Dobbeltseng test

Find den dobbeltseng, som passer til lige præcis dit behov.

Venus

Venus er en bestseller, og med Venus får du en fantastisk kontinentalseng, der forener komfort, kvalitet og design.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Stockholm

Stckholm er en sand vinder blandt køberne. Med sine femstjernede anmeldelser ryger denne kontinentalseng direkte ind blandt favoritterne.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Med Norhland Prestige får du en fantastisk seng, der kan passe i et mindre soveværelse. Du vælger selv, hvordan fastheden af sengen skal være.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Snefrid

Snefrid indeholder tre madraslag, syv komfortzoner og er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Edda

Edda er produceret i Danmark og er en klassisk kontinentalseng i et stilrent og enkelt design. Du får en kvalitetesseng til en utrolig god pris.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Njald

En klassisk kontinentalseng, som indeholder en særlig kølende topmadras af klima-latex, der sikrer dig temperaturregulering, for en god nattesøvn.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Emma Seng

Emma-sengen har gennemgået mange tests og har bl.a. vundet for bedste madras, som også er med i denne seng. Opnå god aflastning med denne seng.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Dobbeltseng test – Sådan finder du den bedste dobbeltseng

Den gode nats søvn står sjældent øverst på danskerens dagsorden. Mange nedprioriterer den dybe, trygge søvn og nedprioriterer derved overskuddet den følgende dag. Hvad der ofte glemmes er, at den dårlige søvn ikke blot hærger kroppens velvære morgenen efter, men faktisk er nattesøvn af kvalitet nødvendigt for et godt helbred.

Den bedste dobbeltseng i test

Alle kender ubehaget ved at vågne og ikke være veludhvilet til dagen, der gryer. Mindre og dårligere søvn er årsag til mange sygdomstilfælde. Derfor er den behagelige søvn vital for din sundhed. Dårlig søvn kan over en længere periode fører til for eksempel type 2-diabetes, overvægt og depression. Når man sover, får kroppen lov til at koble fra og stresse af.

I denne proces restituerer kroppen og gøres klar til den kommende dag. Længden på søvnen er ikke nødvendigvis den afgørende faktor for kroppens fulde restituering. For at genopfylde kroppens energilagre kræves en rolig, behagelig nat i den dybe søvn.

De rette omstændigheder skal være til stede, for at natten bliver et eventyr frem for søvnløst mareridt. For at opnå den optimale søvn skal disse derfor være i orden. Ligger du behageligt, når du sover? Den rette seng, der passer dig og din partners ønsker til kvalitet, er et godt sted at starte for at opnå den gode søvn. En tredjedel af dit liv bruges liggende i sengen – derfor bør netop dens kvalitet være i orden, så den passer perfekt til dine behov.

I denne test guider vi dig igennem de bedste dobbeltsenge på markedet, så du let kan finde vej til den seng, der hjælper dig og din partner til den bedste søvn sammen. Alle sengene kan købes online, så ligegyldigt om du er til elevationsseng eller kontinentalseng, er den gode nattesøvn kun få klik væk.

Gode ting at huske, når du vælger din nye dobbeltseng

Du skal have bedst mulig glæde og opnå den bedste søvn med din nye seng. Om du køber Nordkap-modellen eller Krone Eleva NU, er der et par fællesnævnere, der er vitale at have i mente, før du vælger at stikke kortet i. Nedenunder er der listet de grundlæggende ting, der er nødvendige at være opmærksom på, inden du handler. Du drager nemlig stor fordel af at sætte dig ind i de tekniske detaljer, så du er sikret, at du opnår størst tilfredshed med din nye seng.

Fasthed

Fasthed af din madras skal passe dine behov og kropsstørrelse. Du bør derfor kende din vægt, da kroppen har brug for mere modstand, jo mere du vejer. Rygsøjlen skal ligge lige og parallelt med sengerammen for at opnå den bedste og mest behagelige oplevelse. Vejer du mindre end 75 kg, er medium hårdhed ideel, hvorimod hvis du vejer mere, vil en fast hårdhed give den bedste støtte til kroppen. Alle senge sælges med flere typer madrasser, så du kan vælge lige præcis den, der passer dig.

Størrelse

Ovennævnte senge har forskellige størrelser, der alle er oplyst som nogle af de første grundlæggende informationer. Det kan virke selvfølgeligt, at sengens størrelse skal matche dig, samt, hvis du har en partner, også dennes behov. God plads er for mange grundlaget for den gode oplevelse, og det kan derfor anbefales, at sengen måler din egen højde samt yderligere 20 cm.

Garanti og fordele

Alle af ovennævnte forhandlere tilbyder deres kunder garantier og fordele. Gør dig klart, hvad du prioriterer højest blandt disse. Er det en fordel, at du kan afprøve fastheden på din madras og eventuelt bytte madrassen inden for en given tidsramme? Måske vægter du langtidsholdbarheden højest og går efter sengene med de længst givne garantier? Stå ved dine ønsker, og vælg den udbyder, der bedst tager højde for dem.

Krone Kontinental Pluskontinentalsengtest

→ Køb den hos Sengetid.dk

Soveværelset er til hvile, ro og afslapning. Derfor bør rummet med fordel indrettes med øje for det rolige, elegante look. Sengen skal pryde rummet og skabe en stemning af den tryghed, der fører til den gode søvn. Kontinentalsengen Krone Conti JA forfører med sit simple, klassiske look ethvert rum. Sengens danske design falder i manges smag og bidrager til en lækker luksuriøs stemning i soveværelset.

Sengen har hele to komfortlag samt en topmadras for at sikre det behagelige element. Topmadrassen er lavet af vaskbart materiale, således at sengen kan være det perfekte hverdagselement mange år frem, da betrækket nemt kan puttes i vaskemaskinen. 

I alt har sengen fire lag. Nederst er boxmadrassen af pocketfjedre med varierende komfortzoner for at maksimere hele kroppens totaloplevelse. Over fjedrene er en Cooltex-polstring på 25 mm, som på bedste vis beskytter fjedrene. Herefter er der en springmadras, hvorefter topmadrassen øverst møder kroppens totale anatomi med støtte. Ligesom i en lagkage er alle lagene uundværlige. De forskellige lag i sengen sørger nemlig for den ultimative støtte for sengens brugere.

Nordkap Kontinentalsengbedst i test dobbeltseng

→ Køb den hos Bedrenaetter.dk

Den optimale støtte, der sikrer dig det langtidsholdbare helbred, er med Nordkap sikret. Kontinentalsengen er fremstillet af de bedste råvarer i dansk kvalitet. Materialevalget til sengen er eksklusivt – for eksempel er sengerammen af svensk fyrretræ.  

Dens springmadras er lavet af moderne pocket-fjedre, der individuelt reagerer på din kropsvægt og dermed sikrer den personlige støtte. Der er fem komfortzoner i springmadrassen, der alle hensynsfuldt støtter samtlige kropsdele i din hvile. Forskellige kropsdele har forskellige behov. Nakken og læggen kræver ikke den samme støtte, og derfor er den varierende støtte i form af forskellige fastheder for fjedrene i komfortzonerne en guldgrube, når det kommer til den samlede oplevelse af komfort for hele kroppen.

Komfort i førsteklasse

Dine og din partners behov er sikkert også forskellige. Nordkap-modellen tager også højde for de forskellige ønsker, to, der deler seng, kan have. Springmadrassen er nemlig inddelt i to kerner, der samles i ét betræk. Sengen kan på den måde tilpasses, således at fastheden kan variere fra den ene side til anden, så begge sider af sengen behageligt kan sove.

Boxmadrassen finder man under springmadrassen. Denne er solid og udgør dermed udgangspunktet for sengen. Sammen giver box- og springmadrassen dig den bedste liggeposition, der tillader din krop en gennemgående restituering. Nordkap adskiller sig ved at have et ekstra madraslag, som ikke blot giver sengen et flot udseende, men som også bidrager til en bedre komfort og dermed den bedste nattesøvn.

Forhandleren inkluderer også ved denne seng en topmadras i købet. Topmadrassen øger nemlig sengens holdbarhed, samtidig med at den øger komforten mærkbart. Til Nordkap-modellen kan der vælges mellem to topmadrasser – enten en Celsiustopmadras eller latextopmadras.

Krone elevationssengbedst i test dobbeltseng

→ Køb den hos Sengetid.dk

Elevationssengen Krone Eleva NU er lavet med bevidstheden om, at selvom man deler seng, deler man ikke nødvendigvis kropstype og soveposition. De to madrasser i sengen kan derfor individuelt justeres, uden at den anden side af sengen forstyrres.

Sengen er en elementær del af hverdagen. Modellen her imødegår kravet om brugbarheden og kan justeres fra en app på mobilen eller tabletten. Sengen passer til det liv, der leves, da man også er klar over, at sengen ofte danner rammen for aftenlige aktiviteter. Hvis det er en præference, at sengen er fleksibel og simpel at bruge som møbel, der ikke blot skal soves i, er det som før nævnt at foretrække en elevationsseng.

Modellens fjedre tilpasser sig kroppen og tilbyder støtte til særligt ryg, lænd, nakke, skuldre og hofter. Dette er vitale områder, som alle bruges effektivt i en travl hverdag, men som også er særligt udsat under nattesøvnen, hvis de ikke støttes korrekt.

Ideel Komfort elevationsseng

dobbeltseng test*Udgået

→ Se det øvrige udvalg af elevationssenge hos Bedrenaetter.dk

Ideel Komfort er ideel på flere parametre end blot de klassiske; sengen er nemlig produceret af danske håndværkere under forsvarlige arbejdsforhold med krav og kontrol, der sikrer dig den optimale kvalitet. Med krammet i orden er dette den sunde produktionsgaranti for håndværk, der holder i længden.

