Sengebund 160×200 cm

Vi har samlet alle de bedste og mest populære sengebunde i størrelsen 160×200 cm. Læs meget mere om de forskellige typer af sengebunde der findes længere nede på siden.

Messina Kernebøg

En minimalistisk, smuk og funktionel ramme, som er fremstillet i massiv kernebøg. Den fremstår i rigtig flot finish, samt kommer med 4 indbyggede skuffer som giver gode muligheder for opbevaring.

✅ Levering
16-24 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 380

Her får du mulighed for en komplet seng. Den kommer i et neutralt sort design, samt et medfølgende hovedgærde for et fuldendt look.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Messina Fyr Hvid

Her får du en flot og funktionel seng i en. Rammen har 4 indbyggede skuffer med plads til rigtig god opbevaringsmulighed af diverse ting.

✅ Levering
16-24 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 421

En seng inkl. hovedgærde i et pænt design. Den kan kombineres med en planbund, elevationsbund eller en rullelamelbund og en god madras.

✅ Levering
10-15 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lamelbund

En komplet lamelbund, som fuldende din seng. Således kan denne bund give dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

✅ Levering
16-24 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sengebund 160×200

En sengebund på 160×200 cm passer til en dobbeltseng eller til en enkelt person, der godt kan lide at have god plads. En sengebund, uanset størrelse, skal sørge for at give støtte og bidrage til en komfortabel søvn.

Dårlig nattesøvn påvirker dit humør og energi den efterfølgende dag, og er dårlig søvn noget, der står på i lang tid, kan det have konsekvenser for dit helbred.

Overvægt, stress, forhøjet blodtryk, svækket immunforsvar og hjertesygdomme er blot nogle af de følgesygdomme, som dårlig søvn kan efterlade dig med. Men der er hjælp at hente med en god, solid sengebund, der støtter din krop. Hos os kan du finde en sengebund, der passer til netop dig og dine behov.

Elevationssengebund   

En elevationssengebund er god til en seng, der har en større størrelse – for eksempel 180×200 cm eller 160×200 cm. De fleste elevationssengebunde til tomandsenge kommer nemlig med en bund, der er delt i to, og som kan bevæge sig uafhængigt af hinanden. Elsker du at læse eller se tv, når du ligger i sengen, kan du med fordel hæve din side af hovedenden, uden at det påvirker din partners side – og er din partner måske gravid og ønsker at ligge med løftede ben, kan hun hæve sin side af fodenden, uden at det skal genere dig.  

Elevationssengebunde har også det, der hedder komfortzoner. Det er zoner, der sørger for en ophøjet nattesøvn, da de tilpasser sig efter din krop. En elevationssengebund er derfor perfekt til dig, der lider af rygproblemer eller andre smerter, eller til dig, der bare ønsker at forbedre din søvn.

Lamelsengebund

En lamelsengebund passer til næsten alle madrasser og forlænger levetiden på din madras. En lamelsengebund er ganske fleksibel og følger med dig og dine bevægelser, når du ligger i sengen. Denne sengebund er også den mest valgte og udprægede. En lamelsengebund passer desuden til de fleste boxmadrasser, som virker til at være det mest populære valg af madrasser. Lamelsengebunde giver også forbedret luftcirkulation, hvilket betyder, at de beskytter madrassen mod mug og giver madrassen en god temperatur.     

Plansengebund

Når du vælger en plansengebund, får du en bund med blød skulderzone. En blød skulderzone støtter dine skuldre, der i løbet af en dag foran computeren godt kan blive spændte og gøre ondt. Med en blød skulderzone kan skuldrene få lov til at slappe og sænke sig – med det formål, at du opnår en bedre søvn i løbet af natten.

Sengebund med plads til ekstra opbevaring

En sengebund med ekstra plads til opbevaring er perfekt til dig, der ønsker at gemme vintertøj, ekstra sengetøj eller andre ting af vejen, eller til dig, der bor småt og skal udnytte hver en centimeter i din lille lejlighed.  

Det vigtigste at holde øje med, når du køber en ny sengebund, er, hvor solid og stærk den er. Bunden skal være solid og stærk nok til at kunne støtte både dig og madrassen, uden at sengen falder sammen, eller at madrassen ligger og bøjer.

Hvis du for eksempel er meget høj eller vejer lidt mere end gennemsnittet – eller måske er gravid og leder efter en god seng – er det vigtigt at finde en sengebund, der garanterer ekstra støtte.