Sovesofa fra Innovation – Det helt rigtige valg

Hvis du overvejer at købe en sovesofa, så er der rigtig mange ting, du bør overveje, før du vælger en. Der er mange modeller og brands på markedet, og derfor kan det være svært at finde lige netop dén sovesofa, som passer bedst til dig og dine behov. Et moderne brand af høj kvalitet er det danske Innovation. Innovation fremstiller mange forskellige kvalitetssovesofaer, og denne artikel vil gennemgå 12 forskellige modeller fra Innovation. Dette kan forhåbentligt hjælpe dig på vej i jagten på din nye sovesofa.

Innovation RecastRecast innovation sovesofa

Find sovesofaen her

Denne model fra Innovation er af meget høj kvalitet, hvilket både funktionaliteten og udseendet afspejler. Sengen måler 140 cm x 200 cm og har en mørk farve, der er flot kombineret med brune træben. Disse farver passer rigtig godt til hinanden og er med til at skabe et stilfuldt look.

Modellen indeholder posefjedre, hvilket er med til at give den et høj komfortniveau. På grund af den gode komfort og sovesofaens størrelse så vil denne sovesofa fungere rigtig godt som både sofa og seng og kan dermed passe ind i både din stue, dit soveværelset eller i et eventuelt gæsteværelse.

Innovation UpendUpend innovation sovesofa

Find sovesofaen her

Denne model er meget stilren og har endvidere et meget moderne look. Denne Upend model er meget simpel både i udseende og opbygning, så hvis alle disse ting er noget, du vægter højt, når du skal vælge din nye sovesofa, så kan denne model være et rigtig godt bud. Målene på sofaen er 137 cm x 190 cm, og den består endvidere af posefjedre. Disse posefjedre er med til at gøre sofaen meget komfortabel, og dette er med til at underbygge dens funktioner både som sofa og som almindelig seng.

Denne model er både nem at slå ud og slå ind. På denne måde er den meget simpelt opbygget, og du kan hurtigt skifte mellem de forskellige funktioner. Denne model er også rigtig god at bruge som almindelig seng, da den er meget bred og derfor har plads til 2 personer på den. Herudover består sovesofaen af armlæn, der er monteret fast på sovesofaen samt 2 puder til ryggen, som både er store og komfortable.

Innovation ClubberClubber innovation sovesofa

Find sovesofaen her

Denne model er endnu en moderne sovesofa fra Innovation. Den består af valnøddetræ og krom samtidig med, at den har et meget stilfuldt og behageligt betræk. Også denne sovesofa består af posefjedre, der er med til at sikre dig en god komfort, både når du bruger modellen som sofa og som seng. Sovesofaen har målene 115 cm x 210 cm og er designet af Per Weiss fra Danmark.

Dette er en meget funktionel model, hvor der ikke er gået på kompromis på nogen punkter. Den er nem at slå ud og nem at slå ind igen, og dette vil derfor ikke skabe problemer, når du skal skifte mellem funktionerne.

Innovation Fiftyninefiftynine innovation sovesofa

Find sovesofaen her

I udviklingen af denne model har der været et stort fokus på funktionaliteten. Det er en klassisk sovesofa fra Innovation med et meget stilfuldt design. Denne model måler 115 cm x 210 cm. Disse måler gør, sammen med det lækre design, at denne sovesofa kan passe ind både i stuen, soveværelset eller i et gæsteværelse.

Ud over den gode funktionalitet så har denne sovesofa også et meget højt komfortniveau. Også denne model består af posefjedre, som netop er grunden til, at sengen er så komfortabel. På denne måde kan du være sikker på både at sidde godt i den samt sove godt på den, når du bruger den som seng. Modellen er meget nem at slå ud og ind.

Innovation Oldschoololdschool_sovesofa_innovation_2

Find sovesofaen her

Denne model har hentet inspiration i designs fra 50’erne. Sengen har nemlig et flot læderlook samt træben. Dette gør, at den skiller sig ud fra andre modeller fra Innovation. Det betyder altså, at Innovation har lidt til enhver smag, så der er gode chancer for, at du kan finde en sovesofa, der passer lige netop til dine behov.

Sovesofaens størrelse er 115 cm x 210 cm, hvilket betyder, at man sagtens kan sove 2 personer på den. Selv om denne model har et anderledes look, så består også denne model af posefjedre, der er med til at sikre komforten og gøre, at du vil få en rigtig god støtte.

Innovation Supremax deluxe Excess LoungerInnovation Supremax Deluxe Excess Lounger

Find sovesofaen her

Denne model er allerhøjeste kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis på nogen som helst punkter. Både funktionaliteten og designet er i top, og sovesofaens funktioner er meget nemme at anvende.

Designet er moderne og stilrent, hvilket gør, at den vil passe ind i de fleste hjem. Sovesofaen består af posefjedre, der er med til at give en rigtig god komfort. Herudover er sovesofaens ben lavet i krom, hvilket er med til at fuldende dens look og øge holdbarheden.

Innovation Debonairdebonair_4_2

Find sovesofaen her

Denne sovesofa har et meget lækkert look, der er inspireret af 50’erne samtidig med, at den er blandet med den moderne stil. Denne kombination giver et stilfuldt look, og sovesofaen kan derfor passe ind i de fleste hjem og rum.

Debonair kan fås i mange forskellige farver, og du kan derfor være ret sikker på at finde den farve, der passer helt perfekt til dig. Denne model består lige som mange af de andre sovesofaer af posefjedre. Herudover måler den 130 cm x 200 cm. Alt i alt er denne en god sovesofa med både en høj grad af funktionalitet og komfort.

