Sovesofaer med chaiselong

Idun Lounger

Idun Lounger er en eksklusiv sovesofa fra danske Innovation Living. Madrassen består af pocketfjedre, der søger for en særdeles god komfort. Når den er slået ud er størrelsen som en normal dobbeltseng.

Levering:
2-3 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Infinity Antique Cognac

Afslappet og smart sovesofa med balancerede proportioner og omhyggelig udformet detaljer. Lækker skammel følger desuden med.

Levering: 2-4 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Silo LUX Sovesofa

Denne lækre sovesofa har en vendbar chaiselong. Har samme affjedring som en normal seng, der sikrer den optimale sovekomfort.

Levering: 2-4 dage

Returret: 14 dage

Fragt: 249 kr.

Finansiering Tilbydes ikke

Long Horn Sovesofa

Sovesofa med liggekomfort i særklasse. Excess Pocket Spring, som sikrer en ualmindelig god komfort, der minder om komforten i en seng.

Levering: 4-6 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Innovation Bragi Sovesofa

Lækker sovesofa fra danske Innovation Living. Designet af Emil Højfeldt og Per Weiss, med stor fokus på funktionaliteten.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Clubber Sovesofa

Imponerende flot og sofistikeret sovesofa fra Innovation Living. Plads til 2 personer og armlæn af valnød. Findes i flere farver.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Zelbio sovesofa med chaiselong

Særdeles lækker og moderne sovesofa produceret i antracit stof. Udstyret med ekstra høje ben, som giver et elegant udtryk.

Levering: 1-2 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Sovesofaer med chaiselong

Sovesofaer med chaiselong er blevet mere og mere populære blandt dansker, og det er der flere forskellige grunde til. En sovesofa med chaiselong kan passe ind i flere forskellige rum, end en almindelig sovesofa kan. En sådan sovesofa passer nemlig også rigtig godt ind i stuen, hvilket er en meget stor fordel, hvis man for eksempel ikke har et gæsteværelse. En sovesofa med chaiselong er endvidere den sovesofatype, der både ligner og minder mest om en almindelig sovesofa. En sovesofa med chaiselong er ofte også mere komfortabel, og du vil som regel få ekstra plads til opbevaring under selve chaiselongen.

Som nævnt ovenfor vil komfortniveauet ofte være højere med en sovesofa med chaiselong. Dette er både i forhold til selve sofaen, men også det faktum, at du kan smide dine ben op på chaiselongen efter en lang dag og sidde og slappe af eller se fjernsyn med benene oppe. Når du har mulighed for ekstra opbevaring i chaiselongen, så har du mulighed for hurtigt at gemme lagner, puder, dyner og så videre væk, så du hurtigt kan omdanne den fra seng til sofa.

En helt universel fordel ved alle sovesofaer og derfor også ved denne type, er deres pladsbesparende funktion. Du kan få sovesofaer med chaiselong i flere forskellige størrelser, farver og designs, så det burde være muligt at finde en model, der passer helt perfekt til dine behov og dit hjem. En sovesofa med chaiselong er især dejlig at have, hvis man har en mindre stue og ikke noget gæsteværelse, eller hvis du er studerende og måske kun har et enkelt værelse til rådighed. På denne måde kan du både have en seng og en sofa. Hvis du allerede har en seng og ikke har brug for begge funktioner, så er det altid dejligt at kunne tilbyde overnattende gæster en ordentlig seng at sove i, og netop dette kan du med en sovesofa med chaiselong.

En sovesofa kan generelt holde i mange år, men hvis du gerne vil sikre dig, at din nye sovesofa med chaiselong skal holde i mange år, så er det altid en rigtig god idé at huske at lægge lagen på, når den skal bruges som seng. Dette gælder, hvad enten det er dig selv eller andre, der skal sove på den. Hvis du husker at lægge lagen på hver gang, så beskytter du sovesofaen. På denne måde vil den blive ved med at være pæn og holde i lang tid.

Der findes rigtig mange forskellige sovesofaer med chaiselong på markedet, og der er noget til enhver stil og i forskellige prisklasser. Især modeller fra Innovation er meget populære blandt danskerne. Innovation er et dansk brand, der bliver forhandlet af flere forskellige online forhandleren. Du kan finde modeller fra dette mærke hos blandt andet Bedre Nætter, Unoliving og Bovento. Med en model fra Innovation kan du endvidere være sikker på at få en sovesofa af høj kvalitet. I forhold til sovesofaer hænger pris og kvalitet som regel sammen, men du kan nogle gange være heldig at finde et godt tilbud hos forhandlerne.

Du kan se forskellige modeller af sovesofaer med chaiselong fra Innovation og andre mærker hos nedenstående forhandlere.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk