Kontinentalseng 180×200 cm

Find din favorit blandt nogle af de mest populære til skarpe priser hos anerkendte online forhandlere.

Snefrid

Snefrid er den ultimative kontinentalseng i høj kvalitet. Den er designet ud fra et enkelt og skandinavisk udtryk og er derfor en testvinder inden for kontinentalsenge grundet det flotte design. Foruden et utroligt stilrent ydre indeholder kontinentalsengen også tre madraslag og syv komfortzoner og er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Edda

Edda er produceret i Danmark og er en klassisk kontinentalseng i et stilrent og enkelt design. Du får en kvalitetesseng til en utrolig god pris.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Med Norhland Prestige får du en fantastisk seng, der kan passe i et mindre soveværelse. Du vælger selv, hvordan fastheden af sengen skal være.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

Venus er en bestseller, og med Venus får du en fantastisk kontinentalseng, der forener komfort, kvalitet og design.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Stockholm

Stckholm er en sand vinder blandt køberne. Med sine femstjernede anmeldelser ryger denne kontinentalseng direkte ind blandt favoritterne.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Njald

En klassisk kontinentalseng, som indeholder en særlig kølende topmadras af klima-latex, der sikrer dig temperaturregulering, for en god nattesøvn.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Emma Seng

Emma-sengen har gennemgået mange tests og har bl.a. vundet for bedste madras, som også er med i denne seng. Opnå god aflastning med denne seng.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Er du på udkig efter en ny seng? Din gamle trænger måske til at blive smidt ud, eller måske har du bare lyst til at sove lidt bedre?

Kontinentalsenge er blevet meget populære i hele verden, også på det danske marked. Det har rigtig mange årsager. Det er en super god seng til prisen. De er utroligt komfortable, og man sover godt i dem. Det er en såkaldt høj seng, så de er nemme at komme op i og ud af, og så holder de i mange år.

I mere end 20 år. Så det kan godt betale sig at investere i en kontinentalseng. Her på siden kan du finde forskellige kontinentalsenge i mange størrelser og prisklasser og læse om fordelene ved en kontinentalseng. Læs også vores guide og bliv klogere på dit valg i vores kontinentalseng test.

Kontinentalsengen vil være hos dig mange år frem

En kontinentalseng er et godt bud på en skøn seng, der holder i mange, mange år. Sengen er komfortabel og på samme tid stilfuld og klassisk i sit udtryk. Det er vigtigt at ligge godt i sin seng. Vi bruger rigtig mange timer i sengen hen over et helt liv. Derfor skal du finde en seng, som du ligger godt i, og som passer til dig og dine behov. At investere i en ny seng kan være en stor ting. Det kan derfor være godt at være grundig, når du afsøger markedet for senge.

Du skal være opmærksom på flere ting, når du skal ud at vælge ny seng. Om den passer ind i dit hjem, og om der er plads i dit soveværelse. Du skal også overveje, hvor meget du vil investere. Du kan få ret billige kontinentalsenge og også nogle ret dyre modeller. Det kan nok være pengene værd at investere i en rigtig god seng. Du skal jo sove i den i mange år, og eftersom mange kontinentalsenge, i hvert fald i den højere prisklasse, holder i mange år, har du en seng i rigtig lang tid. Her på siden finder du mange forskellige kontinentalsenge, også af størrelsen 180×200.

Kontinentalseng er opbygget til din komfort

En kontinentalseng er typisk bygget op af flere dele. Sengen har 2 bunddele, dernæst en madras og øverst en topmadras. Disse tre lag er konstrueret, sådan at de passer til mange forskellige mennesker. Fundamentet af sengen er en boksmadras. Denne består enten af komfortskum eller fjedre. Næste lag er den praktiske vendbare madras. Heri ligger alle komfortzonerne. Øverst ligger der en topmadras, som selvfølgelig er vaskbar, og som giver dig den sidste men vigtige komfort.

Kontinentalsengene er designet sådan, at de føles som én stor madras. På den måde kan du undgå den lille revne midt i sengen, som tit kan være ret generende. Det er en af mange fordele ved disse senge. Basen eller kernen af sengen ligger så tæt, at revnen hverken kan ses eller mærkes. De er også omkranset af ét stort betræk samt én stor topmadras, som fuldender komforten.

Kontinentalsenge 180×200 med optimal komfort tilbud

Kontinentalsengen er det, som man kalder for en høj seng. I en seng som denne kan du nemt komme op i sengen, og du kan nemt komme ud af den igen. Det er rart især om morgenen, hvor du kan være lidt stiv i det. Du er dermed fri for at bøje dig ned, når du skal kravle i seng, ligesom du bliver nødt til ved andre senge. Så undgår du at belaste din ryg og dine knæ. I kontinentalsengene får du hermed en seng med en rigtig god liggekomfort kombineret med en god højde.

Kontinentalsengene kommer i et smukt, stilfuldt, skandinavisk design og de leverer optimal komfort. Så du får både noget smukt at se på, en god højde og god sovekomfort, når du investerer i en kontinentalseng.

Sengene fås desuden med forskellig hårdhed. På den måde kan du helt sikkert finde en, der passer perfekt til dig. Det er muligt at vælge mellem forskellige komfortzoner. Dette giver en optimal støtte til din krop og specielt til din ryg. Sådan får du den bedste søvn. Kontinentalsengene består af flere madraslag, og det er med til at give dig et stabilt underlag at sove på.

Du kan selv opbygge din kontinentalseng

Der er mange muligheder for at få lige den seng, der passer til dig og i dit hjem. Kontinentalsengene fås nemlig med flere forskellige type ben, og stoffet kan fås i forskellige farver. Du kan også selv vælge, hvilken grunddel eller hvilken boks du vil have. Ligesom du vælger, hvilken midtermadras og hvilken topmadras, du måtte ønske. Der er altid nogle eksperter at spørge til råds, og du har faktisk også mulighed for at prøve en seng, før du køber.

Kontinentalseng 180×200 med opbevaring

Har du brug for plads til opbevaring af dine dyner og puder, eller kunne du godt bruge opbevaring til dine ekstra dyner og tæpper, kan du med fordel vælge en kontinentalseng med opbevaring. Det er smart at få stuvet nogle af ens mange ting lidt væk. Kontinentalsenge med opbevaring findes i to varianter.

I den ene er der skuffer placeret under sengen, hvori du kan opbevare alverdens genstande. I den anden, får du adgang til et skjult rum under madrassen ved blot at løfte op i sengen i den ene side. Der er plads til lidt af hvert, og i denne dobbeltseng str. 180×200 får du endda plads under begge sider af sengen, og så er det nemt at komme til.

Afprøv en billig kontinentalseng 180×200 før køb

Hos nogle forhandlere får du tilbud om at få sengen ud til dig selv og afprøve den helt gratis. Et rigtig godt tilbud, især hvis du synes, at det er mange penge at bruge på en seng.

Det kan være vanskeligt at finde den helt rigtige seng, især på nettet. Ønsker du at afprøve sengen, får du mulighed for at få lidt længere tid til at vurdere om, sengen passer lige til dig, og om du sover godt i den. Det giver dig også mulighed for at se sengen i dit eget hjem, og om den passer godt ind, om du har plads til den, og om den matcher dine farver i hjemmet.