Sengeramme 90×200

Find en sengeramme i størrelsen 90×200 cm, som passer til dit behov, blandt nogle af de mest populære modeller, som vi har fundet hos udvalgte, anerkendte forhandlere.

Kaagaard 421

Her får du en simpel og tidløs sengeramme fra Kaagaard. Den kommer med et hovedgærde som giver sengerammen et fuldendt look. Den fås derudover i flere forskellige farver, så den passer ind i alle typer hjem.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Auping Original

En yderst holdbar aluminiumsramme i prisbelønnet design. den kommer i et simpelt og minimalistisk design, som giver soveværelset et eksklusivt look.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 420

Her får du en sengeramme som er produceret i Danmark, og består af 22 mm. spånplade med massive kantlister. En god og robust løsning.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bordeaux

Denne flotte, hvide sengeramme passer til madrasser i størrelsen 90x200. Den har et gærde både i hoved- og fodenden.

✅ Levering
1-3 uger

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 380

En god sengeramme inkl. både hovedgærde og gavl, som giver sengen et fuldendt eksklusivt look. Et oplagt valg til det moderne soveværelse.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sengerammer 90×200

En sengeramme på 90×200 er værd at overveje som supplement til din madras. Sengerammen tilføjer finish og er med til at beskytte madrassen. Der findes mange forskellige typer af sengerammer på 90×200, som du kan se en oversigt over her på siden. Vi anbefaler, at du læser mere om de forskellige typer af sengerammer, så du kan finde den perfekte sengeramme til dit soveværelse.

Vores forhandlere har et stort udvalg af sengerammer i forskellige materialer og design og til varierende priser, så du har god mulighed for at finde en sengeramme til din enkeltmandsseng. Der er noget for enhver smag.

Pift din seng op med en sengeramme til enkeltseng

Er du træt af at sove på en madras på gulvet? Eller har du investeret i en god madras, men mangler den rigtige sengeramme til? Med en sengeramme til din 90×200 madras kan du få en seng, som passer til præcis dit soveværelse.

En sengeramme gør rigtig meget for udseendet, og forvandler din madras til et møbel, som pynter i rummet. Ved at købe sengerammen separat fra din madras, har du mulighed for selv i højere grad at designe din seng.

En ny seng er en dyr investering, og derfor typisk ikke noget, som man ofte udskifter. Sengerammen er nemmere og billigere at udskifte, hvis du skulle få lyst til at prøve noget nyt om nogle år. På den måde opnår du mere frihed ved at købe sengerammen separat fra madrassen.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du undersøger dine muligheder, så du finder den helt rigtige sengeramme. Du kan læse mere om forskellige typer af sengerammer her. Her på siden vil vi også kort give dig et overblik over dine muligheder, når du skal vælge en 90×200 sengeramme.

Mange muligheder

En sengeramme til din enkeltmandsseng kan fås i flere forskellige typer af materialer. Måske vil du gerne have en blødere sengeramme i stof eller en flot træsengeramme.

En sengeramme i massivt træ er et meget populært valg og er en rigtig god måde at inddrage naturelementer i dit soveværelse. Det massive træ skaber et rustikt look og tilføjer varme til dit rum. Herudover er det også et meget holdbart materiale.

Mange vælger også at købe en 90×200 sengeramme i hvid, fordi en hvid sengeramme passer til mange forskellige rum – og hvis væggene er hvide, giver det også en illusion af at fylde mindre end sengerammer i farver eller træ. En hvid sengeramme passer især godt til dig med en mere minimalistisk boligindretningsstil.

Du kan købe en sengeramme med gavl eller uden gavl. Gavlen giver ekstra komfort, hvis du gerne vil sidde behageligt, når du læser eller ser TV i din seng. En gavl vil også være med til at beskytte din væg bag sengen. En sengeramme uden gavl fylder til gengæld mindre og giver god mulighed for at benytte vægpladsen over sengen til eksempelvis kunst.

En anden mulighed er at købe en sengeramme med opbevaring, hvis du gerne vil spare plads. En sengeramme med opbevaring er en rigtig god mulighed, hvis du eksempelvis bor i en lidt mindre lejlighed eller savner opbevaringsplads. Det er også et meget populært valg til børne- eller teenageværelset.

De forskellige muligheder har hver sine fordele og ulemper, og hvad der er den rigtige 90×200 sengeramme for dig afhænger af flere faktorer. Både stil og pris, samt hvilket rum sengen skal passe til, er værd at tage højde for, før du vælger din sengeramme.

Find en billig sengeramme på 90×200 centimeter

Hvis du ikke har lyst til at lægge en masse penge i din sengeramme, har du mulighed for at finde en god, men billig 90×200 sengeramme. Mange af vores forhandlere har flere forskellige typer af sengerammer til gode priser. Det er dog ikke altid, at den billigste model er den, som passer bedst til dig. Sengen er et møbel, som man lægger mærke til, og sengerammen spiller i den sammenhæng en vigtig rolle. Ved først at have undersøgt dine muligheder kan du sikre dig, at din nye, billige sengeramme lever op til dine forventninger.

Du kan løbende holde øje her på siden med de billige sengerammer og eventuelle tilbud, og i den forbindelse gøre dig et godt køb. Der er god mulighed for at finde en billig sengeramme, som kan holde i mange år.

Mangler du en madras til din 90×200 sengeramme?  

Er du på udkig efter den rigtige madras til din nye sengeramme? Du finder madrasser i mange varianter, og det er meget individuelt, hvilken madras der giver dig bedst mulig komfort og nattesøvn. Vores forhandlerne sælger både springmadrasser, boxmadrasser og skummadrasser. Du kan desuden også læse vores tests af forskellige typer af madrasser, som kan hjælpe dig i din jagt på en ny madras. Du kan også tjekke vores blog ud.