Tests af senge, madrasser og tilbehør

Her hos Sov-bedre forsøger vi at hjælpe dig til at få den bedst mulige søvn. Det gør vi blandt andet gennem artikler, guides og tests, hvor vi forsøger at komme omkring vigtige aspekter og produkter i forbindelse med søvn. Se forskellige tests af senge og madrasser herunder, og bliv klædt godt på inden du træffer dit valg om, hvad du skal vælge.

Senge

Senge test

Senge test

Kontinentalseng test

Kontinentalseng test

Elevationsseng test

Elevationsseng test

Dobbeltseng test

Dobbeltseng test

Sovesofa test

Sovesofa test

Tremmeseng test

Tremmeseng test

Madrasser

Madras test

Madras test

Springmadras test

Springmadras test

Boxmadras test

Boxmadras test

Topmadras test

Topmadras test

Latex topmadras test

Latex topmadras test

Memoryskum topmadras test

Memoryskum topmadras test

Tilbehør

Silkedyne test

Silkedyne test

Hovedpude test

Hovedpude test

Dyne test

Dyne test

Vores hjemmeside skal ses som den ultimative guide til at opnå den bedste nattesøvn. Vi arbejder hele tiden på at skrive nye artikler med råd og vejledning om, hvad der kan påvirke din søvn, og hvordan du kan forbedre den. God nattesøvn er vigtig for vores livskvalitet, og vi forsøger her på siden at gøre det nemmere for dig at finde rundt i alle informationerne og produkterne.

Vi har samlet forskellige tests af produkter og modeller på markedet. En test skal i denne forbindelse forstås som en række beskrivelser af forskellige modeller på markedet, som vi mener, kunne være interessante for dig at få informationer omkring og se nærmere på.

Vi sammenholder endvidere de forskellige forhandlere, der sælger modellerne og deres priser, så du på denne måde kan få et overblik over, hvilke forhandlere der tilbyder hvad og til hvilken pris. Vi har således ikke selv været ude at prøve modellerne, men vi bygger vores beskrivelser i testene på informationer om produkterne for at give dig et overblik over, hvad du kan finde på markedet.

Tests af senge

På nuværende tidspunkt har vi hos Sov-bedre.dk flere forskellige tests af senge og madrasser. Vi har en kontinentalseng test, hvor vi gennemgår forskellige kontinentalsenge på markedet.

På nuværende tidspunkt har vi seks forskellige kontinentalsenge i denne test, og testen kan dermed give dig et lille indblik i, hvad du kan finde hos nogle af de forskellige forhandlere. En anden og meget populær test på siden er en test af elevationssenge. Her har vi beskrevet hele 12 forskellige elevationssenge, og testen kan derfor være med til at give dig god inspiration, hvis du er på udkig efter en ny elevationsseng.

Der er senge fra forskellige forhandlere og til forskellige priser, så der burde være noget til enhver smag. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken seng du er på udkig efter, så har vi også en mere generel test af senge, hvor vi gennemgår forskellige sengetyper. Derfor kan denne test være god at finde inspiration i, hvis du ikke helt ved, hvilken type seng der passer bedst til dig og dine behov.

Andre tests

Måske er du på udkig efter en sovesofa og ikke de andre sengetyper, og her er der også hjælp at hente hos Sov-bedre.dk. Vi har i en sovesofa test gennemgået 10 forskellige sovesofaer i forskellige prisklasser og mærker, så du har mulighed for at få et indblik i, hvilken type sovesofa der passer bedst til dig.

Det kan også være, at du allerede har en seng og mangler enten madrasser eller dyner. Hvis det er tilfældet, har vi også en test af topmadrasser og dyner. Du kan altså finde mange forskellige tests hos Sov-bedre.dk, og vi arbejder hele tiden på at lave nye tests og artikler om senge og forskelligt tilbehør hertil.