Karup Nido Futon Sovestol

Er du træt af klassiske lænestole, og trænger du til noget nyt og anderledes i stuen, på børneværelset eller på gæsteværelset? Så kan denne Nido Futon lænestol være en rigtig god mulighed. Denne lænestol kan foldes ud og ind, hvilket er en rigtig god egenskab. Det betyder, at når den er foldet ud, så kan den fungere som en seng, og når den er foldet ind, så kan den fungere som en lænestol. Det er meget nemt at folde denne model ind og ud, og dermed vil du ikke opleve problemer i denne forbindelse.

Karup-Nido-stol-Graa-KA00115_1

Find den smarte sovestol her

Nido Futon har en rigtig god størrelse og vil passe rigtig godt til for eksempel børneværelset eller et ekstra opholdsrum. Det er en meget behagelig stol, der samtidig er lidt sjov og anderledes at se på. Den minder ikke om andre stole, og du eller dine børn vil få en helt speciel lænestol. Denne model er lyseblå, og betrækket er lavet af både polyester og bomuld. Stolens indre består af uldmix og en skumkerne for høj komfort. Disse materialer er meget normale at finde i Karups andre sovesofaer, hvorfor du kan være sikker på, at det er god kvalitet.

Dog ser denne model meget anderledes ud end andre sovesofaer, og den er også en del mindre. Derfor er den ideelle placering af denne model nok i børneværelset eller hyggerummet. Fordi denne model er mindre end normale sovesofaer, så er prisen også en del lavere, hvilket også er værd at tage med i sine overvejelser.

Så hvis du gerne vil have et anderledes møbel, som du både kan sidde på og ligge på, så er denne Nido Futon en rigtig god mulighed, der både er billig og af god kvalitet.