Sengeramme

Messina Kernebøg

En populær sengeramme med smarte skuffer til opbevaring under sengen. Den er fremstillet i massivt træ af træsorten kernebøg. Den får yderst gode anmeldelser af brugerne, og den fås i flere størrelser, så du kan finde en der passer til din madras.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Alma

Alma er en sengeramme i en mørkegrå farve, som giver sengen et silfuldt look. Den er med hovedgavl, hvilket giver sengen en god finish.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Messina Fyr Olie

Denne Messina sengeramme kommer i et minimalistisk, smukt og funktionelt design. Her går funktionalitet og design hånd i hånd.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Messina Fyr Hvid

En flot sengeramme som er lavet i fyrretræ, og behandlet med olie så den fremstår i en hvid mat hvid farve. 4 smarte skuffe til opbevaring.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Atlas

Dette er en af de mest populære sengerammer hos ILVA. Fremstillet i grå stof, og er inkl. hovedgavl, ben i eg, madras, topmadras og små gavlpuder.

✅ Levering
2-3 uger

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Oslo

Dette er en moderne sengeramme, som er lavet med gode og holdbare materialer. Den fås til en god pris, så den er oplagt til den prisbevidste.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 380

Her fås en enkel og klassisk hvid sengeramme, til en rigtig god pris. Kombinér sengerammen med en planbund og en god madras for at få en hel seng.

✅ Levering
5-12 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sengeramme

Sengerammer er en meget almindelig del af sengen, og mange anskaffer sig en separat madras og sengeramme, så de på denne måde kan få en seng, der passer helt perfekt til deres behov. Det samme kan du gøre. Du kender måske sengerammer som sengestel, og disse to ord kan egentlig betegnes som næsten synonymer. Dog er sengestel ofte lavet af metal, og sengerammer er meget populære i massivt træ.

Sengerammer i massivt træ er kendte for at kunne holde i lang tid samtidig med at være meget flotte og holdbare. Blandt andre hos Bedre Nætter kan du få rigtig mange flotte modeller i massivt træ og i meget høj kvalitet.

Sengerammer i træ

Trærammer kan fås i forskellige farver og størrelser, hvilket gør, at du har gode chancer for at finde en model, der vil passer perfekt ind i dit soveværelse. Det er herudover også muligt at få sengerammer med opbevaring, hvilket vil være et oplagt valg for dig, der ønsker at spare skabsplads. Ved at købe en sengeramme med opbevaring kan du eksempelvis opbevare ting som sengetøj og lagner eller andre ting, som du ikke bruger hver dag. Dette er en yderst smart og funktionel fordel.

Forskellige sengerammer og sengestel

Hos de forskellige forhandlere kan du finde mange forskellige typer af sengerammer og sengestel. På denne måde kan du selv forme og skabe din personlige stil omkring din seng. Du kan både få sengerammer i størrelser, der passer til dobbeltsenge, til enkeltmandssenge og til trekvartsenge, og herved kan du nemt finde en sengeramme, der passer perfekt til dine madrasser og til dit soveværelse.

Du kan finde forskellige modeller i flere forskellige prisklasser, og derfor burde det også være muligt at finde en model, der også passer til dit budget.

Når du køber en sengeramme, kan du helt selv bestemme, hvilken du vil have, samt hvilken madras du vil have i. Der er ikke en bestemt model, der er bedre end alle andre, da valget ofte er meget individuelt. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du søger og til hvilken pris, og på denne måde vil du være i stand til at finde den perfekte model.

Bliv guidet til det helt rigtige valg

Du kan som sagt selv bestemme, hvilken madras du vil have i din sengeramme. Det kan både være en springmadras, en boxmadras eller en skummadras. Du kan læse mere om vores mange forskellige madrasser i vores forskellige tests her eller på vores blog her. En sengeramme vil være et godt valg til dine madrasser, da det vil være med til at beskytte dem og endvidere skabe et solidt fundament, hvor du vil komme til at sove rigtig godt.

Skulle du have spørgsmål til dit valg af produkter, sidder der meget kompetente medarbejdere på forhandlernes hjemmesider, der er i stand til at kunne guide dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. De fleste af vores forhandlere tilbyder endvidere fri fragt og gode garantier, hvilket bestemt også er værd at tage med i sine overvejelser.

Sommerudsalg hos Emma Madras. Få op til 50 % rabat med koden: Sovbedre5Se udsalget her »