Springmadras test – Sådan vælger du den bedste springmadras

Find den bedste springmadras blandt nogle af de bedste og mest populære ud fra brugeranmeldelser og eksterne bedømmelser i vores store guide. Få overblik nedenfor og læs mere om madrasserne længere nede.

Venus

Venus er fremstillet med speciale inden for produktudvikling, hvorfor der ikke er gået på kompromis med selv den mindste detalje. Når du ligger i denne populære springmadras, vil du formentlig hurtig mærke den velkendte komfort, som gør Venus særligt eftertragtet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras ekstra fast

Hvis du har behov for en madras med masser af styrke i, kan denne ekstra faste model være det oplagte valg for dig.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

BN Latex

Hvis du er på udkig efter en springmadras, der giver en suveræn søvnoplevelse, kan du med fordel kigge efter denne anmelderroste model - BN Latex.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Denne madras er fremstillet med udgangspunkt i nordiske designtraditioner, hvor funktionalitet og godt håndværk er prioriteret højt.

✅ Levering
20-40 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Nordkap

Nordkap bliver leveret som to springmadraskerner, men med ét stort betræk. På den måde får du en unik mulighed for at vælge mellem forskellige fastheder.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Cha-Cha

Er du på udkig efter en god springmadras i den lidt billigere ende, kan denne Cha-Cha pocketmadras være et rigtig godt bud.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Tromsø

Her får du en madras af høj, dansk kvalitet i moderne møbeltekstil. Vælg mellem forskellige farver, som matcher din personlige indretning.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras test – vi guider dig til det bedste og billigste valg

Det er vigtigt at sove godt. En god søvn har nemlig lige så stor betydning for dit helbred som sund kost og motion. Valget af madras spiller en stor rolle i forhold til, hvordan du sover. Har du ikke en madras, der passer til dine behov, er der stor sandsynlighed for, at du ligger dårligt. Derfor kan du med fordel gøre dig en række overvejelser, når den helt rette madras skal findes.

Hvis du drømmer om en madras med særligt god støtte og holdbarhed, bør du kigge efter en springmadras. En springmadras kan nemlig vendes, hvilket som udgangspunkt forlænger levetiden, da belastningen mindskes, når madrassen jævnligt vendes. En springmadras er også ofte et populært valg, fordi de fleste springmadrasser kan bruges til både elevations- og kontinentalsenge.

Her på siden finder du en kvalificeret springmadras test. Vi har fundet nogle af markedets mest ikoniske og anmelderroste madrasser, så du forhåbentlig kan blive klogere på, hvilken springmadras der passer til dine ønsker og behov. Hvis du vil undgå mareridt om dårlig søvn, kan du tage et grundigt kig i vores springmadras test. Vi sammenligner blandt andet specifikationer, designs, komfort og meget, meget mere.

Venus fra Bedre Nætter – springmadras med signaturstøtte

Derfor skal du vælge Venus:

 • designet og udviklet af Bedre Nætter i Danmark
 • 100 nætters risikofri prøve
 • velkendt signaturstøtte.

Venus er en karakteristisk springmadras fra Bedre Nætter. Derfor skal den naturligvis også med i vores springmadras test. Denne madras er fremstillet med speciale inden for produktudvikling, hvorfor der ikke er gået på kompromis med selv den mindste detalje. Når du ligger i denne populære springmadras, vil du formentlig hurtig mærke den velkendte komfort, som gør Venus særligt eftertragtet.

Danskproduceret springmadras af høj kvalitet

Bedre Nætter er blandt andet kendt for at designe og fremstille sine springmadrasser i Danmark. Venus er ingen undtagelse, og den grundige research og viden om udvikling af madrasser resulterer i madrasser, hvor det handler om mere end blot at ligge blødt. Denne springmadras er eksempelvis produceret med moderne pocketfjedre, der giver unik støtte til din krop. Fjedrene er inddelt i syv komfortzoner, hvilket sikrer, at blandt andet lænd, ben og skuldre får en meget nøjagtig aflastning.

Hver enkelt fjeder er meget fleksibel og elastisk, da den befinder sig i en lille stofpose i madrassen. Denne innovative metode er med til at gøre Venus særligt ergonomisk. Springmadrassen skiller sig også ud fra mængden ved den langtidsholdbare latexpolstring, der er etableret rundt om fjedrene. Denne polstring tilføjer endnu et lag af eksklusiv komfort, hvilket medvirker til, at du uden problemer kan ligge på madrassen i lang tid.

