Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Eksklusivt design

Den nyeste trend inden for boligindretning er møbler i materialet velour. Hvis du derfor vil være ajourført indenfor boligtrends, er en seng betrukket af velour til dit soveværelse at foretrække.

Velour dominerer tidens trends og velour senge er blevet meget populære, hvilket man sagtens kan forstå. En seng som denne af velour, har et eksklusivt design og et meget elegant samt stilfuldt look. Materialet er blødt og behageligt og har en indbydende finish, der vil tilføre din indretning af soveværelset elegance og varme.

En seng af velour er også anderledes og speciel, så hvis du ønsker mere personlighed og stemning i dit hjem, bør du overveje at købe en velour seng. Tekstilets overflade giver farven ekstra dybde og et karakteristisk spil, som ikke findes på samme måde i andre materialer, hvilket gør den unik.

Det er samtidigt et materiale som giver et majestætisk look og det vil med garanti stå i god kontrast til resten af rummet. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du med sådan en seng kan indrette og præge dit hjem. Denne velour seng er dog mere end blot et stilfuldt design – komforten er også i højsædet.

Velour seng med sublim komfort

Udover det stilfulde design er denne kontinentalseng af velour produceret med øje for detaljen fra start til slut. Det betyder for dig, at du får en velour seng der har et gennemført elegant look, men samtidig giver dig den bedste komfort.

Denne seng har syv komfortzoner, der omfavner din krop og giver en alsidig støtte. Velour sengens springmadras er udstyret med en kerne af pocketfjedre med elastisk og holdbar hybridskum omkring sig. Det er netop denne skum, som sikrer dig en komfortabel liggeposition og temperatur.

Skummet tilpasser sig nemlig efter dine behov. Denne velour seng er lige noget for dig, hvis du søger en madras der udover et personligt og anderledes look også har en sublim komfort.

Venus Velour er, udover at den er betrukket med velour, anderledes fra andre almindelige kontinentalsenge på flere forskellige måder. Sengen har en opgraderet springmadras med hele syv komfortzoner i stedet for blot fem, som mange andre ordinære kontinentalsenge har.

Disse komfortzoner er inddelt i fjedre, som giver en støtte der er tilpasset dig og din krop. Rundt om fjerene er der et komfortlag af hybridskum, som tilfører madrassen en optimal åndbarhed, støtte og holdbarhed.

Sov bedre, lev bedre

Kernen til en god og sund nats søvn er placeret i det inderste af sengen. Derfor er denne seng af velour udstyret med komfortable pocketfjedre, der er omgivet af et komfortlag af hybridskum. Sengens komfortlag har en dobbelt funktion og både støtter samt ventilerer.

Hybridskummen giver et bedre og sundere søvnmiljø, fordi hybridskummen har en åben og åndbar struktur. Du vil opleve at du får en bedre og mere udhvilende nattesøvn bl.a. pga. komfortlaget i velour sengen, der afleder overskydende fugt og varme.

Denne kontinentalseng af velour har tre madraslag, som samarbejder om at give din krop den bedste støtte hele natten igennem. Du vil derfor mærke, at kombinationen af de tre madraslag medfører en forbedret nattesøvn. I det følgende afsnit vil vi forklare, hvordan denne velour seng med de tre madraslag i fællesskab forbedrer nattesøvn og liggeposition.

Boxmadrassen

Af de tre madraslag er boxmadrassen platformen for en kontinentalseng. Madrassen udgør grundlaget for denne sengs høje komfortniveau. For at forlænge sengens levetid og skabe en sund ramme om din nattesøvn flere år frem, er madrassen omgivet af en 14 centimeter robust træramme af massivt svensk fyrretræ.

Grundet boxmadrassens kerne af komfortskum, vil du opleve, at madrassen tilpasser sig din vægt og støtter dig, der hvor du har mest behov for det.

Springmadrassen

Det vigtigste lag i kontinentalsengen er springmadrassen. Det er den fordi, det er den madras, som har størst indflydelse på komforten i sengen. De tidligere omtalte pocketfjedre, som tilpasser sig kroppens bevægelser og konturer, finder du i denne madras.

Det er omkring madrassens fjedre den elastiske og åndbare hybridskum findes. Denne skum flytter overskydende fugt og varme væk fra madrassen. Først og fremmest bidrager dette til en bedre og uafbrudt nattesøvn, men det giver også en sundere og mere langtidsholdbar madras.

Denne springmadras består af to madraskerner, men de samles i et betræk. Det giver dig muligheden for at justere fastheden individuelt, hvis sengen skal bruges af to forskellige personer der ikke vejer det samme. Med springmadrassen i denne kontinentalseng vil du opleve at din krop modtager yderst behagelig støtte og aflastning hver eneste nat.

Topmadrassen

Kontinentalsengens øverste madraslag udgøres af topmadrassen. Det er den del af madrassen, du vil være i kontakt med hver gang du ligger dig i sengen, og i lige præcis derfor er det vigtigt at topmadrassen er tilpasset dine personlige behov.

Derfor er topmadrassen til denne kontinentalseng af velour også blevet opgraderet så kernen er seks centimeter fremfor de mere gængse fire centimeter. Denne topmadras vil give dig en oplevelse af at den tilpasser sig din liggeposition, krop samt temperatur. På den måde bidrager den til en forbedring af din nattesøvn.

Tre i én – Komfort, bedre søvn og elegant design

Denne kontinentalseng, beklædt med velour, har et stærkt og elegant design, der følger tidens trends indenfor boligindretning. Den giver dig muligheden for at sætte et særligt præg på et af de rum i dit hjem, hvor du bruger flest timer i løbet af en dag, ja i løbet af et helt liv.

Udover denne sengs topmoderne look får du en bedre nattesøvn, hvilket må siges at være yderst vigtigt fremfor alt. De 7 komfortzoner, hybridpolstring samt de tre madraslag i sengen giver dig en personlig komfort blandt andet via moderne pocketfjedre i springmadrassen.

Alt i alt får du ved køb af denne kontinentalseng et produkt, som er i topklasse både med hensyn til design og komfort. Det må derfor siges, at være det vi kalder en win-win situation.

Forfatter