Billig skabsseng

Skabsseng

Nordic skabsseng, høj model 140 x 200

Med denne skabsseng fra Skabssengen.dk får du en komfortabel løsning, så du sover godt, samtidig med at din plads i hjemmet bliver udnyttet optimalt. Sengen er udstyret med gasfjedre, så sammenklapningen foregår så gnidningsløst som muligt.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Nordic skabsseng, lav model 140x200

Denne skabsseng i en flot antracit farve, foldes op på langs, og derfor sparer du plads på væggen når sengen er foldet sammen.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Retur 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Nordic skabsseng, høj model 90x200

En flot hvid vægseng, som passer ind i de fleste hjem. Størrelsen gør at den passer til en person, og giver god plads i dagligdagen.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Retur 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Nordic skabsseng, lav model 90x200

Her får du en klassisk skabsseng, som folder op på langs. Dvs. du sparer plads på væggen, så der er plads til andre dekorative ting.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Retur 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Nordic skabsseng, høj model 120x200

En skabsseng i størrelsen 120 cm i bredden giver enten mere plads som en enkeltseng, eller hvis pladsen er trang kan den bruges til to.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Retur 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Flotte, pladsbesparende skabssenge

På denne side har vi samlet skabssenge til forskellige behov. Der bruges forskellige begreber til at omtale en skabsseng f.eks. vægseng, fold-ud seng, murphy-seng mm. Fælles for dem alle er dog at du med en skabsseng eller et sengeskab har du mulighed for at frigøre plads i dit værelse om dagen til eksempelvis gæster eller studier, mens du om natten kan slå den ned til en komfortabel seng, der giver dig den rette støtte.

Der er tale om et yderst funktionelt møbel, og så er der endda rig mulighed for at finde en billig skabsseng. Er du på udkig efter en skabsseng til enten din lejlighed eller dit værelse, kan du her få masser af information om, hvad man bør være særligt opmærksom, når det gælder skabssenge, og hvorfor en skabsseng er en praktisk og rigtig god investering.

Billig skabsseng

Som allerede nævnt er en skabsseng særligt relevant for dig, der bor i en lejlighed uden megen plads, hvorfor du vil få behov for at have både kontor og soveværelse i ét og samme rum.

Af denne årsag er en skabsseng også oplagt for dig, der bor på et mindre værelse, ligesom at det er en god investering til børneværelset, da man således kan få skabt mere plads til leg og hygge. Der er altså mange, der vil kunne bruge en skabsseng, og det er i dag muligt at finde et bredt og spændende udvalg af skabssenge i forskellige størrelser, modeller og prisklasser.

På den måde vil du med garanti kunne finde lige netop den seng, du er på udkig efter, og som passer til dine individuelle præferencer. Du vil også nemt kunne finde en billig skabsseng, hvilket bare er endnu en årsag til, hvorfor den særligt er relevant for studerende, der bor i en 1-værelses lejlighed eller på et mindre værelse. Du vil derfor nemt kunne finde et fordelagtigt tilbud på skabsseng, der lever op til dine ønsker og behov.

Sengeskab

Det er ganske normalt, at man bor på lidt plads, og det gælder især for studerende, men der er da også mange voksne, der bor i en 1-værelses lejlighed.

Det betyder, at det ikke er nemt at få plads til alle ens ejendele, i og med at pladsen er så trang, og herudover er der ikke megen plads til at få besøg af gæster. Der er mange, der vælger at løse dette problem ved at investere i en sovesofa. Denne fylder dog stadig en hel del, hvorfor det i stedet kan anbefales at købe et sengeskab.

Ved køb af denne frigiver du nemlig en helt masse plads, og den giver således en masse nye muligheder for dig, der bor i en mindre lejlighed eller på et lille værelse. Du vil blandt andet kunne få plads til et kontor, et par stole, et skrivebord eller noget helt fjerde.

Valget er fuldstændig op til dig, og det skal nævnes, at der endda findes nogle sengeskabe, som er en kombineret sofa og seng. Her vil sengen have en indbygget sofa i bunden, og endelig er det muligt at finde et sengeskab med indbygget spisebord.

Skabsseng tilbud  

Med en smart vægseng eller skabsseng, kan du nemt og hurtigt pakke din seng væk, når du står op om morgenen, for herefter at skabe masser af ekstra plads i rummet. Der findes som sagt en lang række modeller, der differentierer sig, hvad angår både størrelse og design.

Af denne årsag bør du altid overveje nøje forinden, hvilke behov du har alt efter, hvilken skabsseng du bør gå ud at købe. Uanset hvad vil du altid kunne finde et godt tilbud på en skabsseng, og det er derfor ikke en seng, du er nødsaget til at bruge en mindre formue på, hvilket godt kan være tilfældet med en almindelig seng.

Prisen på en skabsseng varierer naturligvis en hel del, eftersom løsningerne er vidt forskellige. Der er for eksempel visse modeller, der blot omfatter en simpel seng, der er indbygget i skabet, hvorefter du selv skal ud at købe en madras.

Denne udgave er naturligvis billigere sammenlignet med andre modeller, men det kræver til gengæld, at du selv skal købe ekstra udstyr til den. Hvis du falder over et fordelagtigt tilbud på en skabsseng, er det således vigtigt, at du nøje sørger for at læse igennem, hvad tilbuddet egentlig indebærer.

Skabsseng der rejses i højden

Der er naturligvis forskellige faktorer, du bør overveje, inden du går ud og køber en skabsseng. Først og fremmest bør du tænke over, hvorvidt sengen skal kunne rejses i bredden eller i længden. Dette afhænger af, hvor i rummet du forestiller dig, at sengen skal stå.

Det kan være, at det er mest fordelagtigt, at den rejses i bredden, da du på den måde også vil kunne benytte skabssengen som sofa. Du får derved et møbel med mange forskellige funktioner, som du kan anvende på flere måder alt efter, hvad du har behov for. Du skal blot fjerne dit sengetøj, når du slår sengen ud, og det kan du med fordel anvende som ryglæn.

På den måde vil du lynhurtigt have en komfortabel og blød sofa, en form for sovesofa, til dig og dine gæsters rådighed. Der er ingen tvivl om, at der her er tale om den optimale udnyttelse af den ellers trange plads.

Skabsseng der rejses i længden

Der er tilmed mange, der vælger at købe en skabsseng, der rejses i længden. Fordelen ved at vælge denne model er uden tvivl, at du på den måde får skabt masser af ekstra plads rundt om din seng. Det er særligt oplagt, såfremt der er tale om en skabsseng, der skal kunne passe til et par. På den måde kan man nemlig langt nemmere komme ind og ud af sengen for begge parter, og man slipper således for at skulle kravle henover hinanden, når man vågner om morgenen.

Det kan ofte skabe stor frustration, hvis man ikke har samme døgnrytme og står op på forskellige tidspunkter. Men med en skabsseng, der rejses i længden, slipper man altså for at skulle tage hensyn til hinanden.

Det skal dog nævnes, at selvom man får skabt ekstra plads rundt om sengen, vil en skabsseng, der rejses i bredden, have flere funktioner og være mere anvendelig. Dette aspekt er således værd at overveje, inden du køber din nye skabsseng.

Hvilken madras passer til en skabsseng?

Ligesom det gør sig gældende med alle andre typer af senge, er det vigtigt, at du får købt den rette madras til din skabsseng. Men hvad er vigtigt at være opmærksom på, når man skal købe en ny madras?

Hvilken hårdhed og blødhed, du bør vælge, afhænger først og fremmest af din kropsvægt. Det gør sig nemlig gældende, at der er en bestemt fasthed, der passer bedst til en bestemt kropsvægt, og her kan du eventuelt rådføre dig hos en ekspert. Dog gør det sig generelt gældende, at jo større kropsvægt du har, jo hårdere skal madrassen være. Se oversigt over forskellige madrasser her:

Herudover bør du være særligt opmærksom på, såfremt du allerede har en god madras, at det ikke er sikkert, at du vil kunne genanvende denne til din nye skabsseng.

De har nemlig ofte deres helt egne krav til, hvilken madras du bør anvende. Dog gør det sig i de fleste tilfælde gældende, at du godt vil kunne anvende en ganske normal madras. Skal du ud at investere i en ny madras til din skabsseng, bør du være opmærksom på, at størstedelen af disse er vendbare og af høj kvalitet.

Fordele ved en skabsseng

Der er mange grunde til, hvorfor skabssengen er så populær blandt danskerne netop nu. Som allerede nævnt er det utroligt smart med en skabsseng, såfremt du netop er flyttet i en mindre lejlighed, og du har mange ejendele, som du skal have gjort plads til. Der er ingen tvivl om, at en seng fylder utroligt meget i et rum, hvorfor det er praktisk med en skabsseng.

En anden fordel ved skabssengen er, at den har en lang levetid, i hvert fald hvis du sørger for at købe en robust og solid model. Det er derfor en god investering på længere sigt, og det er især af denne årsag, at det er en særlig fordelagtig løsning for studerende, der lever af deres SU.

Med en skabsseng kan du desuden få plads til at indrette et kombineret hjemme- og kontormiljø i din lejlighed. Det er således en god løsning, såfremt du ønsker at have sovested og hjemmekontor i samme rum på en stilfuld og hyggelig måde.

Få plads til en komfortabel seng

Hovedårsagen til, hvorfor så mange danskere vælger at investere i en skabsseng, er altså, at du på den måde nemt og hurtigt vil kunne få en komfortabel seng til at passe ind i din lejlighed eller på et værelse med få kvadratmeter.

Der er tilmed mange, der vælger at investere i en skabsseng af den simple årsag, at de foretrækker møbler, der ikke fylder meget i et rum. Kan du også godt lide den minimalistiske eller moderne stil, når det gælder boligindretning, er der ingen tvivl om, at skabssengen er en oplagt løsning.

I dag findes der et stort sortiment af skabssenge i høj kvalitet, hvorfor du med garanti vil kunne finde den model, der passer til din stil. Udover at den er oplagt til den mindre lejlighed, passer skabssengen desuden perfekt til indretningen af et sommerhus. Det er de færreste sommerhuse, der er kæmpestore, og det handler derfor om at udnytte pladsen bedst muligt. Det kan du gøre ved at købe en skabsseng, som kan slås ud til en komfortabel seng om aftenen, og som diskret kan slås op ad væggen om dagen for optimal udnyttelse af rummet.

Skabssenge med mange funktioner

En skabsseng fungerer på flere måder. Den kan eksempelvis laves om til en reol, eller det kan være, at der er tale om en seng, som du slår op i et skab efter, at du er færdig med at anvende den.

Uanset hvad er der tale om et yderst funktionelt og alsidigt møbel, som endda fås til en billig pris. Sengen er altså den perfekte løsning for dig, der ønsker flere muligheder i din boligindretning. Af denne årsag er den oplagt i sommerhuset eller den mindre lejlighed, men du kan samtidig bruge den på kontoret, så det hurtigt kan laves til et hyggeligt gæsteværelse til overnattende gæster.

Med en skabsseng får rummet altså en række nye muligheder, når det kommer til indretningen, som du ikke ville kunne få, såfremt du havde købt en helt almindelig seng. Noget andet ganske særligt ved skabssengen er, at den ikke tager nogen som helst gulvplads, hvilket en sovesofa bestemt må siges at gøre. På den måde kan du udnytte gulvpladsen langt bedre, når du ikke anvender sengen.

Praktisk løsning i den lille lejlighed

Er du således på udkig efter en pladsbesparende seng, er der ingen tvivl om, at en skabsseng er den oplagte løsning for dig. Her kan du nemlig nemt slå sengen op eller ud, alt efter hvad du har behov for.

En skabsseng kan bruges på flere forskellige måder, og den har derfor mange funktioner, og du kan for eksempel bruge den som reol eller sofa, udover at det naturligvis er en komfortabel seng, der giver dig den rette støtte på kroppens mest udsatte steder. Du er derfor garanteret at vågne frisk og veludhvilet op hver morgen, når du køber en skabsseng.

Herudover er det en praktisk løsning, såfremt du bor på et værelse eller i en lejlighed med lidt plads, da du blot kan slå den op, når den ikke er i brug længere.

Vil du gerne benytte pladsen i rummet bedre og mere hensigtsmæssigt, er en skabsseng derfor oplagt, hvad end du bor i lejlighed, på studieværelse, på kollegie eller i et sommerhus. Du har nu læst om forskellige faktorer, der kan være gode at overveje, inden du går ud og køber din nye skabsseng, hvorfor du forhåbentligt er klædt bedre på til nu at finde den helt rette model for dig.

Vægseng

En skabsseng refereres også i mange tilfælge som en vægseng. Hvis du skal have en ny seng, og skal spare så meget plads som muligt, så er en vægseng det helt rigtige valg for dig. Her får du den komplette guide til en ny vægseng, så du kan købe rigtig første gang.

Der er nemlig mange forskellige muligheder, når det gælder vægsenge, og du skal beslutte, hvad der passer bedst til dine behov. Vil du træffe det bedste valg første gang, så skal du læse med her.

I de senere år er pladsoptimering i vores hjem blevet en stor prioritet hos mange. Denne pladsoptimering er blevet en ting i de danske hjem af flere grunde, men især de høje huspriser presser familier på budget og kvadratmeter. For med højere huspriser følger også en mindre bolig, og derfor vælger mange at blive boende i lejligheder, hvor de i stedet for må sørge for at få mest muligt ud af deres plads i boligen.

Nogle vælger sågar også bare at blive inde i byerne, fordi de skal forlade for eksempel København, hvis de skal have noget større at bo i, som ikke sprænger deres budget.

Samtidig er en vægseng det oplagte valg, hvis du gerne vil følge i trendens fodspor. Det er nemlig også blevet mere og mere moderne at bo så praktisk som muligt og samtidig få mest muligt ud af pladsen i hjemmet. Der er et utal af nye muligheder for at få plads i hjemmet, og her er vægsengen blevet et fast inventar hos mange på eksempelvis gæsteværelset eller i stuen, hvis der mangler en soveplads til de voksne.

Når du skal erhverve dig en vægseng, så er der som nævnt en række overvejelser, der er værd at gøre sig, inden du kaster dig over et køb. Der er både noget med muligheder, kvalitet og budget, som skal gå op i en højere enhed, hvis du vil lave det rigtige køb fra start.

Seng på væg

Når vi taler om en vægseng, så er det dybest set en seng, der er monteret på væggen, og disse kommer i forskellige afskygninger. De kan både variere i mål, pris og måde at betjenes på. Først og fremmest er der den type vægseng, som er monteret på væggen. Du har måske set dem på forskellige hoteller rundt omkring i verden, og de er også enormt smarte.

Den vægseng, der er monteret på væggen vil hænge ud i rummet, og derved frigive en masse gulvplads. Dette vil give sengen et langt mere let udtryk, og så kan du bedre gøre brug af pladsen under sengen.

En vægseng af denne type egner sig særligt godt til et børneværelse, hvor der skal spares på pladsen, samtidig med at det skal kunne rumme flere børn på samme tid. Her kan to vægsenge placeres over hinanden, og samtidig kan pladsen under den nederste seng anvendes som opbevaring eller hule for børnene. På den måde får du mest muligt ud af rummet på en elegant måde.

Klap op-seng

Den mest populære vægseng i dag er klap op-sengen, som faktisk slet ikke ligner en seng, når den er klappet sammen. Denne vægseng består af et skelet, hvori sengen er. Stellet monteres direkte på væggen, og når sengen skal bruges, så klapper man sengestellet ud.

Dette fungerer på samme måde som et puslebord eller et klapbord, der er monteret på væggen, for når du er færdig, så skubber du sengen op på væggen igen. På den måde sparer du en masse gulvplads, og så ligner den sammenklappede seng bare et stort og enkelt skab.

