Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
14 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Vil du give din seng og dit soveværelse et mere luksuriøst look, så er det værd at overveje at investere i en sengegavl eller et hovedgærde. En sengegavl skal placeres i hovedenden, og du kan både få sengegavle, der kan monteres på sengeramme, på din væg, eller som kan sidde i spænd mellem din seng og væggen.

Du kan få sengegavle eller hovedgærder til mange forskellige sengetyper, blandt andet til boxmadrasserkontinentalsenge og elevationssenge. Du kan også få dem, så de passer til forskellige sengestørrelser, og det vil sige, at det ikke har nogen betydning, om du har en dobbeltseng, en enkeltmandsseng eller en trekvartseng, da du hos de fleste forhandlere kan få modeller i flere forskellige størrelser.

Hvis du ikke vil købe en gavl eller et gærde separat, så er det eksempelvis også muligt at få kontinentalsenge eller elevationssenge, hvor det allerede er blevet monteret på. Du kan læse mere om flere af vores forskellige sengetyper her, og hvis du ønsker at læse mere om konkrete modeller, kan du læse mere i vores forskellige sengeguide her.

En sengegavl vil være et rigtig godt valg for dig, der kunne tænke sig ekstra støtte og komfort til din seng. Det kan eksempelvis være en stor fordel, hvis du gerne vil sidde op for at læse eller se fjernsyn og mangler lidt ekstra støtte i ryggen.

Få en sengegavl og hovedgærde hos flere forskellige forhandlere

Som overskriften lyder, er det muligt finde forskellige sengegavle hos flere af vores forhandlere. Dette gør det muligt for dig selv at vælge, hvor du vil købe en model henne. De forskellige forhandlere har nogle af de samme modeller, men de har hver især også nogle modeller, de andre ikke har.

Derfor kan det være en god idé at kigge lidt rundt hos de forskellige forhandlere, før du bestemmer dig for en model. Priserne kan nemlig også variere en smule mellem de forskellige forhandlere. Nogle gange har en eller flere forhandlere også forskellige tilbud eller udsalg, hvorfor de bestemt også er værd at holde øje med. Du kan finde sengegavle hos følgende af vores forhandlere:

Flere af disse forhandlere er udelukkende online forhandlere. Det betyder, at de har sparet de dyre butikslokaler væk, og det kommer dig til gode som kunde i form af gode og lave online priser. Især forhandleren Bedre Nætter er kendt for at have ekstra skarpe online priser på rigtig mange af deres produkter.

Få professionel hjælp til dit valg

Fordi du handler online, betyder det ikke, at du ikke kan få råd og vejledning, når du eksempelvis skal købe en ny sengegavl. Du kan hurtigt og nemt chatte med eksperter på flere af vores forhandleres hjemmesider.

På denne måde kan du hurtigt få råd og vejledning, når du skal købe nye ting til dit soveværelse. Det er selvfølgelig også muligt at ringe til de forskellige forhandlere og tage en god snak med dem om de forskellige muligheder, de kan tilbyde dig. Flere af dem tilbyder også gode muligheder i forhold til fragt, retur og garanti, hvilket også er en god idé at tage med i sine overvejelser.

Vælg den rigtige sengegavl og gør indretningen endnu skarpere

Står du og skal på jagt efter en ny seng, eller har du netop investeret i en ny? Så kan det måske være en meget god idé, hvis du bruger de næste fem minutter af din tid på at læse med i denne guide om sengegavle, hvor du vil blive gjort meget klogere på, hvor stor en rolle sengen kan spille ind på indretningen, samt hvordan du kan vælge den helt rigtige sengegavl, så du kan få det maksimale ud af din seng.

Det kan omvendt også være, at du slet ikke har købt en ny seng, men at du blot står i en situation, hvor du ønsker at give din nuværende seng og værelse et frisk pust.

Er dette tilfældet, vil det da også kun kunne anbefales, at du retter blikket mod en sengegavl, da dette vil kunne være med til at give sengen og resten af rummet et helt nyt og forfriskende udtryk.

Derudover kan det måske også være en god ide, hvis du går på jagt efter andre ting, som kan pifte din seng lidt op. Her kan du eksempelvis kigge efter genstande, som kan matche sengegavlen, så der overordnet set skabes et endnu bedre udtryk. Dette er nemlig essensen i god indretning, at man forstår at få de forskellige komponenter i rummet til at spille sammen og harmonere.

