Swedese Just sofa

Swedese sofa

Skrevet af Nikolaj Østergaard den 4. Januar 2020

Du kender måske allerede brandet Swedese, som er kendte for deres lækre kvalitetsmøbler, og især Swedeses sofaer er rigtig gode eksempler på dette. Især i Skandinavien bliver deres møbler betragtet som nogle af de smukkeste. Swedese blev grundlagt i 1945 af Sven Bertil Sjöqvist samt de to brødre Yngve og Jerker Ekström, og igennem årene har disse mænd fået skabt et meget anerkendt og succesfuldt brand. Alle Swedeses møbler er udviklet og designet med fokus på og udgangspunkt i skandinaviske designtraditioner.

Det skandinaviske design har gennem tiden også vundet indpas i andre dele af verden. Dette har Yngve-brødrene og Sjöqvist med Swedese været med til at få til at ske. Udbredelsen af det skandinaviske design har også designere som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson og Poul Kjærholm haft en meget stor indflydelse på.

Swedese Just sovesofa
Swedese_Just_sofa

Denne model er en meget stilfuld og lækker sovesofa, og det er nok en af de mest luksuriøse sovesofaer på markedet. Den er i 2002 designet af Lars Petterson. Det er en meget praktisk og simpel sofa, der især skiller sig ud på det smukke design og den gode kvalitet.

Eftersom det er en sovesofa, så kan denne model justeres således, at du har mulighed for at lægge ryglænet ned, endda i forskellige positioner. Det er hurtigt og nemt at justere ryglænet, og på denne måde kan du hurtigt lave sovesofaen om fra sofa til seng og omvendt. Sovesofaens stilfulde design gør det muligt at have den stående i mange forskellige rum, og den passer rigtig godt ind i den skandinaviske stil. Så hvis du godt kan lide designmøbler af høj kvalitet, så vil denne model være en oplagt mulighed at kigge nærmere på.

Sovesofaens specifikationer

  • Højde: 75 cm
  • Bredde 230 cm
  • Dybde 88 cm 

Forhandler
Livingshop.dk

  • Pris: Fra 27.373 kr.
  • Leveringspris: 0,00 kr.
  • Leveringstid 5-7 uger

Du kan læse mere om Swedese og deres møbler på deres hjemmeside. Hos forhandleren kan du også finde yderligere informationer om ovenstående model.

Online søvneksperter

Tryk på billedet og få hjælp af en søvnekspert

Nyeste indlæg