Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
9 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Sengeramme

Sengerammer er en meget almindelig del af sengen, og mange anskaffer sig en separat madras og sengeramme, så de på denne måde kan få en seng, der passer helt perfekt til deres behov. Det samme kan du gøre. Du kender måske sengerammer som sengestel, og disse to ord kan egentlig betegnes som næsten synonymer. Dog er sengestel ofte lavet af metal, og sengerammer er meget populære i massivt træ.

Sengerammer i massivt træ er kendte for at kunne holde i lang tid samtidig med at være meget flotte og holdbare. Blandt andre hos Bedre Nætter kan du få rigtig mange flotte modeller i massivt træ og i meget høj kvalitet.

En sengeramme præger i høj grad din sengs udseende, og den rigtige sengeramme kan være med til at fuldende stilen i dit soveværelse. Mange anskaffer sig en separat madras og sengeramme, så de på den måde kan få en seng, der passer helt perfekt til deres behov. Det samme kan du gøre.

Du kender måske sengerammer som sengestel, og disse to ord er næsten synonymer. Dog er sengestel ofte lavet af metal, hvor sengerammer er meget populære i massivt træ. Du kan her på siden se vores forhandleres udvalg af sengerammer.

Du kan finde sengerammer til både enkeltmandssenge, trekvartsmandssenge og dobbeltsenge. Sengerammerne findes med og uden gavl og i flere forskellige materialer. Nogle af sengerammerne kommer også med tilhørende madras og topmadras.

Sengerammer i træ

Trærammer kan fås i forskellige farver og størrelser, hvilket gør, at du har gode chancer for at finde en model, der vil passer perfekt ind i dit soveværelse. Det er herudover også muligt at få sengerammer med opbevaring, hvilket vil være et oplagt valg for dig, der ønsker at spare skabsplads.

Ved at købe en sengeramme med opbevaring kan du eksempelvis opbevare ting som sengetøj og lagner eller andre ting, som du ikke bruger hver dag. Dette er en yderst smart og funktionel fordel.

Forskellige sengerammer og sengestel

Hos de forskellige forhandlere kan du finde mange forskellige typer af sengerammer og sengestel. På denne måde kan du selv forme og skabe din personlige stil omkring din seng. Du kan både få sengerammer i størrelser, der passer til dobbeltsenge, til enkeltmandssenge og til trekvartsenge, og herved kan du nemt finde en sengeramme, der passer perfekt til dine madrasser og til dit soveværelse.

Du kan finde forskellige modeller i flere forskellige prisklasser, og derfor burde det også være muligt at finde en model, der også passer til dit budget.
Når du køber en sengeramme, kan du helt selv bestemme, hvilken du vil have, samt hvilken madras du vil have i. Der er ikke en bestemt model, der er bedre end alle andre, da valget ofte er meget individuelt. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du søger og til hvilken pris, og på denne måde vil du være i stand til at finde den perfekte model.

Tilføj en flot sengeramme til din boxmadras

Vil du gerne tilføje et fint ydre til din seng? Så kan du tjekke de mange sengerammer til boxmadrasser fra vores forhandlere ud. Du finder sengerammer i forskellige træsorter og farver, og har derfor mulighed for at finde én, som passer til din smag. En boxmadras kan virkelig piftes op, hvis den får tilføjet en flot sengeramme.

Sengen bliver på den måde i langt højere grad et møbel i dit soveværelse, og noget som pynter. Ved at vælge en sengeramme til din boxmadras, får du mulighed for at lege med og ændre på, hvordan din seng skal se ud. Samtidigt vil du ved at købe en sengeramme fremfor en helt ny seng have nemmere mulighed for udskiftning, hvis du om nogle år vil prøve noget nyt.

En sengeramme ér en investering, men du skal ikke punge ud på samme måde, som ved køb af en ny seng. At købe en ny sengeramme til din boxmadras er derfor en rigtig god løsning, hvis du gerne vil have frihed til at kunne skifte ramme om nogle år.

