Sengelamper

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Find inspiration til købet af dine nye sengelamper

Hvis du har besluttet dig for at købe nye sengelamper og er på udkig efter de helt rette til dit soveværelse, kan du blot læse videre her. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige sengelamper, så du på den måde kan finde de helt rigtige. Du kan blandt andet finde sengelamper, der skal hænge på væggen, sengelamper til natbordet eller sengelamper til elevationssenge.

Før du går i gang med at lede efter dine nye sengelamper, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser om, hvilke kriterier de skal opfylde. Du bør for eksempel gøre dig nogle tanker omkring, hvilke slags sengelamper der passer ind i netop dit soveværelse.

Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du har i dit soveværelse og særligt omkring din seng. På den måde kan du sikre dig, at du køber de rigtige sengelamper den første gang, og derfor ikke behøver at tage ud at lede efter andre.

Et stort udvalg af flotte sengelamper

Det kan være svært at beslutte, hvilke sengelamper der passer til soveværelset. For det er ikke altid dem, du bedst kan lide, der passer til netop dit soveværelse. Derfor har vi sørget for at have et stort sortiment af flotte sengelamper, som forener funktionalitet med design. Vi ved nemlig, at designet spiller en stor rolle i dag, når du skal vælge dine sengelamper.

Dog behøver et flot design ikke altid koste mange penge. Blandt vores sortiment finder du nemlig mange flotte sengelamper i forskellige prisklasser, da det er utroligt vigtigt for os, at alle kan være med, når de nye sengelamper skal findes.

Hvorfor er sengelamper vigtige?

Sengelamper er helt essentielle i boligindretningen. Og det er der mange grunde til. For det første giver de dig lys, når du går i seng, og når du vågner om morgenen. De gør det lettere for dig at finde ud af sengen om natten, hvis du vågner, og de bidrager til at give dig lys, hvis du har lyst til at læse en bog i sengen.

Hvis du bruger tid på at undersøge, hvilke sengelamper der passer ind i dit soveværelse, ender du som regel med et tilfredsstillende resultat. De rette sengelamper kan fungere som en del af din indretning og kan dermed have en positiv effekt på udtrykket i dit soveværelse. Vi mener faktisk, at de helt perfekte sengelamper gør en kæmpe forskel i rummet. Og derfor bør du bestemt ikke undvære dem.

Det visuelle udtryk i dit soveværelse kan ændre sig meget alt efter, hvilke flotte sengelamper du vælger. Hvis du på nuværende tidspunkt ikke har nogen sengelamper, vil du opleve en stor forskel, når du køber nogle. Forskellen er både visuel og fysisk, fordi du pludselig bliver bevidst om et behov, som bliver opfyldt. Nemlig behovet for at have lys lige ved siden af dig i sengen. Og det visuelle behov bliver tilfredsstillet, fordi den tomme plads ved siden af sengen pludselig bliver erstattet af sengelamper.

Hvilke sengelamper bør du vælge?

Når du vælger dine nye sengelamper, er det vigtigt, at du har tænkt over, om du vil have dem stående på dine natborde, eller om de skal hænge på væggen. De stående sengelamper er klassiske og gør det godt i et rum, hvor der er godt med plads. De indkapsler sengen og bliver en stor del af indretningen i dit soveværelse.

Natborde kan både fås stående på gulvet eller hængende på væggen. Begge slags passer godt med de stående sengelamper, da de jo står oven på dem. Hvis natbordene hænger på væggen, kan det også skabe balance i indretningen, at dine sengelamper står oven på dem. De stående sengelamper er ligeledes nemme at flytte rundt på og er lettere at udskifte, hvis du får lyst til det.

Sengelamper, der hænger på væggen, er utroligt populære. Og det kan vi godt forstå. De er ofte mindre i deres design og efterlader et minimalistisk udtryk i indretningen. Flotte sengelamper, der hænger på væggen, er ligeledes nemme at sætte op, og de kræver ikke særlig meget plads. De er derfor utroligt nemme at få til at passe ind, fordi de hverken kræver gulvplads eller noget at stå på.

Retro-sengelamper er populære igen

Sengelamper har eksisteret i mange år, og gennem tiden er der kommet mange forskellige varianter på markedet. De er altid blevet udviklet med intentionen om, at de skal opfylde et basalt behov – nemlig at skabe lys og hygge ved sengen. Gennem årene har sengelamper haft mange forskellige design, og udtrykket har ændret sig med årene.

I interiørbranchen ser vi ofte, at modetendenser gør comeback. Og det må siges, at retro-sengelamper gennem de seneste par år har gjort netop det. Mange af de ældre modeller er blevet designet på ny, så på den måde får du det bedste fra retrostilen blandet med den bedste teknologi fra i dag.

Det kan være svært at bestemme sig for, om du skal vælge sengelamper, der er helt nye og designet i dag, eller om du skal satse på nogle anderledes retro-sengelamper. Det specielle ved netop retro-sengelamper er, at de er med til at skabe en helt personlig stil i hjemmet.

Findes i mange farver og design

Du skaber din personlige stil med retro-sengelamper, når du mikser dem med dine andre møbler. Retro-sengelamper har ofte en charme over sig, og man kan fornemme, at de fortæller en historie. Og det passer jo perfekt med de godnathistorier, som du kan læse i sengen, når du har fået retro-sengelamper til at give dig lys.

Retro-sengelamper er med til at skabe hygge i soveværelset. De findes i mange farver og i mange forskellige design. De er ofte prægede af den tid, hvor de blev designet. Før i tiden blev de ofte designet i stærke farver, hvilket man har fortsat med at gøre i dag. Dog har man tilføjet neutrale farver som sort, hvid, grå og beige til sortimentet for at imødekomme alle.

Ting, du bør overveje, når du skal finde sengelamper til elevationssenge

Når du skal finde dine nye sengelamper til elevationssenge, er der flere ting, som du skal være opmærksom på. Det skyldes blandt andet, at elevationssenge er lavet til at bevæge sig, således du kan komme op i forskellige niveauer i din seng. Derfor skal dine nye sengelamper til elevationssenge matche de behov, som elevationssenge skaber.

Du skal tænke over, at dine sengelamper til elevationssenge skal kunne justeres, så de både lyser, når du ligger ned i sengen, og når du har rejst sengen op i siddehøjde. Derfor er det en god idé at købe sengelamper, der har en lang, justerbar arm, som kan trækkes ud og ind. Det mest optimale valg er sengelamper til elevationssenge, der hænger på væggen. De er nemlig nemme at placere, så de giver dig lys, når du ligger ned, og så kan de hives ud, når du sidder op i sengen.

Sengelamper, der spreder lys i rummet

Din elevationsseng kan bevæge sig, så derfor er det også en god idé, at dine sengelamper til elevationssengen kan. Sengelamper, der er justerbare, skaber en anderledes form for lys i dit soveværelse. De spreder nemlig lyset ud, fordi de kan flyttes, og de skaber dermed en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Sengelamper til elevationssenge kommer i mange forskellige design med både længere og kortere justerbare arme. Derfor er det en god idé, at du måler, hvor langt der er fra en oprejst sengeryg ind til væggen. På den måde sikrer du dig, at dine sengelamper kan justeres langt nok ud til, at du også kan sidde oprejst i sengen.

Elevationssenge er ofte større i deres udtryk, fordi de kan rejses op. Derfor er det en god idé med større sengelamper til elevationssenge med for eksempel justerbare arme for at skabe en sammenhæng i rummet.

Det kan godt være, at dine nye sengelamper til elevationssenge virker store, når du ser dem for sig selv. Men så snart du hænger dem op ved siden af din seng, vil du opdage, at de faktisk ikke er så store alligevel.

Placering af dine sengelamper er vigtig

Det er ikke ligegyldigt, hvor du vælger at placere dine sengelamper. Placeringen af dine sengelamper er nemlig en vigtig del af indretningen af dit soveværelse, hvorfor du bør overveje, om dine sengelamper skal hænge på væggen, stå på natbordet eller måske hænge i loftet.

Dine sengelamper er med til at skabe en sammenhæng i soveværelset og bør inddrages i indretningen. Du bør derfor overveje, hvilke andre lamper du har i dit soveværelse. Ud fra dine andre lamper kan du nemlig vurdere, hvilke behov dine nye sengelamper skal dække, samt hvilken placering dine sengelamper skal have i rummet.

Når sengelamper står på natbordet

Det er altid en god idé at have et natbord i sit soveværelse. Natborde kan blandt andet bruges til at opbevare ting som bøger, magasiner, smykker eller opladere til mobilen. De kommer i mange forskellige størrelser og design og kan blandt andet hænge på væggen eller stå på gulvet.

Når du placerer dine sengelamper på bordet, er der nogle ting, som du skal overveje. Du bør tænke over, hvilken størrelse dine sengelamper skal have for ikke at fylde for meget på dine natborde. Derefter er det også en god idé at tænke over, hvilken slags lampe du vil have. Skal det være en stor lampe med meget lys, som kan bruges til at læse, en lille lampe, der skal pynte, eller skal det være en mellemstor lampe, der skal skabe hygge?

Sengelamper på natborde bør matche dine andre lamper i soveværelset. Du kan for eksempel overveje, hvilken størrelse de skal have i forhold til din loftlampe eller gulvlampe for at skabe en sammenhæng i rummet. Du kan dog altid rykke på placeringen af dine sengelamper, hvis du ikke synes, de passer.

Sengelamper, der hænger på væggen

Inden du placerer dine sengelamper på væggen, er det vigtigt, at du på forhånd har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvilke lamper du vil have. Det ville jo være ærgerligt, hvis du først havde sat nogle op, men derefter ombestemmer dig.