En vægseng af denne type fylder kun i højden, da bredden kun svarer til lidt over madrassens tykkelse, når den er klappet sammen. Derfor er denne vægseng et genialt valg til eksempelvis stuen, hvis du skal pladsoptimere og spare et soveværelse væk. Du kan nemt slå den op og ned, og så behøver du sjældent at fjerne dyner og puder hver gang.

I stedet for slipper du for at finde på nogle midlertidige løsninger eller have en seng som sofa i jeres stue. Du skal ikke gå på kompromis med indretning og stil, men i stedet blot nyde godt af, at du ikke behøver at have travlt med at finde noget andet at bo i.

Mål på vægseng

Når du køber en vægseng, så er der også forskellige mål, som du kan få den i. Den mest almindelige størrelse er 140×200, som passer til to personer, men uden du har for meget plads at brede dig ud på.

Dog er der også mange, der gør brug af en 120×200, der også passer til to personer, men hvor der ikke er for meget plads. Dette giver mere luft om vægsengen, og du kan derfor få endnu mere ud af dit rum. Disse to størrelser vil også oftest blive klappet sammen på den lange led, så de bliver høje, når de er klappet sammen.

Men du kan også få en 90×200, som klappes sammen på en lidt anden måde for det meste. Her bliver den klappet sammen på langs, og derved bliver vægsengen kun 90 centimeter høj, hvilket kan være en stor fordel på børneværelset, eller hvis du vil udnytte pladsen ovenpå vægsengen.

Du kan nemlig nemt anvende rammen på din vægseng, da denne vil blive siddende på væggen, selvom du slår sengen ud. Disse fås nogle steder også i de andre mål, men typisk vil du se dem beregnet til enkeltmandssenge.

Valg af madras til din vægseng

Når du skal vælge, hvilken madras du skal have i din vægseng, så skal du også her gøre dig nogle overvejelser. Du kan ofte selv bestemme, hvilken madras du ønsker i din vægseng, og her får du selv lov til at have indflydelse på komfort og kvalitet. For selvom du gerne vil pladsoptimere og gøre det praktisk, så betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med madrassens kvalitet.

Der findes mange forskellige madrastyper, og alt afhængigt af dine krav, dit budget og din fysik, kan du vælge imellem en række forskellige slags. Når du har en vægseng, så anbefales det, at du enten køber dig en skummadras eller en springmadras med tilhørende topmadras. En skummadras kan være et billigt valg, men det vil også gå udover din komfort. Og det er værd at huske på, at vi bruger mere end 1/3 af vores liv i vores seng.

Når det gælder topmadrassen, så vil du primært skulle være imellem to forskellige typer af topmadrasser, nemlig en topmadras med latex og en topmadras med memoryskum. Disse topmadrasser kommer også i et hav af forskellige modeller, forskellige tykkelser og i forskellige prisniveauer, og her er det helt op til dig, hvad du ønsker.

En topmadras med latex giver dig maksimal komfort, og den vil føles en smule mere fast end den anden. Latex er et åndbart naturmateriale, der også er særdeles elastisk, og derved vil det tilpasse sig efter din krop, når du sover. Latex har en naturlig cellestruktur, der giver dig en fornemmelse af modstand fra din topmadras, i stedet for følelsen af at den giver efter.

Derfor er latex et mere fast materiale, og denne type topmadras kan føles en smule mere hård end en lavet af memoryskum. Latexmadrassen er særdeles god til dig, der ønsker maksimal komfort uden at sove for blødt. Latex er svedtransporterende, og derfor vil du langt nemmere kunne slippe af med nattesveden.

Derimod er en topmadras af memoryskum af et blødere materiale, som giver efter i stedet for at skubbe igen. Denne type topmadras er klart den mest populære grundet sin gode kvalitet, komfort og evne til at forme sig efter kroppen på. En topmadras med memoryskum bliver nemlig opvarmet via din kropsvarme, og efterfølgende vil den forme sig efter din krop. Skummet har en trykaflastende funktion, der sørger for en god og behagelig komfort hele natten. Derved får du en mere blød topmadras, der til gengæld lader dig synke godt ned i madrassen og sove særdeles blødt hele natten.

Når du vælger en topmadras med memoryskum, så er det, fordi du ønsker en blød topmadras med maksimal komfort. Denne madras holder på varmen, og derved er den god for dig, der elsker at sove lunt hele natten. Samtidig giver den en mærkbar støtte, som skåner kroppen på den bedst mulige måde. Er du forholdsvis let, så er denne topmadras klart det bedste valg for dig. Læs også vores guides til valg af forskellige madrasser her:

Billig vægseng

Du har helt sikkert et budget for din kommende vægseng, og alt afhængigt af ønsker og præferencer kan du bruge dine penge på forskellige måder. Vil du gerne have mest muligt for dine penge uden at betale alt for meget, så er det en god idé at betale lidt mindre for din vægseng og investere i en god madras.

Her kan du tilmed sørge for, at din springmadras ikke er en af de dyre modeller, mens du i stedet for bruger nogle flere penge på topmadrassen. Det er nemlig denne del af sengen, der ofte vil gøre en stor forskel for dig.

Du kan spare nogle penge på at købe dig en vægseng, der ikke kan andet end at blive klappet sammen. Der er mange forskellige funktioner i mange vægsenge, såsom indbyggede boghylder og meget andet. Dette kan du vælge at undlade, og derved få et sengestel, der er lidt billigere end dem, der kan flere forskellige ting. Dertil skal du overveje, hvor stor en størrelse din seng skal være.

Kan du nøjes med en 120×200 i stedet for 140×200, så kan det gøre en væsentlig forskel i forhold til prisen på din seng. Vil du gerne have en så god komfort som muligt, så kan det være en mulighed at vælge en 120×200 og i stedet for smide flere penge i selve madrassen.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber en ny vægseng

Når du skal have dig en vægseng, så er der en række overvejelser, du bør gøre dig, inden du slår til. Der er også nogle ting, som er værd at være opmærksom på, hvis du vil sikre dig de bedste forudsætninger for at kunne få den bedste pris og returnere din vare, hvis ikke den lever op til dine forventninger.

Først og fremmest, så er det vigtigt, at du kender til dine ønsker og dit budget. Skal sengen være pæn, have flere funktioner, eller skal komforten være helt i top? Dernæst skal du have målt nøje af i hjemmet, så du præcis ved, hvordan og hvor den skal monteres.

Noget af det, du bør være opmærksom på, når du kigger på en vægseng, der er til salg, er din forhandlers vilkår for dig som kunde. Efterhånden kan du mange steder få fri returret inden for et bestemt antal dage, hvis du ikke er tilfreds med din vare. Samtidig kan du få en særligt god pris, når du handler online. Her er der mulighed for at prismatche, og derfor skal du altid tjekke godt efter andre steder på nettet, hvis du vil have den bedste pris på markedet.

Dette skal du også huske for at få en god nattesøvn

Sengen har en stor og afgørende betydning, når det kommer til din nattesøvn, men der er også andre ting, der kan betyde noget for din søvnkvalitet og -komfort. Det er vigtigt, at du passer på med stimulerende drikke- og fødevarer inden sengetid, såsom koffein eller sukker. Samtidig er et godt indeklima afgørende for en god nattesøvn.

Luft altid ud inden sengetid, så luften er ren og kølig i rummet. Det er generelt set godt at have et køligt soveværelse, så sover du i stuen, hvor din vægseng står, skal du sørge for fem minutters gennemtræk inden sengetid.

Samtidig har stress en stor indvirkning på din nattesøvn, hvilket vil resultere i, at du sover uroligt og har svært ved at falde i søvn. Har du en lang periode med søvnproblemer og svedture, så skal du måske overveje at sætte tempoet lidt ned i hverdagen.

Du kan også prøve kræfter med for eksempel yoga, der har en særligt afstressende effekt på kroppen. Og så er det vigtigt, at du får brugt noget energi i løbet af dagen. Sørg for at være aktiv hver eneste dag og nogle dage at få pulsen helt op at ringe. Så har du i hvert fald de bedste forudsætninger for en god og rolig nattesøvn.