Sengebunde 80x200

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Sengebund 80×200

En sengebund på 80×200 cm passer til en lille enmandsseng, for eksempel til den lille lejlighed, studieboligen eller børneværelse. En sengebund i denne størrelse kunne også være passende som gæsteseng.

Når du skal finde en sengebund i denne størrelse, kan det betale sig at kigge efter sengebunde med plads til opbevaring. En sengebund uanset størrelse giver dig støtte og stabilitet gennem hele natten, uden at det påvirker din søvnkvalitet.

Dårlig søvn om natten kan nemlig påvirke dit humør den efterfølgende dag, og står dette på i lang tid, kan det have konsekvenser for dit helbred. Overvægt, stress, forhøjet blodtryk, svækket immunforsvar med mere er nogle af de sygdomme, som dårlig søvn kan resultere i.

Derfor er det vigtigt at investere i en god sengebund, der støtter din krop. Hos os kan du finde en sengebund, der passer til netop dig og dine behov.

Sengebund med plads til ekstra opbevaring

En sengebund med ekstra plads til opbevaring er perfekt til dig, der har en lille seng til et lille værelse eller til dig, der generelt bor småt, og som har brug for at udnytte hver en centimeter.

Måske er du studerende og har en overflod af gamle bøger, som du endnu ikke kan skille dig af med – så er en sengebund med ekstra opbevaringsplads også perfekt til dig. Med den ekstra opbevaringsplads kan du gemme mere end bare gamle bøger afvejen – for eksempel vintertøj, puder og dyner til gæster. En sengebund som denne er også ideel til børneværelset, hvor alt legetøjet kan blive gemt væk under sengen.

Lamelsengebund

En lamelsengebund passer til næsten alle madrasser og forlænger levetiden på din seng ved hjælp af luftcirkulation. Dette resulterer også i, at din seng beholder samme temperatur hele natten igennem.

En lamelbundsenge er fleksibel og tilpasser sig efter dine bevægelser og vægt. Derudover bør du overveje at vælge en lamelsengebund, hvis du ejer en boxmadras, da næsten alle lamelsengebunde passer til en boxmadras.

Plansengebund

Vælger du en plansengebund, vælger du en sengebund med en blød skulderzone, der fjerner det daglige pres fra dine skuldre. Dine skuldre bliver i løbet af dagen testet, når du sidder foroverbøjet foran computeren, eller hvis du har en generelt dårlig kropsholdning. En blød skulderzone er med til at aflaste dine skuldre nat efter nat og lader dem synke dybt ned i madrassen.

Elevationssengebund

Selv den mindste enmandsseng kan også blive til en lækker luksus elevationsseng. Med en elevationssengebund kan du justere din seng, så den passer netop til din krop enten manuelt eller med en fjernbetjening. Har du for vane at ligge og se tv i sengen, kan du løfte hovedenden, så du får den korrekte støtte i nakken og ved skuldrene, når du ligger ned.

Alle elevationssenge har komfortzoner, der tilpasser sig efter din krop og sovestil. Lider du af rygsmerter eller lændesmerter, eller ønsker du bare at kunne finjustere en seng helt efter dine egne mål, så er en elevationssengebund det rigtige valg for dig.

Det vigtigste at holde øje med når du køber en ny sengebund, er hvor solid den er. Bunden skal være solid og stærk nok til at kunne støtte både dig og madrassen, uden at sengen falder sammen, eller at madrassen ligger og bøjer.

Forfatter