sovesofa test

Sovesofa med opbevaring

Mest populære sovesofaer med opbevaring

Edvard sovesofa

Suverænt en af de mest lækre og stilfulde sovesofaer, som er på størrelse med en dobbeltseng.

✅ Levering
2-3 uger

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Idun

Super indbydende og elegant sovesofa med omhyggeligt øje for detaljerne. Imponerende komfort og samtidigt et eksklusivt design.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Volta

Smart og funktionel sovesofa med stort opbevaringsrum til diverse. Inkl. to sofapuder, som fuldender et flot look.

✅ Levering
3-9 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Osvald de luxe

Denne sovesofa rummer hele to sovepladser og kan foldes ud efter behov. Den måler hele 150x200 cm udslået, så der er fin plads.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Benjamin

Benjamin er en klassisk udseende sofa, som således giver dig mulighed for at have den stående overalt i hjemmet.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sovesofaer med opbevaring

En sovesofa er i sig selv meget funktionel, men nogle sovesofaer er faktisk ekstra funktionelle. Du kan nemlig også få sovesofaer med opbevaring, som gør det til en endnu bedre løsning. På denne måde kan du gemme tæpper, dyner, puder eller andre ting og dermed spare skabsplads.

For at give dig et overblik har vi i denne artikel samlet en række forskellige sovesofaer med opbevaring. Undervejs har vi også lavet en oversigt over forhandlere og priser ved de enkelte modeller, så du på denne måde kan finde den bedste pris på din nye sovesofa.

Cubed Plus sovesofa

Sovesofaer med opbevaringDenne model er af høj kvalitet og består af gode fjedre og et lækkert betræk. Disse fjedre er med til at sikre et højt niveau af komfort. Dette gælder både, når du sidder på den, men også når du ligger på den. En sovesofa er i sig selv med til at spare plads, men især denne model vil være god, hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed. Denne model er udviklet således, at den både er smart og kompakt med plads til opbevaring. Herudover kan modellen også fås i mange forskellige farver, så du kan finde den farve, du allerbedst kan lide.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 9.045,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Unoliving.com
• Pris: 9.045,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Idun sovesofa

Sovesofa i sortDenne sovesofa er meget enkel og stilfuld samtidig med, at den er meget funktionel. Modellen her gør det også muligt for dig eksempelvis at opbevare dit sengetøj i den. På grund af sovesofaens enkelthed passer den ind i de fleste rum, hvad enten den skal stå i stuen eller på et værelse. Madrassen består af pocketfjedre, og netop disse fjedre er med til at sikre et rigtig højt komfortniveau. Dette gælder både, når du bruger den som sofa, og når du bruger den som seng. Denne model er betrukket med et meget lækkert stof, der er med til at skabe en behagelig overflade. Det er altså både en meget stilfuld og komfortabel sovesofa, som du med garanti vil få meget glæde af.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 12.235,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Recast sovesofa

Recast sovesofaDenne model er meget moderne og stilren, og derfor er det en meget populær model. På grund af det stilfulde design og høje kvalitet kan du sagtens have denne sovesofa stående i stuen, som en del af den ørige indretning. Den passer naturligvis også ind i de fleste andre rum, hvor du måske ikke har så meget plads. Også ved denne sovesofa er der mulighed for opbevaring, hvilket gør den ekstra smart. Ud over alle ovenstående fordele så er denne model også en af de billigste modeller, hvis man sammenligner pris med kvalitet. Det vil sige, at du får rigtig meget for pengene, hvis du vælger denne Recast model.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 6.740,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Cubed 140 Deluxe sovesofa

Sovesofa i gråHer finder du en anden model, som også er meget prisvenlig. Den har et lækkert design samtidig med, at den er meget funktionel. Det er ikke en særlig stor sovesofa, og den passer derfor rigtig godt til et rum, hvor du ikke har særlig meget plads. Selv om prisen ikke er så høj, så er der på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten og komforten. Så hvis disse aspekter er noget, du vægter højt, så vil denne model være et rigtig godt valg.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 7.825,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Unoliving.com
• Pris: 7.825,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Trym sovesofa

