den perfekte siddeposition ved enten at hæve eller sænke dele af sengen.

En elevationsseng gør det altså muligt for dig at tilpasse din seng lige præcist efter dine behov. Netop derfor er det en god idé at investere i en elevationsseng, hvis du er på udkig efter en ny seng. En elevationsseng er også en god seng at investere i, hvis du bøvler med en dårlig ryg eller dårlige ben. Her kan du igen tilpasse sengen, så enten dine ben eller overkrop bliver en smule hævet.

Dette kan være svært at gøre med for eksempel en kontinentalseng eller en anden slags seng. Dette understreger igen, at du får rigtig mange fordele ved at investere i en elevationsseng frem for andre typer af senge. Vi håber du ved at læse denne elevationssenge test er kommet tættere på dit valg. Held og lykke i jagten.

(Denne test skal ikke anses som værende videnskabelig. I denne test er her heller ingen vinder, da valget af en elevationsseng skal betragtes som individuel.)

Tyvstart BLACK FRIDAY i dag hos Emma Madras. Få op til 72 % rabat med koden: SovBedre1120Se udsalget her »