Du finder her på siden en beskrivelse af de forskellige typer af sengerammer – læs mere, og find den rigtige ramme til din boxmadras. Mangler du også en boxmadras til din nye sengeramme? Læs vores Boxmadras test her.

En sengeramme med gavl eller en sengeramme uden gavl?

En sengeramme med gavl vil med garanti være et møbel, som man lægger mærke til i soveværelset. Gavlen tilføjer finish til sengen, og vil i høj grad have betydning for det visuelle udtryk i rummet.

Gavlen kan desuden tilføje et komfortelement, da den kan gøre det mere behageligt at sidde op i sengen. En gavl er derfor noget, man bør overveje, hvis man eksempelvis har TV i soveværelset og gerne vil kunne sidde behageligt og se fjernsyn. Med en sengegavl undgår man desuden slitage på væggen bag sengen. Du har god mulighed for at fuldende stilen med pyntepuder og gavlpuder.

En sengeramme uden gavl vil ofte fylde mindre i rummet og kan derfor være et rigtigt godt valg til mindre rum. Et fravalg af gavl kan skabe et mere rummeligt og minimalistisk udtryk, hvis man ønsker renere linjer i sit soveværelse.

Man kan dog også skabe et blødere udtryk, som mimer en gavl med puder ved hovedenden. Herudover vil et fravalg af gavl også give mulighed for, at man kan hænge billeder eller kunst over sengen. Vores forhandlere har et stort udvalg af både sengerammer med og uden gavl, så du har god mulighed for at finde noget, som du kan lide.

Vælg en klassisk sengeramme i træ eller en rustik sengeramme i massivt træ

Vil du gerne have naturmaterialer ind i dit soveværelse, er en sengeramme i træ eller massivt træ et godt valg. Der findes mange forskellige typer af træsengerammer. Du kan eksempelvis vælge en sengeramme i lyst eller hvidmalet træ for et mere neutralt og roligt udtryk. En sengramme i lysere træ vil desuden passe til de fleste hjem og fungerer desuden rigtigt godt til mindre rum.

En sengeramme i massivt træ skaber et mere rustikt udtryk og vil være en god måde at inkorporere naturmaterialer i dit soveværelse på en mere markant måde. Det massive træ vil præge dit soveværelse og skabe varme i rummet.

Massivt træ er desuden et yderst holdbart materiale og vil derfor holde i mange år. Vores forhandler Bedre Nætter har et stort sortiment af flotte sengerammer i massivt træ. Se udvalget af træsengerammer fra vores forhandlere her.

En tidløs hvid sengeramme

En sengeramme i hvid er en klassisk sengeramme, som passer til stort set alle rum og kan kombineres med flere forskellige stilarter. Ved at vælge en sengeramme i hvid, vælger du en ramme, som ikke går af mode.

Du kan opnå et rent, minimalistisk look eller kombinere din hvide seng med farvet sengetøj/puder og skabe mere spil. Du har med en hvid sengeramme mulighed for at udskifte møbler eller ændre vægfarven i dit soveværelse, uden at du også behøver udskifte sengen.

En hvid ramme kan kombineres med mange forskellige typer af puder og tæpper. Det er nemt og billigt at skifte puder og tæpper efter smag og humør, og den frihed vil du have, hvis du vælger en hvid sengeramme. Hvis du er i tvivl om, hvilken sengeramme du skal købe, er en hvid sengeramme en rigtig god mulighed. Her kan du se udvalget af hvide sengerammer.

ILVA-sengeramme

ILVA er en af vores forhandlere, som blandt andet forhandler forskellige typer af sengerammer. ILVA er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning, og de har noget for enhver smag. Du finder blandt andet deres populære Atlas sengeramme, som har et moderne udtryk og er lavet i gråt stof. Sengerammen kommer med ben, gavl, madras og topmadras.

Hvis du foretrækker at købe sengeramme og madras separat, kan du eksempelvis vælge ILVAs Alma sengeramme. Alma er en flot grå sengeramme med gavl og ben i lakeret gummitræ. På ILVA’s hjemmeside kan du finde mange flere, flotte sengerammer.

