Sengegavle i stof

Find en sangegavl i stof, der passer til dit soveværelse blandt nogle af de mest populære hos udvalgte og anerkendte online forhandlere.

Nocturne Gold Modi Sengegavl

En lækker og stilfuld sengegavl betrukket i mørkegråt stof. Den er nem at hænge op på væggen og giver rummet et stilfuldt look og en god finish. Den fås i forskellige farver, så du kan finde en til din seng.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter Gavl

Her får du en god og solid væghængt gavl i en flot neutral grå farve, som passer ind i de fleste hjem og soveværelser.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Småland Point

Småland Point er en billig sengegavl, hvor du nemt og hurtigt kan få en sengegavl til din seng. En god løsning til billige penge.

✅ Levering
3-9 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MB Gavl LUX Trapez

Denne smukke sengegavl er væghængt og kommer i en flot trapez form. De flote knapper skaber et luksuriøst look.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nocturne Simple/Unique

En yderst billig sengegavl, som samtidig er en flot løsning til dit soveværelse. Den står på gulvet så den er super nem at montere.

✅ Levering
8-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Living&more Medina

Denne sengegavl har fået rigtig gode anmeldelser, hvor den bl.a. roses for den yderst gode kvalitet. Kan både moteres påvæg eller stå på gulvet.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

XL Møbler Hovedgavl

Med denne sengagavl kan du give dit soveværelse et elegant look. Så kan du sikre ekstra komfort til ryg og nakke når du sidder op i sengen.

✅ Levering
3-5 uger

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Find sengegavle i stof fra de førende forhandlere på markedet her

Du har her på siden rig mulighed for at finde luksuriøse og flotte sengegavle i stof fra de mest populære mærker på markedet til en fordelagtig pris. Det er naturligvis muligt at finde senge – såsom elevationssenge og kontinentalsenge – som allerede har sengegavle monteret på, men såfremt du har en seng, der ikke har det, og som du har lyst til at pifte en smule op, er en sengegavl i stof en hurtig og nem måde at gøre det på.

Med en sengegavl kan du nemlig hurtigt få tilføjet en masse komfort og støtte til din seng, og det er især den oplagte løsning for dig, der nyder at sidde og se fjernsyn eller læse en bog, inden du skal sove om aftenen.

Se dig omkring her på siden og bliv inspireret af vores spændende og brede udvalg af flotte sengegavle i stof. Vi har fundet gavle i mange forskellige modeller og farver, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat den type, som vil passe godt ind i dit soveværelse.

Sengegavle i stof til alle typer senge

Med en sengegavl i stof kan du hurtigt give dit soveværelse et mere eksklusivt og luksuriøst look, og såfremt du tilføjer nogle store, behagelige puder til din seng samt et pænt sengetæppe, har du pludselig en helt ny seng – og så til en rigtig god pris endda, da det er muligt at få fingrene i alt dette til en yderst god pris. Når du skal investere i en sengegavl, har du oftest to forskellige muligheder.

Enten kan du vælge den model, der skal monteres direkte på sengerammen, eller også kan du blot vælge at montere den direkte på væggen. Du finder her på siden sengegavle i stof til alle typer senge, lige fra elevationssenge og boxmadrasser til kontinentalsenge. Det er desuden fuldstændig ligegyldigt, hvorvidt du har en trekvartseng, en enkeltmandsseng eller dobbeltseng, da vi tilbyder sengegavle i alle størrelser.

Når du investerer i en sengegavl betrukket i stof, kan det hurtigt være med til at forny dit soveværelse. Se dig omkring her på siden, og find din nye sengegavl til en god pris.

Sæt dit personlige præg på dit soveværelse

Vi har her på siden fundet sengegavle i stof i alverdens størrelser og til alle typer senge, så du har rig mulighed for at finde den helt rette for dig. En sengegavl er ganske enkelt uundværlig, og de er da også blevet utroligt populære i løbet af de seneste par år blandt danskere.

Det er jo selvfølgelig langt mere behageligt at sidde lænet op ad en blød sengegavl, der er betrukket i stof, frem for en kold og hård væg, og det giver således din seng nogle helt nye egenskaber. Vælg lige akkurat den sengegavl, der passer bedst ind til din personlige stil i soveværelset. Har du brug for at pifte rummet ekstra op, kan du altid tilføje et par pæne pyntepuder og et flot sengetæppe, og pludselig har du et helt nyt soveværelse.