Futon sovesofa

Recast

Recast er en meget populær sovesofa, som har de elementer man skal bruge i en god sovesofa. Her får du design, funktionalitet og behagelig liggekomfort, til når sofaen skal bruges som seng.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Dublexo

Dublexo er en flot sovesofa med et specielt design. Den har et multifunktionelt og modulært design. Perfekt når pladsen er trang.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bifrost Lounger

Denne futon sovesofa er en af de mere eksklusive modeller. Her får du et flot design, som passer ind i de fleste hjem.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Edvard

Hvis du er på udkig efter god kvalitet og moderne design, er Edvard et godt bud. Den fås i flere farver, så den passer ind i de fleste hjem.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Unfurl

Unfurl er lavet i et minimalistisk stilrent design, som giver et klassisk look i rummet. Ryglænet kan indstilles i forskellige højder for ekstra komfort.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Futon sovesofaer

Står du og skal købe en ny sovesofa, men ved ikke helt, hvilken slags det skal være, så kan det være en god idé at læse med her. Der findes nemlig mange forskellige modeller, mærker og forhandlere på markedet.

En sovesofa har mange forskellige fordele, som gør det værd at investere i sådan en. De er oplagte at have stående i stuen, men også på gæsteværelset eller børneværelset. Sovesofaer til teenagere er også blevet mere og mere populære. Sovesofaer er især blevet populære på grund af deres pladsbesparende muligheder og deres mange ligheder med en almindelig sofa.

Som navnet nok indikerer, har en sovesofa den smarte funktion, at den både kan fungere som en seng og som en sofa. Dette er yderst fordelagtigt, da du på denne måde kan spare en masse plads.

Det er en stor fordel, hvis du eksempelvis bor i en lille lejlighed eller kun har et enkelt værelse til rådighed. En sovesofa er som sagt også rigtig god til gæsteværelset eller stuen, så du på denne måde kan tilbyde dine overnattende gæster en god seng at sove på.

Lækker type sovesofa

Der findes som før nævnt mange forskellige modeller og typer af sovesofaer blandt vores forhandlere, og en af disse typer er en futon sovesofa.

Denne sovesofatype kan betegnes som en form for blanding af en daybed og en sovesofa. Den har en sovesofas smarte funktion med både at kunne anvendes som sovesofa og som seng, men den har samtidig ofte et design, der minder meget om daybeds. Denne kombination gør, at de fleste futon sovesofaer ofte har et lidt mere luksuriøst og lækkert look end eksempelvis sovesofaer med chaiselong.

Mange har den opfattelse at en futon sovesofa har en meget hård madras. Dette er dog ikke altid tilfældet, og man kan i dag sagtens finde lækre modeller med gode madrasser, der både er behagelige at sidde på og ligge på, når den er slået ud.

Vi har valgt at fremhæve ni lækre futon sovesofaer, som vi kan se, er de mest populære lige nu. Denne sovesofatype kan du ligesom med mange andre sovesofaer få i forskellige farver og designs, og det er derfor muligt at finde en, der kan passe helt perfekt ind i dit hjem. Hvis du har lyst til at læse mere om de forskellige modeller, kan du trykke på hver enkel af dem, men du kan også læse vores sovesofatest, hvor der også er nogle futon modeller iblandt. Du kan læse vores sovesofatest her.