Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
18 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Sovesofaer til teenagere

Sovesofaer er ved at blive mere og mere populære blandt teenagere, og dette er der flere forskellige grunde til. Med en sovesofa kan du nemlig både få en sofa og en seng, og du sparer dermed rigtig meget plads på værelset. Dette kan teenagere godt lide, da de på denne måde kan lave deres seng om til en sofa, når de for eksempel får gæster på besøg.

Denne artikel vil i det følgende introducere dig for nogle af de mest populære sovesofaer til teenagere. På denne måde kan du få inspiration, ideer og informationer om flere forskellige modeller, herunder deres designs og materialer. Endvidere vil du undervejs også kunne se prisen hos nogle af de forskellige forhandlere, så du kan købe din nye sovesofa hos den billigste forhandler. Så hvis du er på udkig efter en ny sovesofa til teenagere, eller generelt bare en ny sovesofa, så læs med her og lad dig inspirere.

Long Horn sovesofa

Sovesofaer til teenagereDenne model er en moderne sovesofa med chaiselong. Denne passer til teenageren, der går højt op i kvalitet. Den høje kvalitet kan man nemlig være sikker på at få med denne model.

Denne sovesofa er 140 cm x 210 cm, når den er slået ud. Det vil sige, at man godt kan ligge 2 personer i sengen. Long Horn modellen vil passe perfekt ind i teenageværelset, da den er designet til at fungere som et rigtig godt loungemøbel. Det er den danske designer Per Weiss, der står bag dette lækre design.

Selve madrassen består af excess pocketfjedre, og netop disse fjedre er med til at sikre dig et meget højt niveau af komfort. Dette gælder både, når sovesofaen fungerer som sofa, og når den fungerer som seng.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 10.695,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

Trym sovesofa

SovesofaDenne model er meget enkel og stilren. Derfor vil den passe perfekt ind hos teenageren, der allerede har et stilfuldt værelset eller gerne vil have et stilfuldt værelse. Ud over at denne model er meget elegant, så er den også af meget høj kvalitet.

Madrassen er håndlavet i Danmark, og den er fremstillet således, at du har mulighed for for eksempel at kunne opbevare dit sengetøj under madrassen og på denne måde spare lidt skabsplads. Sovesofaen er betrukket med specialstof, og den kan fås i mange forskellige farver. På denne måde kan du garanteret finde en farve, der passer perfekt til dig.

Som før nævnt er designet meget enkelt, og på grund af dette enkle og stilfulde design, er denne Trym model blevet meget populær blandt teenagere.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 9.824,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

Upend sovesofa

Upend sovesofaDenne model er en klassisk sovesofa, der vil passe ind i de fleste rum. Den er også meget elegant og komfortabel. Denne models madras består nemlig af posefjedre, der er med til at sikre et højt niveau af komfort, og du vil dermed opleve en rigtig god sidde- og liggekomfort.

Det er muligt at sove 2 personer på den, da dens mål er 137 cm x 190 cm. Sovesofaens armlæn og ben er i krom, som er med til at fuldføre det klassiske look.

Denne sovesofa vil være et rigtig godt valg, og det er der også flere tidligere og nuværende købere, der er enige i. Denne model har nemlig fået flere gode anmeldelser, som også er vigtige at tage højde for, når du skal købe en ny sovesofa til teenageværelset eller et andet værelse.

Debonair sovesofa

Innovation Debonair sovesofaDenne model er meget smart samtidig med, at den er funktionel. Den er inspireret af 50’erne og 60’erne, men den er designet med et moderne touch, så den kan passe ind i mange teenageværelser. Den passer især godt ind, hvis din stil i forvejen er en smule retro.

Denne model kan du få i rigtig mange forskellige farver, og derfor kan du være nærmest sikker på at finde den farve, der passer helt perfekt til dig og dit værelse. Sovesofaens mål er 130 cm x 200 cm, og dens funktioner er meget nemme at anvende. Når du skal omdanne den fra seng til sofa og fra sofa til seng, så er denne proces meget simpel, og du vil ikke komme til at opleve problemer med dette.

Sidst, men ikke mindst, har denne model fået nogle af de bedste anmeldelser på markedet, hvilket også er værd at tage med i sine overvejelser, når man skal købe en ny sovesofa. Dette er nemlig et tegn på, at nuværende og tidligere brugere har været tilfredse med deres køb af modellen, og derfor er der også stor sandsynlighed for, at du også vil blive tilfreds, hvis du vælger denne model.

Oldschool sovesofa

Oldschool sovesofaDenne model er lidt mere rå og ikke helt så elegant som de tidligere fremviste modeller. Derfor vil denne Oldschool model passe rigtig godt ind på et drengeværelse. Selv om denne model har et mere råt design, så er den stadig meget stilfuld.

Modellen her er både rigtig god at sidde på, men også at sove i. Denne model består af pocketfjedre i høj kvalitet. Dette er med til at skabe et meget højt komfortniveau, som vil give dig en rigtig god søvnoplevelse, når du sover på den. Dette bevirker naturligvis også, at sovesofaen er meget behagelig at sidde i.

Det er en meget funktionel sovesofa, hvor ryglænet kan indstilles i 2 forskellige positioner, alt efter behov. Når modellen er slået ud som seng, så er dens mål 115 cm x 210 cm x 38 cm. Du kan være sikker på at få en sovesofa til teenageværelset af høj kvalitet.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 7.110,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

3 gode grunde til at teenagere er vilde med sovesofaer

Der er mange forskellige grunde til, at teenagere er vilde med sovesofaer, og vi vil i de følgende afsnit prøve klarlægge 3 af disse grunde.

Det er fedt at have en sofa, når venner og veninder kommer på besøg

Når du inviterer venner eller veninder over for at hænge ud og hygge, så er det altså bare meget federe at kunne sidde i en sofa og slappe af frem for at blive nødt til at sidde på sengen eller på en stol. En sovesofa giver lige det ekstra touch til teenageværelset, som rigtig mange teenageren synes er vigtigt.

Det er fedt at have en sofa, når venner og veninder overnatter

I forlængelse af ovenstående punkt er det også en stor fordel at have en sovesofa, når venner eller veninder bliver og overnatter. På denne måde er I fri for, at en af jer skal ligge på en dårlig madras på gulvet. Det er nemlig meget nemt og hurtigt at folde en sovesofa ud, så den i stedet kan fungere som en 2-personers seng. En sovesofa gør det altså både muligt at ligge ned og se fjernsyn, når du har gæster, men samtidigt er det også muligt bruge den som sofa, hvor man kan sidde og snakke i eller spille spil, eller hvad man ellers kan finde på.

Det er fedt at have en sovesofa, fordi den er praktisk og sparer plads

Dette er måske en af de lidt mere kedelige grunde, men ikke desto mindre en væsentlig grund til, at sovesofaer er populære blandt teenagere. Mange teenagere har ikke verdens største værelser til rådighed, og derfor vil de naturligvis gerne udnytte pladsen så godt som muligt. Du kan både få store og små sovesofaer, og det er derfor muligt at finde en, der passer lige præcis til størrelsen på dit eller din teenagers værelse. Hvis værelset er stort, så er det måske en god ide at vælge en sovesofa med chaiselong, så der er mere plads at sidde på, men hvis værelset ikke er så stort, så er der også et stort udvalg af sovesofaer uden chaiselong. Derfor burde det være muligt at finde en model, der passer lige netop dig.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.