Kontinentalseng 210×210 cm

Find din favorit blandt nogle populære king size senge hos nogle af de største og mest anerkendte online forhandlere i Danmark.

Venus

Denne super flotte kontinentalseng i en lys grå farve, er et populært valg blandt brugerne. Mere end 200 anmeldelser og 4,5/5 stjerner vidner om et godt køb af kontinentalseng. Her vil du uden tvivl få en god seng til en god pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Solveig Fjäll

En yderst solid kontinentalseng, som indeholder de tre lag i en kontinentalseng, som sikrer en god og optimal nattesøvn.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Levering
Gratis

Norhland Draemline Luksus

Hvis du er på udkig efter en kvalitetsseng så er dette et godt valg. Her får du høj kvalitet fra top til bund, men samtidig til en favorabel pris.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Trondheim

En luksuriøs danskproduceret kontinentalseng. Kvalitetsmaterialer og et moderne udseende gør at du både sover godt og får et flot soveværelse.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses

Senses er et sikkert valg til soveværelset. Den er opbygget af alle de gode materialer, og afsluttet med en Svanemærket topmadras med latex kerne.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Med Nordkap får du alt hvad du skal bruge i en god kontinentalseng. Den kommer i et moderne design, som passer ind i de fleste hjem.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Din nattesøvn har stor betydning for, hvor godt din krop og din hjerne fungerer i løbet af dagen. Derfor er det en god idé at investere i en god seng – for eksempel en kontinentalseng. Med en kontintentalseng 210×210 er du garanteret høj komfort og rigeligt med plads at vende og dreje dig på hver nat. En kontintentalseng på 210×210 cm er helt rektangulær – den er altså lige så bred, som den er lang.

Dette giver rigeligt plads at sove på, men stjæler ligeledes megen gulvplads. Heldigvis kan du altid finde en kontinentalseng med opbevaring her hos os, hvis du er bange for at komme til at mangle plads.

En kontintentalseng er af sin natur en rigtig høj seng. Med en kontintentalseng på 210×210 cm får du altså en af de største, mest pladskrævende sengetyper på markedet. Derfor er det også vigtigt, at du sikrer dig, at du gør et ordentligt køb, når du investerer i en kontintentalseng 210×210.

Almindeligvis er de maksimalt 200 cm lange, så en madras, der er 210 cm lang, er særligt god til høje personer. Hver kontintentalseng har sine helt egne karakteristika, og det er bundet i, hvorledes den givne kontinentalseng er opbygget. Læs også mere om det mest optimale valg af kontinentalseng for dig, i vores kontinentalseng test.

Ekstra madraslag til ekstra komfort

Helt grundlæggende er en kontinentalseng bygget op af flere forskellige madrasser. Det er dette, der giver kontinentalsengen dens særegne højde. Som udgangspunkt er der en skummadras eller boxmadras helt nederst efterfulgt af en springmadras og slutteligt en topmadras. Da der er hele tre forskellige madrasser at tage med i beregningen, kan en god kontintentalseng 210×210 altså pludseligt blive lidt af et arbejde at finde. Til gengæld er det altid det værd, når du finder den helt rigtige kontintentalseng.

Helt grundlæggende bør du gå efter en lidt hårdere kontintentalseng, end du måske har lyst til. Bløde senge har man altid lyst til at blive liggende i, men desværre kan de runde ryggen, bøje nakken og ikke give nok støtte til leddene. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke finde en kontintentalseng 210×210, som er sengens svar på en mursten: Find en madras, hvis fasthed passer til din vægt og hvis blødhed passer til, hvad du kan lide.

Alle madraslagene skal selvfølgelig være af lige høj kvalitet. En boxmadras af dårlig kvalitet vil ikke støtte lagene ovenpå den, og en dårlig topmadras vil ikke støtte din krop ordentligt, når du sover. Heldigvis finder du her kun gode kontintentalsenge af solid kvalitet og bløde madraslag, så du behøver kun tage hensyn til dine egne præferencer, når du leder efter en kontintentalseng 210×210 gennem sov-bedre.dk

Find kontinentalseng 210×210 på tilbud her

Hos de forhandlere vi nævner, kan du selvfølgelig finde gode kontintentalseng 210×210 tilbud nu og da. Da en kontintentalseng 210×210 er noget af en investering, anbefaler vi selvfølgelig, at du holder godt øje med udsalg og tilbud på kontintentalsengene.

En kontintentalseng 210×210 vil være en god investering for dig, der behøver mere plads at sove på eller for dig, der har en sovepartner, der ikke kan ligge stille. På 210 cm kan I begge boltre jer, og det vil være særligt svært at genere hinanden med albuer, knæ eller flyvende hænder.