Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
2 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Sengeramme 160×200

Ønsker du at købe en sengeramme på 160×200 centimeter separat fra din madras? Her på siden finder du et overblik over forskellige typer af sengerammer, som passer til en madras med målene 160×200 centimeter. En sengeramme på 160×200 er en ramme til en dobbeltseng, som er lidt mindre end en ramme i standardmålene på 180×200 centimeter. Mange vælger en seng i størrelsen 160×200 centimeter, fordi den giver god plads til to personer, men samtidigt fylder mindre end en standard dobbeltseng. Du kan få rammerne i mange varianter.

Køb sengeramme separat fra madras – design din egen seng

Valg af madras er meget individuelt, og forskellige madrasser understøtter forskellige behov. På samme måde er det individuelt, hvilken sengeramme man ønsker. Ved at købe din 160×200 sengeramme separat fra din madras, får du en seng, som passer præcis til dig.

Du kan på den måde sørge for, at din seng passer perfekt til dit soveværelse og kan holde i mange år. Samtidigt er det en god idé at købe rammen separat, hvis man gerne vil have mulighed for at kunne udskifte den om nogle år. For en ny sengeramme kan være med til at forandre din dobbeltseng markant.

Vi anbefaler derfor denne løsning, hvis du gerne vil have mulighed for at designe din seng efter præcis dine ønsker og behov. Du kan få masser af yderligere inspiration, til hvordan du kan indrette dit soveværelse, ved at læse vores blogindlæg.

En sengeramme med en bredde på 160 kan se ud på mange måder

Sengerammen kan være med til at gøre din seng til et smukt møbel. Din nye sengeramme på 160×200 centimeter kommer i mange forskellige varianter. Vores forhandlere har et bredt udvalg af sengerammer i den størrelse, så vi anbefaler, at du kigger på de forskellige muligheder, før du køber. Du kan blandt andet få sengerammer med og uden gavle og i forskellige materialer og farver.

Vælg en smuk sengeramme i massivt træ

De seneste år har det været utroligt populært at bringe naturen ind i hjemmet i form af blandt andet planter og naturmaterialer. På samme måde vælger flere en sengeramme i smukt massivt træ. Hvis du godt kan lide naturtrenden og synes, at naturmaterialer skaber en god atmosfære i hjemmet, er en sengeramme i massivt træ et godt valg.

Det massive træ bringer varme og sjæl ind i rummet, og du kan på den måde få naturen med ind i soveværelset. Desuden er massivt træ et meget holdbart materiale, som sikrer dig en god og solid sengeramme. Sengerammerne findes i flere forskellige træsorter, så tjek udvalget hos vores forhandlere, og se, om du ikke kan finde den helt rette sengeramme i massivt træ. Hvis du er mere til en klassisk sengeramme i malet træ, for eksempel i hvid, finder du også et stort udvalg af netop denne type.

Kombiner seng med opbevaringsplads

Hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads, men ikke ønsker at bruge penge og plads på et nyt skab eller en ny kommode, er en sengeramme med opbevaring en god løsning. Du udnytter på den måde pladsen under sengen og får dermed mere luft i dit soveværelse.

Du har måske valgt en sengeramme med målene 160×200 centimeter, fordi den er lidt mindre end en ramme på 180×200 centimeter og dermed egner sig til et mindre rum. I den forbindelse er det værd at overveje, om du vil udnytte pladsen ekstra godt ved at vælge en ramme på 160×200 centimeter med opbevaring.

Løsningen er smart, hvis du eksempelvis bor i en lejlighed. Det kan også være, at du har rigtig meget tøj og en garderobe, som er propfyldt. Ved at gemme vintertøjet væk under sengen i sommerhalvåret og sommertøjet i vinterhalvåret, får du en meget mere overskuelig garderobe. Andre sæsonbestemte ting som hynder til havemøbler kan også være praktiske at gemme væk i vinterhalvåret.

Hvis du ønsker, at dine ting under sengen skal være nemt tilgængelige, kan du vælge en sengeramme på 160×200 centimeter med skuffer. Der findes forskellige smarte løsninger og skuffer i forskellige størrelser, alt efter hvad du er på udkig efter. En seng på 160×200 centimeter er en relativt stor seng, og en ramme med opbevaring vil derfor give dig god plads.

Du kan læse meget mere om vores udvalg af sengerammer med opbevaring her.

Find din sengeramme 160×200 på tilbud

En ny seng er en dyr investering, så hvorfor ikke se, om du kan spare lidt penge på din sengeramme? Måske har du lagt mange penge i den helt rigtige madras og vil derfor gerne se, om du kan finde en lidt billigere sengeramme. En sengeramme til en god pris kan sagtens være af god kvalitet.

Vores forhandlere har løbende tilbud på sengerammer, så tjek endelig løbende her på siden. I forbindelse med højtider eller mærkedage som for eksempel januarudsalg, Black Friday eller julen kan der være ekstra mange penge at spare. Det er dog værd at holde øje med tilbud året rundt, da du ofte vil kunne finde sengerammer på 160×200 centimeter til en skarp pris.

Før du køber din sengeramme på tilbud, vil vi anbefale, at du undersøger dine muligheder. Du kan for eksempel overveje aspekter som design og materiale samt eventuelt mulighed for opbevaring. Her på siden har du mulighed for at læse nærmere om de forskellige typer af sengerammer, så du er sikker på, at du vælger den rigtige. På den måde vil du få en sengeramme, som kan holde i mange år.

Mangler du en madras til din 160×200 sengeramme?

Hvis du mangler en madras til din 160×200 centimeters sengeramme, kan du på vores hjemmeside finde et stort udvalg af både boxmadrasserspringmadrasser og skummadrasser i målene 160×200 centimeter.

Kvaliteten af madrassen er super vigtig, når man skal have ny seng. Derfor bør du ligesom med sengerammer undersøge dine muligheder, før du vælger madras. Den rigtige madras kan være med til at forbedre din nattesøvn, og det er netop vores mission at hjælpe dig til at få den bedst mulige nattesøvn. Derfor har vi på vores hjemmeside også lavet tests af forskellige typer af madrasser, som kan hjælpe dig i din jagt på den helt perfekte madras. Du kan desuden med fordel læse vores blog for inspiration og gode råd.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.