Weekendseng

Babygear.dk

Babygear.dk har et stort udvalg af weekendsenge. Se mere på deres webshop.

Gucca.dk

Gucca.dk har et stort sortiment i deres webshop og her iblandt weekendsenge.

Babytorvet.dk

Find op til flere forskellige weekendsenge på Babytorvet.dks hjemmeside.

Børnibalance.dk

Find weekendsenge til alle aldre hos Børn i balance.

Weekendseng: Tryghed og sikkerhed for dit barn

Findes der noget bedre end at kunne lægge sig til rette i en god seng efter en hård dag? Nej vel? Sådan er det også for din baby – eller dit lidt større barn. Sengen er et sted, hvor barnet skal føle sig tryg, fordi det giver den bedste og dybeste søvn. Dog er det ikke altid muligt, at barnet kan sove i sin egen trygge og velkendte seng, hvorfor det er en rigtig god idé med en weekendseng. En weekendseng er ideel til dit barn, hvis I skal på weekendtur, ud at rejse, eller hvis I bare er inviteret til middag hos nogle gode venner.

Sov godt når du ikke er hjemme

Søvn er vigtigt – for voksne og børn. Når vi sover godt om natten, fungerer vi nemlig bedre om dagen. Søvn styrker immunforsvaret, styrker indlæringsevnen og hjælper hukommelsen på gled – derfor er søvn ekstra vigtigt for børn, for at de kan udvikle sig, som de skal. Børn skal helst sove godt hver nat, fordi de hele tiden er i fysisk og mental udvikling – især derfor kan en weekendseng være nødvendig.

En god seng er en af grundstenene for en god nattesøvn; vi kender det selv – vi sover meget bedre i en god seng. For børn er det dog ikke blot vigtigt, at sengen er god. Den skal også være tryg. Det er relativt nemt at imødekomme dette derhjemme, hvor barnet jo sover langt de fleste nætter. Men hvad så når I skal på weekendtur eller på ferie? En weekendseng er den perfekte rejsemakker! Den sikrer dit barn en mere tryg søvn, og den er nem at transportere. En weekendseng kan klappes sammen, hvorfor den ikke fylder meget. Den er derfor nem at have under armen, hvis I skal afsted – og ikke kommer hjem inden normal sengetid.

Weekendseng til babay

En rejseseng findes i flere varianter, men alle varianter har barnets sikkerhed og tryghed i højsædet. Siderne på sengen er skabt til nysgerrige børn, og de er derfor faste og sikre – sengen vælter altså ikke, selvom dit barn er et nysgerrigt et af slagsen. Siderne er ligeledes transparente, fordi det skaber tryghed for barnet, at det kan kigge ud, når det er i fremmede omgivelser. De transparente sider gør ligeledes weekendsengen ideel som kravlegård – dog skal du være opmærksom på, at det er vigtigt, du holder øje med dit barn, mens det er vågent, hvis det opholder sig i weekendsengen.

Billig weekendseng

I visse weekendsenge følger der en madras med – du kan dog vælge at tilkøbe en madras, der gør det mere behageligt for dit barn at ligge i sengen. En foldemadras er et godt bud på en sådan madras, fordi den er komfortabel at ligge på og nem at transportere rundt.

Weekendsengene er lavet i praktisk materiale, som er nemt at gøre rent, hvis der sker uheld i sengen. Hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, kan du købe et vådligger lagen. Med et vådligger lagen kan du hurtigt skifte lagenet, hvis der sker uheld, så dit barn trygt kan sove videre.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk