Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Sengeramme med opbevaring

At købe en sengeramme med opbevaring er en rigtig god måde at få mere plads på. En sengeramme med opbevaring er et 2-i-1-møbel. Desuden er rammen super funktionel. Opbevaringsmøbler som skabe og kommoder fylder ofte meget, så hvorfor ikke spare plads og udnytte pladsen under sengen? Du får med en sengeramme med opbevaring plads til tøj, sengetøj, nips mv. uden at skulle købe og finde plads til et nyt skab eller en ny kommode.

Flere af vores forhandlere har sengerammer med opbevaring i forskellige størrelser og med forskellige opbevaringsløsninger. Læs meget mere om de smarte løsninger her på siden.

Sengeramme med skuffer er en smart måde at skabe plads på

Sengerammer med skuffer er en nem og praktisk løsning. Skufferne er let tilgængelige, og du kan derfor nemt få adgang til dine ting under sengen. Samtidig er en sengeramme med skuffer en smart og diskret måde at opbevare diverse ting og sager på.

Løsningen er rigtig god til soveværelset, både hvis du mangler opbevaringsplads eller har et lidt mindre rum, hvor de få kvadratmeter gør det vanskeligere at få flere opbevaringsmøbler passet ind. Ved at vælge en sengeramme med skuffer får du plads til andre ting i soveværelset, som måske pynter mere end opbevaringsmøbler.

En sengeramme med skuffer er samtidig en smart løsning til ungdomsboliger og børne- og teenageværelser. Børneværelset og teenageværelset kan nemt blive rodet med legetøj osv. på gulvet, og derfor er en sengeramme med opbevaringsskuffer en god løsning til disse typer af værelser. Du eller dit barn/din teenager kan nemt og hurtigt putte legetøjet og andre ting i skufferne, så børneværelset eller teenageværelset fremstår ryddeligt. Og det er på samme måde nemt at finde tingene frem fra skufferne igen, når de skal bruges.

Du kan vælge sengerammer med et forskelligt antal skuffer og med skuffer i flere størrelser, alt efter hvad du ønsker at opbevare i dem.

En sengeramme med opbevaring på 90×200 centimeter til enkeltmandssengen

Står du og mangler en sengeramme til din madras? Og kunne du godt bruge lidt ekstra opbevaringsplads? Hvis svaret er ja, så har vores forhandlere flere forskellige smarte og flotte sengerammer på 90×200 centimeter med opbevaring. En sengeramme med opbevaring på 90×200 er et meget populært valg til ungdomsboligen og børne- og teenageværelset. Ungdomsboliger er ofte lidt pressede på kvadratmeter og kan nemt komme til at virke pakkede. Det kan undgås ved at udnytte pladsen under sengen. På både børne- og teenageværelset kan man også skabe plads ved at bruge rummet under sengen til opbevaring.

Hvis du mangler en boxmadras til din sengeramme på 90×200 centimeter, kan du se et stort udvalg her. Du finder også et udvalg af billige madrasser.

Mangler du en sengeramme med opbevaring på 180×200 centimeter?

Flere kender til at have mange ting, som de ikke ønsker at smide ud, men som de samtidig ikke har lyst til at have liggende fremme hele tiden. Hvis du har det på den måde, er det en god idé at købe en sengeramme med opbevaring til din/jeres dobbeltseng.

Det kan også være, at du gerne vil gemme vintertøjet væk i sommerhalvåret og på den måde få en mere overskuelig garderobe. Madrasser til havemøbler kan også være praktisk at gemme væk i vinterhalvåret.

Dobbeltsengen optager i sig selv meget plads i rummet, så for at udnytte gulvarealet bedre kan man med fordel vælge en sengeramme med opbevaring. Der er under en dobbeltseng god plads til dine ting.

Vælg en praktisk løsning – køb en sengeramme på 180×200 med skuffer

Hvis du gerne vil have let adgang til dine ting under sengen, kan du med fordel vælge en sengeramme på 180×200 med skuffer. Skuffer gør dine opbevaringsgenstande nemt tilgængelige, og du kan let tage dem frem fra skufferne. En dobbeltseng fylder en del i et soveværelse, og for ikke at skulle optage plads med et skuffemøbel også kan du udnytte pladsen under sengen.

Sengerammer med skuffer vælges blandt andet af par, som bor i en lejlighed, og som ikke har så mange kvadratmeter til rådighed. Der kan ved valg af en sådan sengeramme skabes mere plads i lejligheden, og samtidig vil der blive mere plads til de ting, som man gerne vil opbevare.

Tjek de forskellige sengerammer på 180×200 ud; vores forhandlere har mange smarte løsninger og noget for enhver smag.

Hvis du vil have flere gode råd til, hvordan du kan indrette dit soveværelse og inkorporere smarte opbevaringsløsninger, kan du læse vores blogindlæg her.

Mangler du en madras til din sengeramme med opbevaring?

Hvis du er på udkig efter en ny madras til din nye sengeramme, kan du læse om mange forskellige madrastyper her. Du finder madrasserne i flere varianter, og det er meget individuelt, hvilken madras der giver dig den bedst mulige komfort og nattesøvn. Vores forhandlere sælger både springmadrasserboxmadrasser og skummadrasser. Du kan desuden se vores tests af forskellige typer af madrasser, som kan hjælpe dig i din jagt på en ny madras. Du kan også læse vores blog.

Forfatter