Kaagaard-sengeramme

Ved at vælge en Kaagaard-sengeramme vælger du en flot og enkelt sengeramme, som holder i mange år. Kaagaard er en af Danmarks ældste møbelfabrikker og har eksisteret siden 1960.

De laver møbler i et tidløst design, og deres rene linjer passer ind i mange forskellige hjem. Du får med Kaagaard rigtigt godt dansk håndværk og design, og en sengeramme fra dem er derfor en rigtig god investering.

Du kan blandt andet finde en ”Kaagaard 380”-sengeramme hos forhandleren Drømmeland. ”Kaagaard 380”-ramme er en sengeramme på 180×200, som fås i 4 træsorter/farver. Du kan til sengen vælge ben i træ eller metal. På den måde har du mulighed for at personliggøre din Kaagaard sengeramme. En Kaagaard sengeramme er et godt og sikkert valg, hvis du skal have en ny eller udskifte din gamle sengeramme.

Vil du spare penge på din sengeramme? Vælg en billig sengeramme fra vores store udvalg

Hos flere af vores forhandlere kan du købe billige sengerammer, som på trods af en billigere pris er af god kvalitet. Ved at købe en sengeramme hos en af vores forhandlere, vil du kunne finde en sengeramme, som både er billig og holder i mange år. Når du investerer i en god sengeramme, er det et stort plus, hvis du ikke skal af med alt for mange penge.

Det gode ved at købe en sengeramme er, at det er billigere end at købe en helt ny seng, og du har derfor lettere mulighed for at udskifte sengerammen med årene. Det betyder dog ikke, at du skal købe en hvilken som helst sengeramme.

Forskellige materialer kan have forskellige fordele og ulemper, så det er en god idé at undersøge de forskellige muligheder, før du slår til. Vil du eksempelvis gerne have en blødere sengeramme i stof eller en robust sengeramme i massivt træ?

Du finder lidt af hvert her på siden og en beskrivelse af de forskellige rammer. Vi anbefaler derfor, at du læser lidt om de forskellige muligheder, før du køber din nye billige sengeramme. Hvis du også er på udkig efter en billig madras til din sengeramme, har vi et også stort udvalg her på hjemmesiden.

Sengeramme på tilbud – gør et kup

Alle elsker et godt tilbud. Når du er ude at investere i en ny sengeramme og måske en madras, er det skønt at kunne spare nogle penge. Vi har derfor lavet en oversigt over sengerammer, som er på tilbud. Før du køber din sengeramme på tilbud, vil vi råde dig til, at du vurderer aspekter som design, materiale, længde, højde, mv. inden.

Du har her på siden mulighed for at læse nærmere om de forskellige typer af sengerammer, så du er sikker på, at du vælger den rigtige. På den måde vil du få købt en sengeramme, som kan holde i mange år.

Bliv guidet til det helt rigtige valg

Ligesom med sengerammen er valg af madras helt central, når du skal have ny seng. Måske har du fundet en super flot sengeramme, men er stadigvæk på udgik efter en madras, som passer til rammen og til dig.

Madrasser fås i mange varianter, og det handler om at finde den madras, som giver bedst mulig komfort og nattesøvn for dig. Det kan både være en springmadras, en boxmadras eller en skummadras. Vi har lavet forskellige tests af forskellige typer af madrasser, som kan hjælpe dig i din jagt på en ny madras. Du kan også se vores blog for inspiration, tips og tricks.

Valget af en god madras kan være med til at forbedre din nattesøvn markant. Og det er netop vores mission at hjælpe dig til at få den bedst mulige nattesøvn.

På vores hjemmeside finder du også kvalitetstilbehør til din nye seng. Blandt andet natbord, dyner og puder.

Skulle du have spørgsmål til dit valg af produkter, sidder der meget kompetente medarbejdere på forhandlernes hjemmesider, der er i stand til at kunne guide dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. De fleste af vores forhandlere tilbyder endvidere fri fragt og gode garantier, hvilket bestemt også er værd at tage med i sine overvejelser.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.