Sovesofaer med chaiselong

Populære sovesofaer med chaiselong

Benjamin

Benjamin har udssendet af en ganske normal sofa, når den ikke er slået ud til at være en seng. Derfor er den utrolig stilfuld i et elegant og enkelt design, som vil passe ind i de fleste hjem. Den har chaiselong med opbevaring til fx sengetøj, dyner eller andet.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Savona

En antracitgrå stofsovesofa, som let kan omdannes til seng. Under chaiselongen er et rum til opbevaring, og kan vendes begge veje.

✅ Levering
5-14 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bragi

Her får du en særdeles flot sovesofa, hvor der er kælet for designet. Den er lavet med højt komfortniveau, så du både sidder og ligger godt.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Devon

Denne lækre sandfarvede sovesofa i stof kommer med en chaiselong, hvor der er lavet et rum med plads til opbevaring under chaiselongen.

✅ Levering
5-14 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Rimini

Rimini udfoldes i én enkelt bevægelse fra sofa til en seng i høj kvalitet med 14 cm. fjedermadras.

✅ Levering
6-8 uger

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Als

Designet i denne sovesofa bevirker, at den kan gøre sig gældende både som sofa og sovesofa. Kvaliteten gør at den er behagelig at sidde og ligge i.

✅ Levering
4-18 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Medusa

Stanford er en rummelig U-formet sovesofa. Den har god plads til mange personer, når det er sofa, og rigeligt med soveplads.

✅ Levering
7 uger

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sovesofaer med chaiselong

Sovesofaer med chaiselong er blevet mere og mere populære blandt dansker, og det er der flere forskellige grunde til. En sovesofa med chaiselong kan passe ind i flere forskellige rum, end en almindelig sovesofa kan. En sådan sovesofa passer nemlig også rigtig godt ind i stuen, hvilket er en meget stor fordel, hvis man for eksempel ikke har et gæsteværelse. En sovesofa med chaiselong er endvidere den sovesofatype, der både ligner og minder mest om en almindelig sovesofa. En sovesofa med chaiselong er ofte også mere komfortabel, og du vil som regel få ekstra plads til opbevaring under selve chaiselongen.

Som nævnt ovenfor vil komfortniveauet ofte være højere med en sovesofa med chaiselong. Dette er både i forhold til selve sofaen, men også det faktum, at du kan smide dine ben op på chaiselongen efter en lang dag og sidde og slappe af eller se fjernsyn med benene oppe. Når du har mulighed for ekstra opbevaring i chaiselongen, så har du mulighed for hurtigt at gemme lagner, puder, dyner og så videre væk, så du hurtigt kan omdanne den fra seng til sofa.

En helt universel fordel ved alle sovesofaer og derfor også ved denne type, er deres pladsbesparende funktion. Du kan få sovesofaer med chaiselong i flere forskellige størrelser, farver og designs, så det burde være muligt at finde en model, der passer helt perfekt til dine behov og dit hjem. En sovesofa med chaiselong er især dejlig at have, hvis man har en mindre stue og ikke noget gæsteværelse, eller hvis du er studerende og måske kun har et enkelt værelse til rådighed. På denne måde kan du både have en seng og en sofa. Hvis du allerede har en seng og ikke har brug for begge funktioner, så er det altid dejligt at kunne tilbyde overnattende gæster en ordentlig seng at sove i, og netop dette kan du med en sovesofa med chaiselong.

En sovesofa kan generelt holde i mange år, men hvis du gerne vil sikre dig, at din nye sovesofa med chaiselong skal holde i mange år, så er det altid en rigtig god idé at huske at lægge lagen på, når den skal bruges som seng. Dette gælder, hvad enten det er dig selv eller andre, der skal sove på den. Hvis du husker at lægge lagen på hver gang, så beskytter du sovesofaen. På denne måde vil den blive ved med at være pæn og holde i lang tid.

Der findes rigtig mange forskellige sovesofaer med chaiselong på markedet, og der er noget til enhver stil og i forskellige prisklasser.

I forhold til sovesofaer hænger pris og kvalitet som regel sammen, men du kan nogle gange være heldig at finde et godt tilbud hos forhandlerne. Er du i tvivl kan du også læse vores sovesofa test her.

Du kan se forskellige modeller af sovesofaer med chaiselong hos forskellige forhandlere.