Sengebunde 90x200

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Sengebund 90×200 cm

En sengebund på 90×200 cm passer til en normal størrelse enmandsseng, og den egner sig specielt godt til små rum, børneværelser og studieboliger. Når du skal finde en sengebund på netop denne størrelse, kunne det måske betale sig at kigge efter sengebunde med ekstra plads til opbevaring under sengen.

Sengebunden udgør bunden af sengen og er med til at give dig den korrekte støtte og en behagelig nattesøvn. Dårlig nattesøvn kan påvirke dit humør og energi i løbet af dagen, og længerevarende perioder med dårlig søvn kan skade dit helbred. Derfor er det utrolig vigtigt med en god og ordentlig nattesøvn, så kroppen kan få lov til at slappe af. Hos os kan du finde en sengebund, der passer til netop dig og dine behov.

Sengebund med plads til ekstra opbevaring

En sengebund med ekstra plads til opbevaring er perfekt til dig, der har en lille seng til et lille værelse. Med den ekstra opbevaringsmulighed kan du finde plads til for eksempel vintertøj, ekstra puder og dyner til overnattende gæster eller blot generelle ting, der står og roder. En sengebund som denne er også ideel til børneværelset, hvor alt legetøjet kan blive gemt af vejen under sengen.

Lamelsengebund

En lamelsengebund passer til stort set alle madrasser og er med til at forlænge levetiden på din madras. Det sker ved hjælp af en øget luftcirkulation. Dette betyder også, at din seng forbliver samme temperatur hele natten igennem.

En lamelsengebund er meget fleksibel og tilpasser sig efter dine bevægelser og din vægt, når du sover og befinder dig i sengen. Derudover kan du med fordel vælge en lamelsengebund, hvis du ejer en boxmadras, da alle lamelsengebunde passer perfekt til en boksmadras.

Plansengebund

Vælger du en plansengebund, vælger du samtidig en bund med blød skulderzone, der aflaster presset på dine skuldre, når du sover. På den måde slapper du mere af og er garanteret en bedre nattesøvn i det lange løb. Den bløde skulderzone er mere fleksibel end resten af sengebunden, og det er det, der giver den bløde fornemmelse og lader dine skuldre synke helt ned i madrassen.

Elevationssengebund

En lille enmandsseng kan også blive til en lækker elevationsseng, hvis du vælger en elevationssengebund. Med en elevationssengebund kan du indstille din seng, så den passer netop til din krop og den måde, hvorpå du ligger bedst. Ligger du for eksempel bedst med fødderne hævet, kan du med snilde hæve fodenden. Er du derimod en, der læser eller ser meget tv i sengen, kan du hæve hovedenden og opnå støtte til både nakken og skuldrene.

En elevationsseng kan styres med en fjernbetjening eller manuelt, og de fleste elevationssengebunde har det, man kalder komfortzoner. Det er zoner, som tilpasser sig efter din krop og din sovestil, hvad end du ligger på ryggen, maven eller siden. En elevationssengebund er altså også god til dig, der lider af rygproblemer eller andre smerter.

Det vigtigste at holde øje med, når du køber en ny sengebund, er, hvor solid den er. Bunden skal være solid og stærk nok til at kunne støtte både dig og madrassen, uden at sengen falder sammen, eller at madrassen ligger og bøjer.

Forfatter