Billige sengegavle

Billig væghængt sengegavl 92 cm - 160

Med denne flotte sengegavl får man en sengegavl i en særdeles høj kvalitet, men prisen er samtidig helt fornuftig. Sengegavlen her fås i flere forskellige lækre farver. Den monteres nemt og hurtigt over en hvilken som helst seng. Da den blot monteres direkte på væggen over sengen.

Levering:
2-5 dage

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Venus sengegavl 92 cm - 180

Enkel og elegant sengegavl til en super fin pris. Det gode ved denne sengegavl er at den kan monteres til mere eller mindre alle senge.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Venus no. 2 sengegavl 108 cm - 160

Billig sengegavl, der er produceret i et enkelt og stilfuldt design. Sengegavlen fås i flere forskellige flotte farver og er nem at montere.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Billige sengegavle

Find et stort udvalg af billige sengegavle her på siden

Der er ingen tvivl om, at soveværelset hører til blandt hjemmets allervigtigste rum, eftersom det er her man kan slappe af, være sig selv og lade op til ugens løb. Det er således også utrolig vigtigt, at soveværelset er et rum, hvor man har det godt, og hvor der er en afslappende og hyggelig atmosfære, og det er faktisk de helt små detaljer, der bidrager til denne stemning. Her på siden finder du et bredt udvalg af billige sengegavle i alverdens materialer, så hvad end du er på udkig efter en sengegavl i træ eller betrukket med stof, har vi uden tvivl lige netop det, du søger – og så til en rigtig god pris naturligvis.

Pift soveværelset op på en nem og hurtig måde

Med en billig sengegavl til sengen kan du hurtigt og nemt gøre dit soveværelset en smule mere luksuriøst, og du vil med garanti få følelsen af, at du vågner op på et fint hotel hver eneste morgen. Ønsker du desuden at gøre noget ekstra ud af rummet, kan du også vælge at tilføje et flot sengetæppe og nogle store pyntepuder, og pludselig har du en helt ny seng, uden at have brugt en hel formue på det. Du vil med garanti kunne finde lige akkurat den sengegavl, du er på udkig efter lige her på siden med vores brede sortiment, og så til en yderst fordelagtig pris endda. Du skal dog være opmærksom på, at samtlige af vores produkter naturligvis er fremstillet af de bedste materialer, og du er derfor altid sikker på at modtage et produkt i absolut særklasse, uanset hvilken gavl du vælger. Såfremt du skulle ligge inde med nogle spørgsmål, eller måske du bare behøver lidt professionel vejledning til at finde den helt rette sengegavl til din seng, kan du altid vælge at tage kontakt til os.

Sengegavle i høj kvalitet til en fordelagtig pris

Det smarte ved en sengegavl er, at den har rigtig mange egenskaber, eftersom den først og fremmest er med til at give soveværelset et helt andet udtryk, men herudover tilføjer den også ekstra komfort til sengen, og den er derfor ganske uundværlig for dig, der godt kan lide at sidde længe oppe om aftenen med en god bog eller med din iPad. Se dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores store og spændende sortiment af billige sengegavle i høj kvalitet. Vi tilbyder sengegavle fra alle de førende mærker på markedet, hvorfor du altid er garanteret et solidt og holdbart produkt, der vil kunne holde i mange år fremover. Du kan enten vælge at placere din nye sengegavl på væggen, så den sidder mellem væggen og din seng, eller også kan du vælge at montere den direkte på sengerammen – valget er fuldstændig op til dig. Ydermere tilbyder vi sengegavle til alle typer senge, og du vil derfor altid kunne finde lige akkurat det, du har brug for, hvad end du har en elevationsseng eller boxmadras derhjemme. Få ekstra komfort til din ryg, når du sidder op i din seng, med en billig, funktionel og blød sengegavl.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk