Sengegavle i stof

Trenset sengegavl i stilfuldt design

Utrolig flot og lækker sengegavl, der er produceret i et blødt stof-materiale. Denne sengegavl er særdeles solid, da tykkelsen er væsentlig større end andre sengegavle. Den er desuden også bredere og mere massiv. Designet er meget eksklusivt og giver en imponerende atmosfære i soveværelset. Den kan mere eller mindre bruges til alle senge, da man blot monterer den på væggen separat fra sengen. Den rigtige størrelse seng skal selvfølgelig bare haves. 160 cm og 180 cm senge passer perfekt hertil.

Levering:
1-2 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Væghængt sengegavl 92 cm - 180

Særdeles flot og enkelt væghængt sengegavl i stof. Fås i 4 forskellige flotte farver. Passer til de fleste senge og giver et stilfuldt look i soveværelset.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Væghængt sengegavl 108 cm - 160

Sengegavlen her fås i flere forskellige farver og kan benyttes til næsten alle slags senge, da gavlen monteres direkte på væggen over sengen.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sengegavle i stof

Find sengegavle i stof fra de førende forhandlere på markedet her

Du har her på siden rig mulighed for at finde luksuriøse og flotte sengegavle i stof fra de mest populære mærker på markedet til en fordelagtig pris. Det er naturligvis muligt at finde senge – såsom elevationssenge og kontinentalsenge – som allerede har sengegavle monteret på, men såfremt du har en seng, der ikke har det, og som du har lyst til at pifte en smule op, er en sengegavl i stof en hurtig og nem måde at gøre det på. Med en sengegavl kan du nemlig hurtigt få tilføjet en masse komfort og støtte til din seng, og det er især den oplagte løsning for dig, der nyder at sidde og se fjernsyn eller læse en bog, inden du skal sove om aftenen. Se dig omkring her på siden og bliv inspireret af vores spændende og brede udvalg af flotte sengegavle i stof. Vi tilbyder gavle i mange forskellige modeller og farver, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat den type, som vil passe godt ind i dit soveværelse.

Sengegavle i stof til alle typer senge

Med en sengegavl i stof kan du hurtigt give dit soveværelse et mere eksklusivt og luksuriøst look, og såfremt du tilføjer nogle store, behagelige puder til din seng samt et pænt sengetæppe, har du pludselig en helt ny seng – og så til en rigtig god pris endda, da det er muligt at få fingrene i alt dette til en yderst god pris. Når du skal investere i en sengegavl, har du oftest to forskellige muligheder. Enten kan du vælge den model, der skal monteres direkte på sengerammen, eller også kan du blot vælge at montere den direkte på væggen. Du finder her på siden sengegavle i stof til alle typer senge, lige fra elevationssenge og boxmadrasser til kontinentalsenge. Det er desuden fuldstændig ligegyldigt, hvorvidt du har en trekvartseng, en enkeltmandsseng eller dobbeltseng, da vi tilbyder sengegavle i alle størrelser. Når du investerer i en sengegavl betrukket i stof, kan det hurtigt være med til at forny dit soveværelse. Se dig omkring her på siden, og find din nye sengegavl til en god pris.

Sæt dit personlige præg på dit soveværelse

Vi tilbyder her på siden sengegavle i stof i alverdens størrelser og til alle typer senge, så du har rig mulighed for at finde den helt rette for dig. En sengegavl er ganske enkelt uundværlig, og de er da også blevet utroligt populære i løbet af de seneste par år blandt danskere. Det er jo selvfølgelig langt mere behageligt at sidde lænet op ad en blød sengegavl, der er betrukket i stof, frem for en kold og hård væg, og det giver således din seng nogle helt nye egenskaber. Vælg lige akkurat den sengegavl, der passer bedst ind til din personlige stil i soveværelset. Har du brug for at pifte rummet ekstra op, kan du altid tilføje et par pæne pyntepuder og et flot sengetæppe, og pludselig har du et helt nyt soveværelse.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »