Sengegavle i træ

Nedenfor har vi samlet nogle flotte og populære sengegavle i træ. Læs også meget mere om sengegavle i træ længere nede.

Maly

Superflot væghængt sengegavl, som er lavet i olieret eg. Dette giver et rigtig flot look til dit soveværlese, og vil helt sikkert give værelset et løft.

✅ Levering
2-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Doppler

Doppler er en væghængt sengegavl i egefinér. Den er matlakeret med et look af tværgående smalle planker, så din seng vil se bredere ud.

✅ Levering
2-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

True

Her får du en flot væghængt sengegavl med et flot rustikt look. Den er lavet i hvidolieret eg, og har et råt udtryk som vil pynte i mange hjem.

✅ Levering
2-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Paris

Med den her sengegavl fra Paris-serien skaber en hyggelig atmosfære i soveværelset. Desuden er prisen lav og kvaliteten særdeles høj.

✅ Levering
4-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Naia

Denne sengegavl er lidt anderledes og giver mulighed for opbevaring. En smart løsning, som samtidig vil se godt ud i soveværelset.

✅ Levering
4-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Et stort og spændende udvalg af sengegavle i træ

Trænger din seng til at blive piftet lidt op, eller har du bare brug for at give den et andet udtryk, kan en sengegavl i træ være det oplagte valg for dig. Her kan du enten vælge en gavl, som du kan sætte mellem væggen og din seng, eller sengegavle der kan monteres direkte på rammen. Under alle omstændigheder vil du med en gavl til din seng få ekstra komfort samt støtte, og det er især en god idé, såfremt du godt kan lide at sidde længe oppe og slappe af med en god bog eller en iPad, inden du skal sove.

Her på siden finder du et bredt og spændende sortiment af sengegavle i træ til alle typer senge, hvad end du har en elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras derhjemme. Vi tilbyder desuden sengegavle i træ fra de mest populære og bedste mærker på markedet, hvorfor du altid er garanteret et holdbart produkt i godt håndværk, som vil kunne holde i mange år fremover. Er du i tvivl om, hvilken type sengegavl der passer bedst til din seng, kan du også her få professionel vejledning af nogle af vores kompetente medarbejdere, så du kan finde ud af netop dine muligheder.

Sæt et personligt særpræg på dit soveværelse med en eksklusiv sengegavl i træ

Med en eksklusiv og flot sengegavl kan du på en simpel og hurtig måde få sat prikken over i’et i dit soveværelse, da en sengegavl er med til at give sengen masser af udtryk. Du vil således med garanti føle, at du vågner op på et fint hotel hver eneste morgen – især hvis du tilføjer et sengetæppe og nogle store puder. Trænger dit soveværelse således til at blive piftet en smule op, bør du overveje en sengegavl, da det er den nemme løsning ift. at give et hvilket som helst rum et klassisk og stilfuldt look. Du har her på siden mulighed for at finde et stort udvalg af sengegavle i træ til en yderst fordelagtig pris. Tilføj hertil nogle store og bløde puder, så du kan få den rette støtte til din nakke og skuldre, når du sidder og læser en bog i sengen.

Det er de små detaljer, der gør forskellen

Det er utroligt vigtigt, at soveværelset er et rum, hvor man føler sig godt tilpas og har det rart, og det er ofte de helt små deltaljer, der er med til at gøre den store forskel. Med den helt rette sengegavl kan du hurtigt få skabt en hyggelig atmosfære samt give dig selv den optimale støtte og komfort.

Du har rig mulighed for at finde lige præcis den sengegavl i træ, som du leder efter, i og med at vores udvalg er så bredt, og herudover kan vi garantere, at samtlige af vores sengegavle er af yderst høj kvalitet, og at de derfor vil kunne holde i mange år fremover. Lad dig inspirere af vores udvalg her på siden og find lige akkurat den sengegavl, der vil kunne give dit soveværelse et helt nyt og eksklusivt udtryk.