En klassisk elevationsseng har fem komfortzoner. Ideel Komfort-modellen har derimod hele syv komfortzoner. Hermed har sengen lagt sig i selen for at sikre dens bruger den absolut bedste oplevelse.

Den fuldendte søvn sikres, i og med at sengens gode støtte ikke tvinger din krop til at justere sig undervejs i søvnen for at blive i den bedste position. Derimod tilegner sengen sig allerede fra søvnens start din krop, så den effektivt kan aflaste og støtte efter netop dit behov.

dobbeltseng test

Justér efter behov

Sengen er for mange ikke blot til nattesøvnen. Ofte danner sengen rammen for dagens sidste afslappende aktiviteter. Ideel Komfort er en elevationsseng og kan derfor justeres, så hældningen passer dig, alt efter om du sover, læser, snakker eller ser tv. For mange med rygsmerter er den justerbare hældning også en komfortabel aflastningsmulighed. Hvis du foretrækker en personlig støtte, du selv ændrer efter dine behov og aktiviteter, er en elevationsseng at foretrækker frem for en normal boxmadras eller kontinentalseng.

Sengen skal pryde soveværelset og bidrage til den rette, rolige stemning. Det harmoniske look er sikret med sengens blide mørkegrønne farver og bløde former. Uden at gå på kompromis med kvaliteten er overflødige komponenter udeladt for at sikre det stilrene, skandinaviske udtryk. Sengen måler 180×200 cm. Inkluderet i prisen er også en topmadras, der passer dig. Her kan vælges mellem to modeller, som begge har kerne af latex, men derudover har forskellige egenskaber for at tilfredsstille individets behov.

Nordisk Fjer Royal Kontinentalsengtest af dobbeltseng

Hvilke ting er vigtigst, når man vælger en seng med tanke på, at netop denne skal garantere den gode nats søvn? Nordisk Fjer Royal imødekommer alle krav lige fra kvalitet til pris og er således et værdigt bud på en seng, der kan det hele, så ingen parameter prioriteres højere end en anden.

Modellen består af to vendbare springmadrasser med zonepocket-fjedre, der sikrer komfort, uden at forglemme praktiske tiltag. De to springmadrasser samles i et dobbeltbetræk for at undgå irriterende rod.

Ydermere har sengen en syvzonersmadras, der behageligt krammer kroppens kurver. Samlet set giver lagene den ekstra komfort, der bevirker, at brugeren opnår den optimale liggeposition, således at søvnniveauet højnes markant.

Mange påpeger også, at den ekstra højde de mange lag, kontinentalsengen indeholder, har en ofte overset egenskab. Den høje seng kræver nemlig ikke, at du med søvndrukne øjne skal rejse dig, når alarmklokken ringer. Med en kontinentalseng sover du højere end en almindelig seng, og du kan derfor stige lige ud af sengen.

En mindre detalje, som mange alligevel finder givende. Med Nordisk Fjer Royal følger også en topmadras. Sengen er simpelt og stilet. Madrasserne har dekorative syninger, der danner et lækkert, underspillet udtryk.

Karup Japan dobbeltseng

Karup Japan-sengen adskiller sig markant fra alle andre modeller i denne test. Med sin lave højde og enkelte udseende, minder futonsengen langt fra om den høje flerlagskontinentalseng eller elevationssengen.

Modellen her appellerer derfor til en anden bruger, der har andre krav til sin sengeoplevelse. Frem for et massivt statement møbel i soveværelset, ønsker nogle den mere moderne, simple løsning – og her er Karup Japan det perfekte bud. Sengen har otte lækre træben, der alle ligesom sengeplatformen er af træ. Den smukke form bidrager til en minimalistisk, let stil. Stellet er produceret af holdbart fyrretræ. Materialerne er af den højeste kvalitet og fremstillet på bedste etiske vis, da råmaterialerne kommer fra certificerede FSC Skove. Stellet fås i flere forskellige nuancer lige fra natur til sort, så sengen passer tidløst ind i dit soveværelse.

Karup design

At kalde Karup Japan-futonsengen en seng ville nogle måske mene var ukorrekt. Modellen er nemlig ikke en samlet dobbeltseng. Derimod er Karuos et simpelt bud på en futonseng, hvor man allerede selv har den rette madras, eller man har særlige krav til madrassen, der gør at et adskilt køb af madras og stel er at foretrække.

Dobbeltsengen er fundamentet for den gode nattesøvn. Alle nævnte senge produceres med fokus på den rette komfortable oplevelse, der skaber den bekymringsfrie, dybe søvn. Om du selv skal drømme i din nye kvalitetsseng, eller om du sammen med din partner skal lægge dig til at sove i en topklasseseng, så er effekten den samme: en veludhvilet, glad krop. Den rette søvn i en seng, der passer den enkeltes behov er en investering i længerevarende velvære. Hvad venter du på?