Boxmadras test

Find den bedste boxmadras, som passer til lige præcis dit behov. Vi har samlet nogle af de bedste og mest populære af slagsen i vores boxmadras test. Få stort overblik og læs mere i guiden længere nede.

Venus

Venus er en af de bedst sælgende boxmadrasser, og får rigtig gode anmeldelser med på vejen af brugerne. Her får du alt hvad du skal bruge i en kvalitetsseng. Den er produceret i Danmark, og sammensat af nøje udvalgte komponenter, for at give dig den bedste nattesøvn. Det bedste af det hele er, at den fås til en god pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Jupiter er en god boxmadras til prisen. Her får du det du skal bruge, i en boxmadras. Den roses for god komfort og blødhed blandt brugere.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Krone Signatur

I Krone Signatur får du en seng af høj kvalitet. Det er en alsidig og komplet boxmadras, som opfylder langt de fleste behov.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Stavanger

Stavanger er en danskproduceret boxmadras. Den er lavet med en ekstra høj træramme, som giver sengen et elegant og stilfuldt look.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Atlas

Atlas er et oplagt valg, for alle der sætter pris på en god og billig boxmadras. Her vil Atlas være en god investering, hvor du får rigtig meget fpr pengene.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Eksklusiv

Denne boxmadras er der ikke kun tænkt over komforten, men også udseendet. Du får hele 5 komfortzoner , og to lag kvalitetsfjedre.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Trondheim

Denne boxmadras tager sit udgangspunkt i den massive træramme. Trærammen er lavet i massivt svensk fyrretræ, som gør den utrolig stabil.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MasterBed Standard

Denne boxmadras har en super god affjedring og 5 komfortzoner. Dette sikrer at komforten er i top, da du på den måde ligger ergonomisk korrekt.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Boxmadras test – Find den bedste boxmadras til lige præcis dit behov

Mangler du en ny boxmadras? Så læs med her i vores boxmadras test. Vi har nemlig samlet nogle af de boxmadrasser, som vi her hos Sov-bedre.dk mener, er nogle af de bedste på markedet, i denne boxmadras test.

Boksmadrasser er en af de mest populære sengetyper blandt danskerne. Det er de især, fordi de både kan fungere som seng i sig selv, men de kan også fungere som en del af en elevationsseng eller en kontinentalseng. Hvis du ønsker en boxmadras, der skal fungere som seng i sig selv, vil denne løsning ofte være billigere end en kontinentalseng eller en elevationsseng, og dette er for mange også en stor fordel. Det bliver dog anbefalet, at man altid sørger for at få en topmadras med til sin boxmadras.

Stort udvalg af gode boxmadrasser til skarpe priser

Boxmadrassen i sig selv giver god komfort, men komfortniveauet vil blive endnu højere med en topmadras ovenpå. En topmadras er endvidere med til at beskytte boxmadrassen og sørger for, at den kan holde i mange år. De mest almindelige boxmadrasser på markedet er opbygget således, at de består af en træramme, der fungerer som skelettet. Det er herpå, at de medfølgende ben kan sættes på. I selve madrassen finder du fjedre og skum, som du kan få forskellige typer af.

Det er vigtigt at finde den rette boxmadras, der kan sikre dig en god nattesøvn, og at du kommer til at ligge godt i din nye seng.

Derfor har vi i denne boxmadras test samlet forskellige boxmadrasser hos pouplære online forhandlere, så du kan få et indblik i, hvilke forskellige typer og modeller du kan få. Denne boxmadras test er ikke videnskabelig, men det er os her hos Sov-bedre.dk, der har samlet nogle af de forskellige modeller, du kan finde på markedet. Vi har fundet nogle modeller, som, vi mener, er nogle af de bedste på markedet, ud fra brugernes bedømmelser, eksperttests samt vurdering af pris og funktionalitet.

Vores boxmadras test består derfor af forskellige beskrivelser af modellerne, herunder deres fordele og funktioner. Der er flere forskellige ting, du bør være opmærksom på, før du køber din nye boxmadras. Det er vigtigt at finde den helt rigtige model fra start, da det med en boxmadras ikke altid er muligt at udskifte affjedringen og skummet.

