Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
2 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Sengeramme 180×200

Mangler du en sengeramme til din madras på 180×200 centimeter? Eller er det ved at være tid til at udskifte din gamle sengeramme til din dobbeltseng? En sengeramme på 180×200 centimeter passer perfekt til en dobbeltmadras i standardmål. Vores forhandlere har mange forskellige 180×200 centimeters sengerammer, så der er god mulighed for at finde noget til enhver smag.

Sengerammen gør en stor forskel på udseendet på din seng, og en ramme med gavl kan eksempelvis også være med til at øge din komfort. Du kan både vælge med og uden gavl og mellem flere forskellige materialer. Hvis du ønsker mere opbevaringsplads, er en sengeramme med opbevaring en rigtig smart og praktisk løsning. Dertil vil du måske gerne have en rustik sengeramme i massivt træ eller en mere klassisk sengeramme i hvid.

Vi vil her på siden guide og inspirere dig, så du kan finde en flot ny sengeramme. Læs mere om de forskellige typer af sengerammer her.

Køb sengeramme og madras for sig – tilpas sengen til præcis dine ønsker og behov

Blandt danskere er det blevet meget populært at købe madras og sengeramme hver for sig, for på den måde kan man designe sin egen mere personlige seng. Så hvorfor ikke gøre det samme med din dobbeltseng. En ny dobbeltseng er en investering og et møbel, som man lægger mærke til i soveværelset.

Ved at købe en sengeramme på 180×200 centimeter separat fra madrassen kan du selv bestemme, hvilken ramme du ønsker. På den måde får du et møbel, som passer ind i stilen i dit hjem og soveværelse. Du sikrer dig samtidigt, at sengen ikke blot er en midlertidig løsning, men at den ser ud, som du gerne vil have det, og derfor forhåbentligt kan holde i mange år. Og hvis du skulle skifte smag eller vil prøve noget nyt, er det langt billigere at udskifte din sengeramme på 180×200 centimeter fremfor at skulle investere i en ny seng. Vi anbefaler derfor denne løsning, hvis du gerne vil have høj fleksibilitet i dit køb.

Vælg en af de flotte 180×200 træsengerammer

Mange vælger at købe en sengeramme i træ. Træsengerammer fås i forskellige træsorter og farver, så du har god mulighed for at finde en flot sengeramme til din dobbeltseng. At vælge en sengeramme i træ er desuden en rigtig god måde at få naturmaterialer ind i dit soveværelse.

Naturmaterialer kan være med til at skabe ro, hvilket især er vigtigt i soveværelset. En rolig atmosfære i soveværelset kan hjælpe dig med at få en god nattesøvn, så du kan møde en ny dag på en god måde.

Forskellige træsengerammer skaber forskellige atmosfærer i dit soveværelse. Du kan eksempelvis vælge en sengeramme i lyst eller hvidmalet træ for et mere neutralt og klassisk udtryk. En sengeramme i lysere træ vil desuden passe til de fleste hjem, og den fungerer rigtigt godt til mindre rum.

En sengeramme i massivt træ er et populært valg. Den nordiske stil er blevet meget moderne og er blandt andet kendt for at bringe naturen med ind i boligen. Det massive træ er derfor et godt valg, hvis man kan lide den nordiske boligindretningsstil. En sengeramme i massivt træ vil præge dit soveværelse og skabe varme i rummet. Massivt træ er desuden et yderst holdbart materiale. Vores forhandler Bedre Nætter har et stort sortiment af flotte 180×200 centimeters sengerammer i massivt træ. Se udvalget af træsengerammer fra vores forhandlere her på siden.

En hvid sengeramme på 180×200 er et godt og sikkert valg

Hvis du gerne vil have en sengeramme på 180×200 centimeter til din dobbeltseng, som har et klassisk look, er hvid en god farve at vælge. Hvid passer til alt og alle rum. Hvis du deler dobbeltseng med din partner, vil den hvide sengeramme med sikkerhed være en, som I kan blive enige om.

Ved at vælge en sengeramme i hvid, vælger du desuden en ramme, som ikke går af mode. Den hvide sengeramme kan derfor holder i mange år, og hvis du/I flytter, kan du/I nemt tage sengen og den hvide sengeramme med jer til en ny bolig.

Du kan opnå et rent og minimalistisk look, eller du kan kombinere din hvide sengeramme med farvet sengetøj eller farvede puder og på den måde skabe mere spil i udtrykket. En hvid ramme kan kombineres med mange forskellige typer af puder og tæpper. Det er nemt og billigt at skifte puder og tæpper efter smag og humør, og den frihed vil du have, hvis du vælger en hvid sengeramme. Se for eksempel vores store udvalg af pyntepuder og gavlpuder. Med en hvid sengeramme har du rig mulighed for at udskifte andre møbler, men også for at ændre vægfarven i dit soveværelse, uden du også behøver at udskifte sengen.

