Kontinentalsenge tilbud

Bedrenætter.dk

Bedrenaetter.dk er en forholdvis ny dansk forhandler og producent af diverse senge til hele skandinavien. Her vil du løbende kunne finde tilbud på kontinentalsenge.

Boboonline.dk

Boboonline.dk blev etableret som fysisk butik i 2008 og gik så online i 2010. Dansk ejet virksomhed med base ved Roslev i Nordjylland. Tilbud på kontinentalsenge findes af og til her.

Søvn & Comfort

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med et stort udvalg af senge i høj kvalitet. Etableret i 1994 og er siden hen kommer online med webshop. Kontinentalsenge tilbud kan findes her en gang imellem.

Sengefabriksudsalg.dk

Sengefabriksudsalg.dk sælger senge og madrasser direkte fra fabrikken og kan derfor skrue ned for prisen. Her finder man jævnligt blandt andet tilbud på kontinentalsenge.

Unoliving.com

Unoliving.com har ingen fysisk butik, men et helt enormt sortiment online på webshoppen. Med mere end 10.000 spændende møbler til hjemmet, kan man også være heldig at finde et tilbud på kontinentalsenge her.

Lepong.dk

I Lepong.dks sortiment finder man alt fra møbler og belysning til diverse accessories til boligen. Missionen er at tilbyde danske forbrugere et større udvalg af produkter man normalt ikke ser herhjemme.

Tilbud på kontinentalsenge

En kontinentalseng er en god løsning til dig, der ikke har brug for alle elevationssengens funktioner, men som stadig gerne vil have en seng af høj kvalitet, der kan holde i mange år. Kontinentalsenge er især blevet populære på grund af sengens 3 lag af madrasser. Disse lag skaber et yderst højt komfortniveau, som kan sikre, at du kommer til at ligge meget behageligt og sove godt. En god nats søvn er vigtig for vores dagligdag, da det gør, at vi vågner friske og veludhvilede om morgenen, og på denne måde kan vi præstere bedre i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt at have en god seng, da det er et meget vigtigt element i forbindelse med, om du kommer til at sove godt eller ej.

Man kan få flere forskellige madrasser i forskellige kvaliteter til sin kontinentalseng. Derfor er især madrasserne noget, man skal være opmærksom på, før man køber sin nye seng. Madrasserne er afgørende for komforten, og man kan eksempelvis få madrasser med forskellige antal af fjedre, forskellige antal af komfortzoner og så videre. Valget af madrasser afhænger meget af dig og din krops støttebehov, og her er din vægt eller den samlede vægt, der skal ligge i sengen, et afgørende element. Fordi en kontinentalseng er opbygget i tre lag, og som regel er af meget høj kvalitet, betyder det, at det er en sengetype, der er dyrere end mere almindelige senge eller boxmadrasser. Det er dog muligt at finde nogle tilbud på kontinentalsenge blandt vores forhandlere. Normaltvist kan du finde kontinentalsenge tilbud op til eller efter højtider. Det kan blandt andet være til januarudsalg, til Black Friday eller juletilbud. Blandt andet forhandleren Bedre Nætter har også kontinental seng tilbud, når de eksempelvis har fødselsdag. Her vil de gerne fejre det med kunderne ved at give nogle god tilbud. Dette gælder for flere af deres produkter og ikke kun kontinentalsenge.

Det vil sige, at man som regel kan finde kontinentalsenge tilbud i begrænsede tidsperioder, men det er værd at være opmærksom på, at nogle forhandlere fra tid til anden også har tilbud i andre perioder. Derfor kan det være en god idé at holde øje og tjekke de forskellige forhandleres hjemmesider, før du køber din nye seng. Det kunne jo være, at de havde et godt tilbud. Man kan få kontinentalsenge i forskellige størrelser, og det kan være forskelligt, om alle modellerne er på tilbud på en gang, eller om forhandlerne vælger kun at have udvalgte produkter på tilbud. Hvis du er opmærksom på forhandlernes kontinentalsenge tilbud, så kan der altså være mange penge at spare på din nye seng.

Det er dog vigtigt, at prisen og tilbud ikke er det eneste, man kigger efter, når man skal have en ny seng. Man bliver nødt til at overveje, hvilke behov man har, hvordan ens krop er, og hvor meget støtte man har brug for. Man kan selvfølgelig også overveje forskellige farver og designs, hvis det er noget, man går meget op i. Madrasserne er som før nævnt meget vigtige i forhold til at vurdere sengens kvalitet, så derfor skal man huske at være opmærksom på disse. Hvis du har lyst til at læse mere om, hvordan du finder den kontinentalseng, der passer bedst til dig, så kan du læse mere om det i denne artikel.

Hvis du hellere vil se eksempler på forskellige modeller på markedet, kan du læse vores kontinentalsengetest, hvor der bliver gennemgået flere forskellige kontinentalsenge. Det kan være med til at give dig et overblik over markedet.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk