Sengebund 180×200 cm

Vi har her samlet alt det vigtigste om de forskellige sengbunde til alle typer senge. Find den bedste sengebund i størrelsen 180×200 cm til dit behov.

Messina Kernebøg

Lækker sengebund i træ og med skuffer, som giver god plads til opbevaring. Den kommer i et minimalistisk design, som passer ind i de fleste hjem. Bygget i massiv kernebøg, så den er yderst stabil. Alt i alt får du her design og funktionalitet til en yderst god pris.

✅ Levering
16-24 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Messina Fyr Olie

En flot og funktionel sengeramme med hele 4 skuffer til god opbevaringsplads. Den kommer i massiv fyr med sublim og holdbar kvalitet.

✅ Levering
16-24 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sokkelseng

Flot og indbydende sengeramme med sokkel. Den er fremstillet i kvalitetsmaterialer, og soklen giver rammen et moderne og stilfuldt look.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Messina Fyr Olie

Denne smart lamelbund tilpasser sig din kropsvægt. Således bliver din madras ekstra fleksibel. Den kan bruges med alle typer madrasser.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Småland Willow

Med denne sengebund får du en luksuriøs seng med lameller og ben i krom. Den kommer i gråt velour, som fremstår flot og minimalistisk.

✅ Levering
3-7 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sengebund 180×200

En sengebund på 180×200 cm passer til en rummelig dobbeltseng. En sengebund er med til at give dig støtte gennem hele natten. Dårlig nattesøvn kan påvirke dit humør og energi, og undersøgelser viser også, at dårlig søvn og overvægt kan forbindes, fordi man forsøger at kompensere for den tabte søvn ved at spise oftere i løbet af dagen.

Det er under alle omstændigheder vigtigt at få en ordentlig nattesøvn, og det kan en god sengebund, der støtter din krop, bidrage til. Hos Sove-bedre.dk kan du finde en sengebund, der passer til netop dig og dine behov.

Elevationssengebund   

En elevationssengebund er god til en lidt større seng, der for eksempel måler 180×200 cm. Langt de fleste elevationssengebunde til tomandsenge og dobbeltsenge kommer nemlig med en skilt bund, der gør, at du og din sengemakker kan indstille jeres side af bunden uafhængigt af hinanden. Således kan du få en elevationsseng ud af det i sidste ende.

Kan din partner for eksempel godt lide at læse eller se tv i sengen, kan vedkommende med fordel løfte sin side af hovedenden, uden det påvirker dig. Ligeledes kan du løfte din side af fodenden, hvis du for eksempel ønsker at ligge med ophøjede ben i løbet af natten.

Elevationssengebunde har det, man kalder komfortzoner, som er zoner, som tilpasser sig efter din krop og øger komforten og din søvnoplevelse. En elevationssengebund er derfor god til dig, der lider af rygproblemer eller andre smerter, eller til dig, der bare ønsker at gøre din søvn bedre.  

Plansengebund

Når du vælger en plansengebund, får du en bund med blød skulderzone. Den bløde zone aflaster dine skuldre, der i løbet af en dag på kontoret foran computeren godt kan blive anstrengte.

Med en blød skulderzone slapper du mere af og opnår en bedre søvn i det lange løb. Den bløde skulderzone er mere fleksibel end resten af sengebunden. En plansengebund er derfor også god til den studerende, der bruger lang tid foran computeren eller med næsen i en bog. 

Lamelsengebund

En lamelsengebund passer til næsten alle madrasser og er med til at forlænge levetiden på din madras. En lamelsengebund er i øvrigt fleksibel og følger med dine bevægelser i sengen. Det betyder, at den aldrig kommer til at virke hård eller uformelig at ligge på. En lamelsengebund passer desuden til de fleste boxmadrasser, som virker til at være det mest populære valg af madras.

Sidst, men ikke mindst giver lamelsengebunde også øget og forbedret luftcirkulation, hvilket betyder, at de beskytter madrassen mod mug, samtidig med at de hjælper med at sikre en behagelig temperatur i sengen.

Sengebund med plads til ekstra opbevaring

En sengebund med ekstra plads til opbevaring er perfekt til dig, der ønsker at gemme ting som vintertøj samt ekstra sengetøj og dyner til overnattende gæster af vejen. En sengebund som denne er også ideel til børneværelset, hvor alt legetøj og diverse dimser kan skubbes ind under sengen i et hurtigt snuptag.  

Det vigtigste at holde øje med, når du køber en ny sengebund, er, hvor solid og stærk den er. Bunden skal være solid og stærk nok til at kunne støtte både dig og madrassen, uden at sengen falder sammen, eller at madrassen ligger og bøjer. Hvis du for eksempel er meget høj eller vejer lidt mere end gennemsnittet – eller måske er gravid og leder efter en god seng – så er det særligt vigtigt at finde en sengebund, der garanterer ekstra støtte.