Boxmadras test – Bliv guidet til det bedste og billigste valg

Find den bedste boxmadras, som passer til lige præcis dit behov. Vi har samlet nogle af de bedste og mest populære af slagsen i vores boxmadras test. Få stort overblik og læs mere i guiden længere nede.

Emma boxmadras

Yderst elegant og stilfuld boxmadras, som tilmed fås til en favorabel pris. Den kommer i et neutralt stilfuldt look, som vil matche de fleste hjem. Du kan vælge mellem forskellige madrasser så den passer til din søvn.

✅ Levering
1-5 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Freja

En klassisk seng i et stilrent design. Du får en boxseng med en behagelig liggekomfort, så du kan få en optimal nattesøvn og hvile.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Signatur

Her får du en komplet seng inkl. Valgfri topmadras. Den kommer med to lag fjedre til at øge komforten. Der er tilmed 15 års garanti på ramme og fjedre.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

En boksmadras i dansk design og håndværk, som kommer med hele 11 komfortzoner. Du får en medfølgende valgfri topmadras, for bedste komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

En bestseller som er yderst populær blandt brugerne. Her får du alt hvad du skal bruge i en kvalitetsboxmadras. Mærk forskellen.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Birk

Med Birk får du en yderst behagelig boxmadras. Den er dobbeltfjedret med hele 268 pocketfjedre pr. m2 øverst og 150 Bonell-fjedre pr. m2 nederst.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Tromsø box

En lækker danskproduceret boxmadras, hvor du får god værdi for pengene. Den er dobbeltfjedret som skaber god støtte, komfort og stabilitet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Boxmadras test – Sådan finder du den bedste boxmadras

En god nats søvn er ekstremt vigtig for, at vi kan fungere i hverdagen. Uden en god og stabil søvn bliver vi hurtigt irritable og ukoncentrerede. Det går ud over vores arbejde og vores livskvalitet. Dårlige søvnmønstre er ingen tjent med.

Derfor er det vigtigt med en god madras, der giver dig den rette støtte under din søvn. En boxmadras er et populært valg blandt mange danskere, og derfor har vi skrevet denne artikel, så du kan finde den helt rette boxmadras til dig og dine behov.

Vi har udvalgt syv boxmadrasser fra forskellige forhandlere og har gjort os umage med at finde madrasser i forskellige størrelser og prisklasser. På den måde kan du finde en boxmadras uanset dine præferencer.

Vi har udvalgt madrasserne til denne boxmadrastest ud fra en række kriterier:

 • Hvilke boxmadrasser, der sælger bedst
 • Hvilke boxmadrasser, forhandlerne selv fremhæver som mest populære
 • Hvilke boxmadrasser, der har fået de bedste kundeanmeldelser

Ud fra de kriterier har vi sammensat en liste af boxmadrasser, som vi vil sammenligne og gennemgå for fordele og ulemper. De er således udvalgt nøje efter de opsatte parametre, så du kan finde en boxmadras, der passer til lige præcis dit behov. Til sidst i vores boxmadras test vil du finde en FAQ, hvor du kan få svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

Saga – Bedste boxmadras i test

Som den første boxmadras i vores boxmadrastest finder du Saga, der placerer sig som den mest populære boxmadras hos NordicDream.dk. Saga er designet og produceret i Danmark, og derfor får du dansk kvalitet og komfort.

Ekstra fjederlag

For at forøge din komfort er Saga udstyret med et ekstra lag af fjedre. Det ekstra lag betyder, at du får meget mere affjedring end ved andre boxmadrasser. Det giver din krop mere støtte og stabilitet, specielt fordi fjedrene er designet på en helt særlig måde, der gør, at de tilpasser sig efter kroppens forskellige zoner.

Det er vigtigt, at dine ben eller hofter får en anden støtte end dit hoved eller din nakke. Det øverste lag fjedre består af ergonomiske pocketfjedre, der er inddelt i 5 komfortzoner. Det betyder, at fjedrene er placeret og designet, så de giver dig præcis den støtte, du skal have. Med de særligt designede fjedre og det ekstra fjederlag tilbyder Saga dig afslapning og komfort på et helt nyt niveau.

Det nederst lag fjedre består af stabilitetsfjedre, der sørger for et stabilt fundament for din nattesøvn.

Ventilerende skum

Med de to fjederlag kunne man måske godt frygte, at Saga blev en hård boxmadras, hvor fjedrene kan mærkes på kroppen, når man lægger sig ned. Sådan er det heldigvis ikke. Over fjedrene ligger nemlig et lag af beskyttende skum, der tjener to formål.

For det første er skumlaget der for at gøre det behageligt for dig. Det beskytter din krop mod fjedrene, så din nattesøvn ikke bliver ubehagelig. Fjedre kan godt være ubehagelige at sove på, og derfor giver skumlaget dig beskyttelse.

Skummet er også ventilerende, hvilket vil sige, at det er holder fugt og bakterier ude. En madras kan nemlig hurtigt blive slidt og ødelagt, hvis sved, skidt og bakterier får lov at trænge ind. Derfor er det vigtigt med et skumlag, der holder den slags ude, så din seng holder længere.

Den anden effekt, som skumlaget har, er, at det beskytter din seng mod slid. Havde skumlaget ikke været der, var der ikke gået særlig længe, før fjedrene var begyndt at vise tegn på slid. Skumlaget giver din boxmadras beskyttelse mod slid, så du kan have glæde af din seng i mange år fremover. Faktisk kommer Saga med hele 25 års garanti.

Ulemper

En af ulemperne ved Saga er, at den ikke kommer i alle fastheder. Når du skal vælge en madras med komfortzoner, er det vigtigt, at du vælger en madras med den rette fasthed i forhold til din kropsvægt.

Vejer du mindre end 65 kg, skal du have en madras med en medium fasthed. Vejer du mellem 65 kg og 95 kg, skal du vælge en madras med en fast fasthed, og hvis du vejer mere end 95 kg, skal du vælge en madras med ekstra fasthed. Saga kommer kun i medium fasthed og fast fasthed. Hvis du vejer mere end 95 kr, får du med andre ord ikke det samme ud af de 5 komfortzoner.

Udvalgte detaljer: 

 • 5 komfortzoner
 • Ekstra fjederlag
 • Ventilerende skumlag
 • 25 års garanti
 • Kommer med medium og fast fasthed

Freja – Til den kvalitetsbevidste single

Den næste i vores boxmadrastest finder du Freja, der placerer sig som den anden mest populære boxmadras på NordicDream.dk. På mange måder minder den om Saga, men den har også nogle unikke features, som vi skal undersøge nærmere.

Trykaflastende topmadras

Freja-boxmadrassen er udstyret med en særlig topmadras med en kerne af ErgoFlex skum.

Naturlatex er et naturmateriale, der udvindes fra gummitræer. Det er en bæredygtig og klimavenlig løsning, for træet tappes kun og skal derfor ikke fældes eller beskadiges på nogen måde. Den trykaflastende latex betyder også, at din krop får mere støtte og stabilitet, og det giver dig en mere afslappende nattesøvn.

Uden om ErgoFlex skum-kernen er topmadrassen beklædt med stof, så topmadrassen nemt kan vaskes i maskine. Stoffet er også ventilerende og tillader på den måde fugt og varme at undslippe madrassen, imens du sover. Det skaber et meget sundere sovemiljø for dig.

7 komfortzoner og et ekstra lag fjedre

Ligesom Saga kommer Freja med et ekstra lag fjedre, hvor det øverste lag er inddelt i 7 komfortzoner. Det nederste lag fjedre fungerer som et stabilt fundament for resten af madrassen og giver dig en dybere og mere uforstyrret søvn.

Vi vil ikke gå i dybden med, hvad de 7 komfortzoner gør, for det har vi allerede beskrevet i produktteksten om Saga. Vi vil derimod gå direkte videre til de features, der adskiller denne boxmadras fra sin storebror.

Billigere og velegnet til den kvalitetsbevidste single

De to vigtigste features, der får Freja til at adskille sig fra Saga, er, at Freja er billigere og væsentligt mindre.