Få et sundere sovemiljø med Venus

Der er ingen tvivl om, at du ligger rigtig godt i denne springmadras fra vores springmadras test. Som prikken over i’et er den nemlig udstyret med et skumlag, der beskytter den enkelte fjeder, så den kan give den ideelle støtte. Derudover er betrækket allergivenligt, så du kan være sikker på at sove ekstra godt i et sundt miljø.

Med Venus har du mulighed for at vælge en springmadras, der passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Madrassen findes i mange forskellige farver, eksempelvis sort, lysegrå og beige. Derudover fremstilles Venus med mange forskellige fastheder, så du kan vælge en model, der matcher din kropsvægt.

Specifikationer:

 • personaliseret komfort med syv komfortzoner
 • langtidsholdbar latexpolstring
 • fremstillet med innovativt skumlag.

Springmadras ekstra fast (vægt: over 95 kg) fra Nordic Dream – aflaster kroppen naturligt

Derfor skal du vælge Springmadras ekstra fast fra Nordic Dream:

 • produceret i Danmark
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • ingen fordyrende mellemled.

Vi kan ikke undgå denne springmadras fra Nordic Dream i vores springmadras test. Når du er på udkig efter en springmadras af høj kvalitet, kan det være en god idé at tage udgangspunkt i madrassens fasthed. Som tommelfingerregel bør du vælge en fast madras, hvis du vejer mere end 75 kg. Hvis du har behov for endnu mere styrke i en madras, kan denne ekstra faste model være det oplagte valg for dig.

Suveræn tilpasning til hele kroppen

Denne springmadras er designet med fokus på naturligt at aflaste kroppens trykpunkter. På den måde får du den helt optimale støtte hele natten. Det er blandt andet pocketfjedrene, der er opdelt i syv komfortzoner, som giver en helt særlig komfort. Fjedrene former sig således efter din kropsvægt, så du får nænsom støtte, hvor din krop har brug for det. Det er blandt andet fjedrenes placering i stofposer, der medvirker til den imponerende tilpasning.

Her får du en madras i kvalitetsmaterialer, der er fremstillet med henblik på at kunne tilpasse sig efter din kropsbygning. Du kan derfor være sikker på, at eksempelvis både nakke, skuldre og ryg får den rigtige støtte. Allerede fra første nat med denne springmadras vil du formentlig mærke, hvordan din krop får en optimal trykaflastning.

Antibakteriel og allergivenlig springmadras

Med denne karakteristiske springmadras fra vores springmadras test får du meget mere end uimodståelig komfort. Madrassen er nemlig produceret med den populære Airflow-teknologi, der blandt andet er med til at sikre et sundt og køligt sovemiljø. Madrassen er udstyret med Airflow-skum mellem fjedrene, hvilket er med til at give en endnu højere elasticitet. Derudover har skummet den særlige effekt, at det hjælper med at holde fugt ude af madrassen. På den måde kan springmadrassen holde sig frisk, selvom du sover i den mange gange.

Specifikationer:

 • antibakteriel springmadras fremstillet med Airflow-teknologien
 • syv komfortzoner til aflastning af kroppens naturlige trykpunkter
 • solide, danskproducerede, ergonomiske pocketfjedre.

BN Latex – Anmelderrost Bedre Nætter-springmadras

Derfor skal du vælge BN Latex:

 • designet og udviklet af Bedre Nætter i Danmark
 • 100 nætters risikofri prøve
 • gratis finansiering.

I vores springmadras test er BN Latex et rigtig godt sted at starte. Denne springmadras er nemlig blandt andet fremstillet på baggrund af grundig research. Madrassen indeholder eksempelvis flere fjedre, hvilket er med til at gøre den særligt behagelig at ligge i. Derudover er madrassen designet og udviklet af Bedre Nætter, hvilket er din garanti for en madras, der sikrer en god ergonomisk støtte.

Komfortabel springmadras med lang levetid

Hvis du er på udkig efter en springmadras, der giver en suveræn søvnoplevelse, kan du med fordel kigge efter denne anmelderroste model fra vores springmadras test. Pocketfjedrene er blandt andet inddelt i syv komfortzoner, hvilket sikrer en særligt god komfort. Derudover har madrassen 300 fjedre pr. m2. I modsætning har lignende springmadrasser typisk 220 fjedre pr. m2. Udover at det giver forbedret støtte, er det også med til at forlænge madrassens holdbarhed.

Netop produktkvaliteten og komfortniveauet scorer topkarakterer hos kunder, der har købt BN Latex hos Bedre Nætter. Omkring madrassens fjedre er der et åndbart komfortlag bestående af smidig latex, hvilket bare af én af årsagerne til, at hver enkelt fjeder kan yde den nødvendige støtte.

Allergivenlig springmadras, der passer til dit behov

Med LN Latex får du en springmadras, der bevarer et sundt miljø i soveværelset. Betrækket er nemlig AEGIS-behandlet og allergivenligt, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle gener i forbindelse med din søvn.

Derudover har du altid mulighed for at vælge denne springmadras i en fasthed, der passer til dit behov. Med mulighederne medium, fast og ekstra fast kan du med stor sandsynlighed finde den variant, der giver din krop den bedste støtte.

Specifikationer:

 • allergivenlig og antibakteriel springmadras
 • trykaflastende støtte
 • syv komfortzoner.

Norhland Prestige fra Sengetid – dansk kvalitet og luksusmaterialer

Derfor skal du vælge Norhland Prestige:

 • danskproduceret springmadras
 • 101 nats ombytning
 • rentefri finansiering og altid gratis fragt.

Hvis du i en springmadras test leder efter en variant af høj dansk kvalitet, bør du kigge efter denne springmadras fra Sengetid. Denne madras er nemlig fremstillet med udgangspunkt i nordiske designtraditioner, hvor funktionalitet og godt håndværk er prioriteret højt. Norhland Prestige er designet med masser af inspiration fra danske designere. De klassiske, enkle design er en form for hyldest til en hel generation af verdenskendte møbeldesignere.

Danskproduceret springmadras i særklasse

Med Norhland Prestige får du meget mere end en traditionel springmadras. Her får du nemlig en uovertruffen kvalitet i form af eksempelvis op til 11 komfortzoner. De mange komfortzoner giver en helt unik støtte til din krop, da de mange områder aflaster din krop meget nøjagtigt. Det er ikke så typisk, at springmadrasser har så mange komfortzoner, hvilket blot er din garanti for en madras, hvor du med stor sandsynlighed kommer til at ligge rigtig, rigtig godt.

Foruden den imponerende funktionalitet er madrassen OEKO-TEX 100 certificeret. OEKO-TEX er verdens førende inden for sundhedsmærkning af tekstiler. Når en springmadras får et certifikat fra OEKO-TEX, vil det sige, at madrassen lever op til de gældende EU-standarder. Norhland Prestige er derfor testet og godkendt ud fra ret strenge krav, hvilket er din garanti for en springmadras, der er lidt ud over det sædvanlige.

Solid springmadras fremstillet af eksklusivt møbelstof

Norhland Prestige er en springmadras, der bidrager til den gode nattesøvn. Madrassen har op til hele 504 pocketfjedre pr. m2, hvilket er med til at sikre en fremragende støtte til blandt andet både nakke, lænd og skuldre. De mange fjedre giver en mere nuanceret støtte, hvilket aflaster kroppen ved selv den mindste bevægelse i løbet af natten.

Derudover er Norhland Prestige en springmadras, der virkelig kan holde til at blive brugt. Eksempelvis er madrassen designet med særligt eksklusivt møbelstof, som blandt andet er med til at forlænge madrassens holdbarhed. Med denne springmadras fra vores springmadras test skal du altså ikke bekymre dig om, hvordan du ligger i løbet af natten. Det solide stof gør, at du kan sove trygt uden tanker om slitage af madrassen.

Specifikationer:

 • op til 11 komfortzoner
 • OEKO-TEX 100 certificeret
 • polstring i ventilerende Cooltex-skum.

Nordkap Springmadras fra Sengefabrikken – God springmadras til elevationsseng

Derfor skal du vælge Nordkap:

 • produceret i Danmark
 • 10 års garanti mod brud på fjedrene
 • mulighed for delbetaling med Santander.

Nordkap springmadras er med i vores springmadras test, da den blandt andet skiller sig ud ved at blive leveret som to springmadraskerner med ét stort betræk. På den måde risikerer du først og fremmest ikke, at madrassen udsættes for sætningsskader midt på madrassen. Derudover giver det en unik mulighed for at vælge mellem forskellige fastheder, hvilket klart er et plus, hvis der er vægtforskel mellem dig og din partner.

Solid springmadras med differentieret støtte

I modsætning til de andre springmadrasser i denne springmadras test er Nordkap Springmadras fremstillet med fem komfortzoner. Det giver stadig en optimal støtte og aflastning af kroppen, men madrassens egentlige styrke ligger i de mange pocketfjedre. Springmadrassen er nemlig designet med 261 individuelle pocketfjedre pr. m2, hvilket er din garanti for rigtig mange solide støttepunkter. Vælger du madrassen med ekstra fasthed, vil den endda være udstyret med intet mindre end 504 fjedre pr. m2.

Den danskproducerede springmadras er samtidig polstret med 25 mm skum på begge sider af fjedrekernen. Den moderne polstring gør, at du ligger behageligt, og at du får en mere nøjagtigt støtte til både nakke, lænd og skuldre. Derfor vil madrassen konstant tilpasse sig din vægt, hvilket blandt andet sikrer dig en uforstyrret nattesøvn.

Mange muligheder med en fleksibel springmadras

Med Nordkap Springmadras har du et rigtig godt bud på en madras til elevationssenge. Madrassen er nemlig fleksibel, hvilket gør den særligt velegnet til elevationssengens mange funktioner. Derudover kan den naturligvis også bruges til kontinentalsenge og mere traditionelle sengerammer, så der er i virkeligheden ingen begrænsninger med denne imponerende springmadras.

Nordkap Springmadras er en god, vendbar madras. Du kan desuden sagtens kombinere madrassen med en topmadras i eksempelvis latex eller memory-skum for yderligere komfort. Springmadrassen tilbydes i mange forskellige slidstærke møbeltekstiler med kuvertsyning, og du kan blandt andet vælge mellem farverne sort, lysegrå og sand.

Specifikationer:

 • vendbar springmadras med 261 pocketfjedre pr. m2
 • optimal støtte med fem komfortzoner
 • særligt velegnet til elevationssenge

Cha-Cha pocketmadras fra SengeSegmentet – billig springmadras af høj kvalitet

Derfor skal du vælge Cha-Cha pocketmadras:

 • 30 dages ombytningsret
 • gratis levering og montering
 • 100 % prisgaranti, hvis du finder den samme vare til en billigere pris hos en anden forhandler.

Er du på udkig efter en god springmadras i den lidt billigere ende, kan denne Cha-Cha pocketmadras være et rigtig godt bud. Vi har taget den med i denne springmadras test, da den i virkelighed er den perfekte madras til par, hvis forskellige kropsvægte gør, at de har behov for forskellig støtte af kroppen. Springmadrassen er først og fremmest fremstillet med pocketfjedre, hvilket er din garanti for en nuanceret støtte.

God springmadras med høj punktfleksibilitet

Pocketfjedrene er fordelt i syv komfortzoner, hvilket gør, at kroppen aflastes nøjagtigt, som den har brug for på det enkelte område. Derudover har fjedrene forskellige hårdheder, hvilket bidrager til en høj punktfleksibilitet. I denne Cha-Cha pocketmadras reagerer hvert fjederparti separat. Det betyder, at madrassen konstant justerer sig efter din krops bevægelser. Du vil derfor heller ikke påvirke din partners søvn, når du eksempelvis vender dig i løbet af natten.

Derudover er denne Cha-Cha pocketmadras designet med indbygget velvet-touch-skum. Denne innovative fremstilling bidrager til en større elasticitet og optimal fasthed. På den måde har du en springmadras, hvor du med stor sandsynlighed altid ligger godt – uanset liggeposition. Hvis du er lidt tungere end gennemsnittet, kan du stadig få en skøn støtte med Cha-Cha pocketmadras. På begge side af fjedrene sidder der nemlig yderligere et lag filt, som giver madrassen en suveræn fasthed.

