Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
2 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Sengeramme 140×200

Mangler du en ny sengeramme til din madras på 140×200 centimeter? Så læs mere her. Måske vil du gerne have din madras væk fra gulvet eller pifte dit soveværelse op med en ny sengeramme.

En sengeramme på 140×200 passer til standardmålene på en trekvart eller halvandenmands madras. En trekvartseng egner sig både til enkeltpersoner, som gerne vil have god plads at sove på, og til par, som ønsker at spare på pladsen. En trekvartseng er desuden meget populær til unge og teenagere.

Sengerammen gør en stor forskel for udseendet på sengen og kan bidrage til et flot soveværelse. Du kan her på siden se, hvilke muligheder for valg af sengeramme på 140×200 centimeter du har. Der findes flere forskellige typer af sengerammer i målene 140×200 centimeter.

Vælg en fleksibel løsning – køb sengeramme og madras hver for sig

Ved at købe din sengeramme separat fra din madras, kan du i højere grad selv være med til at designe din nye seng. På den måde kan du sikre dig, at du får præcis den seng, som du ønsker. Der findes mange forskellige sengerammer til din 140×200 centimeters seng, og der er derfor mulighed for at tilpasse sengerammen til mange forskellige stilarter.

Når du køber din sengeramme og madras separat, får du en seng, som du er tilfreds med, og som forhåbentligt kan holde i mange år. Hvis du skulle skifte smag eller vil prøve noget nyt på et tidspunkt, er det samtidigt langt billigere at udskifte din sengeramme på 140×200 centimeter fremfor at skulle investere i en ny seng.

Hvis sengerammen er til teenageværelset, kan det også være, at din teenager om nogle år gerne vil have en ny seng. At udskifte rammen vil give din teenager oplevelsen af at have fået en splinterny seng. Vi anbefaler derfor denne løsning, hvis du ønsker høj fleksibilitet i dit køb.

En sengeramme på 140 centimeter i bredden – et kort overblik over muligheder

Det er en rigtig god idé, at du sætter dig ind i, hvad dine muligheder for sengerammer på 140×200 centimeter er. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig og give dig et kort overblik over dine muligheder. Hvis du gerne vil læse mere om sengerammer, kan du se mere her. Sengerammer fås i flere forskellige materialer og med forskellige funktioner.

  • Du har mulighed for at vælge en sengeramme med gavl og en sengeramme uden gavl. En gavl tilføjer finish til sengen og kan skabe ekstra komfort, hvis du eksempelvis ofte sidder i din seng og ser TV eller læser. En sengeramme uden gavl kan være mere praktisk, da den fylder mindre og desuden lettere kan tilpasses mindre rum.
  • En sengeramme i træ er en populær løsning. Naturmaterialer skaber en god atmosfære i dit soveværelse, og træsengerammer er rigtig flotte. Især rammer i massivt træ er populære blandt danskere og passer rigtigt godt til den nordiske stil. Det massive træ giver et flot, rustikt look.
  • Du kan desuden kombinere din sengeramme på 140×200 med opbevaringsplads. En sengeramme med opbevaring er en rigtig god måde at udnytte pladsen i dit soveværelse på. En sengeramme med opbevaring er desuden en god løsning til børne- og teenageværelset. Børnenes legetøj eller teenagernes tøj kan opbevares under sengen, og børne- eller teenageværelset kan derfor hurtigt komme til at fremstå mere ryddeligt. Du kan eksempelvis vælge en sengeramme med skuffer og på den måde have let adgang til dine ting under sengen.
  • Sengerammer findes også i flere farver. I næste afsnit kan du læse mere om de klassiske, hvide sengerammer.

Vælg en klassisk sengeramme 140×200 i hvid

Du går ikke galt i byen med en sengeramme på 140×200 i hvid. En hvid sengeramme passer til mange forskellige rum. Ved at vælge en sengeramme i hvid, vælger du en klassisk ramme, som ikke går af mode. Den hvide sengeramme kan derfor holder i mange år, uden du bliver træt af den. Så hvis du er i tvivl om, hvilken sengeramme på 140×200 centimeter du skal vælge, er en hvid sengeramme et godt og sikkert valg. Her på siden kan du se udvalget af hvide sengerammer.

Med en sengeramme på 140×200 i hvid kan du opnå et rent, minimalistisk look eller kombinere din hvide sengeramme med farvet sengetøj/puder og på den måde skabe mere spil. Se det store udvalg af pyntepuder og gavlpuder hos vores forhandlere.

Med en hvid sengeramme har du mulighed for at udskifte møbler eller ændre vægfarven i dit soveværelse, uden du behøver at udskifte sengen. En sengeramme i hvid er også et godt valg til teenageren, som godt kan lide at eksperimentere med forskellige stilarter. Den hvide sengeramme vil passe til teenageværelset uafhængigt af, om væggene bliver malet, eller sengetøjet udskiftes.

God og billig sengeramme på 140×200

Du har gode muligheder for at finde en billig sengeramme på 140×200 centimeter hos flere af vores forhandlere, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det er dog ikke altid, at den billigste sengeramme er den, som passer bedst til din smag og dine behov.

Det er derfor altid en god idé at overveje, hvilken type af sengeramme der vil passe bedst til dit soveværelse eller til dit barns/din teenagers værelse. De forskellige typer af sengerammer har hver sine fordele og ulemper, så det er en god idé at researche lidt, inden du slår til.

Du kan desuden holde øje med vores side, hvor vi løbende opdaterer med billige sengerammer hos vores forhandlere.

Mangler du en madras til din 140×200 sengeramme?

Hvis du begynder med at finde den rette 140×200 centimeters sengeramme, er næste step en ny madras. Du kan på vores side se et stort udvalg af både boxmadrasserspringmadrasser og skummadrasser til trekvartsenge.

En god madras kan være med til at forbedre din nattesøvn markant og give dig den bedst mulige komfort. Det er derfor vigtigt, at du finder den madras, som bedst understøtter dine behov. Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Derfor har vi på vores hjemmeside lavet en test af forskellige typer af madrasser, som kan hjælpe dig i din jagt på en ny madras. Du kan også læse vores blog for inspiration og gode råd.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.