Sengebund 80×200

Find nogle gode, billige og populære sengebunde i størrelsen 80×200 cm. Læs også mere om sengebunde og denne størrelse længere nede.

MB 1417 ST Planbund

En god, solid planbund med 28 formspændte lameller. Disse er bygget op om en 10 cm træramme, som er betrukket med smudsafvisende, sort stof. Nogle af lamellerne kan justeres ift. støtten.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 420

Denne sengebund består af en sort ramme af træ, samt en lamelbund. Designet passer ind i de fleste hjem, hvor du får et komplet look.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lamelbund

hvis du blot er på udkig efter en lamelbund til din seng, har du her en god og billig løsning. Et oplagt valg til en solid sengeopbygning.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard Elevation 520

Her får du en elevationsbund med indbygget motor i rammen. Således får du fuld kontrol oveer din seng, samt fuld frihøjde under sengen.

✅ Levering
10-15 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 380

Denne sengeramme i bøg, giver med skuffen gode opbevaringsmuligheder. Et godt alternativ, så du kan udnytte rummet til fulde.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sengebund 80×200

En sengebund på 80×200 cm passer til en lille enmandsseng, for eksempel til den lille lejlighed, studieboligen eller børneværelse. En sengebund i denne størrelse kunne også være passende som gæsteseng.

Når du skal finde en sengebund i denne størrelse, kan det betale sig at kigge efter sengebunde med plads til opbevaring. En sengebund uanset størrelse giver dig støtte og stabilitet gennem hele natten, uden at det påvirker din søvnkvalitet.

Dårlig søvn om natten kan nemlig påvirke dit humør den efterfølgende dag, og står dette på i lang tid, kan det have konsekvenser for dit helbred. Overvægt, stress, forhøjet blodtryk, svækket immunforsvar med mere er nogle af de sygdomme, som dårlig søvn kan resultere i.

Derfor er det vigtigt at investere i en god sengebund, der støtter din krop. Hos os kan du finde en sengebund, der passer til netop dig og dine behov.

Sengebund med plads til ekstra opbevaring

En sengebund med ekstra plads til opbevaring er perfekt til dig, der har en lille seng til et lille værelse eller til dig, der generelt bor småt, og som har brug for at udnytte hver en centimeter.

Måske er du studerende og har en overflod af gamle bøger, som du endnu ikke kan skille dig af med – så er en sengebund med ekstra opbevaringsplads også perfekt til dig. Med den ekstra opbevaringsplads kan du gemme mere end bare gamle bøger afvejen – for eksempel vintertøj, puder og dyner til gæster. En sengebund som denne er også ideel til børneværelset, hvor alt legetøjet kan blive gemt væk under sengen.

Lamelsengebund

En lamelsengebund passer til næsten alle madrasser og forlænger levetiden på din seng ved hjælp af luftcirkulation. Dette resulterer også i, at din seng beholder samme temperatur hele natten igennem.

En lamelbundsenge er fleksibel og tilpasser sig efter dine bevægelser og vægt. Derudover bør du overveje at vælge en lamelsengebund, hvis du ejer en boxmadras, da næsten alle lamelsengebunde passer til en boxmadras.

Plansengebund

Vælger du en plansengebund, vælger du en sengebund med en blød skulderzone, der fjerner det daglige pres fra dine skuldre. Dine skuldre bliver i løbet af dagen testet, når du sidder foroverbøjet foran computeren, eller hvis du har en generelt dårlig kropsholdning. En blød skulderzone er med til at aflaste dine skuldre nat efter nat og lader dem synke dybt ned i madrassen.

Elevationssengebund   

Selv den mindste enmandsseng kan også blive til en lækker luksus elevationsseng. Med en elevationssengebund kan du justere din seng, så den passer netop til din krop enten manuelt eller med en fjernbetjening. Har du for vane at ligge og se tv i sengen, kan du løfte hovedenden, så du får den korrekte støtte i nakken og ved skuldrene, når du ligger ned.

Alle elevationssenge har komfortzoner, der tilpasser sig efter din krop og sovestil. Lider du af rygsmerter eller lændesmerter, eller ønsker du bare at kunne finjustere en seng helt efter dine egne mål, så er en elevationssengebund det rigtige valg for dig.

Det vigtigste at holde øje med når du køber en ny sengebund, er hvor solid den er. Bunden skal være solid og stærk nok til at kunne støtte både dig og madrassen, uden at sengen falder sammen, eller at madrassen ligger og bøjer.