Kontinentalseng 160×200 cm

Find en kontinentalseng i størrelsen 160×200 cm blandt nogle af de mest populære modeller hos anerkendte online forhandlere.

Snefrid

Snefrid er den ultimative kontinentalseng i høj kvalitet. Den er designet ud fra et enkelt og skandinavisk udtryk og er derfor en testvinder inden for kontinentalsenge grundet det flotte design. Foruden et utroligt stilrent ydre indeholder kontinentalsengen også tre madraslag og syv komfortzoner og er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Edda

Edda er produceret i Danmark og er en klassisk kontinentalseng i et stilrent og enkelt design. Du får en kvalitetesseng til en utrolig god pris.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Med Norhland Prestige får du en fantastisk seng, der kan passe i et mindre soveværelse. Du vælger selv, hvordan fastheden af sengen skal være.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

Venus er en bestseller, og med Venus får du en fantastisk kontinentalseng, der forener komfort, kvalitet og design.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Stockholm

Stckholm er en sand vinder blandt køberne. Med sine femstjernede anmeldelser ryger denne kontinentalseng direkte ind blandt favoritterne.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Njald

En klassisk kontinentalseng, som indeholder en særlig kølende topmadras af klima-latex, der sikrer dig temperaturregulering, for en god nattesøvn.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Emma Seng

Emma-sengen har gennemgået mange tests og har bl.a. vundet for bedste madras, som også er med i denne seng. Opnå god aflastning med denne seng.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Kunne du godt tænke dig en ny seng? Så tag et kig her. På denne side oplister vi fordele ved netop at vælge en kvalitetsdygtig kontinentalseng, som er blevet så populær i hele verden, og nu også i Danmark. Det er den fordi, den fås i mange prisklasser, er meget komfortabel og stilfuldt designet. Du sover godt i en kontinentalseng.

Desuden er den let at komme op i, da det er en høj seng, og mange vælger denne frem for en elevationsseng, da kontinentalsengen har samme funktion. De holder også i mange år, så det kan betale sig at investere i en kontinentalseng. Her på siden finder du mange forskellige kontinentalsenge i forskellige prisklasser i størrelsen 160×200 cm. Du kan også læse meget mere om dit valg i vores guide, så du kan finde den bedste kontinentalseng.

Kontinentalseng – den yderst komfortable seng

Kontinentalsenge er opbygget sådan, at de består af flere dele. Selve sengen består af to dele i bunden – dette er sengens base eller boks. Ovenpå basen finder du en madras, og øverst på sengen ligger der en topmadras.

De tre lag her gør, at sengen er så anvendelig og kan passe til de fleste kroppe. Boksmadrassen, som er fundamentet for sengen, består enten af fjedre eller komfortskum. Laget herefter består af en vendbar og praktisk madras. Det er her, alle komfortzonerne ligger. På toppen af sengen ligger topmadrassen. Denne topmadras er vaskbar, og det er den, der er med til at give dig den sidste og vigtige komfort.

Ud over komforten ved disse tre lag, som er designet til at passe dig og din krop, er en af de mange andre fordele ved kontinentalsengene, at basen eller kernen af sengen ligger helt tæt. Det betyder, at den lille revne midt i sengen, som tit kan være ret generende, hvis sengen skiller, ikke er til stede i disse senge.

Revnen kan hverken kan ses eller mærkes. Kontinentalsengene er nemlig designet sådan, at de føles som én stor madras, og så er de omgivet af ét stort betræk og én stor topmadras. Det giver dig endnu mere komfort.

Kontinentalsenge holder i mange år

Når du køber en kontinentalseng, kan du godt regne med at have den hos dig i mange år frem. Det er en seng af høj kvalitet, og så er den klassisk og stilfuld i sit design. Derfor passer den ind i mange hjem og holder sit udtryk. Det er rigtig vigtigt, at du sover godt i din seng også. Du bruger mange timer i din seng – det bliver til rigtig megen tid hen over et helt liv. Det er derfor vigtigt, at du finder frem til en seng, som du ligger godt i. En seng, der passer til din krop og dine behov. Derfor er det smart at være grundig, når du er på udkig efter ny seng.

Der er mange ting, som du skal holde dig for øje, når du skal ud og investere i din nye seng. Det er vigtigt, at den passer ind i dit hjem, og at du har plads til den i dit soveværelse. Prisen kan også være afgørende. Ofte følger pris jo kvalitet, men kig dig lidt omkring, så finder du sikkert en på tilbud et sted. Da du jo skal bruge mange timer i sengen, kan det være fornuftigt at investere nogle gode penge i en seng. Så er du sikker på, at du får en god nats søvn og har en seng i mange år.

Kontinentalsenge 160×200 – en flot seng på tilbud

Kontinentalsengen er bygget som en høj seng. Det betyder, at du i en seng som denne nemt kan komme op i sengen, og du kan nemt komme ud af den igen, hvilket jo især kan være rart om morgenen, hvor din krop kan være lidt stiv i det. Det kan særligt være smart med en høj seng, hvis du døjer med diverse skader og skavanker, ligesom en lav seng kan begynde at volde dig besvær, når du kommer op i alderen.

Alt dette slipper du altså for med en kontinentalseng, som er let at komme både ind og ud ad. Du udsætter desuden din ryg og dine knæ for mindre belastning ved en høj seng. Køber du kontinentalsengen, kan du regne med en rigtig god liggekomfort samtidig med, at du får en seng med en god højde.

Med en kontinentalseng kan du derfor godt forberede dig på en god nats søvn. Du er nemlig sikret en optimal komfort. Sengene er også smukke at se på i deres stilfulde, skandinaviske design.

Kontinentalsengene fås i forskellige hårdheder, så når du skal ud og vælge en, der passer til dig, skal du finde ud af, hvilken hårdhed du befinder dig bedst med. Du skal også vælge, hvor mange komfortzoner du vil have. Disse er designet, så de giver dig den optimale støtte til din krop og specielt til din ryg. Sengene kommer også med forskellige typer ben og i flere forskellige farver stof, lige til at matche dit hjem.

Afprøv din kontinentalseng før køb

Der er mange fine senge at vælge imellem i kategorien kontinentalsenge. Og også mange prisklasser. Når du når til at have valgt en seng, kan det være rigtig smart at få den hjem til dig, så du kan afprøve den inden køb.

Nogle forhandlere tilbyder netop, at du kan få sengen ud og afprøve den helt gratis. En seng er typisk en lidt større investering, og derfor skal man også helst have fat i den rette. Tilbuddet om at afprøve sengen derhjemme er derfor meget oplagt at tage imod. Så får du mulighed for se den i dit eget hjem og have lidt tid til at vurdere om, hvorvidt sengen passer lige til dig, og om du sover godt i den.

Har du et lille hjem eller måske bare brug for ekstra opbevaringsplads, kan du også få en kontinentalseng med opbevaring under madrasserne. Så kan du nemt få gemt nogle af alle de ting, som du gerne vil have gemt af vejen. Opbevaringen kan jo også bruges til at lægge dine dyner og puder ned i, så sengen fremstår stilfuld og ren hver dag. En kontinentalseng med opbevaring vil typisk have en eller flere skuffer under madrasserne, hvor du altså kan gemme alverdens ting.