Vi vil ikke nævne prisen her, for den kan ændre sig med tiden, og vi vil ikke misvejlede. Ikke desto mindre er det sikkert at sige, at Freja på grund af sin størrelse altid vil være billigere end Saga.

Den anden feature er, at Freja ikke er særligt stor. Det vil altså sige, at hvor Saga var velegnet til par, er Freja velegnet til den kvalitetsbevidste single.

Så hvis du sover alene og gerne vil betale for en god boxmadras, er Freja bestemt værd at tjekke ud. Det skal dog også siges, at Freja stadig hører til i den dyre ende af vores boxmadrastest, og derfor skal du være villig til at betale forholdsvis mange penge for en enkeltmandsseng.

Ulemper

Vi har allerede været inde på en af de store ulemper ved Freja, nemlig prisen. Hvis du er villig til at betale, er det ikke så stort et problem, men hvis du skal flytte hjemmefra for første gang eller lever på et stramt budget, er det måske ikke Freja, du skal kigge efter først.

Udvalgte detaljer:

 • Topmadras med trykaflastende latexkerne
 • 7 komfortzoner
 • Ekstra fjederlag
 • Billigere end Saga
 • Velegnet til den kvalitetsbevidste single

Norhland Signatur Box – En billig boxmadras

Norhland Signatur Box 80×200 lægger sig i toppen af sengetid.dk’s liste over de bedste boxmadrasser. Dét alene gør den til et produkt, der er værd at undersøge nærmere. Som en ekstra feature er Norhland Box uden sammenligning den billigste boxmadras i vores boxmadrastest.

Så hvis du er på udkig efter en billig boxmadras i rigtig god kvalitet, er du kommet til det helt rette sted.

5 komfortzoner

Ligesom både Saga og Freja er Norhland Signature Box designet med 5 komfortzoner. Faktisk kommer boxmadrassen fra Norhand også med to lag fjedre. Du får med andre ord helt den samme grad af komfort som de to andre boxmadrasser, men til meget færre penge.

De 5 komfortzoner sikrer, at du får den helt rigtige stabilitet under din søvn. Fjedrene i det øverste fjederlag er designet på en måde, der sikrer, at f.eks. dine ben, hofter, nakke og hoved får lige præcis den støtte, der skal til for at give dig en god søvn.

Hvad der er meget vigtigt er, at hvor Saga og Freja kun kom i medium og fast fasthed, kommer Norhland Signatur Box også i ekstra fasthed. Det vil altså sige, at du altid kan bruge en Norhland Signatur Box, uanset hvor meget du vejer.

Topmadras i enten skum eller latex

Hvis du skal have en god nats søvn, er det ikke nok med en god boxmadras. Det kræver også en topmadras, der giver dig yderligere komfort og velvære. Når du køber en Norhland Signatur Box, får du en topmadras med i købet.

Du kan vælge mellem en topmadras i enten latex eller memory foam, og det afhænger helt af dine behov og præferencer, hvilken du vælger.

Hvis du gerne vil have en topmadras, der giver dig yderligere støtte og stabilitet samt ventilerer og holder fugt og bakterier ude, er en topmadras i latex nok noget for dig. Hvis du derimod hellere vil have en topmadras, der former sig efter din krop og holder dig varm om natten, skal du vælge en topmadras i memory foam.

God komfort er subjektivt, og derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at finde ud af, hvordan du sover bedst om natten.

Ulemper

En af ulemperne ved Norhland Signatur Box er, at den kun har 15 års garanti, hvor de andre boxmadrasser fra Saga har 25 års garanti. Du kan altså forvente væsentligt mindre holdbarhed fra din Norhland-boxmadras.

En anden ulempe er selvfølgelig også den, at den er meget lille i størrelsen og derfor ikke egner sig til andet end enkeltmandssenge. Du kan få den i større udgaver, men prisen vil ændre sig, og så kan du måske finde billigere alternativer.

Udvalgte detaljer:

 • Billigst i boxmadrastest
 • To fjederlag
 • 5 komfortzoner
 • Topmadras i enten latex eller memory foam
 • Kun 15 års garanti

Norhland Prestige Box – Bedste boxmadras til prisen

I toppen af de mest populære boxmadrasser hos sengetid.dk finder du Prestige Delux Box-modellen. Her er prisen stadig lav nok til, at de fleste kan være med, samtidig med, at du får en madras, der er lidt ud over det sædvanlige.

11 komfortzoner

Det, der virkelig får Norhland Prestige Delux Box til at adskille sig fra resten af boxmadrasserne i vores boxmadrastest, er, at den har hele 11 komfortzoner. Det betyder, at du får en helt anderledes og mere specialiseret form for komfort end med de andre boxmadrasser.

Uanset hvem du er, og uanset hvilke behov eller præferencer du har, får du den helt rigtige komfort. Norhland Prestige Delux Box er derfor også særligt velegnet til dig, der har problemer med at sove eller har problemer med ledsmerter. Med den rette støtte og stabilitet kan du få en god og udhvilende nattesøvn.

Det er dog også meget vigtigt at påpege, at det ikke altid er bedst at gå efter madrasser med så mange komfortzoner som muligt. Vi er jo alle forskellige, og vores kroppe har brug for forskellige former for tryk. Derfor er det ikke nødvendigvis sikkert, at din krop vil reagere positivt på de mange komfortzoner. Det vil betyde, at du har brugt penge og ressourcer på en madras, du ikke kan bruge til noget.

Ikke desto mindre er komfortzoner som regel pengene værd, for fjedrene former sig efter kroppen,  og derfor vil langt de fleste opleve forøget komfort og velvære. Med Norhland Prestige Delux Box får du dermed meget mere komfort for pengene. På den anden side får du ikke fjedre i to lag, ligesom du gør med de tre andre boxmadrasser i vores artikel.

Ventilerende og afkølende skumpolstring

En vigtig feature ved Norhland Prestige Delux Box er, at den er polstret med såkaldt cooltex-skum. Dette særlige skum ventilerer og holder madrassen kølig.

Cooltex er placeret oven på fjedrene og giver et sundere og mere behageligt sengeklima. Cooltex har nemlig den funktion, at det både køler og ventilerer. Skummet sørger for, at fugt og bakterier holdes ude af sengen, og på den måde kommer sengen til at holde i mange år fremover. Faktisk har Norhland Prestige Delux Box 25 års garanti.

Cooltex sørger også for, at fjedrene ikke larmer, og at fjedrene i madrassen holder længere.

Ulemper

En af de få ulemper ved Norhland Prestige Delux Box er, at den ikke har et dobbelt lag af fjedre som de andre boxmadrasser i vores boxmadrastest. Det betyder, at du ikke får helt den samme grad af stabilitet i din madras.

Til gengæld får du en boxmadras med 11 komfortzoner, 25 års garanti samt ventilerende og afkølende skumpolstring. Du får med andre ord rigtig meget komfort for pengene med denne model.

Udvalgte detaljer:

 • Bedste boxmadras til prisen
 • 11 komfortzoner
 • Ventilerende og afkølende skum
 • 25 års garanti

Venus – Bedste boxmadras i test

Venus fra Bedrenætter.dk udmærker sig ved at være den bedste boxmadras i test hos forskellige eksterne tests. Derudover er Venus den bedst sælgende model hos Bedrenætter.dk, og mere skal der ikke til for at havne i vores boxmadrastest.

7 komfortzoner

Når det kommer til komfortzoner, lægger Venus sig midt imellem de andre boxmadrasser i vores boxmadrastest. Venus tilbyder dig nemlig 7 komfortzoner, hvor de andre tilbyder enten 11 eller 5.

Ligesom de to boxmadrasser fra Saga og Norhland Signatur Box har Venus to fjederlag og er derfor ikke så underligt den mest sælgende model hos bedrenætter.dk.

Det vil altså sige, at blandt boxmadrasserne med dobbeltlag er Venus den med flest komfortzoner. Den er dog stadig dyrere end Norhland Prestige Delux Box og kommer derfor ikke ind på pladsen som bedst i test.

Topmadras i Pulse Latex

Når du køber en Venus-boxmadras får du også en topmadras med i købet. Topmadrassen er fremstillet i det slidstærke og åndbare materiale Pulse Latex.

Topmadrassen er svanemærket, hvilket er din garanti for, at den ikke indeholder sundhedsskadelige materialer. Det er vigtigt for din søvn og dit helbred, at du kan sove i en seng, der ikke forårsager allergianfald eller på nogen som helst måde sætter dit helbred på prøve.

Som en yderligere feature har topmadrassen et Rönd-betræk. Det vil sige, at topmadrassens overflade har fået en antibakteriel behandling, der gør, at topmadrassen ikke bare holder bakterier væk, men faktisk aktivt dræber bakterier.

Det betyder altså alt i alt, at du med denne topmadras får en helt særlig søvn.

Ulemper

En af ulemperne ved Venus er, at du ikke kan vælge, hvilken topmadras du gerne vil have med. Ved mange af de andre boxmadrasser i vores boxmadrastest kan man selv bestemme, om man vil have en topmadras i latex eller skum.

En topmadras i skum holder på varmen og kan være en stor fordel for de personer, der har problemer med at holde varmen i sengen. Selvom topmadrassen i Pulse Latex har mange fordele, er det alligevel en ulempe, at man ikke kan vælge en anden topmadras.

Udvalgte detaljer:

 • Vinder af bedst i test hos søvneksperterne.dk
 • Dobbelt fjederlag
 • 7 komfortzoner
 • Topmadras i Pulse Latex

Birk – Boxmadras med topmadras i to hårdheder

Birk er den bedst sælgende boxmadras hos sengesegmentet.dk, og derfor kommer den med i denne boxmadrastest. Hvis du er på udkig efter en boxmadras med rigtig mange gode kvaliteter, er Birk bestemt ikke et dårligt sted at starte.

7 komfortzoner

Faktisk minder Birk på mange måder om Venus fra bedrenætter.dk. De er begge udstyret med et dobbelt lag af fjedre, og de har begge to 7 komfortzoner.

Birks to fjederlag er fordelt sådan, at det nederste lag har 150 fjedre pr. m2, og det øverste lag har 268 fjedre pr. m2. Det betyder, at du får en rigtig behagelig og komfortabel søvn, hvor fjedrene tilsammen giver den bedste ramme for din nattesøvn.

Det er i det øverste lag fjedre, at du finder de 7 komfortzoner. De er indrettet på en måde, der gør, at de altid retter sig efter kroppen og giver dig den bedst mulige støtte og stabilitet, når du sover. Ikke noget med at synke ned i sengen, mens du sover. Med de 7 komfortzoner får din krop præcis den hårdhed og det tryk, den har brug for.

Topmadras med to hårdheder

Når du køber en Birk-boxmadras, følger der automatisk en topmadras med. Ligesom med Venus er der kun mulighed for at vælge en topmadras i ét materiale, men modsat Venus er materialet her skum.

Topmadrassens kerne består af 10 cm skum, der former sig efter din krop. Skum har dog samtidig den sideeffekt, at det isolerer rigtig godt. Det betyder, at du kan risikere, at topmadrassen kan føles varm.

Der er dog mulighed for at vælge, hvilken hårdhed, din topmadras skal have. Ved de andre boxmadrasser i vores boxmadrastest var hårdheden noget, man skulle tage stilling til ved selve boxmadrassen, men her er det overført til topmadrassen.

Det følger dog samme princip. Hvis du vejer mellem 50-85 kg, skal du have H2 eller medium fasthed. Hvis du derimod vejer 85-125 kg, skal du vælge topmadrassen i H3 eller fast fasthed.

Ulemper

En ulempe ved Birk er, at du ikke har mulighed for at vælge, hvilket materiale din topmadras skal fremstilles af. Hvis du ikke er interesseret i en topmadras fremstillet i skum, er det altså ikke Birk-boxmadrassen, du skal vælge.

Udvalgte detaljer:

 • Dobbeltlag af fjedre
 • Komfortzoner
 • Topmadras i koldskum
 • Topmadras kan vælges i to hårdheder

Tromsø box – Boxmadras med 6 fastheder

Blandt Sengefabrikkens mange boxmadrasser er Tromsø box den boxmadras med flest positive kundeanmeldelser. De fleste kunder giver den 5 ud af 5 stjerner, og det vidner om et produkt med en helt særlig kvalitet.

5 komfortzoner og to fjederlag

Ligesom så mange andre boxmadrasser i vores boxmadrastest, har Tromsø box-boxmadrassen to lag af fjedre og 5 komfortzoner.

Det nederste fjederlag fungerer som det stabiliserende fundament for sengen, og det øverste fjederlag indeholder de 5 komfortzoner. Her er fjedrene inddelt, så de former sig efter kroppens egne former og tyngde. På den måde får du altid lige præcis den støtte, som din krop har brug for.

Komfortlaget indeholder 220 fjedre pr. m2, og det giver dig færre komfortfjedre end i Birk-boxmadrassen. Det giver dig dog stadig den rette mængde fjedre til at give dig en behagelig og komfortabel søvn.

Som noget helt særligt kan du få Tromsø-boxmadrassen i helt op til 6 forskellige fastheder:

 • Fast/Fast
 • Fast/Medium
 • Medium/Medium
 • Xtra fast/Fast
 • Xtra fast/Medium
 • Xtra fast/Xtra fast

Hvis du vejer under 70 kg, anbefales det, at du bruger Medium. Hvis du derimod vejer 70-100 kg, skal du vælge Fast, og hvis du vejer over 100 kg, skal du vælge Xtra Fast.

Topmadras i både latex og skum

Som med alle de andre boxmadrasser i denne boxmadrastest får du en topmadras med i købet, når du køber en Tromsø box.

Du kan enten vælge en topmadras fremstillet i 60 mm åndbar latex eller 60 mm trykaflastende memory-skum. Fordi latex er varmeafledende, anbefales det, at du vælger topmadrassen i latex, hvis du ofte har det varmt i sengen. Hvis du derimod gerne vil have en topmadras, der former sig efter din krop, skal du vælge topmadrassen med memory-skum.

Det handler udelukkende om, hvilke præferencer og behov du har.

Ulemper

Tromsø er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil have en god boxmadras til fornuftige penge. Den store ulempe er, at den på mange måder fremstår en anelse uinteressant sammenlignet med de andre boxmadrasser.

Du får ikke noget i Tromsø, udover de mange fastheder, som du ikke kan få i mange af de andre boxmadrasser i vores guide.

Udvalgte detaljer:

 • Dobbelt fjederlag
 • 5 komfortzoner
 • 6 fastheder
 • Valg mellem topmadras i latex eller skum

Boxmadrasser til alle behov – Hvilken er den bedste boxmadras i denne test?

I vores artikel har vi gennemgået en lang række forskellige boxmadrasser, der alle passer til forskellige behov, budgetforhold og præferencer.

Vi har boxmadrasser til alle behov, så hvis du vil have den absolut bedste boxmadras, og ikke er bange for at betale mange penge for den, har vi boxmadrasser lige til dig.

Hvis du derimod lever på et stramt budget og bare gerne vil have en god boxmadras til billige penge, har vi lige det, du skal bruge.

Vi har gjort os umage for at finde boxmadrasser, der udmærker sig ved at være kundefavoritter, testvindere eller ved at være fremhævet af forhandlerne selv. På den måde har vi fundet en række forskellige boxmadrasser, der passer til alles behov, samtidig med, at de altid placerer sig blandt de bedste boxmadrasser på markedet.

Boxmadras test – Find den bedste boxmadras til lige præcis dit behov

Mangler du en ny boxmadras? Så læs med her i vores boxmadras test. Vi har nemlig samlet nogle af de boxmadrasser, som vi her hos Sov-bedre.dk mener, er nogle af de bedste på markedet, i denne boxmadras test.

Boksmadrasser er en af de mest populære sengetyper blandt danskerne. Det er de især, fordi de både kan fungere som seng i sig selv, men de kan også fungere som en del af en elevationsseng eller en kontinentalseng. Hvis du ønsker en boxmadras, der skal fungere som seng i sig selv, vil denne løsning ofte være billigere end en kontinentalseng eller en elevationsseng, og dette er for mange også en stor fordel. Det bliver dog anbefalet, at man altid sørger for at få en topmadras med til sin boxmadras.

Stort udvalg af gode boxmadrasser til skarpe priser

Boxmadrassen i sig selv giver god komfort, men komfortniveauet vil blive endnu højere med en topmadras ovenpå. En topmadras er endvidere med til at beskytte boxmadrassen og sørger for, at den kan holde i mange år. De mest almindelige boxmadrasser på markedet er opbygget således, at de består af en træramme, der fungerer som skelettet. Det er herpå, at de medfølgende ben kan sættes på. I selve madrassen finder du fjedre og skum, som du kan få forskellige typer af.

Det er vigtigt at finde den rette boxmadras, der kan sikre dig en god nattesøvn, og at du kommer til at ligge godt i din nye seng.

Derfor har vi i denne boxmadras test samlet forskellige boxmadrasser hos pouplære online forhandlere, så du kan få et indblik i, hvilke forskellige typer og modeller du kan få. Denne boxmadras test er ikke videnskabelig, men det er os her hos Sov-bedre.dk, der har samlet nogle af de forskellige modeller, du kan finde på markedet. Vi har fundet nogle modeller, som, vi mener, er nogle af de bedste på markedet, ud fra brugernes bedømmelser, eksperttests samt vurdering af pris og funktionalitet.

Vores boxmadras test består derfor af forskellige beskrivelser af modellerne, herunder deres fordele og funktioner. Der er flere forskellige ting, du bør være opmærksom på, før du køber din nye boxmadras. Det er vigtigt at finde den helt rigtige model fra start, da det med en boxmadras ikke altid er muligt at udskifte affjedringen og skummet.

Der findes rigtig mange forskellige modeller på markedet fra forskellige brands og i forskellige størrelser, farver, designs og kvalitet. Fordi markedet er så stort, er der også rig mulighed for at finde en model, der passer perfekt til dig og dit soveværelse.

Nogle boxmadrasser er hårde i det, mens andre er mere bløde i det, og så er der selvfølgelig også mange, der ligger midt imellem. Du kan endvidere få boksmadrasser, der tilpasser sig din kropsform, mens andre forbliver i deres originale form.

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvilken boxmadras er den bedste i test? 

Venus-boxmadrassen har vundet titlen som bedst i diverse eksperttests. Men det kommer helt an på hvad du leder efter i en ny boxmadras. Derfor anbefaler vi at læse om forskellige modeller og sammenligne.

Hvad skal man lede efter i en god boxmadras?

Hvad man leder efter i en god boxmadras, er selvfølgelig subjektivt, for vi er alle sammen forskellige, og vores kroppe har brug for forskelligt tryk og støtte. Ikke desto mindre er der en række features, som vi anbefaler, at man altid kigger efter, når man leder efter en boxmadras.

Det er vigtigt, at man altid vælger en boxmadras med den rette fasthed i forhold til ens vægt. Jo mere man vejer, jo højere fasthed skal boxmadrassen have.

Det er også vigtigt, at man kigger efter komfortzoner. Nogle boxmadrasser har 5 komfortzoner, mens andre kan have helt op til 11. Komfortzoner indeholder fjedre, der er designet til at forme sig efter kroppens vægt og form. På den måde får du den helt rette støtte og stabilitet under din søvn.

Hvilken boxmadras skal man købe, hvis man lever på et stramt budget?

Hvis du ikke har så mange penge, men gerne vil have en ordentlig seng med god komfort, har vi lige boxmadrassen til dig.

Norhland Signatur Box er uden sammenligning vores artikels billigste boxmadras og er derfor perfekt til dig, der gerne vil have en ordentlig seng til billige penge.