Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Bambus sengetøj er et naturligt valg til natten

Der findes ikke mange ting, som er bedre end at falde omkuld i en seng med rent og blødt sengetøj. Men sengetøj er faktisk også et vigtigt redskab, når det kommer til søvn. Med det helt rigtige og komfortable sengetøj optimerer du din søvnkvalitet om natten. Sengetøj i en god kvalitet kan give dig følelsen af komfort og velvære.

Der findes et utal af sengetøj i forskellige materialer, og derfor kan det være svært at finde netop det, som passer til dig og din specifikke sovetype. Det er nemt at fare vild i junglen over de forskellige produkter. Et produkt, som er blevet populært på markedet, er bambus sengetøj.

Her på siden finder du et bredt udvalg af sengetøj i bambus til gode tilbudspriser. Bambus sengetøj er et lidt nyt produkt i vesten, og kendskabet til produktet er ikke særlig stort endnu.

Produktet er dog blevet populært på grund af dets mange gode egenskaber, og det får ros fra forbrugerne. Er du en af dem, som overvejer at hoppe med på trenden, kan du læse om bambus sengetøj her. På siden kan du få et overblik over sengetøjets egenskaber og dets fordele og ulemper, så du er godt rustet, inden du skal vælge dit nye sengetøj.

Lækkert sengetøj i bambus til gode priser

Bambus er blevet populær til blandt andet sengetøj, fordi det har mange fordele. Sengetøjet er lavet med bambusfibre, som har en række unikke egenskaber. Nogle af de bedste egenskaber er, at bambus sengetøj føles blødt som silke mod huden. Materialet er varmeregulerende, så det køler huden, når du får det for varmt om natten.

Omvendt, hvis du får det for koldt, så sørger det for at varme. Det er desuden et bæredygtigt produkt, som er lavet af den hurtigvoksende plante bambus. Her på siden kan du finde lækre tilbud på et bredt udvalg af det anmelderroste sengetøj.

Er du generet af varme og svedige nætter? Så prøv sengetøj i bambus

De fleste har prøvet at vende puden i løbet af natten, så de kan få den kolde side mod ansigtet. Der findes også mange mennesker, som døjer med hedeture og svedige nætter. Det kan have konsekvenser for kvaliteten af ens søvn.

Er du en af dem, som er generet af for varme nætter, der forringer din søvnkvalitet? Så er sengetøj i bambus helt perfekt til dig. Det absorberer nemlig fugt og afgiver det hurtigt igen. Det afgiver faktisk fugten 2 til 3 gange hurtigere end almindeligt bomuldssengetøj.

På grund af den absorberende og åndbare effekt er bambus sengetøj særligt godt egnet til dig, som er generet af svedeture og hedeture om natten. Sengetøjets temperaturregulerende egenskab betyder, at det virker køligt mod huden, hvis du får det for varmt om natten. Det betyder, at du ikke hele tiden skal vende og dreje puden for at få den kolde side opad. Sengetøj lavet af bambusfibre hjælper mod svedige nætter, så du får en bedre søvnkvalitet om natten.

Dette sengetøj virker omvendt, hvis det er en kold nat, hvor du fryser. Her sørger den temperaturregulerende effekt i sengetøjet omvendt for, at du ikke fryser om natten. Fryser du, eller bliver du kold i løbet af natten, føles sengetøj i bambus derved varmende mod huden.

Det betyder, at det også er godt egnet, hvis man har tendens til at fryse om natten. Den temperaturregulerende effekt virker både, hvis du har det for varmt eller for koldt. Lige nu har vi lækre tilbud på sengetøj i bambus, så du sparer en masse, men får de samme unikke egenskaber.

Bæredygtighed i højsædet med sengetøj i bambus

Det er ikke uden grund, at produktet er blevet populært på markedet. Udover den høje komfort, som blandt andet ligger i sengetøjets bløde overflade, er det også godt for miljøet.

Sengetøjet er lavet af planten bambus. Planten er den hurtigst voksende plante i verden. Derfor kan man sige, at bambus er en uudtømmelig ressource, fordi den vokser med hastig fart og hurtigere end andre træer og planter.

Bambusplanten vokser desuden næsten uden vanding, og planten behøver i sig selv ikke kemikalier for at vokse. Så når du pakker dine dyner og puder ind i bambus sengetøj, så bidrager du samtidig i en vis grad til at fremme et bæredygtigt produkt. Som et plus, så har sengetøj i bambus også en lang holdbarhed. Det skyldes, at bambus er en hårdfør plante. Derved er sengetøj lavet af bambusfibre særligt slidstærkt.

Miljørigtig vask med sengetøj i bambus

Når du skal vaske dit sengetøj lavet af bambus, så er det særligt miljøvenligt. Sengetøjet bliver rent allerede på 40 grader i vaskemaskinen. Det er også den temperatur, som vi anbefaler at vaske bambus sengetøjet ved.