SovesofaDenne sovesofa er meget enkelt og moderne i sit design. Her er du sikker på at få en sovesofa af høj kvalitet. Der er flere forskellige grunde til, at denne model er et godt valg. Først og fremmest så er den meget behagelig både at sidde på og ligge i, og herudover er der også opbevaringsplads under madrassen. Dette ser de fleste som en fordel, da man på denne måde kan spare skabsplads i for eksempel tøjskabet. Lige som mange andre sovesofaer består denne model også af pocketfjedre, som er med til at sikre rigtig god komfort. Sidst, men ikke mindst, så har du mulighed for at vælge specialstof, og på denne måde kan du tilpasse sovesofaen, så den passer perfekt til din stil.

Forhandlere:

Bedre Nætter
• Pris: 10.145,00 kr.
• Levering: 0,0 kr.
Køb den her

Unoliving.com
• Pris: 10.145,00 kr.
• Levering: 0,0 kr.
Køb den her

Wells sovesofa

Sort sovesofaHvis du mangler en sovesofa til gæsteværelset eller teenageværelset, så vil denne model være et oplagt valg. Modellen her er lavet med en chaiselong, og det er under denne chaiselong, at du får ekstra opbevaringsplads. Dette er en rigtig god og pladsbesparende funktion. Med denne sovesofa får du både rigtig gode sædepuder og rygpuder, som er med til at sikre et højt komfortniveau. En anden meget afgørende fordel ved denne model er prisen. Den er meget billig, og du vil få rigtig meget for prisen, hvis du vælger denne model.

Forhandlere:

Unoliving.com
• Pris: 4.699,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Eaton sovesofa

Sovesofa med chaiselongDette er en rigtig god sovesofa, som vil passe ind både i stuen, gæsteværelset og teenageværelset. Den har et lækkert design og høj kvalitet, hvilket gør den til et rigtig godt valg. Opbevaringsrummet ved denne model finder du under sædet, så det er nemt at tilgå. Sovesofaen er nem at lave om fra sofa til seng og omvendt, og på denne måde kan du hurtigt tilpasse den efter dit behov. Så hvis ovenstående aspekter er noget, der er vigtigt for dig, og du ellers kan lide designet, så vil denne model være et rigtig godt valg.

Forhandlere:

Unoliving.com
• Pris: 5.599,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Silas sovesofa

Stor sovesofaDen sidste sovesofa i denne artikel er en meget funktionel en af slagsen. Du vil få en solid sovesofa til en rigtig fornuftig pris. Denne model er kompakt og har derfor en god størrelse, som gør, at den passer perfekt i rum, hvor du har pladsmangel. Sovesofaen har også et højt komfortniveau, og derfor kan du være sikker på at sidde godt på den samt ligge godt i den. Som alle andre modeller i denne artikel har den model også et smart opbevaringsrum, som du kan få glæde af. Her kan du for eksempel have sengetøj eller andre ting liggende og på den måde spare plads.

Forhandlere:

Unoliving.com
• Pris: 4.199,00 kr.
• Levering: 0,00 kr.
Køb den her

Sovesofaer med opbevaringsmuligheder har mange fordele

Sovesofaer med mulighed for opbevaring bliver mere og mere populære, og det er der ikke noget at sige det. Det er nemlig en rigtig nyttig funktion, så du hurtigt kan gemme tæpper, lagener, dyner og puder af vejen og forvandle sovesofaen fra seng til sofa. Du behøver altså ikke at have alle disse ting liggende fremmende eller brug unødvendigt meget plads på at opbevare det i dit tøjskab.

En sovesofa er ofte en god løsning, når du bor i en lille lejlighed eller har mindre rum, der skal indrettes. Her handler det om at udnytte pladsen bedst muligt, og netop dette er muligt med en sovesofa, især når det drejer sig en sovesofa med et opbevaringsrum.

En sovesofa med opbevaringsrum er derfor noget nær den bedste løsning, når du ikke har så meget plads at gøre godt med. Det er for eksempel et oplagt valg for den studerende, der enten bor i en lille lejlighed eller kun har et værelse til rådighed. På denne måde kan man nemlig både have en seng og en sofa, og der er ofte ikke plads til begge dele på en gang.