Billige sovesofaer

Reggae sovesofa

Forrygende lækker og billig sovesofa produceret i porter stof, samt et par flotte sider med sort læder. Benene er 19 cm høje og lavet i metalkrom. Nemt klik-system som gør det hurtigt at ændre fra sofa til sovesofa.

Levering:
1-2 uger

Returret:
365 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes ikke

Zeal sovesofa

Denne sovesofa er en lidt mindre model end hvad man ellers finder på markedet, og derfor er den også væsentlig billigere. Men stadig super lækker.

Levering: 4-6 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

BIB - Bed in a bag

Denne innovative madras er super praktisk og kan både bruges som sofa, men også som seng. Meget karakteristisk, men alligevel meget spændende.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Innovation Unfurl sovesofa

Denne sovesofa har et tidsløst og hamrende dragende design. Fungerer som den ideelle gæsteseng, med plads til 2 personer.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Hope Sovesofa

Imponerende flot og billig sovesofa i sort kunstlæder. produceret med et par flotte metal ben, som giver et rigtig flot look.

Levering: 1-2 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Zico divan med sovefunktion

Utrolig elegant og praktisk divan med sovefunktion. Ryglænet vippes blot ned og så har du en særdeles komfortabel soveplads.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Fluxe sovesofa

Dette er et særdeles anderledes møbel og et møbel der skiller sig ud fra mængden. Fungerer som lænestol og sovesofa i et og samme møbel.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Billig sovesofa

Sovesofaer er blevet mere og mere populære i de danske hjem, og det er der mange forskellige grunde til. En sovesofa er et meget populært møbel, fordi den er meget pladsbesparende og både kan fungere som seng og sofa. Det gør, at en sovesofa er ideel at have stående i gæsteværelset, på børneværelset eller på teenageværelset. Hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med i stuen, så kan man også sagtens have en sovesofa stående her.

Forskellige typer sovesofaer

Der er mange forskellige typer af sovesofaer, også billige sovesofaer, så det burde være muligt at finde en, der passer perfekt til dig og dit hjem. Man kan eksempelvis købe sovesofaer med chaiselong, som passer perfekt til stuen eller en 1-værelses lejlighed. Man kan også få sovesofaer uden chaiselong, og begge typer kan man blandt andet få med opbevaring, hvilket gør sovesofaen endnu mere pladsbesparende. Sovesofaer kan også fås i forskellige størrelser, stoftyper og farver samt i læder. Hos vores forhandlere er der rig mulighed for finde flotte og billige sovesofaer. Dog kan der findes sovesofaer i alle prisklasser hos vores forhandlere, hvis man hellere vil have en mere luksuriøs sovesofa fremfor en billigere sovesofa.

Selvom nogle af vores forhandlere har billige sovesofaer, så betyder det ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det er nemlig ikke altid tilfældet. Dog er det vigtigt at huske på, at med sovesofaer hænger pris og kvalitet ofte sammen, men man kan altså godt være heldig at finde en billig sovesofa af god kvalitet. Blandt andet har Coop nogle billige modeller, der også er af god kvalitet. Du kan se deres udvalg her.

Sovesofaer fra Bedre Nætter

Generelt har forhandleren Bedre Nætter også rigtig gode online priser på sovesofaer og de fleste andre af deres produkter. De har et stort udvalg af forskellige typer af sovesofaer i forskellige materialer, farver og størrelser. Dem kan du se her.

Når du skal købe en ny sovesofa, så er det vigtigt, at du ikke bare vælger den første og den bedste, da der kan være forskel på modellerne. Selve madrassen har en afgørende betydning for komforten, og komforten er afgørende for, om du vil komme til at sidde godt og ligge godt på sovesofaen. Hvis du hovedsageligt skal bruge sovesofaen som seng, så vil vi anbefale, at du investerer lidt flere penge i den, så du får en sovesofa af meget høj kvalitet. Hvis du hovedsageligt skal bruge den som sofa, så findes der rigtig mange gode modeller til en fornuftig pris.

Billige sovesofaer

Uanset om du køber en billig sovesofa eller en dyr sovesofa, så er det vigtigt, at du sørger for at passe godt på den, så den kan holde i så mange år som muligt. Derfor er det en god idé altid at lægge et lagen på, når den skal anvendes som seng. Dette er med til at beskytte sovesofaen og øge holdbarheden. Derfor er dette en god idé at gøre, uanset om det er dig selv eller andre, der skal sove på den. Også hos forhandleren Unoliving kan du være heldig at finde en billig sovesofa, der passer perfekt til dig. Du kan se deres udvalg her:

• Unoliving.com

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk