Guides

Her hos Sov-bedre forsøger vi at hjælpe dig til at få den bedst mulige søvn. Det gør vi blandt andet gennem artikler, guides og sammenligninger, hvor vi forsøger at komme omkring vigtige aspekter og produkter i forbindelse med søvn.

Senge

Madrasser

Tilbehør

Vores hjemmeside skal ses som den ultimative guide til at opnå den bedste nattesøvn. Vi arbejder hele tiden på at skrive nye artikler med råd og vejledning om, hvad der kan påvirke din søvn, og hvordan du kan forbedre den. God nattesøvn er vigtig for vores livskvalitet, og vi forsøger her på siden at gøre det nemmere for dig at finde rundt i alle informationerne og produkterne.

Vi har samlet forskellige tests af produkter og modeller på markedet. En test skal i denne forbindelse forstås som en række beskrivelser af forskellige modeller på markedet, som vi mener, kunne være interessante for dig at få informationer omkring og se nærmere på.

Vi sammenholder endvidere de forskellige forhandlere, der sælger modellerne og deres priser, så du på denne måde kan få et overblik over, hvilke forhandlere der tilbyder hvad og til hvilken pris. Vi har således ikke selv været ude at prøve modellerne, men vi bygger vores beskrivelser i testene på informationer om produkterne for at give dig et overblik over, hvad du kan finde på markedet.

Tests af senge

På nuværende tidspunkt har vi hos Sov-bedre.dk flere forskellige guides om senge og madrasser. Vi har en kontinentalseng guide, hvor vi gennemgår forskellige kontinentalsenge på markedet.

Et andet indlæg på siden omhandler elevationssenge. Her har vi gennemgået forskellige elevationssenge, og kan derfor være med til at give dig god inspiration, hvis du er på udkig efter en ny elevationsseng.

Der er senge fra forskellige forhandlere og til forskellige priser, så der er noget til enhver smag. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken seng du er på udkig efter, så har vi også en mere generel gennemgang af senge, hvor vi gennemgår de forskellige sengetyper. Derfor kan dette være en god måde for dig at finde inspiration, hvis du ikke helt ved, hvilken type seng der passer bedst til dig og dine behov.

Andre møbler

Måske er du på udkig efter en sovesofa og ikke de andre sengetyper, og her er der også hjælp at hente hos Sov-bedre.dk. Vi har f.eks. fundet nogle, som vi mener, er gode sovesofaer og gennemgået disse i forskellige prisklasser og mærker, så du har mulighed for at få et indblik i, hvilken type sovesofa der passer bedst til dig.

Det kan også være, at du allerede har en seng og mangler enten madrasser eller dyner. Hvis det er tilfældet kan du læse mere om topmadrasser eller dyner. Du kan altså finde meget forskelligt information hos Sov-bedre.dk, og vi arbejder hele tiden på at lave nye guides og artikler om senge og forskelligt tilbehør hertil.