Din seng kan vise sig at være en vigtig del af indretningen

Nu er det formentligt gjort klart, at en sengegavl kan have en stor indflydelse, når det gælder indretning, hvilket også i den grad er tilfældet. Dog kan det være vigtigt, at slå et slag for, hvor stor en del af indretningen en seng kan være med til at udgøre.

Når de fleste danskere køber en ny seng, ser man ofte, at de fleste blot går op i komfort og andre praktiske funktioner. Det er da også indiskutabelt at det er alfa og omega, at en seng er komfortabel, og at den passer til lige præcis dine fysiske behov.

Men når det så er sagt, så er det altså yderst essentielt, at man samtidig overvejer det indretningsmæssige aspekt, når der skal købes en ny seng.

For det viser sig nemlig tydeligt, at en seng spiller en utrolig stor rolle i denne kontekst. Dette giver da også meget god mening, hvis man tænker tingene igennem. Tænk eksempelvis på et klassisk børne- eller ungdomsværelse. På et sådan værelse, vil man typisk se, at sengen udgør en stor del af rummet, hvorfor det da også er ganske logisk, at den spiller en stor rolle på indretningen.

Nu spørger du måske dig selv, hvordan i alverden forskellige senge kan være medvirkende til, at der skabes så forskellige indretninger, da du måske føler, at de fleste senge ligner hinanden til forveksling.

Dette kan man da også nemt fristes til at tro, men man skal altså ikke undervurdere, hvor stor en rolle selv de mindste detaljer kan spille. Et eksempel herpå kan være sengeben. Her vil da der nemlig være stor forskel på, om der eksempelvis er tale om runde træben eller kantede metalben, da disse vil skabe to vidt forskellige udtryk i rummet.

Men hvad er så det vigtigste, når det handler om indretning? Helt generelt kan man sige, at det allervigtigste, når snakken går på indretning er, at der er sammenhæng mellem udtrykket i rummet og det udtryk, som du selv ønsker.

Er dette ikke tilfældet, vil der ikke være overensstemmelse mellem dit personlige udtryk og rummets, hvilket vil gøre, at du hurtigt vil køre træt i indretningen, hvilket vil føre til, at der hurtigt vil trænge til en stor udskiftning, hvilket jo ikke er meningen.

Ydermere er det vigtigt, at der er sammenspil mellem de forskellige komponenter i rummet, så der på den måde opnås en mere harmonisk indretning.

Vælg den rigtige sengegavl

Som det allerede står skrevet, så kan en sengegavl altså være en af de typer af tilbehør, som kan være med til at tilføre sengen og dit værelse en ny og lækker dimension, når det handler om indretning. Der findes nemlig et hav af forskellige sengegavle i forskellige størrelser, af forskellige materialer og meget mere.

Derfor er det i denne sammenhæng meget vigtigt, at du vælger den helt rette sengegavl, så den på bedste vis matcher lige netop dine behov. Gør den ikke det, vil det som skrevet, formentligt resultere i, at du hurtigt vil blive træt af sengegavlen, hvilket ikke er at foretrække.

Forestil dig eksempelvis, at du netop har købt en ny sengegavl til et x-antal kroner. Forestil dig endvidere, at du efter et halvt års tid er blevet træt af sengegavlen, hvilket gør, at du går på jagt efter en ny.

Dette er ikke just et drømmescenarie, og det kan derfor på det varmeste anbefales, at du gør alt hvad du kan for, at du rammer plet i første omgang. Det kan i denne forbindelse ligeledes anbefales, at du ikke blot vælger den første og billigste sengegavl, som du ser, inden for visse grænser, selvfølgelig.

Men skulle du ende som i eksemplet ovenfor, vil det da blot ende med, at du skal bruge flere penge end først antaget, fordi du valgte en forkert sengegavl i første omgang.

Sengegavle kommer i alle kvaliteter

Ligesom ved så mange andre ting, så vil det være muligt for dig, at du kan finde sengegavle i alle tænkelige former for kvalitet. Det kan derfor på det varmeste anbefales, at du kigger efter en sengegavl, som tilbyder en vis form for kvaliteten. Når det så er sagt, så betyder dette nødvendigvis ikke, at du skal bruge hele din formue på en sengegavl, slet ikke.

