Sengerammer

Sengerammen Karlsson - Bøg

Denne flotte sengeramme er udarbejdet i massivt bøgetræ og har et superlækkert design. Overfladerne er lakeret med olie, som fremhæver træets udseende og gør sengerammen meget indbyende. Karlsson sengerammen er stilren og det sikre valg til det moderne soveværelse. Navnet Karlsson er inspireret af Astrid Lindgrens eventyr "Karlsson på taget".

Levering:
1-2 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Sengerammen City Spirit Terra

Denne flotte sengeramme er fra Kare Design og Boboonline.dk er eneforhandler på dette produkt. Super lækkert design og flotte detaljer.

Levering: 2-4 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Mary sengeramme 160x200

Enormt lækker og enkel sengeramme i trøffelfarvet folie. Sengerammen har et høj hovedgærde og en lav fodende. Leveres dog uden madras og lamelbund.

Levering: 2-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sengerammer

Sengerammer er en meget almindelig del af sengen, og mange anskaffer sig en separat madras og sengeramme, så de på denne måde kan få en seng, der passer helt perfekt til deres behov. Det samme kan du gøre. Du kender måske sengerammer som sengestel, og disse to ord kan egentlig betegnes som næsten synonymer. Dog er sengestel ofte lavet af metal, og sengerammer er meget populære i massivt træ. Sengerammer i massivt træ er kendte for at kunne holde i lang tid samtidig med at være meget flotte og holdbare. Blandt andre hos Bedre Nætter kan du få rigtig mange flotte modeller i massivt træ og i meget høj kvalitet.

Sengerammer i træ

Trærammer kan fås i forskellige farver og størrelser, hvilket gør, at du har gode chancer for at finde en model, der vil passer perfekt ind i dit soveværelse. Det er herudover også muligt at få sengerammer med opbevaring, hvilket vil være et oplagt valg for dig, der ønsker at spare skabsplads. Ved at købe en sengeramme med opbevaring kan du eksempelvis opbevare ting som sengetøj og lagner eller andre ting, som du ikke bruger hver dag. Dette er en yderst smart og funktionel fordel. Du kan købe sengerammer hos følgende af vores forhandlere:

Forskellige sengerammer og sengestel

Hos vores forskellige forhandlere kan du finde mange forskellige typer af sengerammer og sengestel. På denne måde kan du selv forme og skabe din personlige stil omkring din seng. Du kan både få sengerammer i størrelser, der passer til dobbeltsenge, til enkeltmandssenge og til trekvartsenge, og herved kan du nemt finde en sengeramme, der passer perfekt til dine madrasser og til dit soveværelse.

Du kan finde forskellige modeller i flere forskellige prisklasser, og derfor burde det også være muligt at finde en model, der også passer til dit budget. Når du køber en sengeramme, kan du helt selv bestemme, hvilken du vil have, samt hvilken madras du vil have i. Der er ikke en bestemt model, der er bedre end alle andre, da valget ofte er meget individuelt. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du søger og til hvilken pris, og på denne måde vil du være i stand til at finde den perfekte model.

Bliv guidet til det helt rigtige valg

Du kan som sagt selv bestemme, hvilken madras du vil have i din sengeramme. Det kan både være en springmadras, en boxmadras eller en skummadras. Du kan læse mere om vores mange forskellige madrasser i vores forskellige tests her eller på vores blog her. En sengeramme vil være et godt valg til dine madrasser, da det vil være med til at beskytte dem og endvidere skabe et solidt fundament, hvor du vil komme til at sove rigtig godt.

Skulle du have spørgsmål til dit valg af produkter, sidder der meget kompetente medarbejdere på vores forhandleres hjemmesider, der er i stand til at kunne guide dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. De fleste af vores forhandlere tilbyder endvidere fri fragt og gode garantier, hvilket bestemt også er værd at tage med i sine overvejelser.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk