Futon sovesofa

Fiftynine futon sovesofa

Her får du en aldeles elegant og lækker futon sovesofa, som er designet og udviklet af danske Innovation Living. Det skandinaviske design er slet ikke til at overse, og er helt forrygende at kigge på.

Levering:
2-3 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Karup Indie sovesofa

Denne lækre futon sovesofa er designet og produceret af danske Karup, som har eksisteret siden 1972 og sælger møbler til hele verden.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Recast

Recast er en dansk designet futon sovesofa. Det er nemlig Innovation Living, der står bag dette bragt eksemplar af en futon sovesofa.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

CHICO futon sovesofa

Enkel og praktisk sove, som nemt og hurtigt kan omdannes til en sovesofa. Designet af danske Karup og er inspireret af det asiatiske.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Poetry futon sovesofa

Denne futon sovesofa har et aldeles lækkert og retro design. Produceret i et robust stel af sort fyrretræ. Designet af Says Who.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Bifrost Lounger

Dette vidunder af en futon sovesofa er designet og produceret af danske Innovation Living. Denne futon sovesofa er en af de mere eksklusive modeller.

Levering: 4-6 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Karup Fresh Wenge

Enkel og stilren futon sovesofa med et robust stel af mærkebrunt fyrretræ, som giver et nordisk look. Nem og hurtig at ændre fra sofa til sovesofa.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Futon sovesofaer

Står du og skal købe en ny sovesofa, men ved ikke helt, hvilken slags det skal være, så kan det være en god idé at læse med her. Der findes nemlig mange forskellige modeller, mærker og forhandlere på markedet. En sovesofa har mange forskellige fordele, som gør det værd at investere i sådan en. De er oplagte at have stående i stuen, men også på gæsteværelset eller børneværelset. Sovesofaer til teenagere er også blevet mere og mere populære. Sovesofaer er især blevet populære på grund af deres pladsbesparende muligheder og deres mange ligheder med en almindelig sofa. Som navnet nok indikerer, har en sovesofa den smarte funktion, at den både kan fungere som en seng og som en sofa. Dette er yderst fordelagtigt, da du på denne måde kan spare en masse plads. Det er en stor fordel, hvis du eksempelvis bor i en lille lejlighed eller kun har et enkelt værelse til rådighed. En sovesofa er som sagt også rigtig god til gæsteværelset eller stuen, så du på denne måde kan tilbyde dine overnattende gæster en god seng at sove på.

Lækker type sovesofa
Der findes som før nævnt mange forskellige modeller og typer af sovesofaer blandt vores forhandlere, og en af disse typer er en futon sovesofa. Denne sovesofatype kan betegnes som en form for blanding af en daybed og en sovesofa. Den har en sovesofas smarte funktion med både at kunne anvendes som sovesofa og som seng, men den har samtidig ofte et design, der minder meget om daybeds. Denne kombination gør, at de fleste futon sovesofaer ofte har et lidt mere luksuriøst og lækkert look end eksempelvis sovesofaer med chaiselong. Mange har den opfattelse at en futon sovesofa har en meget hård madras. Dette er dog ikke altid tilfældet, og man kan i dag sagtens finde lækre modeller med gode madrasser, der både er behagelige at sidde på og ligge på, når den er slået ud. Vi har valgt at fremhæve ni lækre futon sovesofaer, som vi kan se, er de mest populære lige nu. Denne sovesofatype kan du ligesom med mange andre sovesofaer få i forskellige farver og designs, og det er derfor muligt at finde en, der kan passe helt perfekt ind i dit hjem. Hvis du har lyst til at læse mere om de forskellige modeller, kan du trykke på hver enkel af dem, men du kan også læse vores sovesofatest, hvor der også er nogle futon modeller iblandt. Du kan læse vores sovesofatest her.

Hvor kan du få den?
Futon sovesofaer kan ikke fås helt lige så mange steder som mange andre sovesofaer. Blandt vores forhandlere kan du få dem hos enten Bedre Nætter eller Unoliving. Hos Bedre Nætter forhandler de især modeller fra mærket Innovation Living, som er et anerkendt dansk brand, der er kendte for at skabe produkter af meget høj kvalitet. Hos Unoliving kan du også finde modeller fra Innovation Living, men de forhandler også flere modeller fra brandet Karup, der også er kendte for at lave futon sovesofaer af høj kvalitet. Hvis du ønsker at se nærmere på nogle af disse forhandleres sovesofaer, kan du besøge deres hjemmesider og se udvalget her:

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »