Billige sengegavle

Find flotte billige sengegavle.

Nocturne Simple/Unique

En flot og neutral sengegavl i en grå farve, som giver rummet et mere eksklusivt look. Din seng vil se mere "komplet" ud, og du vil derfor også få følelsen af en opgraderet seng.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Småland Malmø

En billig og god sengegavl, som kommer i et gråt betræk i stof. Dermed passer den til de fleste senge og hjem.

✅ Levering
2-7 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter Væghængt Gavl

Denne massive sengegavl i fyrretræ vejer hele 20 kg, og monteres på væggen. Derfor oplagt hvis din seng står op ad en væg.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nocturne Solid

En klassisk væghængt sengegavl som passer til at hænge over sengen. Den er betrukket i stof, og derfor rar at at ligge og hvile op ad.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Living&more - Medina

En lækker sengegavl i velour. Dette vil uden tvivl give dit soveværelse et pift, og giver et helt særligt look til soveværelset.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Find et stort udvalg af billige sengegavle her på siden

Der er ingen tvivl om, at soveværelset hører til blandt hjemmets allervigtigste rum, eftersom det er her man kan slappe af, være sig selv og lade op til ugens løb. Det er således også utrolig vigtigt, at soveværelset er et rum, hvor man har det godt, og hvor der er en afslappende og hyggelig atmosfære, og det er faktisk de helt små detaljer, der bidrager til denne stemning.

Her på siden finder du et bredt udvalg af billige sengegavle i alverdens materialer, så hvad end du er på udkig efter en sengegavl i træ eller betrukket med stof, kan du finde noget til lige netop det, du søger – og så til en rigtig god pris naturligvis.

Pift soveværelset op på en nem og hurtig måde

Med en billig sengegavl til sengen kan du hurtigt og nemt gøre dit soveværelset en smule mere luksuriøst, og du vil med garanti få følelsen af, at du vågner op på et fint hotel hver eneste morgen. Ønsker du desuden at gøre noget ekstra ud af rummet, kan du også vælge at tilføje et flot sengetæppe og nogle store pyntepuder, og pludselig har du en helt ny seng, uden at have brugt en hel formue på det.

Du vil med garanti kunne finde lige akkurat den sengegavl, du er på udkig efter lige her på siden med vores brede sortiment, og så til en yderst fordelagtig pris endda. Du skal dog være opmærksom på, at samtlige af vores produkter naturligvis er fremstillet af de bedste materialer, og du er derfor altid sikker på at modtage et produkt i absolut særklasse, uanset hvilken gavl du vælger.

Såfremt du skulle ligge inde med nogle spørgsmål, eller måske du bare behøver lidt professionel vejledning til at finde den helt rette sengegavl til din seng, kan du altid vælge at tage kontakt til os.

Sengegavle i høj kvalitet til billige priser

Det smarte ved en sengegavl er, at den har rigtig mange egenskaber, eftersom den først og fremmest er med til at give soveværelset et helt andet udtryk, men herudover tilføjer den også ekstra komfort til sengen, og den er derfor ganske uundværlig for dig, der godt kan lide at sidde længe oppe om aftenen med en god bog eller med din iPad.

Se dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores store og spændende sortiment af billige sengegavle i høj kvalitet. Vi tilbyder en oversigt over sengegavle fra førende forhandlere på markedet, hvorfor du altid er garanteret et solidt og holdbart produkt, der vil kunne holde i mange år fremover.

Du kan enten vælge at placere din nye sengegavl på væggen, så den sidder mellem væggen og din seng, eller også kan du vælge at montere den direkte på sengerammen – valget er fuldstændig op til dig. Ydermere tilbyder vi sengegavle til alle typer senge, og du vil derfor altid kunne finde lige akkurat det, du har brug for, hvad end du har en elevationsseng eller boxmadras derhjemme. Få ekstra komfort til din ryg, når du sidder op i din seng, med en billig, funktionel eller blød sengegavl.