Sengebund 120×200

Få et overblik over nogle af markedet bedste og mest populære sengebunde til forskellige behov og priser. Læs mere om de forskellige typer længere nede, og bliv meget klogere på dit valg.

Sengebund S588

En luksus sengebund, som giver dig en yderst komfortabel seng som kan justeres i 3 led; nakke-, ryg- og fodende. Få præcis den stilling du vil, med den medfølgende fjernbetjening.

✅ Levering
40-60 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sokkelseng

Smart hvid sokkelseng, som har opbevaringsrum under madrasserne. Den passer til de fleste hjem, og giver soveværelset en god finish.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lamelbund metal/træ

Sengebund i metal til madrasser i størrelsen 120x200. Derudover er selve lamellerne lavet af træ, så du får hvad du skal bruge.

✅ Levering
8-16 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Auping 511 planbund

En yderst lækker sengebund, som giver dig god ventilation. Den har mere end 10.000 støttepunkter, så du også får optimal komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaagaard 421

Her får du en standard hvid sengeramme, som passer til alle madrasser. Det integrerede hovedgærde giver sengen et helheds look.

✅ Levering
8-16 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sengebund 120×200

En sengebund på 120×200 cm passer til en rummelig enmandsseng eller en lille tomandsseng. Sengebunden er den nederste del af sengen, som sørger for at give dig den bedste komfort og støtte hele natten.

Det betyder meget, at du får en ordentlig nattesøvn for at kunne klare den kommende dags gøremål, og du ved sikkert godt selv, hvordan man bliver, når man ikke får søvn nok eller har haft en nat med dårlig søvn. Det påvirker humøret og i længerevarende perioder også helbredet. Hos os kan du finde en sengebund, der passer til netop dig og dine behov.

Lamelsengebund

Den meste almindelige og brugte type sengebund er den, der er lavet af lameller. En lamelsengebund passer til langt de fleste madrasser og er i sidste ende med til at forlænge levetiden på din madras. Det gør den blandt andet ved at øge luftcirkulationen. Dette hjælper også med til, at din seng forbliver en behagelig temperatur hele natten igennem.

Er din nuværende madras en boxmadras, vil du med fordel kunne vælge en sengebund lavet af lameller, da den kan bruges til alle boxmadrasser. En lamelbund i træ er fleksibel og tilpasser sig efter din kropsvægt og dine bevægelser i løbet af natten.

Plansengebund

Plansengebunde har en blød skulderzone, der forbedrer din komfort og soveoplevelse. En blød skulderzone betyder, at dér, hvor dine skuldre befinder sig, når du ligger ned, er lidt blødere og mere fleksibelt end resten af sengebunden. Dette resulterer i, at dine skuldre synker længere ned i sengen end resten af kroppen. På den måde har du lettere ved at slappe af og falde i søvn, når du ikke ligger og spænder i skuldrerne.  

Elevationssengebund   

Vil du være herre over din egen seng, så passer en elevationssengebund perfekt til dig. Med justeringsevner, der kan løfte både hoved- og fodende, er du sikret bedre komfort i hele kroppen. Du kan let indstille en elevationssengebund til at passe til præcis din krop, og på den måde kan du finde den helt rigtige sovestilling for dig. En sengebund, der kan justeres, egner sig også til dig, der enten læser meget eller ser meget tv i sengen.    

En elevationsseng bund kan styres både manuelt og med en fjernbetjening, alt efter hvad du ønsker og finder mest praktisk. De fleste elevationssengebunde har forskellige komfortzoner, der tilpasser sig efter din krop og den måde, du sover på. Det betyder, at din krop ikke former sig efter sengebunden, og at du i sidste ende ender med en dårlig ryg eller andre smerter.

Der er som regel en midterzone og en skulderzone, som du kan tilpasse og indstille, indtil det føles godt for dig, og så du opnår den mest ergonomiske sovestilling, der ikke skader din krop.

Sengebund med plads til ekstra opbevaring

En sengebund med ekstra plads til opbevaring kan være ideel til mindre lejligheder, der har begrænset med plads, og til børneværelser med meget legetøj, som man gerne vil kunne rydde op og gemme af vejen.

Det vigtigste at holde øje med, når du køber en ny sengebund, er, hvor solid den er. Bunden skal være solid og stærk nok til at kunne støtte både dig og madrassen, uden at sengen falder sammen, eller at madrassen ligger og bøjer.