Grunden til den lave temperatur ved vask er, at planten er antibakteriel og fugtafgivende. Derfor bliver bakterierne dræbt ved lavere temperaturer. Udover det behøver sengetøjet ikke blive vasket så ofte, som du vasker almindeligt sengetøj i bomuld. Den antibakterielle effekt gør også, at du ikke skal frygte, at sengetøjet ikke bliver helt rent ved lave temperaturer.

Fordi du kan vaske sengetøjet færre gange, sparer du også mere på miljøet, når du skal vaske bambus sengetøj end med almindeligt bomuldssengetøj. Her skal du kogevaske bomuldssengetøj, før du dræber bakterierne. Men vælger du at vaske bambus sengetøjet ved lige så høje temperaturer, så bliver fibrene i materialet slidt hurtigere ned.

Det betyder, at sengetøjet ikke får en lige så lang holdbarhed som ved vask ved lav temperatur. Sengetøj lavet af bambusfibre kan ved korrekt vask holde sig flot i flere år, fordi materialet netop er så slidstærkt og hårdført.

Bakterierne dør simpelthen hurtigere, når du vasker sengetøj lavet af bambusfibre. En anden fordel ved sengetøjet er desuden, at det bliver tørt hurtigere end almindeligt bomuldssengetøj. Du sparer derfor tid og plads, når sengetøjet skal tørres. Du bør undgå at bruge tørretumbler, bambus sengetøj lufttørrer nemlig hurtigt af sig selv.

Produktet krøller en anelse efter vask, som de fleste sengetøj. Et plus er dog, at det krøller en del mindre end silkesengetøj. Det er ikke nødvendigt at stryge sengetøjet, efter du har tørret det, da det ikke krøller meget.

Bambus sengetøj af god kvalitet på tilbud

Pudebetræk spiller en vigtig rolle, når de kommer til at vedligeholde dit hår. Hver nat kører vores hår flere gange over pudebetrækket, og det bliver derfor påvirket af overfladens kvalitet. Bambus sengetøj virker antistatisk på håret. Det betyder, at du efter nogen tid vil begynde at mærke en effekt på dit hår. Bambus sengetøjets antistatiske effekt gør, at du vil opleve færre dage med elektrisk og krøllet morgenhår. Sengetøj i bambus egner sig også fint til dig, som har tørt eller sart hår.

Sengetøjet er allergivenligt og skånsomt mod huden. Det er en fordel for dig, hvis du har sart eller sensitiv samt tør hud. Det bløde materiale giver en god komfort og følelse af velvære. Den bløde overflade skåner huden, og det kan virke godt på sart eller irriteret hud. Bambus sengetøj er også antibakterielt. Det vil sige, at det også er godt velegnet til dig, som er allergisk eller sart overfor støvmider og pollen. Sengetøjet forhindrer nemlig væksten af støvmider, fordi det sikrer et tørt sovemiljø. Sengetøj i bambus har også en lav udledning af støv.

Sengetøj i bambus til overskuelige tilbudspriser

Sengetøj i bambus er til dig, som er klar på at investere i kvalitet. Her på siden har vi et udvalg af bambus sengetøj på tilbud, så du kan spare penge uden at gå på kompromis med prisen.

Det er et godt og holdbart produkt, og kvaliteten afspejles af den lidt højere pris på sengetøjet. Du skal som forbruger af med lidt flere penge end ved for eksempel almindeligt sengetøj i bomuld. Hvis du er klar til at investere i sengetøj af høj kvalitet, så får du med bambus sengetøj flere fordele end ved både silke og bomuld.

Bambus sengetøj er billigere i længden, fordi det holder i længere tid, hvis du vasker det korrekt ved en lav temperatur. Sengetøj i bambus kræver også færre ture i vaskemaskinen end de fleste andre sengetøjsstoffer. Den klare fordel er specielt, at du på grund af den åndbare og varmeregulerende effekt slipper for flere svedige nætter.

Søvnkvaliteten kan derfor blive forbedret. Bambus sengetøj kan virke dyrere at købe end meget andet sengetøj på markedet. Men når man tager listen af egenskaber i betragtning, kan bambus sengetøj af de grunde være en økonomisk gevinst.

Stadig ikke overbevist? Efter blot én nat i det lækre sengetøj vil du helt sikkert ikke sove i andet. Bestil dit nye sengetøj på tilbud i dag, og spar en masse.

Ofte stillede spørgsmål

Det anbefales, at bambus sengetøj vaskes ved 40 grader. Sengetøj i bambus er antibakterielt og fugtafgivende, og bakterierne bliver derfor dræbt ved lavere temperaturer end almindeligt sengetøj.
Bambusplanten er den hurtigst voksende plante i verden, og derfor er det en stort set uudtømmelig ressource. Samtidig vokser planten næsten uden vanding eller kemikalier.
Det specielle ved bambus sengetøj er dets temperaturregulerende evne. Derfor er sengetøjet et godt valg, hvis du er generet af at svede eller have det for varmt om natten.

Forfatter