Sengegavle med opbevaring

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Sengegavl med opbevaring – Ekstra opbevaring til din seng

Som en af de nyeste og smarteste opfindelser på markedet kan du få en sengegavl med opbevaring til din seng. Den velkendte sengegavl kaldes også nu og da for et hovedgærde, da den monteres i hovedenden af sengen. Det er selvfølgelig også muligt at montere din sengegavl med opbevaring i fodenden af din seng, men de fleste foretrækker at have deres opbevaringsløsning inden for rækkevidde, når de ligger ned.

En sengegavl med opbevaring kan du have i stedet for de almindelige sengeborde eller i forlængelse af dem, hvis du har lagt mærke til, at der altid er småting, der flyder omkring i soveværelset. Sengegavlen vil typisk være i almindelig højde for et hovedgærde, altså så du behageligt kan sidde og læne dig op ad den. Men det er selvfølgelig også muligt at finde en sengegavl med opbevaring, som er betydeligt højere og har et mere dramatisk, luksuriøst udtryk.

Du kan bruge en sengegavl med opbevaring til både praktisk og pyntende opbevaring, alt efter hvordan du indretter dit soveværelse. Samtidig behøver du heller ikke skille dig af med dine sengeborde, hvis du foretrække at beholde dem. Så længe opbevaringen i sengegavlen er placeret i en fornuftig højde i forhold til bordenes højde, kan du sagtens indrette med både sengegavl med opbevaring og sengeborde.

Hvad du vil bruge din opbevaring i sengegavl til er helt op til dig. Er du en rigtig læsehest, vil der være rigeligt plads til bøger. En sengegavl med opbevaring er også god at have til at støve forskelligt rod af vejen på en stilfuld måde, så man kan minimere mængden af ting og sager, der ligger og flyder på gulvet eller diverse overflader i soveværelset. Kun din fantasi sætter grænser!

Sengegavl med indbyggede hylder eller skuffer

Den mest almindelige type opbevaring i sengegavl er en sengegavl med indbyggede hylder. Hylderne er sjældent dybere, end at der er plads til almindelige bøger, så du skal ikke være bange for at miste ting derinde, eller at hulrummet ender med at samle mere støv end nipsting.

Hylderne er typisk placeret fra madrassens bund eller gulvhøjde og hele vejen op til toppen af hovedgærdet, så du har typisk tre til seks hylder at gøre godt med. Hylderne går sjældent længere ud end selve sengens bredde, så du får et meget stilfuldt og minimalistisk udseende, når sengegavlen er fastmonteret. Nogle af disse modeller har hele hylde-delen på hjul, så du kan køre dine hylder ind og gemme dem i sengegavlen. Denne model giver ekstra meget plads, men er ikke god til pynt, da man ikke kan se hylden, når den er gemt i sengegavlen.

Det er også muligt at finde modeller af sengegavl med opbevaring, hvor hylderne er monteret på et hovedgærde, som går betydeligt ud over kanten på begge sider af sengen. Det kræver selvfølgelig mere vægplads at montere denne type hovedgærde, men holder man af skandinavisk design og rene, lige linjer, er denne type sengegavl med opbevaring det perfekte valg. Har man derfor meget, som man gerne vil opbevare tæt på sengen, bør man hellere finde en model lig det, der er nævnt foroven.

Har du lidt mere plads at gøre med, kan du også få sengegavle, hvor der er skuffeopbevaring på hver side af sengen. Med dette design vil din seng få et udtryk af at have indbyggede sengeborde, hvilket giver hele soveværelset et flot og gennemtænkt look. En sengegavl med skuffer har dog sjældent mere end to skuffer, da det specifikt forsøger at give indtrykket af en seng med sengeborde.

Ligegyldigt om du foretrækker hylder eller skuffer i din sengegavl med opbevaring, er det vigtigt at du finder en sengegavl, som er fremstillet af solide materialer, så sengegavlen kan holde lige så længe som resten af sengen. Sengegavle med opbevaring gør sig for eksempel rigtig godt med en kontinentalseng med opbevaring eller en almindelig dobbeltseng.

Hovedgærde med opbevaring i stedet for sengebord

Sengegavl med opbevaring er ikke kun til store soveværelser, hvor møblet rigtig kan fylde. Har du et mindre soveværelse, kan det være besværligt at finde plads til at stille eventuelle sengeborde. Ved at ofre et par ekstra centimeter til sengens længde, kan du få mere gulvplads omkring sengen uden at miste opbevaring af alle de små ting, som man behøver, når man endelig ligger i sengen. Med et mindre hovedgærde, hvor der er hylder, som går vinkelret på sengen, kan du stadig have plads og nem adgang til alle dine småsager.

Med en sengegavl med opbevaring bliver din seng sjældent mere end 40 centimeter længere, og til gengæld får du indtil flere hylder eller skuffer, hvor du kan have plads til vækkeur og andet. På toppen af sengegavlen vil der også typisk være plads til eksempelvis sengelampe, hvis du behøver lys, men ikke vil have væglamper hængt op.

Et hovedgærde med opbevaring kan altså være den perfekte løsning til et mindre hjem, hvor man skal være smart med opbevaringsløsninger. Med en sengegavl med opbevaring kan du få et mere åbent udtryk i selv helt små soveværelser. Derfor er hovedgærde med hylder et perfekt møbel til ens første studiebolig eller et mellemstort ungdomsværelse. Her kan du have oplader og andre kabler pakket pænt væk, så der ikke flyder ledninger ud over det hele, og samtidig kan du opnå en æstetisk flot indretning.

Få plads til livet med en sengegavl med opbevaring

En sengegavl med opbevaring vil være en passende tilføjelse til flere forskellige senge og soveværelser. En sengegavl til juniorseng vil gøre det nemmere at pakke alle de højtelskede legesager væk hver aften på en måde, hvorpå barnet nemt kan finde en bamse eller dukke frem, hvis det bliver svært at sove. En sengegavl kan generelt få et børneværelse til at syne en smule større og gøre det nemmere for barnet selv at lære at rydde op, da hylderne eller skufferne er i børnevenlig højde.

Til et ungdomsværelse eller en studiebolig, hvor pladsen er trang, kan en sengegavl med opbevaring være en praktisk og pæn løsning, der gør det muligt at have plads til alt, hvad man behøver i forhold til studierne. Tablets, studiebøger, kabler og lignende kan nemt pakkes væk og hurtigt findes frem med et hovedgærde med hylder.

På gæsteværelser kan sengegavl med opbevaring være en nem måde for gæster at have deres mest essentielle ejendele tæt på sig, mens du på samme tid kan pynte med lidt nips. Du kan desuden stille små snacks, kode til internettet eller lignende frem i sengegavlens opbevaringsrum, så dine gæster kan føle sig rigtig velkomne i løbet af deres visit.

På soveværelset kan et udvidet hovedgærde med skuffesystem eller indbyggede hylder skabe mere sammenhæng mellem seng og resten af indretningen i rummet. Samtidig er det selvfølgelig altid rart med den ekstra plads til nips og nødvendigheder. Flotte materialer og farver kan skabe et hyggeligt, stilrent, klassisk eller helt fjerde look i rummet, som gør det indbydende og beroligende, når det er sengetid.

Ligegyldigt hvilket stadie af livet du er i, kan en seng, der har sengegavl med opbevaring, altså gøre en stor forskel for din livskvalitet. Som med så mange andre opbevaringsløsninger til hjemmet er det i sidste ende op til dig, hvordan du vil benytte din sengegavl med opbevaring, men der er som udgangspunkt flere måder at bruge den på.

Sådan indretter du dit soveværelse med en sengegavl med opbevaring

I langt de fleste situationer køber man sengegavl med opbevaring til en dobbeltseng. Heldigvis er de fleste producenter vant til at have et udbud af forskellige størrelser sengegavl, så du kan få en sengegavl til din seng, ligegyldigt om det er en 140×200 dobbeltseng eller en 180×200 dobbeltseng.

En sengegavl med opbevaring er noget af en stor tilføjelse til dit møblement i soveværelset, og derfor er der masser af muligheder, når det kommer til indretning. Hvis du allerede har en stil, som du ønsker at indrette dit soveværelse efter, er det selvfølgelig altid smartest at starte ud med at købe en sengegavl med opbevaring, som passer til resten indretningen.

Din nye sengegavl med opbevaring kan også være det første møbel, som danner ramme for en ommøblering af soveværelset. Ved at købe en sengegavl med opbevaring kan du nemlig få to møbler i ét: sengegavl og sengebord. Med denne pladsbesparende løsning er det muligt at få fyldt rummet hurtigere ud med de nødvendige møbler, så det er hurtigere at komme i gang med at dekorere rummet.

Et godt sted at starte med indretning af sengegavl med opbevaring er at få afsat de vigtigste hylder eller skuffer til nødvendighederne, såsom oplader til mobiltelefonen (hvis man har denne med i seng), vækkeur, aftenlæsning, vandglas og fjernbetjening til TV og/eller lysstyring. Alle har selvfølgelig forskellige nødvendigheder, men når disse har fået en fast plads, kan de resterende hylder fyldes op med pynt.

Husk at de bedste farver til indretning af soveværelse er dæmpede, blide farver, der ikke skærer i øjnene eller er for mørke. Hvis du er træt af hvide vægge, men gerne vil bibeholde det lyse udtryk, som hvid giver et rum, kan du eventuelt finde en ny sengegavl med opbevaring i hvid, mens du på samme tid vælger at male væggen i en beroligende farve.

Billig sengegavl med opbevaring

En sengegavl med opbevaring behøver ikke tømme opsparingen helt. Der findes flere kvalitetsforhandlere, som har flere eksempler på billige sengegavle med opbevaring. Du kan også være heldig at finde tilbud på sengegavl med opbevaring. Det vigtigste er, at du husker at finde din nye sengegavl fra en kvalitetsforhandler. Det er det, vi kan hjælpe dig med. Her på siden finder du henvisninger til forhandlere af senge og tilbehør til senge, som har kvaliteten og kundeservicen i orden.

Leder du eksempelvis efter en billig sengegavl med opbevaring, kan du trygt kigge rundt på vores side. Vi henviser kun til kvalitetsforhandlere, så læn dig tilbage, og find alt, hvad du kunne tænke dig til seng og soveværelse her.

Forfatter