Cubed plusSovesofaer med opbevaring

Find sovesofaen her

Denne model er meget funktionel samtidig med, at den har et meget simpelt og lækkert look. Målene for denne model er kun 140 cm x 200 cm, hvilket gør, at det ikke er noget problem at sove to personer på den. Derfor vil den være ideel at have i et gæsteværelse eller et sted, hvor der er lidt ekstra plads.

Sofaen er nem at slå ind og ud, så dette vil du ikke få nogen problemer med. Herudover består denne model af blødt stof, som gør den meget behagelig at sidde på og sove i. Komfortniveauet i denne model er også meget højt, og dette skyldes, at den er udstyret med gode fjedre.

Innovation Puzzle Luxepuzzle_luxe_4_1

Find sovesofaen her

Denne model har et meget moderne look, og især ryglænet adskiller sig fra andre modeller. Dette gør denne model anderledes fra mange af de andre modeller, og netop dette ryglæn er også lettere at slå ned og op end mange andre.

Denne model består af pocketfjedre, hvilket er med til at øge komforten. Sovesofaens mål er 110 cm x 200 cm. Derfor vil den passe rigtig godt ind i de fleste rum. Dette kunne for eksempel være gæsteværelset, stuen eller soveværelset.

Innovation Cubed 140 DeluxeSovesofa i grå

Find sovesofaen her

Denne model består også af de føromtalte posefjedre, hvilket giver sovesofaen et meget højt niveau af komfort. Dette er en sovesofa af meget høj kvalitet, og der har været fokus på selv de mindste detaljer i fremstillingen af den. Derfor er selv stoffet af høj kvalitet.

Sovesofaen er ikke særlig stor, og derfor passer den rigtig godt ind i et rum, hvor der er begrænset plads. Med denne model kan du nemlig udnytte pladsen bedst muligt, da denne model både fungerer rigtig godt som seng og som sofa. Den passer altså rigtig godt ind i for eksempel gæsteværelser, eller hvis du bor i en 1-værelses lejlighed, eller bare ikke har særlig meget plads tilgængeligt.

Innovation ZealZeal innovation sovesofa

Find sovesofaen her

Denne sovesofa har et meget simpel og stilrent design med mange lækre detaljer. Modellen består af posefjedre, som er med til at sikre et højt komfortniveau, både når du sidder på sovesofaen, og når du ligger i den.

Zeals mål er 70 cm x 200 cm, hvilket gør, at den ikke er en af de største modeller. Derfor passer denne model rigtig godt ind i rum eller lejligheder, hvor der ikke er særlig meget plads tilgængeligt. Så hvis du ikke har særlig meget plads, men gerne vil have en lille og meget moderne samt stilfuld sovesofa, så er denne model et rigtig godt bud.

Innovation TrymInnovation trym sovesofa

Find sovesofaen her

Denne model har et meget minimalistisk og stilrent look, hvilket gør, at den passer ind i de fleste hjem og rum. Herudover har Trym et meget højt komfortniveau. Det har den, eftersom den består af pocketfjedre, der er med til at sikre netop dette.

Modellen passer godt ind i mindre rum, da dens mål er 140 cm x 200 cm. Denne sovesofa er der derved plads til godt og vel halvanden mand, uden at den fylder for meget. Denne model er designet af danskere Per Weiss, som er en meget anerkendt designer. På denne måde kan du også være sikker på at få en sovesofa af høj kvalitet.

Historien bag Innovation

Innovation blev startet op af Flemming Højfeldt i 1971 og har derfor en del år på bagen og megen erfaring med udvikling af blandt andet sovesofaer og senge. Innovation startede i Danmark, men er nu at finde rundt omkring i hele verden, både i USA, Asien og Europa.

Undervejs i denne artikel er designeren Per Weiss blevet nævnt et par gange, og det er netop denne mand, der står i front i forbindelse med mange af Innovations designs. Denne mand har altså skabt rigtig mange lækre, stilfulde og moderne designs, men også designs som skiller sig ud fra mængden.

Som du nok kunne fornemme ud fra beskrivelserne af de forskellige sovesofaer, så går Innovation meget op i design, modernitet og høj komfort. Derfor passer de fleste af Innovations sovesofaer ind i de fleste hjem enten i det ene eller det andet rum. Hvis du vil se endnu flere modeller, end vi har beskrevet her i artiklen, så kan du tage et kig på deres hjemmeside, hvor du kan finde alle de forskellige modeller. På denne måde er der meget store chancer for, at du kan finde netop den model, der passer helt perfekt til dig og dine behov.

Sovesofaer åbner op for mange muligheder

Som det også fremgår af navnet, sovesofaer, så kan de altså bruges både som sofaer og som senge. Mange af dem er designet meget simpelt og stilrent, hvilket gør, at de passer ind i de fleste hjem og rum. Derfor vil en sovesofa nemt kunne bruges i stuen som almindelig sovesofa. Hvis du så får overnattende gæster, er en sovesofa nem at folde ud og kan derved bruges som seng til dine gæster.

Du tænker måske, at en sovesofa ikke er særlig behagelig at sove på, men sovesofaer fra Innovation er af høj kvalitet og fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er med til at sikre høj komfort og derved en god søvnoplevelse. Så uanset hvilken stil du foretrækker, så kan du altså være sikker på at få en sovesofa af høj kvalitet, hvis du vælger at investere i en fra Innovation.