Kontinentalseng 180×210 cm

Find din favorit blandt nogle af de mest populære kontinentalsenge i størrelsen 180×210 cm hos anerkendte online forhandlere.

Venus

Venus er blevet en af de mest populære kontinentalsenge. Den får af brugerne samtidig også rigtigt gode anmeldelser med på vejen, hvorfor dette er et sikkert valg af kontinentalseng, til at forbedre din nattesøvn. Du får høj kvlalitet for pengene her.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses

Senses er oplag til dig der vil have en god seng til en god pris. I Senses er det topmadrassen der gør forskellen. Svanemærke latex kerne på 6 cm.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Luksus Komfort

Prestige Luksus Komfort kommer med en opbygning af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Her får du alle de gode egenskaber, din krop har behov for.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sirius Black

Sirius Black er produceret med højeste kvalitet. Prisen er dog stadig på et niveau hvor de fleste kan være med, og derfor et godt bud på en ny seng.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Stockholm

En eksklusiv danskproduceret kontinentalseng. Her får du både kvalitet, komfort og æstetik. Alt i alt en solid kontinentalseng, der passer de fleste behov.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Dreamline Luksus

En danskproduceret kontinentalseng i højeste kvalitet. Den bliver produceret i Danmark af kvalitetsbevidste, danske håndværkere.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Trondheim

Trondheim er endnu et bud på en kontinentalseng med ekstra længde til en god pris. Her roses både seng og service hos forhandleren.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kontinentalsenge 180×210 cm med ekstra længde

Er du på jagt efter en ny seng? Så er kontinentalsengen et rigtig godt bud. De fås også med ekstra længde til dig, der er lidt længere end gennemsnittet eller bare gerne vil have den ekstra længde.

En kontinentalseng er blevet rigtig populær herhjemme. Og ikke uden grund. Det er en høj seng, som er rigtig komfortabel og kan sættes sammen, så den lige netop passer dig og din krop. Højden gør, at du ikke behøver at slide på din ryg, hver gang du skal til køjs eller ud af sengen om morgenen. Mange vælger en kontinentalseng fremfor en elevationsseng.

Kontinentalsenge til enhver pris

Kontinentalsengene fås i mange prisklasser. Du behøver ikke nødvendigvis ofre en hel masse på en god seng, og du kan sagtens finde en skøn og komfortabel seng til en god pris. Du finder dem ofte også på tilbud, så kig dig lidt omkring på nettet. Kvaliteten følger dog oftest prisen, og er du klar på at investere nogle penge, så finder du mange rigtig gode kvalitetssenge inden for kontinentalsenge. Det betaler sig jo nok også, eftersom de holder i mange år, og du bruger rigtig mange timer i din seng.

Går du efter god sovekomfort og flot stil, så tag et kig på mange af vores forskellige kontinentalsenge. De fås i forskellige størrelser, højder og farver. Her på siden finder du de ekstralange modeller på 210 cm, hvis du af den ene eller anden årsag ønsker ekstra længde.

Disse modeller er 180 cm i bredden, så du får altså en god, stor seng, hvor der er masser af plads – også til to mennesker. Dette er især et ideelt valg, hvis I indimellem har et barn, der kommer og putter i smørhullet i løbet af natten. I vores kontinentalseng test, hjælper vi dig til at finde den bedste kontinentalseng.

Vælg en kontinentalseng, når du ønsker at sove godt

Der er bestemt ikke gået på kompromis med komforten i de mange kontinentalsenge, som du finder på markedet. Du skal selvfølgelig sove godt og behageligt, og det gør du med sådan en seng. Det er også derfor mange vælger at investere i en kontinentalseng. Du har ofte mulighed for at afprøve en af sengene, inden du beslutter dig for at købe. Det er smart, så du lige får testet om den passer til dig og din krop.

En kontinentalseng består typisk af tre lag. En boks, der er basen eller sengens fundament, som er lavet af en boksmadras. Den er enten lavet af komfortskum eller med fjedre. Oven på denne boksmadras ligger der en vendbar madras, hvori alle zonerne ligger. Disse zoner fås i forskelligt antal, netop for at kunne passe til forskellige kroppe og behov.

Når du køber en kontinentalseng, skal du derfor vælge, hvor mange zoner du har brug for. Øverst på sengen ligger en topmadras, som lige giver dig den sidste men vigtige komfort. Og den er vaskbar. Da den netop afsluttes med en stor topmadras, får du ikke en revne i midten af din dobbeltseng. Den kommer til at fremstå som en stor madras, og du kan ligge hvor som helst på sengen uden at blive genereret af et dumt hul eller revne.