Sov godt med god søvnhygiejne

Selv om Cha-Cha pocketmadras er en springmadras til en fordelagtig pris, er der ikke gået på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Derudover får du her en madras med en struktur, der sikrer en god ventilation af hele madrassen. Det er din garanti for en springmadras, der holder sig sund og frisk, selvom du sover i den mange gange.

Når du vælger Cha-Cha pocketmadras har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige madrasstørrelser. På den måde kan du formentlig altid finde en model, der passer nøjagtigt til din sengeramme. Leder du efter en billig springmadras, som du med stor sandsynlighed kan have glæde af i mange år, er Cha-Cha pocketmadras fra vores springmadras test altså et rigtig godt madrasvalg.

Specifikationer:

 • pocketfjedre med syv komfortzoner
 • indbygget velvet touch-foam
 • suveræn støtte – også for personer på +100 kg

Tromsø Springmadras fra Sengefabrikken – køb springmadras, der er danskproduceret

Derfor skal du vælge Tromsø:

 • produceret i Danmark
 • 10 års garanti mod brud på fjedrene
 • valgfri møbeltekstil og fasthed.

Tromsø Springmadras er den sidste springmadras i vores springmadras test. Her får du en madras af høj, dansk kvalitet i moderne møbeltekstil. Du vælger selv mellem farverne lysegrå, antracitgrå og sort. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde en Tromsø Springmadras, som matcher din personlige indretning. Derudover er materialet særligt slidstærkt, så det er virkelig en madras, der kan holde til at blive brugt.

Intelligent springmadras med specialiseret støtte

Leder du efter en springmadras, der sørger for differentieret aflastning af kroppen, kan du med fordel kigge på Tromsø Springmadras. Med 250 pocketfjedre pr. m2 er der nemlig tale om en madras, der tilbyder en særlig ergonomisk støtte. Herved undgår du mareridt om øm nakke og lænd, da de solide fjedre konstant tilpasser sig kroppens bevægelser. Til gengæld kan du se frem til en god nattesøvn baseret på kvalificeret madrasproduktion.

Selvom Tromsø Springmadras ikke er udstyret med flest komfortzoner sammenlignet med andre modeller i vores springmadras test, er du alligevel sikret en god madras af høj kvalitet. Madrassen er nemlig inddelt i fem komfortzoner, hvis primære funktion er at tage højde for dine trykpunkter i løbet af natten. Du kan derfor ubesværet vende dig på madrassen, mens du sover. Springmadrassen vil hele tiden sørge for, at du ligger behageligt.

Køb springmadras med latexpolstring – og få en endnu mere komfortabel madras

Det helt særlige ved Tromsø Springmadras er eksempelvis, at den er polstret med 25 mm latex omkring fjedrekernen. Foruden en øget støtte er det med til at gøre madrassen ekstra åndbar. På den måde er du sikret et sundere miljø, når du sover, og du har samtidig en madras, som kan holde sig frisk i længere tid.

Tromsø Springmadras har også mange positive anmeldelser. Købere af madrassen hylder blandt andet madrassen for at være en drøm at sove på. Derudover anbefales det at kombinere den med en topmadras i eksempelvis latex eller memory-skum for at gøre søvnoplevelsen endnu mere behagelig. Springmadrassen kan anvendes til både elevationssenge, kontinentalsenge og traditionelle sengerammer.

Specifikationer:

 • 250 individuelle pocketfjedre pr. m2.
 • optimal støtte med fem komfortzoner
 • høj komfort med særlig latexpolstring

Springmadras test – hvilken springmadras skal jeg vælge?

I denne springmadras test er du blevet præsenteret for en række forskellige madrasser med hver deres specifikationer, design og niveau af komfort. Når du skal vælge den springmadras, der passer til dine behov, skal du tage udgangspunkt i den madras, der matcher dit søvnbehov. Hvis du vil have den bedst mulige nattesøvn, kan det være en god idé at kigge efter en model med så mange pocketfjedre som muligt.

Det er nemlig fjedrene, som er med til at give dig differentieret støtte i løbet af natten. Antallet af komfortzoner kan også have betydning for springmadrassen potentiale. Her kan du eksempelvis være opmærksom på, at et større antal komfortzoner godt kan kompensere for færre fjedre pr. m2. Hvis der er mange komfortzoner i en springmadras, vil du med større sandsynlighed opleve, at madrassen følger dine trykpunkter under hele søvnen.

