Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Læder sovesofaer

Der findes mange forskellige sovesofaer på markedet, blandt andet flere forskellige modeller i læder. En sovesofa er meget funktionel, og hvis du vælger en sovesofa i læder, så vil du også få et tidsløst materiale, der aldrig går af mode. Hvis du er interesseret i at købe en nye sovesofa i læder, så vil vi foreslå dig at læse med i denne artikel.

I denne artikel har vi samlet en oversigt over forskellige sovesofaer i læder og med læderlook. Nogle af modellerne er betrukket med kunstlæder, men vil stadig give et læderlook. Til hver model har vi tilføjet pris og forhandlere, så du kan finde den billigste og bedste forhandler ved hver model. Sovesofaer i læder er populære, og det er der flere forskellige grunde til, som vi også vil gennemgå i løbet af denne artikel.

Cubed Plus

Sovesofaer i læderMålene for denne sovesofa er 140 cm x 200 cm, og derfor er dette en mindre og mere kompakt model end mange andre. Af denne grund passer den rigtig godt ind i mindre rum i dit hjem.

Cubed Plus modellen er meget stilfuld og enkel i sit design og kan fås i forskellige farver samt materialer. På denne måde burde det være muligt at finde en, der passer til dine ønsker.

Oldschool

Sovesofa innovationDenne model  har et mere retro og råt look. Derfor passer den rigtig godt ind på et drenge- eller herreværelse, eller hvis du i forvejen har en lidt mere retro indretning. Selvom sovesofaen er mere retro, så har den stadig et moderne touch, som gør, at den kan passe ind i mange hjem.

Den har et meget flot og brunt læderlook, som gør den til noget helt særligt og til en af de meste solgte modeller. Denne sovesofas madras består af posefjedre, som er med til at sikre et højt komfortniveau.

Dette gælder både, når du bruger den som sofa, og når du bruger den som seng.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 7.100,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

Puzzle Luxe

Puzzle læder sovesofa sortDenne model er rent faktisk en af de mest solgte modeller i Danmark. Dette er der flere forskellige grunde til, men især det stilfulde og moderne design er med til at gøre den meget populær. Den er designet af Per Weiss, Flemming Højfeldt og Andreas Lund, som alle er anerkendte designere.

Herudover har denne model også et meget højt komfortniveau, som er en meget stor fordel. Sidst, men ikke mindst, så er benene på denne model lavet af rustfrit stål, og du behøver derfor ikke at tænke på vedligeholdelse af disse.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 5.989,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

Cubed Deluxe 90

LoungestolDenne model er en kompakt en af slagsen, og den kan passe rigtig godt ind i de fleste rum, for eksempel på gæsteværelset eller på kontoret. Den har et meget stilrent og simpelt design, som gør den lækker at se på.

Den er meget komfortabel, og derfor kan du få rigtig meget ud af den, både når du bruger den som sofa, og når du bruger den som seng. Du skal altså ikke bekymre dig om, om du kommer til at få en god nattesøvn i den, for det gør du helt sikkert. Endvidere kan du få denne model til en rigtig fornuftig pris, hvilket også er værd at tage med i sine overvejelser.

Wells sovesofa

Sovesofa i læderDenne model er en lidt større en af slagsen, og det kræver derfor, at du har et lidt større rum, hvori den kan stå. Den er i læder og er bygget med chaiselong, hvilket gør, at den også sagtens kan passe ind i din stue. Chaiselongen er for mange en fordel i sig selv, men med denne chaiselong får du også plads til opbevaring nedenunder.

Dette er meget praktisk, og det kan spare dig for at bruge skabsplads på for eksempel lagener og betræk. Sovesofaen er bygget oven på en træramme, som er med til at skabe et solidt fundament.

Endnu en smart fordel ved denne model er, at chaiselongen kan spejlvendes, og du kan dermed nemt flytte rundt på den, alt efter hvor du gerne vil have den til at stå i rummet.

Forhandlere:

Unoliving.com
• Pris: 8.399,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

Splitback Frej

Splitback sovesofaHer har vi en meget klassisk sovesofa i et klassisk look. Den består ikke af ægte læder, men den er lavet af kunstlæder, som giver et læderlook. Den har et meget enkelt og moderne design, som vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem.

Med denne model kan du være sikker på at komme til at sidde godt og ligge godt, for dens madras er nemlig opbygget af posefjedre, som er med til at gøre den rigtig behagelig. Armlænene og benene hænger sammen og er lavet i træ, som er med til at skabe en meget flot kontrast og fuldende sovesofaens stilfulde look.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 8.585,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

Ghia

Læder sovesofaDenne model er lidt anerledes end nogle af de andre. Den har et stilfuldt, men samtidig et lidt mere råt design. Den er yderst funktionel, og du kan derfor bruge modellen i mange forskellige rum som en del af din øvrige indretning. Her får du en sovesofa i høj kvalitet. Den er meget fleksibel, og den er nemt at justere og regulere, alt efter dine behov. Den måler 80 cm x 200 cm.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 6.110,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

Unoliving.com
• Pris: 6.110,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
• Køb den her

Hvorfor er det en god idé at vælge en sovesofa i læder?

Der er flere forskellige grunde til, at en sovesofa i læder er et godt valg frem for en sovesofa i almindeligt materiale. Vi vil i det følgende afsnit gennemgå nogle af fordelene ved en sovesofa i læder.

Først og fremmest så er læder meget nemt at vedligeholde. Hvis du spilder noget i en almindelig tekstilsovesofa, så laver det hurtigt pletter, men dette er ikke tilfældet ved en model i læder. Med læderbetræk kan du hurtigt tørre det spildte af med en fugtig klud, og så er den så god som ny.

Det er en god idé at pleje læderet en gang imellem, men det behøver ikke at være mere end 1-2 gange om året. Ved at gøre dette så kan du holde læderet flot og være med til at forlænge sovesofaens levetid, så du kan have gavn af den i mange år.

En anden stor fordel er, at læder både er flot at se på, men det giver også en rigtig god komfort. Med en sovesofa i læder vil du altså få en sovesofa, som både er rigtig behagelig at sidde på, men også rigtig behagelig at ligge og sove i.

Sovesofa i læder

Sidst, men ikke mindst, er en sovesofa i læder meget smuk at se på. Det fleste har et klassisk design, som gør, at de passer ind i de fleste hjem. Læder er endvidere et naturligt og organisk materiale, som med tiden vil tilpasse sig til din krop, så den kommer til at passe perfekt til dig.

Vi håber, du kunne bruge denne artikel og har fået et indblik i de mange muligheder du har, hvis du er interesseret i at investere i en sovesofa i læder.

Forfatter