Det anbefales blot, at du forholder dig en smule kritisk overfor de billigste produkter, som måske ikke tilbyder den bedste kvalitet, da du hurtigt vil blive træt af en sådan løsning. Hertil bør det også indskydes, at der selvfølgelig sagtens kan være mulighed for, at du finder en billig sengegavl, som samtidig er af god kvalitet.

Det omvendte tilfælde kan altså også bare sagtens kan lade sig gøre, hvorfor det kan være god ide, hvis du væbner dig med din kritiske sans, når du skal på jagt efter en sengegavl.

Når det handler om kvaliteten på en sengegavl handler det også meget om hvilken type sengegavl, du er på udkig efter. Som det senere vil stå skrevet i guiden, vil der nemlig være mulighed for at kunne finde sengegavle i alle mulige forskellige materialer. Er du måske på jagt efter en gavl af træ, skal du måske være knap så opmærksom på kvaliteten.

Er du omvendt på jagt efter en sengegavl, som er betrukket med stof, skal du måske være mere opmærksom, da du formentligt ikke er interesseret i, at stoffet hurtigt går i stykker, krakelerer eller noget helt tredje, som bestemt ikke er at foretrække.

Sengegavle findes til alle sengestørrelser

Når du skal på jagt efter en sengegavl, vil du hurtigt finde ud af, at det kan lade sig gøre at finde en sengegavl, som passer til alle forskellige typer og størrelser af senge. Det kan derfor med andre ord lade sig gøre for alle mennesker at finde en sengegavl, som passer til præcis deres seng. Har du eksempelvis en seng, som er 140 cm bred, kan det altså også lade sig gøre at finde en sengegavl 140 cm.

Det kan derimod også være, at du har en seng på 180 cm. Er dette tilfældet, kan det da også sagtens lade sig gøre, at finde en sengegavl 180 cm, ligesom det er tilfældet med alle andre tænkelige sengestørrelser.

Det kan også være, at du er på jagt efter en sengegavl til børneværelset. Skulle dette være tilfældet, vil du da heller ej være ramt nogle begrænsninger i forhold til størrelsen på sengegavlen.

Her vil der nemlig også være rig mulighed for at finde den rette størrelse til sengegavlen til lige præcis din eller dit barns seng. Når man snakker om det indretningsmæssige aspekt, vil der tilmed være god mulighed for at skabe en super sej indretning til børneværelset, hvis du er på jagt efter en sengegavl hertil.

Det er nemlig muligt at finde sengegavle med forskellige motiver eller i forskellige temaer, hvilket altså vil sige, at der er mulighed for at finde en sengegavl, som har et tema, hvilket vil gøre, at børneværelset bliver endnu sejere end, hvis der havde været monteret en “almindelig” sengegavl.

Til boxmadras

Der findes en helt masse forskellige typer af senge. Hovedsageligt deler man typisk sengene op i tre; Boxmadras, kontinentalseng og en elevationsseng. Der er ingen tvivl om, at boxmadrassen er den mest klassiske seng, og det er da også den mest solgte, hvilket ikke er uden grund.

Med en boxmadras kan du nemlig få en helt masse værdi for pengene. Har du lige købt en ny boxmadras, eller kunne du godt tænke dig af pifte din nuværende boxmadras en anelse op, kan det være, at du skal på udkig efter en sengegavl.

Det er allerede listet op, hvilken effekt en sengegavl i denne sammenhæng vil have. Og som det allerede står skrevet, så vil en sengegavl i sig selv have en enorm indretningsmæssig effekt, som er utrolig i forhold til, hvad en sengegavl sædvanligvis koster. En ting er, at en sengegavl har denne enorme effekt i sig selv. Mere imponerende er det dog, hvor stor en effekt en sengegavl kan have, hvis man forstår at kombinere det med andre elementer.

Overvej eksempelvis, hvilken effekt en sengegavl vil have, hvis du tilmed købte et par puder og et sengetæppe. Det kan eksempelvis være, at du skal til at indrette et ungdomsværelse. På de fleste børne- og ungdomsværelser, vil der ikke altid være plads til andre store møbler end en seng.

Hvis du da køber en sengegavl, nogle flotte puder samt et flot sengetæppe, vil du da have mulighed for at redde sengen således, at sengen nærmest tager form som en sofa, hvilket gør, at sengen nu bliver til meget mere end blot end seng.

Dette vil ikke blot være medvirkende til at sengen fremstår meget mere brugbar og værdifuld, det vil nemlig gøre, at hele værelset lige pludselig virker meget mere rummeligt, da der nu i realiteten både er en seng og en sofa på en og samme tid, hvilket er en drøm for de fleste teenagere. Og kigger man på det økonomiske aspekt af denne situation, vil en sengegavl, et par puder og et sengetæppe alt andet lige være væsentligt billigere end en sofa.

Sengegavl af træ

En meget populær form for sengegavl er en sengegavl, som er lavet af træ. Dette er da også ganske forståeligt, da en sengegavl af træ er en meget alsidig form for sengegavl, som passer ind i stort set de fleste hjem. Dog er en sengegavl af træ da også et utroligt vidt begreb, da en gavl i træ kan være hvad som helst.

Dette er da lige netop også en af de helt store fordele, som du uden tvivl vil opleve, hvis du ønsker en sengegavl, som er lavet i træ. Der findes nemlig som bekendt en helt masse træsorter, som kommer i mange forskellige farver og udtryk.

Derudover findes der en masse forskellige måder, hvorpå man kan behandle træ, hvilket ligeledes vil være i stand til at skabe forskellige udtryk. Der er altså med andre ord rig mulighed for, at du kan finde en sengegavl, som passer lige præcis til dit behov og dit rum.

Har du eksempelvis et meget lyst rum, kan det være, at du skal kigge efter en sengegavl, som er lavet i et lyst stykke træ, da dette formentligt vil give den største overensstemmelse mellem sengens design og resten af rummet. Et omvendt scenarie kan være, at du har et rum eller værelse, som bærer mere præg af mørke og ældre elementer, hvilket formentligt vil betyde, at en sengegavl i et mørkt stykke træ vil passe bedst muligt til resten af rummet.

Når nu det handler om sengegavle, som er lavet i træ, kan det da formentligt også give anledning til at overveje, om det mon er muligt at lave sin egen sengegavl i træ. Hertil er svaret, at det da bør være muligt. Så hvis du har lidt håndværksmæssig snilde, kan det da sagtens være, at du kan få lavet en sengegavl, som du vil blive utrolig glad for.

En ting er at en hjemmelavet sengegavl da nok skal skabe glæde, hvis den bliver flot. En anden ting er, at hjemmelavede ting ofte opnår en højere værdi, da man har det mere kært, fordi det netop er hjemmelavet.

Og mange andre materialer

Selvom det kan lade sig gøre, at du kan finde en sengegavl i træ, som vil matche de fleste behov, er dette langt fra ensbetydende med, at dette er den eneste mulige løsning, eller den bedste for den sags skyld. Selvom træ er et ganske populært materiale, når det handler om sengegavle, vil der nemlig være mulighed for at få fat i seng sengegavl, som er lavet i mange andre forskellige materialer. Dog er de fleste lavet af træ, men der findes altså en masse forskellige sengegavle, som er betrukket med en masse forskellige og lækre materialer.

Du kan blandt andet finde en sengegavl, som er betrukket med forskellige former for klassisk stof. Du kan eksempelvis få en sengegavl, som er betrukket med velour. Dette er ganske vist en stoftype, som skiller sig ud, og som har et ganske markant udseende. Men det er altså også en stoftype, som kan vise sig at passe perfekt ind på et værelse, som er klassisk indrettet med ældre møbler og lignende.

Udover at en velour-betrukket sengegavl i dette tilfælde vil passe perfekt ind i rummet, hvis man betragter det med indretningsbrillerne på, så er en velour altså også et utroligt blødt og behageligt stof.

Det kan også være, at du har en farve, som er et gennemgående tema på dit værelse. Er dette tilfælde, kan det være, at du skal på jagt efter en sengegavl, som er betrukket med et stykke stof af samme farve.

Vær opmærksom på selv de mindste detaljer

Når det handler om sengegavle, senge og indretning generelt, er det meget vigtigt, at du forholder dig kritisk overfor selv de mindste detaljer. Det kan måske virke en anelse overdrevet i første omgang, hvorfor du skal gå op i sådan nogle små ting, og om det da ikke kan være ligegyldigt. Hertil er svaret, at det forståeligt nok kan virke overdrevet, men at det altså kan vise sig at gøre en enorm forskel, hvis du ikke fra start er opmærksom på de små ting.

Hvis du køber en ny genstand til dit værelse, hvad end det så er, kan det sagtens være, at du ikke opdager disse små ting i begyndelsen. Dog vil du med allerhøjeste sandsynlighed efter nogle måneder begynde at opdage de små ting. Når først dette er sket, ser man typisk, at man ikke vil være i stand til at kunne fjerne blikket fra disse små ting, som irriterer en, hvilket blot vil føre til øget frustration.

Selvom du måske ikke af natur er den mest kritiske person eller den person, som går mest op i indretning, så lyder anbefalingen altså derfor på, at du forholder dig kritisk og forholdsvis kræsen, når det handler om indretning.

En sengegavl kan også være praktisk

Indtil nu har denne guide været med megen fokus på indretningen samt andre designmæssige aspekter. Men når man taler om sengegavle, skal man for i alt i verden ikke glemme, at en sengegavl også tilfører sengen en ny og praktisk dimension. Med en sengegavl, kan du nemlig sidde op og se fjernsyn, læse en bog eller lign.

Er du derfor på jagt efter en ny seng, og ved du på forhånd, at du er en person, som ynder at sidde op og se fjernsyn eller læse, så kan det i langt størstedelen af tilfældene være en super god idé, hvis du allerede fra start kigger efter en seng med tilhørende sengegavl. Hvis du eksempelvis ynder at sidde op ad sengen og læse en bog om aftenen kræver dette tilmed noget lys. Hvis du da køber en sengegavl, vil det også her være muligt at montere en sengelampe på gavlen, hvilket er endnu en praktisk fordel, ved at du køber en sengegavl.

Igen er dette altså et bevis på, hvordan noget så simpelt som en sengegavl kan påføre de resterende genstande i rummet meget mere værdi. Hvis du har en sengegavl på din seng, vil det blive meget mere komfortabelt, hvis du skal ligge og se fjernsyn.

Dette vil altså i sig selv være behageligt, men det vil altså også være stærkt medvirkende til, at fjernsynet nu kommer meget mere til sin ret. Rent faktisk er dette aspekt netop kernen af god indretning; At kombinere forskellige elementer, så man får det absolut maksimale ud af dem alle på samme tid.

Hvad kan du ellers gøre? Match din sengegavl med andre løsninger

Hvis du står og ønsker at give dit seng og dit værelse et frisk pust, kan det meget vel være, at du netop nu sidder og overvejer, om der mon er andet, som du kan gøre. Hertil er svaret et stort og rungende ja. Der er nemlig en masse forskellige ting, som du kan gøre for, at dit seng og resten af dit værelse får et helt nyt og frisk udtryk. Også her gælder det i høj grad om, at du har fokus på de små detaljer, da disse spiller en meget væsentlig rolle i denne proces.

Det er allerede blevet nævnt, at selv sengebenene kan spille en central rolle, når det handler om sengens udseende og værelsets indretning. Derfor bør du overveje, om det måske kan være en mulighed, hvis du skifter benene på din seng.

Det kan endda være, at du skal overveje, om du skal skifte benene ud samtidig med, at du køber en sengegavl. Skulle dette være tilfældet, vil der jo være masser af mulighed for, at du kan finde en gavl samt et par sengeben, som matcher hinanden, hvilket som bekendt vil skabe et meget mere harmonisk udtryk i rummet.

Omvendt kan det også være, at man kan finde på et par modspil mellem ben og gavl, som tilsammen skaber en interessant kombination. Hertil er det svært at komme med et konkret forslag, da det er noget som kræver lidt eksperimentering, og det er derudover vidt forskelligt fra person til person, hvad man finder pænt og knap så pænt.

En anden ting, som også allerede står nævnt i guiden er et sengetæppe. Dette er da også en fremragende måde, hvorpå du kan give din seng et mere moderne og frisk præg. Er du ikke til sengetæppet, fordi du synes der er for meget arbejde i det, eller af en anden årsag? Så kan det være, at du skal overveje, om du skal investere i et nye pude- og dynebetræk.

Det kan nemlig have en enorm stor indflydelse på sengens helhedsudtryk, hvilket betræk du vælger. Dette giver da også god mening rent intuitivt. Hvis man tænker over det, dækker dyne- og pudebetrækket nemlig hele overfladen af sengen, hvorfor det giver god mening, at det også har en stor påvirkning på, hvordan vi opfatter sengen som en helhed.

Netop pude- og dynebetræk kan også være en virkelig god løsning, hvis der skal indrettes på et børneværelse. Her er der nemlig mulighed for, at du kan finde et hav af forskellige betræk, som henvender sig til børn. Her vil nemlig være mulighed for at få alt fra prinsesse-betræk til superhelte-betræk eller betræk med motiver af diverse sportsgrene. Det vil med andre ord sige, at der her er noget at finde for enhver smag.

Har du overvejet et sengestel? Er nu i tvivl om, hvad et sengestel er, fordi du synes, det lyder en anelse indviklet? Bare rolig, det er slet ikke så avanceret. Et sengestel eller en sengeramme, som det også kaldes, er blot en ramme, hvori du kan placere din boksmadras. Som du nok kan fornemme, så er dette altså også en løsning, som i den grad er medvirkende til at skabe indretningsmæssige muligheder. Typisk er disse sengestel lavet i træ, men kan også fås i andre forskellige materialer. Der vil blandt andet være mulighed for at få en sengeramme, som er lavet af metal. Når man snakker om sengerammer, skal man også tale om det praktiske aspekt. Med et sengestel, kan man nemlig typisk finde en løsning, hvor der medfølger skuffer eller lignenden muligheder for opbevaring.

Dette vil derfor gøre, at en sengeramme, både har en praktisk og en designmæssig funktion, som gør, at det hele går op i en højere enhed. Igen vil du her have mulighed for at finde en tilhørende gavl til sengen, som matcher stellet.

Kort og godt; Værd at vide

Hvis du synes, at det virker en anelse uoverskueligt, alt det som står skrevet ovenfor, så kan du her få en opsummering over, hvad der særligt er værd at vide, når du skal på jagt efter en ny sengegavl.

Først og fremmest skal du være særligt opmærksom på det indretningsmæssige aspekt. Det er altså vigtigt, at du formår at finde en sengegavl, som passer perfekt ind på værelset, så der skabes harmoni og samspil møblerne imellem. Er dette ikke tilfældet, vil du få et uharmonisk værelse.

Dette kan lyde en smule vildt og opkørt, men formår du ikke at skabe det helt rette udtryk i rummet, kan du altså risikere, at du lynhurtigt kører træt i indretningen, hvilket bestemt ikke er at foretrække. En sådan situation vil nemlig med høj sandsynlighed føre til, at du hurtigst muligt ønsker at skifte gavlen ud med en anden, så du ender med at bruge endnu flere penge, end hvad der først var antaget.

Når du så skal på jagt efter den helt rigtige sengegavl, vil du opleve at mulighederne er tæt på uendelige. Der er nemlig mulighed for at finde en sengegavl i en masse forskellige materialer, former og farver. Blandt andet er en sengegavl af træ en ganske populær løsning.

Dette skyldes formentligt, at træ er et ganske alsidigt materiale, som kan benyttes i de fleste tilfælde, og som findes i en masse forskellige farver, hvorfor det kan passe ind i de fleste hjem. Træ er dog langt fra den eneste løsning. Der er nemlig mange muligheder for at finde en sengegavl i lige den type materiale, som passer til dig. I guiden er der nævnt et eksempel med en velour-betrukket sengegavl, som helt sikkert vil være utroligt flot.

Når snakken går på sengegavle og senge generelt, er det meget vigtigt, at du ikke glemmer, at der er tale om et praktisk møbel. En sengegavl gør bidrager dertil, da den kan vise sig at være stærkt medvirkende til, at din seng bliver endnu mere praktisk. Hvis du eksempelvis ønsker at sidde op og læse eller se fjernsyn, vil en sengegavl være en fantastisk løsning, og dit fjernsyn vil tilmed komme meget mere til sin ret. Netop derfor kan det også meget vel være en super god idé, hvis du forsøger at matche din nyerhvervede sengegavl med andre løsninger.

Hertil kan der blandt andet være tale om forskellige former for sengeben, sengelinned eller sengerammer, som i samspil med din gavl bør gøre, at helhedsindtrykket i sengen når et helt nyt og højere niveau.

Til sidst skal det nævnes, at du selvfølgelig ikke kan finde den helt perfekte sengegavl til dig, blot ved at følge en simpel guide som denne. Denne guide bør derfor blot anses som værende et par brugbare pejlemærker, som du kan have med i overvejelserne, når du skal på jagt efter en sengegavl. For at du kan finde den sengegavl, som passer bedst til dig, er det da vigtigt, at du følger din mavefornemmelse, da ingen andre kan fortælle, hvordan dine præferencer er, når det gælder seng og indretning i det hele taget.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.