Hvad er en springmadras?

En springmadras er kendetegnet ved at være bygget af et fjedersystem, polstring og betræk. Det er fjedrene, der er madrassen kerne, og som er med til at gøre, at du ligger behageligt. Det er vigtigt, at du vælger en fasthed på springmadrassen, som passer til din kropsvægt. Som tommelfingerregel kan du tage udgangspunkt i følgende:

 • Vejer du mindre end 75 kg – vælg medium.
 • Vejer du mere end 75 kg – vælg fast.
 • Vejer du mere end 95 kg – vælg ekstra fast.

Hvis du vil have det maksimale ud af din søvn, kan du med fordel også kigge på vores topmadrasser. En topmadras har rigtig mange unikke egenskaber, når du lægger den oven på din springmadras. Du vil formentligt hurtigt mærke, hvordan en topmadras har en positiv påvirkning på din søvn, og så er den også generelt med til at forlænge levetiden på din seng.

Find den bedste springmadras på tilbud, og spar penge

Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at sove godt. Derfor har du i denne springmadras test set forskellige modeller til forskellige priser. Hvis pengepungen tillader det, kan du dog med fordel kigge efter en lidt dyrere model. Ofte hænger pris og kvalitet nemlig sammen, og det er som ofte ikke anderledes, når du er på udkig efter en springmadras. Alternativt kan du prioritere, hvilke kvaliteter du foretrækker ved en madras og dermed måske spare lidt penge på egenskaber, du ikke har brug for.

Vil du gerne spare ekstra penge, bør du holde øje med en springmadras på tilbud. Der er løbende store rabatter på selv nogle af de mest populære modeller. Måske du finder din favoritmadras til en særligt god pris netop nu.

Find den bedste springmadras til lige præcis dit behov

Hvad er det nu lige, en springmadras er? Læs med her i denne springmadras test og få svar på de bedste springmadrasser på markedet lige nu, ud fra tests og anmeldelser. Nogle forveksler sommetider en springmadras med en boxmadras, men der er faktisk en del store forskellige, som er afgørende for dit valg af madras.

En boxmadras er en almindelige sengetype, som kun består af én madras, der kan fungere som seng i sig selv, fordi den som regel står på en ramme med ben på. En springmadras kan derimod ikke fungere som seng i sig selv, med mindre du vil sove på en madras, der ligger direkte på gulvet. Denne løsning anbefales ikke.

Springmadrasser har den helt særlige evne, at de er med til at skabe nogle senge med et meget højt komfortniveau og af god kvalitet. En kontinentalseng er eksempelvist opbygget af en boxmadras, en springmadras og en topmadras, og det er altså især springmadrassen, der har den afgørende betydning for, hvor behageligt du vil komme til at ligge i sengen.

En springmadras er som regel opbygget af fjedre, og det er netop disse fjedre, der er med til at sikre det høje komfortniveau. Dog kan du også finde nogle springmadrasser, hvor du har mulighed for at vælge mellem enten en af ren latex eller en af ren skum. Det er dog springmadrasser med fjedre, der klart er de mest populære på markedet.

Som før nævnt kan en boxmadras stå selv, og det kan en springmadras ikke, men en springmadras kan til gengæld skabe exceptionelle senge i kombination med andre madrasser, eksempelvis i kombination med en boxmadras og en topmadras på toppen. I den nedenstående springmadras test kan du finde modeller, som vi, hos Sov-bedre.dk, har vurderet bestemt er værd at overveje, gennem vores research af anmeldelser fra brugere samt specifikationer og dermed kvalitet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken model er den bedste springmadras?

Når du leder efter den bedste springmadras, bør du kigge efter den model med blandt andet flest pocketfjedre pr. m2, komfortzoner, slidstærke materiale samt innovative polstringer.

Hvilken fasthed skal jeg vælge?

Vælg altid en springmadras, der passer til din kropsvægt. Vælg medium, hvis du vejer mindre end 75 kg. Vælg fast, hvis du vejer mere end 75 kg. Vælg ekstra fast, hvis du vejer mere end 95 kg.

Hvilken seng passer en springmadras til?

En springmadras er ofte en ret elastisk madras. Derfor kan du typisk anvende den både i en kontinentalseng, elevationsseng og en traditionel sengeramme.