Kontinentalseng 210×210 cm

Find din favorit blandt nogle populære king size senge hos nogle af de største og mest anerkendte online forhandlere i Danmark.

Snefrid

Snefrid er den ultimative kontinentalseng i høj kvalitet. Den er designet ud fra et enkelt og skandinavisk udtryk og er derfor en testvinder inden for kontinentalsenge grundet det flotte design. Foruden et utroligt stilrent ydre indeholder kontinentalsengen også tre madraslag og syv komfortzoner og er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Edda

Edda er produceret i Danmark og er en klassisk kontinentalseng i et stilrent og enkelt design. Du får en kvalitetesseng til en utrolig god pris.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Med Norhland Prestige får du en fantastisk seng, der kan passe i et mindre soveværelse. Du vælger selv, hvordan fastheden af sengen skal være.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

Venus er en bestseller, og med Venus får du en fantastisk kontinentalseng, der forener komfort, kvalitet og design.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Stockholm

Stckholm er en sand vinder blandt køberne. Med sine femstjernede anmeldelser ryger denne kontinentalseng direkte ind blandt favoritterne.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Din nattesøvn har stor betydning for, hvor godt din krop og din hjerne fungerer i løbet af dagen. Derfor er det en god idé at investere i en god seng – for eksempel en kontinentalseng. Med en kontintentalseng 210×210 er du garanteret høj komfort og rigeligt med plads at vende og dreje dig på hver nat. En kontintentalseng på 210×210 cm er helt rektangulær – den er altså lige så bred, som den er lang.

Dette giver rigeligt plads at sove på, men stjæler ligeledes megen gulvplads. Heldigvis kan du altid finde en kontinentalseng med opbevaring her hos os, hvis du er bange for at komme til at mangle plads.

En kontintentalseng er af sin natur en rigtig høj seng. Med en kontintentalseng på 210×210 cm får du altså en af de største, mest pladskrævende sengetyper på markedet. Derfor er det også vigtigt, at du sikrer dig, at du gør et ordentligt køb, når du investerer i en kontintentalseng 210×210.

Almindeligvis er de maksimalt 200 cm lange, så en madras, der er 210 cm lang, er særligt god til høje personer. Hver kontintentalseng har sine helt egne karakteristika, og det er bundet i, hvorledes den givne kontinentalseng er opbygget. Læs også mere om det mest optimale valg af kontinentalseng for dig, i vores kontinentalseng test.

Ekstra madraslag til ekstra komfort

Helt grundlæggende er en kontinentalseng bygget op af flere forskellige madrasser. Det er dette, der giver kontinentalsengen dens særegne højde. Som udgangspunkt er der en skummadras eller boxmadras helt nederst efterfulgt af en springmadras og slutteligt en topmadras. Da der er hele tre forskellige madrasser at tage med i beregningen, kan en god kontintentalseng 210×210 altså pludseligt blive lidt af et arbejde at finde. Til gengæld er det altid det værd, når du finder den helt rigtige kontintentalseng.

Helt grundlæggende bør du gå efter en lidt hårdere kontintentalseng, end du måske har lyst til. Bløde senge har man altid lyst til at blive liggende i, men desværre kan de runde ryggen, bøje nakken og ikke give nok støtte til leddene. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke finde en kontintentalseng 210×210, som er sengens svar på en mursten: Find en madras, hvis fasthed passer til din vægt og hvis blødhed passer til, hvad du kan lide.

Alle madraslagene skal selvfølgelig være af lige høj kvalitet. En boxmadras af dårlig kvalitet vil ikke støtte lagene ovenpå den, og en dårlig topmadras vil ikke støtte din krop ordentligt, når du sover. Heldigvis finder du her kun gode kontintentalsenge af solid kvalitet og bløde madraslag, så du behøver kun tage hensyn til dine egne præferencer, når du leder efter en kontintentalseng 210×210 gennem sov-bedre.dk

Find kontinentalseng 210×210 på tilbud her

Hos de forhandlere vi nævner, kan du selvfølgelig finde gode kontintentalseng 210×210 tilbud nu og da. Da en kontintentalseng 210×210 er noget af en investering, anbefaler vi selvfølgelig, at du holder godt øje med udsalg og tilbud på kontintentalsengene.

En kontintentalseng 210×210 vil være en god investering for dig, der behøver mere plads at sove på eller for dig, der har en sovepartner, der ikke kan ligge stille. På 210 cm kan I begge boltre jer, og det vil være særligt svært at genere hinanden med albuer, knæ eller flyvende hænder.