Der findes rigtig mange forskellige modeller på markedet fra forskellige brands og i forskellige størrelser, farver, designs og kvalitet. Fordi markedet er så stort, er der også rig mulighed for at finde en model, der passer perfekt til dig og dit soveværelse.

Nogle boxmadrasser er hårde i det, mens andre er mere bløde i det, og så er der selvfølgelig også mange, der ligger midt imellem. Du kan endvidere få boksmadrasser, der tilpasser sig din kropsform, mens andre forbliver i deres originale form.

Venus

boxmadras test→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

→ 160 x 200 cm

→ 180 x 200 cm

→ 180 x 210 cm

Denne boxmadras er danskproduceret, og det er den blevet i Horsens. Den har et lækkert skandinavisk design, som kan passe ind i de fleste danske hjem. Det er Kinnabädden, der står bag denne model, og de har over 60 års erfaring med at producere kvalitetssenge.

Modellen her er bygget på en solid træramme, der er med til at danne et godt fundament for sengen. Du kan få denne model i flere forskellige størrelser, og derfor er der gode muligheder for at finde en størrelse, der passer til dine behov. Selve madrassen består af et dobbelt lag af fjedre, og lige netop dette er med til at sørge for, at du kommer til at ligge rigtig godt i sengen.

Disse fjedre er pocket fjedre, og de er kendte for at yde god støtte til personer, der vejer under 75 kg. Hvis du vejer under 75 kg, bliver det anbefalet at vælge en madras med pocket fjedre og medium fasthed.

Hvis du vejer mellem 75 og 95 kg, vælger folk normalt en madras med pocket fjedre og fast fasthed. Hvis du eller den samlede vægt på sengen er over 95 kg, anbefales det, at du vælger en madras med mulitpocket fjedre og fast fasthed.

Sengen har endvidere temperaturregulerende naturskum, og det er med til at sikre, at du vil opnå et yderst behageligt soveklima med en behagelig temperatur i sengen året rundt. Naturskummet virker på den måde, at madrassen puster varme ud og trækker varme ind alt efter behov. Et godt valg af boxmadras blandt modellerne i denne boxmadras test.

Sleepzone boxmadras – medium

Billige boxmadrasser

→ 80 x 200 cm

→ 90 x 200 cm

→ 105 x 200 cm

→ 120 x 200 cm

→ 140 x 200 cm

Når du køber en boxmadras, er det som før nævnt en rigtig god idé også at få en topmadras med. Til denne Sleepzone model i vores boxmadras test får du rent faktisk en topmadras med i købet, og derfor behøver du ikke at bekymre det mere om dette. Topmadrassen er ligeledes udviklet af Sleepzone.

Det er en hvid topmadras med en 40 cm kerne. Du kan enten vælge mellem en celcius topmadras eller en latex topmadras. En topmadras med latex er det mest populære valg, men det er meget individuelt, hvad man bedst kan lide. Lige netop denne model er i størrelsen 120×200 cm, hvilket svarer til en mindre trekvartseng. Denne størrelse passer derfor bedst til dig, der sover alene.

Sengen er danskproduceret, og topmadrassen har en indbygget anti-skrid funktion. Dette ser mange som en stor fordel, da du på denne måde ikke behøver at rette den til, inden du skal til at sove.

Mange oplever nemlig problemer med, at topmadrassen ikke bliver på sin plads, men skrider ud over kanten. Dette er et irritationsmoment for mange, men det er altså noget, du kan undgå med denne topmadras. Med til denne model får du også et sæt af ben, der passer til sengen. Så det eneste, du skal gøre, når du modtager sengen, er sætte benene på bunden, og så er sengen klar til at blive taget i brug.

Airpur Mind boxmadras

Boxmadras test

*Denne boxmadras er udgået

→ Se det øvrige udvalg af boxmadrasser hos Bedre nætter her

Denne seng i vores boxmadras test er en del af Airpur kollektionen, og denne model er en af de boxmadrasser, der er af allerhøjste kvalitet på markedet. Selve madrassen er delt ind i lag, der er opbygget af waterlily skum.

Waterlily skum er med til at sikre en rigtig god pasform og et godt søvnklima. Madrassen er danskproduceret, og derfor kan du være sikker på, at den er blevet fremstillet af materialer af god kvalitet.

Madrassen er endvidere delt ind i tre komfortzoner, hvilket er med til at kunne give god støtte til din krop, når du ligger i sengen. Med til denne seng får du en CLIMA topmadras, og denne topmadras er med til at fuldende sengen samt give god støtte og komfort.

Topmadrassen er temperaturregulerende og indeholder bambusfibre, hvilket er med til at skabe en blød og åndbar madras. I forhold til selve boxmadrassen kan du vælge mellem forskellige fastheder, hvor du kan vælge mellem en fast fasthed eller en medium fasthed. Dette valg afhænger, som vi før har været inde på, af din kropsvægt, eller den samlede vægt der skal ligge på madrassen. Sengen kommer i en 14 cm solid træramme, der er med til at beskytte madrasserne og sørger for, at sengen kan holde i mange år.

Boxmadras – Premium (Pocket)

Bedste boxmadras*Denne boxmadras er udgået

→ Se det øvrige udvalg af boxmadrasser hos Sengefabrikken her

Her får du en boxmadras til en god pris og af god kvalitet. Modellen er en dobbeltfjedret boxmadras med pocket fjedre øverst og mini bonell fjedre nederst.

Madrassen har 250 fjedre per kvadratmenter øverste, og det nederste lag har 150 mini bonell fjedre per kvadratmeter. Dette betyder, at du vil komme til at ligge yderst behageligt i denne seng, og det kan være med til at forbedre din nattesøvn.

Det er vigtigt at få en god nattesøvn, så du kan vågne frisk og veludhvilet og dermed præstere bedre i løbet af dagen, som vi tidligere også har berørt i vores boxmadras test. Sengen er blevet produceret i Danmark, og det er en komplet løsning, hvor du både får boxmadras, ben og valgfri topmadras med i købet.

I forhold til topmadrasser kan du vælge mellem FloatGel Latex, Copenhagen Lurex eller Visco AIR, og dette valg afhænger fuldstændigt af dine egne præferencer og behov. Hos Sengefabriksudsalg.dk får du endvidere gratis levering af denne model. Størrelsen her er en trekvartseng og er 140×200 cm.

Derfor passer den godt til parret, der kan lide at sove tæt og ikke har så meget plads i soveværelset. Den passer naturligvis også til enkeltpersoner, der ønsker at have godt med plads at sprede sig på.

Athena boxmadras

bedst i test boxmadras

→ Læs mere hos Unoliving.dk

Denne model er en meget klassisk boxmadras, der kan opfylde de mest basale behov. Det er en af de billigere modeller, og det er klart en fordel for mange, da en ny seng kan være dyr at anskaffe sig. Sengen er danskproduceret og er meget stabil og minimalistisk i sit design.

Det er en model, du kan få glæde af i mange år, da den er bygget af solide og gode materialer. På grund af modellens gode pris, er det også en af de mere populære modeller på markedet. Også til denne model får en god topmadras med, der er med til at sikre dig et ekstra højt komfortniveau. Topmadrassen er endvidere med til at forlænge sengens holdbarhed.

Herudover får du også ben med til sengen, som du blot skal skrue på bunden, før du tager sengen i brug. Størrelsen på denne boxmadras er 180×210 cm, og det svarer til en dobbeltseng. En dobbeltseng passer perfekt til parret, der har god plads i soveværelset. Dog kan du også få denne model i andre størrelser, så det burde være muligt at finde den rette størrelse, der passer til dig.

Athena boxmadras – 90×200 cm

Boxmadras test→ Læs mere her

Denne boxmadras fra Athena er endnu billigere end ovenstående model. Dog er den også en del mindre, da den er i størrelsen 90×200 cm. Det svarer til en enkeltmandsseng, og det er derfor stort set umuligt at skulle sove to personer i denne størrelse til dagligt.

Den minder meget om ovenstående model og er også af god, dansk kvalitet. Du vil komme til at opleve, at man ligger rigtig godt i sengen, fordi madrassens lag fungerer rigtig godt i samspil med hinanden. Madrassen består af pocket fjedre samt polyetherskum, og denne kombination er med til at sikre, at din krop vil få god støtte, når du sover på madrassen.

Denne model kommer med en celcius topmadras, der er med til at skabe et meget behageligt soveklima. Celcuis funktionen gør, at madrassen kan tilpasse sig din kropstemperatur, og herved vil du komme til at sove mere behagelig om natten.

Skummet i madrassen er endvidere med til at tilpasse sig til din kropsform, hvilket er endnu en grund til, at denne model vil give din krop god støtte. Derfor har vi også valgt at have denne model med i vores boxmadras test.

Boxmadras – Classic (Bonell)

Billig boxmadras

*Denne boxmadras er udgået

→ Se det øvrige udvalg af boxmadrasser hos Sengefabrikken her

Denne model i vores boksmadras test er også en af de klassiske og billigere modeller på markedet. Den er produceret og designet i Skandinavien, og det ses tydeligt, når man kigger på det lækre og simple design. Madrassen har en spændstig affjedring, der skaber et solidt komfortniveau. Madrassen består af bonell fjedre i to indbyggede fjedrelag med 150 pr. kvadratmeter. Disse bonell fjedre er med til at give en god støtte fordelt over hele madrassen.

Det øverste lag er fjedre er omgivet af en polstring af skum, hvilket er med til at beskytte fjedrenene og gøre madrassen mere behagelig for dig at ligge på. Der er rigtig mange i dag, der er begyndt at foretrække pocket fjedre i stedet for bonell fjedre, da man mener, at pocket fjedre skulle give bedre støtte, der er mere individuelt tilpasset din krop, end bonell fjedre gør.

Med til denne boxmadras får du en topmadras, og du kan vælge mellem hele tre forskellige topmadrasser. Du kan enten vælge en seks centimers Copenhagen Lurex, en ni centimeters Visco AIR eller en syv centimeters FloatGel Latex topmadras. Copenhagen Lurex og FloatGel Latex er begge to faste topmadrasser, mens Visco AIR er en lidt blødere type topmadras. Du får også 20 cm runde metalben med til sengen, og Sengefabriksudsalg.dk tilbyder hele 10 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Wonderland Sonate boks – 180×200 cm

Boksmadras

*Denne boxmadras er udgået

→ Se det øvrige udvalg af boxmadrasser hos Bedre nætter her

Vi runder denne boxmadras test af med en boksmadras i aboslut særklasse. Denne lækre boxmadras består af to lag af fjedre, der hver for sig er med til at tilpasse sig din kropsform, og herved vil du opnå en rigtig god støtte.

Den primære madras er opbygget af pocket exclusive fjedre, som er yderst gode og trykaflastende. Dette er en stor fordel for din krop, da din vægt og madrassens støtte vil blive fordelt helt optimalt.

På denne måde kan du undgå smertende trykpunkter, da både skuldre, nakke, hofter og ryg vil få optimal støtte. Størrelsen her svarer til en dobbeltseng, og du vil modtage to stk. 90×200 centimeters madrasser, når du køber denne seng.

Du får også en lækker Exclusive natur latex topmadras med i størrelsen 180×200 cm. Denne topmadras er også i en klasse for sig, og en af de lækreste på markedet. Sengen er en af de dyrere på markedet, men du får altså også rigtig meget for pengene med en seng af høj kvalitet, der kan holde i mange år.

Vi håber, at denne lille boxmadras test og gennemgang af forskellige af de mest populære modeller hos anerkendte online forhandlere hjælper dig på vej i din søgen på en ny seng. Hvis du er mere interesseret i en kontinentalseng eller en elevationsseng, kan du læse mere om de bedste sengetyper her.