Så hvis du er i tvivl om, hvilken sengeramme på 180×200 centimeter du skal købe, er en hvid sengeramme en rigtig god mulighed. Her kan du se udvalget af hvide sengerammer.

Få plads til mere med en sengeramme på 180×200 med opbevaring

Har du brug for plads til ting, som du ikke ønsker at smide ud, men som du samtidigt ikke har lyst til at have liggende fremme hele tiden? Hvis svaret er ja, er en sengeramme på 180×200 centimeter med opbevaringsplads en rigtig smart løsning.

Dobbeltsengen optager i sig selv meget plads i rummet, så hvorfor ikke udnytte den gode plads under sengen til opbevaring? Det kan også være, at du gerne vil gemme vintertøjet væk i sommerhalvåret og på den måde få en mere overskuelig garderobe. Andre sæsonbestemte ting som hynder til havemøbler kan også være praktiske at gemme væk i vinterhalvåret.

Ved at købe en sengeramme med opbevaring udnytter du pladsen under sengen og får på den måde mere gulvplads i dit soveværelse. Du sparer med en sengeramme på 180×200 centimeter både penge og plads ved ikke at skulle investere i skabe og kommoder. Løsningen er også rigtigt smart, hvis du eksempelvis bor i en lidt mindre lejlighed og derfor ikke har så mange kvadratmeter til rådighed.

Hvis du ønsker, at dine ting under sengen skal være let tilgængelige, kan du vælge en sengeramme på 180×200 centimeter med skuffer. Der findes forskellige smarte løsninger og skuffer i forskellige størrelser, alt efter hvad du er på udkig efter og ønsker at opbevare.

Du kan læse mere om vores udvalg af sengerammer med opbevaring her.

Hvis du vil have flere gode råd til, hvordan du kan indrette dit soveværelse og inkorporere smarte opbevaringsløsninger, kan du læse vores blogindlæg her.

Gode muligheder for at finde en billig sengeramme på 180×200

Du behøver ikke skulle lægge en masse penge for en finde en sengeramme i god kvalitet. Når du skal investere i en ny seng, er det et stort plus, hvis du ikke skal af med alt for mange penge. Flere af vores forhandlere sælger forskellige typer af sengerammer på 180×200 centimeter til skarpe priser. Du kan finde en højkvalitetssengeramme på 180×200 centimeter, som både er billig og kan holde i mange år.

Det gode ved at købe en sengeramme er, at det er billigere end at købe en helt ny seng, og du har derfor lettere ved at udskifte sengerammen med årene. Det betyder dog ikke, at du skal købe en hvilken som helst sengeramme. Forskellige materialer kan have forskellige fordele og ulemper, så det er en god idé at undersøge de mange muligheder, før du slår til. Måske vil du også gerne kombinere din seng med opbevaringsplads og bør derfor læse med om vores sengerammer med opbevaring.

Du finder en bred vifte af informationer om senge, sengerammer og tilbehør her på siden. Vi anbefaler, at du læser om de forskellige typer af sengerammer på 180×200 centimeter, før du køber en ny billig sengeramme til din dobbeltseng.

Hvis du også er på udkig efter en billig madras til din sengeramme, har vi også et stort udvalg her på siden.

Hold øje, og find din sengeramme 180×200 på tilbud

Hvem kan ikke lide et godt tilbud? Hvis du er på udkig efter en sengeramme på tilbud, bør du læse mere her. Det kan være, at du har været ude at investere i en ny madras og måske gerne vil spare lidt penge på en sengeramme. Du bør selvfølgelig holde øje med tilbud op til højtider eller mærkedage som for eksempel januarudsalg, Black Friday eller juletilbud. Forhandlere har dog også tilbud på sengerammer på andre tider af året, så det er værd at holde øje, hvis du gerne vil spare penge.

Før du køber din sengeramme på tilbud, vil vi anbefale, at du undersøger dine muligheder først. Du skal overveje aspekter som design, materiale, længde, højde, mv. inden. Her på siden har du mulighed for at læse nærmere om de forskellige typer af sengerammer, så du er sikker på, at du vælger den rigtige. På den måde vil du få dig en sengeramme, som kan holde i mange år.

Mangler du en madras til din 180×200 sengeramme?

Hvis du er på udkig efter en madras til din 180×200 centimeters sengeramme, kan du finde et stort udvalg af både boxmadrasserspringmadrasser og skummadrasser til dobbeltsenge.

En god madras kan være med til at forbedre din nattesøvn markant og give dig bedst mulig komfort. Og det er netop vores mission at hjælpe dig til at få den bedst mulige nattesøvn. Derfor har vi på vores hjemmesiden lavet forskellige tests af forskellige typer madrasser, som kan hjælpe dig i din jagt på en ny madras. Du kan desuden læse vores blog for inspiration og gode råd.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.