Sengebund 140×200

Se oversigten over de bedste, billigste og mest populære sengebunde i størrelsen 140×200 cm nedefor. Du kan også læse meget mere om de forskellige typer sengebunde længere nede.

Kaagaard 380

Denne sengebund giver dig muligheden for en samlet, flot seng med et komplet look. Den kommer med hovedgærde, og i en flot hvid farve, således at sengen passer ind i de fleste hjem.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 520

Lækker elevationsbund med indbygget motor i rammen. Kan indstilles hele tre steder, for maksimal komfort og støtte.

✅ Levering
10-15 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nocturne Sokkel

Her får du en komplet sokkel, som er klar til at blive bygget videre på med madrasser, så du kan få en komplet seng til soveværelset.

✅ Levering
5-12 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Tempur Stay

Her får du en konplet udseende seng, med sengebund og -ramme i ét med denne slidstærke planbund fremstillet i 4 cm massivt kernetræ.

✅ Levering
25-45 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Auping 511

Denne planbund fra Auping giver super god ventilation. Den er fremstillet i metal, så du får maksimal stabilitet og holdbarhed.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lamelbund

En god og solid lamelbund, som kan bruges til senge med sovemål 140x200 cm. Her får du lige hvad du skal bruge for god sovekomfort.

✅ Levering
1-3 uger

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lamelbund

En lamelbund, som består af 22 laminerede lameller. På denne måde kan du få det maksimale ud af din seng med en lamelbund.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sengebund 140×200

En sengebund på 140×200 cm passer til en trekvartmadras og fungerer enten som en enmandsseng eller en seng til to personer. Sengebunden er den nederste del af sengen, der giver dig støtte og komfort. Det er vigtigt med en ordentlig nattesøvn for at kunne klare dagens gøremål, og opnår du ikke den bedst mulige søvn, kan du få problemer med både humøret og helbredet. Hos os kan du finde en sengebund, der passer til netop dig og dine behov.  

Lamelsengebund

Den meste almindelige type sengebund er lavet af lameller. En lamelsengebund passer til langt de fleste madrasser i stort set alle størrelser og er med til at forlænge levetiden på din madras. Det er vigtigt med en god sengebund, da den støtter din madras og giver dig en bedre nattesøvn.

Derudover vil en lamelsengebund være med til at øge luftcirkulationen, så din seng forbliver en passende temperatur hele natten igennem. Har du en boxmadras, kan du med fordel vælge en lamelsengebund i træ, da denne sengebund kan bruges til alle boxmadrasser. En lamelsengebund i træ er fleksibel og tilpasser sig efter din vægt og dine bevægelser i løbet af natten.   

Elevationssengebund

Er du lidt mere til luksus, eller ligger du måske tit og ser tv eller læser i din seng, er en elevationssengebund måske det rigtige valg for dig. Med sådan en sengebund kan du løfte hovedet eller fodenden og få bedre komfort i hele kroppen – især til ryggen og nakken.

Langt de fleste bunde til senge er lavet i træ, og det gælder også ved elevationssenge bunde. Hvis du vælger en elevationssengebund til din seng, vil den enten være manuelt justérbar eller motordreven med en fjernbetjening.  

Hvis du vælger en elevationsbund til din seng, kan du med fordel købe en sengebund, der kan hæve og sænke både hoved- og fodende, så du med snilde kan justere og optimere den helt rigtige sovestilling for dig. Elevationsbunde har som regel forskellige komfortzoner.

Det betyder, at sengebunden tilpasser sig efter din krop – og at din krop ikke tilpasser sig efter sengebunden. Oftest kan du med elevationssengebunde gøre brug af en tilpasselig midterzone og skulderzone, så du kan finde den bedste soveposition for dig, der til og med er ergonomisk rigtig for din krop.

Plansengebund

Foruden lamelbunde og elevationssengebunde findes der også en planbund, der ofte har en blød skulderzone, der øger din komfort, når du skal sove. Når en sengebund har en blødere skulderzone, betyder det, at dine skuldre synker længere ned end resten af kroppen, hvilket resulterer i, at du har lettere ved at falde til ro og slappe af. Derudover er en planbund også meget fleksibel.  

Sengebund med opbevaring

Sidst, men ikke mindst kan du også vælge en sengebund, der kan løftes, så du kan have ekstra opbevaring under sengen. Denne sengebund kan være ideel til den lille lejlighed eller studieboligen, eller hvis man ønsker at gemme ting som vintertøj og sengetøj væk, når det ikke er i brug.  

Det, du altid skal være opmærksom på, når du køber en ny sengebund til din seng, er, hvor solid den virker til at være i selve konstruktionen. Bunden skal være hårdfør nok til at kunne støtte både dig og madrassen, uden at sengen falder sammen, eller at madrassen ligger og bøjer.