Sofa på afbetaling

Sofa på afbetaling

Skrevet af Nikolaj Østergaard den 30. oktober 2019.

Find din sofa på afbetaling blandt nogle anerkendte webshops, hvor du har mulighed for at betale over længere tid:

Det må være de færreste danske forbrugere, der ikke kender til scenariet med, at man står og skal til at investere i en ny seng, sovesofa eller et nyt spisebord til hjemmet, og så viser det sig, at man ikke har pengene her og nu til at kunne betale – men sådan behøver det heldigvis ikke at være længere.

Det er nemlig muligt for dig at købe møbler på afbetaling, hvilket vil sige, at du eksempelvis går ud og køber en ny sofa, og så betaler du først på et senere tidspunkt. Faktisk viser det sig, at du har rig mulighed for at finde danske møbelkæder, som er villige til at tilbyde dig at købe møbler på afbetaling, så du kan få råd til lige akkurat den sofa, du går og drømmer om.

Kreditvurdering

Du bør i forbindelse med dette være særligt opmærksom på, at der hos visse møbelforretninger vil blive foretaget en kreditvurdering af dig, før du kan blive godkendt til denne type lån. Det kan eksempelvis være, at de kræver, at du skal have en vis årsindkomst, før at du kan blive godkendt til at købe møbler på afbetaling.

Ydermere er der også visse møbelkæder, der stiller krav om, at du skal være fyldt 18 år, og at du desuden skal have dansk-adresse samt et dansk CPR-nummer. Herudover må du naturligvis heller ikke være registreret i RKI, som er et register over dårlige betalere i Danmark.

Sofa afbetaling

Køb en sofa på afbetaling ved at dele din betaling op i mindre dele, hvilket faktisk er muligt at gøre helt uden gebyrer og renter hos visse møbelforretninger. Dette foregår ved, at du stadig blot skal foretage dine køb præcis, som du plejer, men når du så skal betale for dine køb, skal du vælge finansiering som din betalingsmetode. Det er i forbindelse med dette som regel muligt at dele din betaling op i 10-20 mindre dele, afhængig af hvor stort et beløb der er tale om naturligvis. Disse køb på afbetaling er utroligt nemme og hurtige, og det tager som regel ikke mere end et par minutter at foretage. Få finansieret dit køb helt uden gebyrer og renter lige her på siden.

Som noget forholdsvis nyt er det hos nogle møbelforretninger også muligt at finansiere dit køb på en ny sofa igennem ViaBill, hvor du får dit køb ganske gebyr- og rentefrit, såfremt du blot køber for under 2000 kr. Herudover kan du med denne betalingsmetode desuden helt selv vælge, hvordan du gerne vil have din månedlige ydelse. Det giver altså dig som kunde maksimal frihed, og du kan dermed bedre tilpasse dit køb efter din nuværende økonomiske situation. Læs meget mere om køb af møbler på afbetaling her.

Få fingrene i din drømmesofa allerede i dag

Det er som sagt utroligt nemt at finde en møbelforhandler i dag, der tilbyder andre finansieringsmetoder, så du på den måde kan investere i nye møbler nemt og hurtigt. Det er således gået hen og blevet utroligt populært blandt danske forbrugere at anvende sig af disse afbetalingsmuligheder, og det er efterhånden blevet standard for rigtig mange danskere, når de skal købe møbler til deres hjem.

Det forholder sig jo sådan, at vi danskere altid ønsker at investere i nye, lækre ting til hjemmet, men det er dog ikke altid tilfældet, at vi har pengene til det. Men når du investerer i møbler på afbetaling, betyder det helt konkret, at du slipper for at skulle betale hele beløbet på en og samme gang, men i stedet kan du blot købe på afbetaling. Se dine muligheder for et køb af sofa på afbetaling her.

Få hjælp her

Tryk på billedet og få hjælp af en søvn ekspert