Kontinentalseng 180×210 cm

Find din favorit blandt nogle af de mest populære kontinentalsenge i størrelsen 180×210 cm hos anerkendte online forhandlere.

Snefrid

Snefrid er den ultimative kontinentalseng i høj kvalitet. Den er designet ud fra et enkelt og skandinavisk udtryk og er derfor en testvinder inden for kontinentalsenge grundet det flotte design. Foruden et utroligt stilrent ydre indeholder kontinentalsengen også tre madraslag og syv komfortzoner og er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Edda

Edda er produceret i Danmark og er en klassisk kontinentalseng i et stilrent og enkelt design. Du får en kvalitetesseng til en utrolig god pris.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Med Norhland Prestige får du en fantastisk seng, der kan passe i et mindre soveværelse. Du vælger selv, hvordan fastheden af sengen skal være.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

Venus er en bestseller, og med Venus får du en fantastisk kontinentalseng, der forener komfort, kvalitet og design.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Stockholm

Stckholm er en sand vinder blandt køberne. Med sine femstjernede anmeldelser ryger denne kontinentalseng direkte ind blandt favoritterne.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Njald

En klassisk kontinentalseng, som indeholder en særlig kølende topmadras af klima-latex, der sikrer dig temperaturregulering, for en god nattesøvn.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Emma Seng

Emma-sengen har gennemgået mange tests og har bl.a. vundet for bedste madras, som også er med i denne seng. Opnå god aflastning med denne seng.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Kontinentalsenge 180×210 cm med ekstra længde

Er du på jagt efter en ny seng? Så er kontinentalsengen et rigtig godt bud. De fås også med ekstra længde til dig, der er lidt længere end gennemsnittet eller bare gerne vil have den ekstra længde.

En kontinentalseng er blevet rigtig populær herhjemme. Og ikke uden grund. Det er en høj seng, som er rigtig komfortabel og kan sættes sammen, så den lige netop passer dig og din krop. Højden gør, at du ikke behøver at slide på din ryg, hver gang du skal til køjs eller ud af sengen om morgenen. Mange vælger en kontinentalseng fremfor en elevationsseng.

Kontinentalsenge til enhver pris

Kontinentalsengene fås i mange prisklasser. Du behøver ikke nødvendigvis ofre en hel masse på en god seng, og du kan sagtens finde en skøn og komfortabel seng til en god pris. Du finder dem ofte også på tilbud, så kig dig lidt omkring på nettet. Kvaliteten følger dog oftest prisen, og er du klar på at investere nogle penge, så finder du mange rigtig gode kvalitetssenge inden for kontinentalsenge. Det betaler sig jo nok også, eftersom de holder i mange år, og du bruger rigtig mange timer i din seng.

Går du efter god sovekomfort og flot stil, så tag et kig på mange af vores forskellige kontinentalsenge. De fås i forskellige størrelser, højder og farver. Her på siden finder du de ekstralange modeller på 210 cm, hvis du af den ene eller anden årsag ønsker ekstra længde.

Disse modeller er 180 cm i bredden, så du får altså en god, stor seng, hvor der er masser af plads – også til to mennesker. Dette er især et ideelt valg, hvis I indimellem har et barn, der kommer og putter i smørhullet i løbet af natten. I vores kontinentalseng test, hjælper vi dig til at finde den bedste kontinentalseng.

Vælg en kontinentalseng, når du ønsker at sove godt

Der er bestemt ikke gået på kompromis med komforten i de mange kontinentalsenge, som du finder på markedet. Du skal selvfølgelig sove godt og behageligt, og det gør du med sådan en seng. Det er også derfor mange vælger at investere i en kontinentalseng. Du har ofte mulighed for at afprøve en af sengene, inden du beslutter dig for at købe. Det er smart, så du lige får testet om den passer til dig og din krop.

En kontinentalseng består typisk af tre lag. En boks, der er basen eller sengens fundament, som er lavet af en boksmadras. Den er enten lavet af komfortskum eller med fjedre. Oven på denne boksmadras ligger der en vendbar madras, hvori alle zonerne ligger. Disse zoner fås i forskelligt antal, netop for at kunne passe til forskellige kroppe og behov.

Når du køber en kontinentalseng, skal du derfor vælge, hvor mange zoner du har brug for. Øverst på sengen ligger en topmadras, som lige giver dig den sidste men vigtige komfort. Og den er vaskbar. Da den netop afsluttes med en stor topmadras, får du ikke en revne i midten af din dobbeltseng. Den kommer til at fremstå som en stor madras, og du kan ligge hvor som helst på sengen uden at blive genereret af et dumt hul eller revne.