Sengelamper, der placeres på væggen, kommer som tidligere nævnt i mange forskellige størrelser, og alt efter hvad dine behov for lamperne er, kan du vælge små eller store sengelamper. Når de hænger på væggen, er dine sengelamper med til at skabe et hyggelys, og du kan ofte få mange forskellige varianter.

Du kan blandt andet få varianter, der kan drejes, så de lyser i den retning, som du gerne vil have dem til. Det kan være en fordel, hvis du bruger lyset fra dine sengelamper til at læse om aftenen. Du kan også få mindre modeller af sengelamper, der har en justerbar arm, så du på den måde kan sidde op i den for at læse.

Den nyere model – sengelamper med USB

Hvorfor er det en god idé at have sengelamper med USB? Det har vi et kort svar på. Du får nemlig to-i-en, hvis du vælger sengelamper med USB. De er specielt fremstillet, så du kan oplade din telefon, dit løbeur eller andet teknologisk udstyr gennem dine sengelamper. Så slipper du for eksempel for at have din telefon til opladning i en stikkontakt, der sidder helt nede ved gulvet.

Når du vælger sengelamper med USB, har du kortere vej til en opladerstation, og du kan derfor nemt ligge i din seng med telefonen, selvom du oplader. Dine sengelamper med indbygget USB, gør det også nemmere for dig at holde styr på, hvor du har din telefon eller iPad til opladning. Hvis altså ikke du flytter rundt på kablet.

Hvem passer sengelamper med USB til?

Sengelamper med USB passer til alle. Det er nemt for dine børn at sætte deres iPads til opladning, og de behøver ikke gå rundt og lede i hele huset efter deres oplader. Dermed slipper du også for at skulle lede sammen med dem.

Teenagere får også stor glæde af sengelamper med USB, fordi de kan ligge i sengen med deres telefon samtidig med, at den oplader. På den måde skal de aldrig være nervøse for, at deres telefoner løber tør for strøm. Medmindre de naturligvis ikke er i nærheden af deres seng og sengelamper.

Vi er vilde med messing-sengelamper

Sengelamper i messing er en mode, der er kommet for at blive. De smukke sengelamper i messing er utroligt elegante og giver dit soveværelse kant. De fås i mange forskellige varianter – både runde, aflange, med huller eller med glas. Du kan derfor nemt finde dine sengelamper i messing, der passer perfekt ind i netop dit soveværelse.

For at skabe en kontrast i dit soveværelse kan du købe sengelamper i messing. De er utroligt populære, fordi de både er enkle og fyldt med detaljer og passer dermed ind i den skandinaviske stil. Sengelamper i messing udstråler samtidig charme og personlighed, fordi de er valgt med omhu til et soveværelse, hvor der er tænkt over detaljerne.

Find sengelamper i messing, der skiller sig ud

Når du vælger dine sengelamper i messing, har du formentlig gjort dig nogle overvejelser om, hvorfor de netop skal være i messing. Overvejelser om, hvordan dine sengelamper passer ind med resten af interiøret, samt hvilket lys de giver i dit soveværelse. Sengelamper i messing giver ofte et mere afdæmpet lys, hvilket er perfekt i soveværelset, hvis man gerne vil gøre det hyggeligt.

Sengelamper i messing er blevet utroligt populære gennem de seneste år, og det er et stilmæssigt sikkert valg. De har karakter, som er godt til et ofte lyst soveværelse og gør, at man har lyst til at lægge sig ind i sengen lidt før om aftenen.

Sengelampe i hvid – det sikre valg

De hvide sengelamper er et sikkert valg. De går aldrig af mode og kan matches med alle andre farver. Derfor er hvide sengelamper ofte et godt valg, hvis du kan lide at skifte ud i interiøret i dit soveværelse, fordi de netop passer til det hele.

Hvis du vælger hvide sengelamper, har du lavet en sikker investering. De er enkle i deres udtryk og passer godt ind i den nordiske, lyse stil, som vi har i Danmark. Du kan ligeledes nemt supplere med farvet sengetøj eller en farvet sengegavl, hvis du får lyst til at kaste dig ud i det.

Hvide sengelamper gør det også godt op imod farvede vægge. Der kan de få lov til at skille sig ud og blive lagt mærke til. Man skal dog ikke føle, at man nøjes, når man vælger hvide sengelamper. De er ofte lavet i utroligt flotte design, der adskiller dem fra hinanden. Og derudover er sortimentet af hvide sengelamper stort, så du kan nemt fare vild i udvalget af dem.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, som regel behøver du kun en boremaskine for at hænge dine nye sengelamper op.
Det afhænger af, om du ønsker et stærkt eller svagere lys i dit soveværelse. Hvis du ønsker et svagere lys, bør du vælge pærer med en lavere lumen.
Sengelamper bidrager med at give dig lys i soveværelset og er med til at fuldende indretningen.

Forfatter